-
πηγαινω στο γιατρο και παιρνω τα φαρμακα μου για αυτο δεν εχω κανει το ψυχιατρειο δευτερο μου σπιτι και δεν αυτοτραυματιζομαι οπως μερικοι μερικοι , το ιντερνετ μπορω να το πληρωσω και ειναι προνομιο μου να το χρησιμοποιω, εχω τελιωσει μια σχολη αλλα δεν με συμφερει να δουλεψω.
Οταν καταλαβεις οτι δεν υπαρχει κοινωνια και εγω ειμαι λιγο πιο ψηλα απο σενα και εσυ κατω απτα ...δεντρα τοτε μπορουμε να μιλησουμε κοσμια.
-
Ποια δεντρα, ο,τι να ναι εντελως ομως!! Οκ εγω μπορει να ειμαι στα δεντρα εσυ ομως στα τρενα! Αμα επαιρνες τα φαρμακα σου θα ηταν συγκροτημενη η σκεψη σου, κ δεν θα εφτανες στο σημειο που εισαι τωρα, ντεμεκ παιρνεις τα φαρμακα, οχι αυτα σε τα μας! Φιλε μου δεν εισαι σε θεση να το καταλαβεις, παλιοτερα δν ησουν ετσι, εγραφες νορμαλ κ ησουν μια χαρα, τωρα τι εφταιξε κ εφτασες σ αυτο το σημειο, δν ξερω, αυτο εσυ πρεπει να το ψαξεις, αλλα ειναι κριμα ρε συ να ταλαιπωρεισαι ετσι... αμα εισαι ολη μερα στο ιντερνετ κ "τρολλαρεις", πως θα βρεις δουλεια? Τι τελειωσες αν επιτρεπεται? Κ γιατι δν κανεις αιτηση για δουλεια? Μια χαρα μπορεις να εργαστεις, απλα εχεις αυτοστιγματιστει, βαζεις μπροστα την ασθενεια ως αλλοθι για να μην ξεκουνηθεις.. κριμα...
-
βρε εγω τα φαρμακα μου τα παιρνω και σπιτι εχω και μπορει ολοι οι αλλοι να ναι στα τρενα και εγω να γελαω εις βαρος τους . Δεν ταλαιπωρουμαι..μπαινω εδω σπαω την πλακα μου και βγαινω... και αν εσυ γινεις παιδαγωγος ΜΑΜΗΣΕ τα κοπελια.
Δεν θελω να σου πω τι τελειωσα...παντως οχι ακαδημια και φαινεται επειδη κανω ορθογραφικα λαθη..δεν με συμφερει να δουλεψω... θα παιρνω 250-300 ε θα κουραζομαι και θα με πληρωνουν 2 φορες το χρονο ενω τη συνταξη θα την παιρνω αναδρομικα και ας μη την παιρνω στην ωρα της.
Αντε θα σου πω τι τελειωσα μπας και ηρεμησεις... την τεχνη της Φανοποιιας.
αλλοι εβγαλαν το cambridge και παιρνουν 3.000ε και εγω χωρις να δουλευω θα παιρνω παραπανω απτα μισα...muhahahaha ... ^_^
Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ.
Πάω να ποτήσω τη γλάστρα μη βγεις γιατι εχω ρεντα
Βασικα, παω να κανω κανα φονο για να με δειξουν στις ειδησεις η σε καμια εκπομπη. Ποιον να σκοτωσω και να τον πουλησω σε εναν γνωστο μου κρεοπωλη? Εχεις κανεναν εχθρο?
" Γιαννη, σκοτωσε...Γιαννη σκοτωσε και φατους ζωντανους..παρε bathsalts και φατους ολους..." ετσι μου πε μια φωνη που δεν ακουω.
-
Αν κ δεν γνωριζω ακριβως τι ειναι η φανοποιια, παρ ολα αυτα γιατι δεν θες να εργαστεις? Καμια τιμια δουλεια δν ειναι ντροπη, μονο το πουτανιλικι ειναι ντροπη (κατα τη γνωμη μου).. Προτιμας δλδ να καιγεσαι ολη μερα στο ιντερνετ κ να γραφεις ο,τι σου κατεβει, παρα να εργαστεις.. Κι ομως σου λεω οτι αν εργαστεις, εστω κ 300 ευρω να παιρνεις, θα γεμιζει η μερα σου κ θα αποσπαται το μυαλο σου κ δεν θα σκεφτεσαι τα ιδια κ τα ιδια, αλλα πρεπει να ΘΕΛΕΙΣ.. χωρις ζορισμα τπτ δν γινεται.. τι φαρμακα παιρνεις αν επιτρεπεται??
-
Παντως συγγνωμη αν σε προσβαλλα. Κατα την αποψη μου για να βρω εγω δουλεια πρεπει να γινω εμφανισημος(λολ, δεν ξερω πως γραφεται...αυτο δεν γινεται εκτος αν παω στην Αργεντινη σε 100 πλαστικους). Τρεμω ολοκληρος και δεν μπορω να πιασω ουτε το πιρουνι για να φαω. Θελω να δουλεψω αλλα δεν γινεται. Τη σχολη μου (ιεκ βσκ) την παρατησα γιατι τρεμω . Τεσπα, ετσι ειναι η ζωη. Ευτυχως, που εχω και ενα σπιτι και δεν θα μεινω στο δρομο. Συγγνωμη αν σε προσβαλλα απλα οπως ειπες ειμαι καμενος ε και τουλαχιστον εκτονωνομαι εδω μεχρι να με κανουν IP ban.
invega 6mg, lamictal 25 mg x 3, ladose 20mg, depakene chrono 500mg x 3 ε και καμια φορα 1/4 lexotanil των 3mg. Η πλακα ειναι οτι ποτε δεν ακουσα φωνες, απλα την ημερα που και καλα τρελαθηκα η μψυχιατρος πηρε πληροφοριες απο εναν παθολογικα ψευτη "φιλο" μου.
Ε και εχασα αν οχι ολη τη ζωη μου, σχεδον οκτω χρονια.
Για να με καταλαβεις λιγο, οχι οτι νοιαζεσαι. Ημουν που ημουν σκ@τα...εγινα τετραπαχος, ανικανος και τετραπληγικος. Ζωάρα.
-
τελοσπαντων δεν μπορω να βοηθησω αλλο... ευχομαι ολα να πανε καλα κ να το ξεπερασεις συντομα...
-
εγω βρισκω ενα νοημα σε αυτα π γραφει παντως. κατα καιρους θελω κ εγω να γραψω τετοια και δεν εχω το που. σκεφτομαι εδω, αλλα μετα λεω ασε θα με κραξουνε. ευγε π τα γραφεις χωρις κομπλεξ σπιραλ, εχουν και πλακα και ειναι ευχαριστα!
-
Κι υστερα λεμε γιατι η κοινωνια παει κατα διαβολου.. οταν δεν υπαρχει παιδεια κ αντιθετως υπαρχει ελλιπης μορφωση... αν κ δν ειναι θεμα μορφωσης αλλα χαρακτηρα... ξερω ανθρωπους αγραμματους που πραγματικα καναν τα παντα για τον ευατο τους κ τους αλλους.. αλλα προσπαθησαν, δεν αφεθηκαν.. χωρις ζορισμα τπτ δεν γινεται, κ στην τουαλετα να πας για να βγει θελει να ζοριστεις οπως λεει κ μια φιλη μ.. τι να πω η ζωη ειναι εξω κ οχι εδω, κ εξω φαινεται ποιος προσφερει κ ποιος οχι.. φιλε μ αν δν βγεις να "ψηθεις" που λεμε δεν γινεται κατι.. σορρυ που στο λεω αλλα προσεξε με αυτα που κανεις μην γινεις χειροτερα...