Καλα ετσι κ τολμησει να μας πλησιαζει παλι κ να βλαψει το αγορι μου κ τους δικους μου πιστεψε με ολο θα κανω ολο κ κατι
Printable View
Καλα ετσι κ τολμησει να μας πλησιαζει παλι κ να βλαψει το αγορι μου κ τους δικους μου πιστεψε με ολο θα κανω ολο κ κατι
Τεσπα, αν χρειαστει να κανεις κατι παντως, κοιτα να κινηθεις εξυπνα. Καλο κουραγιο...
Καλα ευχαριστω πολυ αγαπητο κερασι κ εγω προετοιμαζομαι να μαθει το αγορι μου κ οι δικοι μου καποτε
Ασχετο λιγο , αλλα να ρωτησω γιατι αυτο το θεμα μπηκε στις ψυχωσεις? Δεν εχουμε σχεση με διεστραμμενους τυπους και κακοποιησεις κλπ κλπ. Απλως ηθελα να το διευκρινησω. Θα ταιριαζε στην κακοποιηση. Δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικο αλλα μου εκανε εντυπωση....
Μμμ πράγματι θα ταίριαζε στην κακοποίηση. Αλλά ίσως η θεματοθέτρια θεώρησε ότι η προσωπικότητα του ανθρώπου αυτού παραπέμπει σε κάποια ψύχωση. Βέβαια αυτό δεν έχει σχέση με την όποια διαστροφή ή την κακοποίηση. Πάντως καλή μου, εγώ θα σε ενθάρρυνα να κοιτάξεις να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου, εντελώς αποκομμένη από την ενασχόληση με αυτό τον τύπο. Κι όταν με το καλό νιώσεις ηρεμία και γαλήνη μέσα σου και 'γεμίσεις' θετικά συναισθήματα κι εμπειρίες από τη ζωή σου, τότε μπορείς να ξαναπιάσεις αυτή την παλιά ιστορία και να την επαναξιολογήσεις. Τώρα είσαι ακόμα ευάλωτη και συναισθηματικά φορτισμένη και μόνο κακό σου κάνει να ασχολείσαι με το αν είναι δαιμονικό ή όχι το βλέμμα του κλπ.
Καλα σας ευχαριστω πολυ εβαλα το θεμα στις ψυχωσεις επειδη προκεται για διεστραμμενο ανθρωπο για να περιγραψω συγκεκριμενα αυτον κ εχω βαλει κ θεμα στην ενοτητα κακοποιηση για να περιγραψω περισσοτερο τι εζησα
Διαβασα το θεμα και δεν εχω να προσθεσω κατι.Μονο μια ερωτηση εαν μ επιτρεπεις.Γιατι πριν απο καθε απαντηση σου βαζεις το "καλα"?Ασχετο αλλα μ κινησε την περιεργεια.
Καλα μηπως αυτος ο διεστραμενος ανθρωπος,το αγορι σου κι εσυ ειστε ενα .........προσωπο?!!
καλα μη χτυπας να σπασει ο παγος της διαστροφης ηθελα!