αν και δε σε ξερω προσωπικα για να σου πω ακριβως τι θα ηθελες μηπως θα τα πηγενες καλυτερα με καπια σαν αυτη? :confused::eek: http://images.newsnow.gr/16/167066/d...-1-315x236.jpg
Printable View
αν και δε σε ξερω προσωπικα για να σου πω ακριβως τι θα ηθελες μηπως θα τα πηγενες καλυτερα με καπια σαν αυτη? :confused::eek: http://images.newsnow.gr/16/167066/d...-1-315x236.jpg
Εμενα μ αρεσει και αυτη η φαση να σου πω την αληθεια. Κοιτα υπαρχει και το αλλο σεναριο οτι μπορει να βρεις αυτη που θες αλλα να μη σε θελει αυτη. Γενικα αμα δω οτι καποια δεν πολυψηνεται εξαρχης πλεον δεν θα μπω σε διαδικασια να την ριξω και καλα για να πεσει καποια δεν ειναι στο χερι σου αμα δεν της αρεσεις εξαρχης.
Ενω με τις ιεροδουλες πας διαλεγεις και πας με οποια θες. Για να εχεις επιλογες με τις γυναικες πρεπει να εχεις αρκετα προσοντα να εχεις λεφτα να μπορεις να βγεις να εχεις παρεες εγω προς το παρον ειμαι και ανεργος
αγορινα, εχω διαβασει ολ αυτα που γραφεις. ειμαι αρρεν κι εγω 29 χρονων και εχω παρομοια προβληματα. στον αυνανισμο τα πω περιφημα αλλα με κανονικο ατομο, την ωρα της διεισδυσης μου πεφτει οταν βαζω το προφυλχτικο ή δυσκολευομαι να βαλω το ... τετοιο μου στην τρυπα επειδη δε χωρα.
επισης, δεν τυχαινει ναχω πολλες ευκαιριες για σεξ με ατομα που να μ αρεσουν (δεν παω με οτι κι οτι!) και καταληγω στον αυνανισμο για να παιρνω κι εγω την απολαυση μου.
μηπως φταιει -για το προβλημα μας- που αρκουμαστε στη μαλακια??
τι λες??
Παιζει και αυτο. Τις προαλλες γνωρισα κάποια αλλα τελικα δεν προχωρησαμε για άλλους λογους άσχετους. Καναμε οτι κάναμε χωρις να φτάσουμε στο σέξ. Ειχα στυση κανονικα. Απλα έπεσα σε περιεργη και χωρισαμε για αλλους λογους άσχετους δεν εφταιξα εγω σε κάτι.
Το ειχα σκοπο να πάω σε κάποιο μπ000ρδελο γιατι αμα περιμένεις απεξω αμα δεν έχεις στανταρ σχέση σωθηκες αλλα δεν το τόλμησα. Θυμαμαι κατι αποτυχιες που ειχα παλια και απο την μια θελω απο την αλλη δεν το τολμάω.
Ευτυχως σε ολους τους αλλους τομεις ειμαι μια χαρά και δουλεια εχω και κοινωνικος ειμαι και φιλους έχω και δεν έχουν πάρει χαμπαρι οι γυναικες οτι ειμαι καιρο χωρις σεξ. Βασικα εχω να κανω απο τα 23 μου. Μεγάλο λάθος που αφησα τα χρονια έτσι. 5 χρονια στην μλκια μιζερια φουλ μας έχεσε ο θεος σε αυτο το τομέα πραγματικά. Πανω απο ολα υγεια αλλα εχει αρχισει να με ενοχλει ψυχικα ολο αυτο το πράγμα. Και φοβαμαι καποια στιγμη μην αρχιζει να επηρεάζει άσχημα και τους αλλους τομεις.
Σε φιλους δεν έχω πει τιποτα εννοειται γιατι δεν θελω τα σχολια και τα κουτσομπολια ειδικα σε αυτο το τομέα. Βασικα σκέφτομαι να ξεκινησω να πηγαινω σε κανα μπ00ρδελο ή να βρω καμια κοπέλα. Το 2ο αργει αν και το προσπαθω σκεφτομαι να αρχισω παλι να ανοιγομαι οπως παλια και να την πέφτω σε πολλές απο αυτες που μου αρεσοθν και οτι κάτσει και παραλληλα να δοκιμασω σε κάποιο μποθρδελο. Αν δεν τα καταφερω μέχρι το καλοκαιρι θα ζητησω την βοηθεια ενος ψυχολογου γιατι σε 2 χρονια γινομαι 30 και ειναι μλκια να χαλαω ετσι τη ζωη μου. Αλλοι με λιγοτερες δυνατοτητες απο μενα έχουν σε αυτο το τομεα πολυ καλυτερη πορεια.
Καλησπέρα...είμαι καινούργιο μέλος εδω...και να σου πω την αλήθεια ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω στη συζήτηση σας..εγώ πάλι είμαι με κάποιον 7 μήνες τώρα και το θέμα μου είναι δεν μου ανοίγεται για να καταλάβω τι φταίει..το προβλημά μου είναι οτι στο κρεβάτι δεν εχουμε ολοκληρώσει..κάνουμε όλα τα υπόλοιπα (στοματικο κτλ) εκτός απο διείσδυση...όταν αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι νοιώθω οτι τον πιάνει ταραχή, αλλά όταν είναι ήρεμος λέει ότι θα γίνει κάποια στιγμή!!! ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!..έχει στύση κανονικά αλλά δεν ξέρω τι φταίει....δεν ξερω πως να το χειριστώ τι να κάνω ,και ειδικά με νευριάζει οτι δεν μου εξηγεί τι φταίει , να καταλάβω και να αντιμετωπισουμε μαζί το κάθε πρόβλημα...
Δηλ τι σου λεει εκεινη την ωρα γατακι? Γιατι δεν προχωραει?
δικαιολογιες φτηνες δικαιολογιες !!!!!!!
Κοιταξε μπορει να μην ειναι δικαιολογιες, μπορει να αγχωνεται, γι αυτο δεν προχωραει.
Δεν ξέρω πραγματικα δεν καταλαβαινω τι φταιει
ρε φιλε συγνώμη αλλα με τα μπουρδέλα δεν θα βρεις ακρη! προσγειώσου λιγο και ασε το δήθεν και το φαίνεσθαι. μια χαρα στύση εχεις. την κατάλληλη εξοικείωση δεν εχεισ βρει ακομα, νομιζω ουτε με τον ιδιο σου τον εαυτό! αν συνεχίσεις ετσι στο τέλος ουτε στυση δεν θα εχεις.
δεν πρεπει να σου καίγεται καρφι για το τι θα πουν οι αλλοι, οι άνθρωποι που πραγματικά σε νοιάζονται θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν. έχεις τέτοιους ανθρώπους διπλά σου?
αν το συζητήσεις θα νιώθεις πολυ καλύτερα!
εμενα ο σύντροφος μου δεν εχει καν πρωινή στύση αλλα ειμαι διπλα του και το ψάχνουμε μαζι, φυσικά και το εχει συζητήσει και με φίλους και οικογένεια και κάνεις δεν τον εχει χλευάσει.
αντι να σπαταλάς τα ωραια σου euro σε μπουρδέλα μιλά καλύτερα με εναν ψυχολόγο για να σε βοηθήσει. τα ιδια χρηματα θα σου φύγουν.
Με φιλους δεν μπορω να το συζητησω αυτο το πράγμα ειναι παρα πολυ προσωπικο και δεν θέλω. Ο μονος που το ξέρει ειναι ο πατέρας μου. Με αυτον τα συζητάμε ολα. Σε ειδικο δεν έχω πάει ακομα η αληθεια ειναι και σε μπουρδελο έχω να πάω 2 χρονια γιατι οι τελευταιες 4 φορές ηταν αποτυχημένες στη σειρά ενω ειχα καλο σερι ένα καλοκαιρι μετα γυρισε και δεν ξερω γιατι. Το τελευταιο καιρο οταν θα κανω καμια τσαρκα 1 φορά το 6μηνο θα πάω απλα θα δω και θα φυγω δεν ξερω αγχωνομαι να μπω μέσα. Εδω ρε συ οι φιλοι δεν σε ρωτάνε καν σιγα μη κατσεις να τους πεις στο ξεκάρφωτο τέτοια και αμα ο άλλος εχει γκομενες και σχέσεις μακροχρονιες θα αρχισει να γελάει γιατι θα του φανει πολυ παραξενο μπορει να σου κολλησει και καμια άλλη ταμπέλα , εδω κανεις δεν έχει σκεφτει να φανταστεις οτι για να μην έχω μια σταθερη σχέση κάποιο θέμα υπάρχει. Κανεις δεν μου το έχει πει βεβαια δεν ξερω μηπως το συζητανε απο πισω αλλα θα το ειχα μάθει. Ο καθενας ειναι απορροφημενος στη σχέση του και στα δικα του σιγα μη κατσει να βοηθησει το θεμα σου θα σου πει το κλασσικο βρες καμια γκομενα και τελος. Κανεις δεν έχει ρωτησει πως τα περνάς ρε φιλε έχεις καμια? γιατι δεν έχεις? συμβαινει κάτι?
Τοσο καιρο μονος μου προσπαθουσα να φτιάξω παρέες μεικτές μηπως και απο αυτες μέσα γνωρισουμε καμια διοτι απο το Ιντερνετ δεν υπάρχει πλεον κινηση και προοπτικη. Η αληθεια ειναι οτι μέχρι ενα σημειο τα καταφερα και ειχα και μια φιλη που έφερνε συχνα φιλες της με μια απο αυτες βγηκαμε και κάναμε μερικά πράγματα αλλα οχι σέξ. Δεν προχωρησε τοσο γιατι κάποιο βράδυ που εγω δεν μπορουσα να βγώ αυτη μαλλον τσατιστηκε και απο τοτε παγωσε το πράγμα δεν έκανα πισω και εγω γιατι ειμαι λιγο δυναμικος χαρακτήρας. Δεν έκατσα να την παρακαλέσω ουτε και τσακωθήκαμε ημουν κυριος. Οποτε εδω βλέπεις τι γινεται η καθεμια κοιτάει το συμφερον της αρα σιγα μη κάτσει να σε βοηθησει και στη τελικη δεν θέλω βοηθειες ουτε να γινομαι βάρος ή να θεωρει η άλλη οτι έμπλεξε με προβληματικό και θα πρέπει να τον βοηθήσει ενω άλλοι μάγκες πετάνε και καλα. Απλα να μου περάσει αυτη η μλκια που με έχει πιασει θέλω με ολα ειμαι ικανοποιημένος με την εμφανιση μου με το μέγεθος με την στυση μου.
Τις προάλλες έχασα 2 ευκαιριες με 2 τύπισσες που ειχαμε πιάσει την συζητηση κάπου έξω αλλα τωρα τι να ζητησεις φεισμπουκ ή κινητο μέσα στο τρενο????? τι να τους πεις? μου άρεσαν αλλα δεν έκανα την κινηση στο τέλος μονο χαιρετισα και έφυγα ..... οι γυναικες οταν σε βλέπουν καλοντυμένο (κυκλοφορω και με κοστουμι λογω δουλειας) σε προσέχουν περισσοτερο και ειναι πιο δεκτικές. Οσο για τα μπουρδελα δεν έχεις άδικο ολη η σάρα και η μάρα πάει εκει πέρα απλα σαν λυση ανάγκης καμια φορά και τωρα σκέφτομαι ισως να πάω σε κάποιο μασατζιδικο να δώσω τουλαχιστον κάτι παραπανω αλλα θα ειναι αλλιως και θα έχω και περισσοτερο χρονο. Αμα ολα πάνε καλά χαλάλι και 100 ευρω να δώσω δεν έχω θέμα.
φιλε παρε το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης μιλα με εναν ουρολογο και παρτα για λιγο καιρο να σε ξεμπλοκαρουν...μπλοκαρισες. ...πηγαινε ουρολογο συζητησε το το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης κτλπ και θα βγαλεις ακρη γιατι ετσι με τον σταυρο στο χερι οσο τρως τα μουτρα σου τοσο θα μπλοκαρεις....
Τι να τα κάνω τα φάρμακα μωρε? δεν έχω κάποιο παθολογικο προβλημα. Ψυχολογικο ειναι το θέμα μου. Αυτο το καιρο σκέφτομαι να κάνω μερικες επισκέψεις σε κάποια σπιτια με επαγγελματιες ακομα και μασατζιδικα (λεφτά εχω ευτυχως) και αν δεν υπάρξει λυση στη συνεχεια θα απευθυνθω σε έναν ψυχολογο. Κοινωνικος ειμαι έχω γνωριμιες με γυναικες αλλα το θέμα αυτο ειναι πολυ σημαντικο στις σχέσεις και εγω κομπλάρω. Επισης οι γυναικες ειναι απαιτητικες θέλουν να κάνεις κινήσεις και δεν έχουν κατανοηση αμα δεν τους πεις τι συμβαινει νομιζουν οτι δεν ειναι οι ιδιες ελκυστικες και άλλα τέτοια το βλέπουν μονο απο την δικιά τους μεριά αυτο το καιρο έβγαινα με μια ειχαμε βγει 3 φορές με κοινή παρέα και 1 μονοι μας σε αυτη την εξοδο δεν εκανα κινηση να την φιλησω γιατι οντως δεν γινοτανε και τωρα που της λεω να ξαναβγουμε το παιζει δυσκολη εεε δεν ειναι κατασταση αυτη. Δεν βρισκω άκρη έτσι.
Υπάρχει κανεις με παρομοιο θέμα αν το έπαθε για κάποιο διάστημα και πως το ξεπέρασε?
Βασικα το προβλημα σου ποιο εχεις καταληξει οτι ειναι? Δε σου σηκωνεται? Δεν μπορεις να κανεις σχεση? τι ακριβως?
Βασικά το προβλημα μου ειναι οτι επειδη ειχα κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθον έχω μπλοκάρει λιγο και ειμαι κάπως διστακτικός παρολαυτα έχω καθημερινά ορεξη και οταν ειμαι μονος μου έχω θεαματικές καταστάσεις. Εκεινη την ώρα λεω τωρα μέχρι να σηκωθω και να πάω σε έναν οικο θα χαθει ολο αυτο αλλα εκεινη την στιγμή δεν υπάρχει και μια γυναικα διπλα (η οποια θα μπορουσε να δεχθει κιολας να δουμε μαζι καμια τσοντούλα και να μην αρχισει τα "δεν σε φτιαχνω μονο εγω κτλπ κτλπ" αυτα ειναι λιγο κουραστικα για εκεινη την ωρα εγω να θέλω αλλα να έχω 1-2 κολληματα και η άλλη να νοιάζεται για την ωραιοπαθεια της μονο και αν αρέσει) με τις σχέσεις δεν εχω θέμα απλα ισως εκει γινει πιο γνωστο και μπλεξουμε αμα εχω καμια αποτυχια μπορει να με κουτσομπολευουν μετά.
Το θετικο ειναι οτι επειδη έχω γνωριμιες ξεκινησα να μιλάω και να κανονιζω με μια άλλη τωρα. Επειδη η προηγουμενη μου έκανε νερά και κανει την δυσκολη.
Ισως μπορω να ξεκινήσω μια σχέση με μια γκομενα βγάζοντας το απο το μυαλο μου και αμα δω οτι κάτι πάει στραβα να της πω ξέρεις έχω θεματα αυτη τη περιοδο με τη δουλεια και αγχωνομαι. Παντως άν έχει τυχει σε κανεναν ή καμια και θέλει να μοιραστει πως το ξεπέρασε θα βοηθησει.
Φιλε Walker, η γνωμη μου απο αυτα που διαβαζω ειναι οτι σου δημιουργηθηκε ψυχολογικο προβλημα απο τις 3-4 αποτυχημενες φορες που προσπαθησες να εχεις ολοκληρωμενη επαφη με ιεροδουλη και πλεον σου εχει γινει εμμονη ιδεα οτι θα αποτυχεις ξανα. Και το αγχος και ο φοβος αποτυχιας ειναι οι χειροτερες συνθηκες για να εχεις στυση. Εδω και προβλημα να μην εχεις, αμα αγχωθεις για καποιο λογο χανεις τη στυση σου σε χρονο dt. Εγω θα πρωτοτυπησω και δε θα σε συμβουλευσω να κανεις κανονικη σχεση με κοπελα αν δε λυσεις πρωτα το προβλημα. Δυστυχως οι γυναικες εχουν τη δικια τους λογικη, ενα περιεργο τροπο σκεψης που δεν καταλαβαινουμε και δεν πιστευω οτι απο εκει θα βρεις καποια βοηθεια. Πιθανως να νομιζει οτι φταιει αυτη, οτι δεν ειναι ωραια, οτι δε σε φτιαχνει κλπ κλπ. Και ο καυγας δε θα αργησει να ερθει. Ασε που υπαρχει και ο κινδυνος που ανεφερες κι εσυ, δηλ. να σε κανει βουκινο, ειδικα αν εχετε κοινους γνωστους και χωρισετε τσακωμενοι. Οι οικοι ανοχης ειναι μια καλη λυση. Ομως θα πρεπει να βρεις εναν οικο απομερο χωρις πολλη κινηση, για να μη σε αγχωνουν οι αλλοι πελατες και η πιεση του χρονου, και μια κοπελα που θα σου αρεσει πολυ εμφανισιακα. Προσπαθησε μονο με αυτην, παλι και παλι και παλι μεχρι να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα. Πιστευω με επιμονη προσπαθεια και αν της εξηγησεις την κατασταση σου και ζητησεις τη βοηθεια της (ωστε να ειναι υπομονετικη) θα λυσεις το προβλημα. Σε καθε περιπτωση περιορισε πολυ τον αυνανισμο γιατι δρα ως υποκαταστατο και απο μια ηλικια και μετα σου κανει περισσοτερο κακο παρα καλο.
Nαι βασικά πρέπει να διαθέσω ενα ποσο 100-200 ευρω μονο για αυτο το σκοπο μέχρι να τα καταφερω ξανά. Πολυ σωστο αυτο που λες για τον αυνανισμο.
Οι γυναικες έχουν την λογικη να τις κυνηγάς συνεχεια και να τους πληρώνεις τα πάντα. Οι ελληνιδες ειναι απο τις πιο δυσκολες γκομενες που έχω συναντησει. Και πολυ κυκλοθυμικες πράγμα που μπερδευει πολυ την κατασταση και δεν καταλαβαινεις τι πρεπει να κάνεις.
Παλιότερα μια πρωην μου ειχε πει και εδω ειναι η τραγικη ειρωνια πως δεν έχει ξαναδει τοση μεγάλη διάρκεια σε στυση.
Να σημειωθει οτι ειχα επιτυχημένες επαφές με ιεροδουλες και πηγαινα μαλιστα καθε βδομάδα μια φορά να κάνω σεξ αλλα μετα έπεσα σε μια φολα και απο τοτε με πηγε κατα διαολου.
Καλησπέρα μετα απο καιρο. Πριν λιγες ημέρες τελικά μετά απο τσάρκες μπήκα σε ενα σπιτάκι στην Αττική που το ειχα μπανισει απο καιρο και μ αρεσε η γυναικα μέσα. Τελικά ολα πηγαν καλά και ειχα καλή στυση!!! Απλα δεν κατάφερα να τελειωσω γιατι ηταν λιγο χαλαρή κάτω και με τελειωσε με το χέρι. Δεν πέρασα καθολου άσχημα και μου ανέβασε την αυτοπεποιθηση ολο αυτο!!! Παρολαυτα με τις γυναικες εξω δεν βλεπω σημαδια συνενοησης κυκλοφορει τρέλα μεγάλη. Οποτε οταν θέλω θα κανω επισκέψεις σε αυτά μέχρι να βρώ κάποια να μπορουμε να συνεννοουμαστε!!!! Ευχαριστω ολους για τις συμβουλές και μια συμβουλη απο μένα ..... να μην το αφήνετε να το προσπαθειτε ακομα και αν έχετε κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες καποια στιγμη η ψυχολογια αλλάζει και το παιχνιδι γυρνάει.
pacific έχεις δικιο για το οτι ο οικος πρεπει να ειναι απομερος για να μην μαζευει κοσμο ουτως ή αλλως οσες φορές εχω πάει με ιεροδουλη σε απομερα στέκια ηταν οχι σε κεντρικα που εχει πολλά μαζεμενα και μπαινει κοσμος συνέχεια. Οσο για αυτην που προτιμησα μου άρεσε μεν αλλα δεν την ερωτευτηκα κιολας μολις την ειδα απλα ηθελα να πάω με μια μεγαλύτερη milf που λέμε και βάλε!!!! Και μου βγήκε. Και τελικα δεν έφτασα στο σημειο ουτε να της πω οτι έχω κάποιο θέμα απλα μια φορά που έκανα βολτα απο εκει και βγηκε στο σαλονι να την δω της κάνω κοιταξε να δεις βιάζεσαι στο δωμάτιο? γιατι εγω αργώ λιγο.... λεει ποσο δηλαδη??? με χαμογελο καμια ώρα??? οχι βρε συ της λέω αλλα κανα 20λεπτο το θέλω και την ειδα οτι ηταν δεκτική ουτε ντιβα ουτε νευρικη οποτε λεω εδω ειμαστε. Δεν θα μου την σπάσει ε και μετα απο μερικές μέρες κράτησα αποχη 3-4 μέρες απο αυνανισμο να ειμαι πιο ορμητικος και πήγα.
@primal71 απλα αμα συνηθισεις με τις τσοντες και τον αυνανισμος μετα μπορει να βολευτεις σε αυτά.
Μεγαλυτερο φοβο απορριψης έχουν οι γυναικες που δεν κάνουν ποτε το πρωτο βημα εκτος απο ελάχιστες.Δεν υπάρχει διαταραχή στο συναισθημα οταν δεν υπάρχει συναισθημα.Οταν πηγαινεις να πληρώσεις δεν υπάρχει συναισθημα εκτος απο ένα αισθημα ευφοριας οταν έχεις τελειωσει και έχεις περάσει ομορφα.Ας μην τα περιπλέκουμε η ζωη ειναι μικρή.
αυτο ακριβως εννοουσα λεγοντας φοβο απορριψης η σιγουρια του να μην αισθανθω τιποτε σημαινει διαταραχη συναισθηματος φιλε ψαξτο για να δεις ακριβως ποτε ξεκινησε και γιατι.....τωρα αν ολο αυτο εσυ το λες ζωη καλημερααα και εφεξεεεε που λενε στο χωριο μου ακριβως γιαυτο που ειπες οτι η ζωη ειναι μικρη
Συναισθημα εκει δεν υπάρχει γιατι αμα έχεις συναισθηματα με μια κοινή πάει καταστράφηκες.Δεν ειναι οτι δεν έχω συναισθηματα ή δεν θελω να νιώσω απλα οχι εκει ειναι απλά ενας διαχωρισμος εκει πάς για να νιώσεις άλλα πράγματα που και αυτα συναισθηματα μπορει να ειναι απλα δεν ειναι αγαπες ερωτες κτλπ που θα ένιωθες δηλαδη με την κοπελα σου.Κατα τα αλλα επειδη το έθεσες απο το να κάθεται κάποιος μονος του και να αυνανιζεται επειδη δεν έχει γυναικα το θεωρω πολυ καλυτερο.Ειναι μια καλή εναλλακτικη οταν εισαι μονος σου.
ΥΓ Κάποιες φορές μπορει να νιώσεις οτι εισαι ακομα και με την κοπέλα σου αμα υπάρξει χημεια με μια επαγγελματια και να ξεχάσεις που βρισκεσαι για λιγο αλλα δεν θα ερωτευτεις κιολας. Πάντως και αυτες γυναικες ειναι μερικες εκ των οποιων ευγενέστατες και προθυμες να σε κανουν να περάσεις ομορφα.Εδω ρε φιλε κάποιες που εχω πάει με λένε κουκλο ομορφο κτλπ που αυτα δεν τα έχω ακουσει ουτε απο γνωστες δικές μου που τις έχω πει και εγω οτι ειναι ομορφες πρωτος. Κοροιδευομαστε τωρα? και δεν ειμαι άσχημος να μου κάνουν χαρη να μου το λένε ή για να μου χρυσώσουν το χάπι.Ειμαι γυμνασμένος ψηλός κτλπ οταν τα "ειχα" για λιγο καιρο με μια φετος το χειμωνα της ειχα στειλει μηνυμα σε σκεφτομαι κτλπ και μου λεει και εγω καληνυχτα τωρα εχω δουλειες αυριο χαχαχα ελεος. Αυτο το λες εσυ συναισθημα? τελικα την χώρισα και τελειωσε.
γιατι κανεις κατι που δεν εχει συναισθημα ? οι γυναικες αυτες το κανουν γιατι θελουν χρημα εσυ γιατι?αυτο βρες το με τον εαυτο σου και οταν γνωριζεις μι νεα γυναικα μην περειμενεις συνεχεια κοπλιμενταα οπως λες ωραιος εισαι φροντισε τον εαυτο σου λοιπον και δοκιμασε τον στα δυσκολα φιλε
Εξηγησα πριν πως έχει το πράγμα αλλά δεν το κατάλαβες. Κατα τα αλλα εκτος πληρωμένου ερωτα δεν μ αρεσει να δυσκολεύομαι βαριέμαι απο ενα σημειο και μετά στα ερωτικά ειναι απλά τα πράγματα.Οσες πάνε να στο κάνουν δυσκολο και περιπλοκο απλα δεν γουστάρουνε τοσο ή έχουν και άλλους μαζι με σενα και βολεύονται χωρις να το ξέρεις εσυ και νομιζεις οτι θα κατακτήσεις τον χρυσο θησαυρο στο τέλος αμα το κυνηγήσεις. Οποτε αμα μεινεις να προσπαθεις εισαι βλάκας.