Results 46 to 60 of 74
Thread: Προβληματα στο sex.
-
03-02-2014, 02:08 #46
αγορινα, εχω διαβασει ολ αυτα που γραφεις. ειμαι αρρεν κι εγω 29 χρονων και εχω παρομοια προβληματα. στον αυνανισμο τα πω περιφημα αλλα με κανονικο ατομο, την ωρα της διεισδυσης μου πεφτει οταν βαζω το προφυλχτικο ή δυσκολευομαι να βαλω το ... τετοιο μου στην τρυπα επειδη δε χωρα.
επισης, δεν τυχαινει ναχω πολλες ευκαιριες για σεξ με ατομα που να μ αρεσουν (δεν παω με οτι κι οτι!) και καταληγω στον αυνανισμο για να παιρνω κι εγω την απολαυση μου.
μηπως φταιει -για το προβλημα μας- που αρκουμαστε στη μαλακια??
τι λες??
- 03-02-2014, 02:22 #47
03-02-2014, 02:27 #48
11-01-2015, 03:10 #49
Παιζει και αυτο. Τις προαλλες γνωρισα κάποια αλλα τελικα δεν προχωρησαμε για άλλους λογους άσχετους. Καναμε οτι κάναμε χωρις να φτάσουμε στο σέξ. Ειχα στυση κανονικα. Απλα έπεσα σε περιεργη και χωρισαμε για αλλους λογους άσχετους δεν εφταιξα εγω σε κάτι.
Το ειχα σκοπο να πάω σε κάποιο μπ000ρδελο γιατι αμα περιμένεις απεξω αμα δεν έχεις στανταρ σχέση σωθηκες αλλα δεν το τόλμησα. Θυμαμαι κατι αποτυχιες που ειχα παλια και απο την μια θελω απο την αλλη δεν το τολμάω.
Ευτυχως σε ολους τους αλλους τομεις ειμαι μια χαρά και δουλεια εχω και κοινωνικος ειμαι και φιλους έχω και δεν έχουν πάρει χαμπαρι οι γυναικες οτι ειμαι καιρο χωρις σεξ. Βασικα εχω να κανω απο τα 23 μου. Μεγάλο λάθος που αφησα τα χρονια έτσι. 5 χρονια στην μλκια μιζερια φουλ μας έχεσε ο θεος σε αυτο το τομέα πραγματικά. Πανω απο ολα υγεια αλλα εχει αρχισει να με ενοχλει ψυχικα ολο αυτο το πράγμα. Και φοβαμαι καποια στιγμη μην αρχιζει να επηρεάζει άσχημα και τους αλλους τομεις.
Σε φιλους δεν έχω πει τιποτα εννοειται γιατι δεν θελω τα σχολια και τα κουτσομπολια ειδικα σε αυτο το τομέα. Βασικα σκέφτομαι να ξεκινησω να πηγαινω σε κανα μπ00ρδελο ή να βρω καμια κοπέλα. Το 2ο αργει αν και το προσπαθω σκεφτομαι να αρχισω παλι να ανοιγομαι οπως παλια και να την πέφτω σε πολλές απο αυτες που μου αρεσοθν και οτι κάτσει και παραλληλα να δοκιμασω σε κάποιο μποθρδελο. Αν δεν τα καταφερω μέχρι το καλοκαιρι θα ζητησω την βοηθεια ενος ψυχολογου γιατι σε 2 χρονια γινομαι 30 και ειναι μλκια να χαλαω ετσι τη ζωη μου. Αλλοι με λιγοτερες δυνατοτητες απο μενα έχουν σε αυτο το τομεα πολυ καλυτερη πορεια.
31-01-2015, 21:38 #50
Καλησπέρα...είμαι καινούργιο μέλος εδω...και να σου πω την αλήθεια ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω στη συζήτηση σας..εγώ πάλι είμαι με κάποιον 7 μήνες τώρα και το θέμα μου είναι δεν μου ανοίγεται για να καταλάβω τι φταίει..το προβλημά μου είναι οτι στο κρεβάτι δεν εχουμε ολοκληρώσει..κάνουμε όλα τα υπόλοιπα (στοματικο κτλ) εκτός απο διείσδυση...όταν αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι νοιώθω οτι τον πιάνει ταραχή, αλλά όταν είναι ήρεμος λέει ότι θα γίνει κάποια στιγμή!!! ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!..έχει στύση κανονικά αλλά δεν ξέρω τι φταίει....δεν ξερω πως να το χειριστώ τι να κάνω ,και ειδικά με νευριάζει οτι δεν μου εξηγεί τι φταίει , να καταλάβω και να αντιμετωπισουμε μαζί το κάθε πρόβλημα...
31-01-2015, 21:43 #51
Δηλ τι σου λεει εκεινη την ωρα γατακι? Γιατι δεν προχωραει?
31-01-2015, 22:09 #52
δικαιολογιες φτηνες δικαιολογιες !!!!!!!
31-01-2015, 22:14 #53
Κοιταξε μπορει να μην ειναι δικαιολογιες, μπορει να αγχωνεται, γι αυτο δεν προχωραει.
31-01-2015, 22:19 #54
Δεν ξέρω πραγματικα δεν καταλαβαινω τι φταιει
31-01-2015, 22:27 #55
ρε φιλε συγνώμη αλλα με τα μπουρδέλα δεν θα βρεις ακρη! προσγειώσου λιγο και ασε το δήθεν και το φαίνεσθαι. μια χαρα στύση εχεις. την κατάλληλη εξοικείωση δεν εχεισ βρει ακομα, νομιζω ουτε με τον ιδιο σου τον εαυτό! αν συνεχίσεις ετσι στο τέλος ουτε στυση δεν θα εχεις.
δεν πρεπει να σου καίγεται καρφι για το τι θα πουν οι αλλοι, οι άνθρωποι που πραγματικά σε νοιάζονται θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν. έχεις τέτοιους ανθρώπους διπλά σου?
αν το συζητήσεις θα νιώθεις πολυ καλύτερα!
εμενα ο σύντροφος μου δεν εχει καν πρωινή στύση αλλα ειμαι διπλα του και το ψάχνουμε μαζι, φυσικά και το εχει συζητήσει και με φίλους και οικογένεια και κάνεις δεν τον εχει χλευάσει.
αντι να σπαταλάς τα ωραια σου euro σε μπουρδέλα μιλά καλύτερα με εναν ψυχολόγο για να σε βοηθήσει. τα ιδια χρηματα θα σου φύγουν.
05-02-2015, 21:47 #56
Με φιλους δεν μπορω να το συζητησω αυτο το πράγμα ειναι παρα πολυ προσωπικο και δεν θέλω. Ο μονος που το ξέρει ειναι ο πατέρας μου. Με αυτον τα συζητάμε ολα. Σε ειδικο δεν έχω πάει ακομα η αληθεια ειναι και σε μπουρδελο έχω να πάω 2 χρονια γιατι οι τελευταιες 4 φορές ηταν αποτυχημένες στη σειρά ενω ειχα καλο σερι ένα καλοκαιρι μετα γυρισε και δεν ξερω γιατι. Το τελευταιο καιρο οταν θα κανω καμια τσαρκα 1 φορά το 6μηνο θα πάω απλα θα δω και θα φυγω δεν ξερω αγχωνομαι να μπω μέσα. Εδω ρε συ οι φιλοι δεν σε ρωτάνε καν σιγα μη κατσεις να τους πεις στο ξεκάρφωτο τέτοια και αμα ο άλλος εχει γκομενες και σχέσεις μακροχρονιες θα αρχισει να γελάει γιατι θα του φανει πολυ παραξενο μπορει να σου κολλησει και καμια άλλη ταμπέλα , εδω κανεις δεν έχει σκεφτει να φανταστεις οτι για να μην έχω μια σταθερη σχέση κάποιο θέμα υπάρχει. Κανεις δεν μου το έχει πει βεβαια δεν ξερω μηπως το συζητανε απο πισω αλλα θα το ειχα μάθει. Ο καθενας ειναι απορροφημενος στη σχέση του και στα δικα του σιγα μη κατσει να βοηθησει το θεμα σου θα σου πει το κλασσικο βρες καμια γκομενα και τελος. Κανεις δεν έχει ρωτησει πως τα περνάς ρε φιλε έχεις καμια? γιατι δεν έχεις? συμβαινει κάτι?
Τοσο καιρο μονος μου προσπαθουσα να φτιάξω παρέες μεικτές μηπως και απο αυτες μέσα γνωρισουμε καμια διοτι απο το Ιντερνετ δεν υπάρχει πλεον κινηση και προοπτικη. Η αληθεια ειναι οτι μέχρι ενα σημειο τα καταφερα και ειχα και μια φιλη που έφερνε συχνα φιλες της με μια απο αυτες βγηκαμε και κάναμε μερικά πράγματα αλλα οχι σέξ. Δεν προχωρησε τοσο γιατι κάποιο βράδυ που εγω δεν μπορουσα να βγώ αυτη μαλλον τσατιστηκε και απο τοτε παγωσε το πράγμα δεν έκανα πισω και εγω γιατι ειμαι λιγο δυναμικος χαρακτήρας. Δεν έκατσα να την παρακαλέσω ουτε και τσακωθήκαμε ημουν κυριος. Οποτε εδω βλέπεις τι γινεται η καθεμια κοιτάει το συμφερον της αρα σιγα μη κάτσει να σε βοηθησει και στη τελικη δεν θέλω βοηθειες ουτε να γινομαι βάρος ή να θεωρει η άλλη οτι έμπλεξε με προβληματικό και θα πρέπει να τον βοηθήσει ενω άλλοι μάγκες πετάνε και καλα. Απλα να μου περάσει αυτη η μλκια που με έχει πιασει θέλω με ολα ειμαι ικανοποιημένος με την εμφανιση μου με το μέγεθος με την στυση μου.
Τις προάλλες έχασα 2 ευκαιριες με 2 τύπισσες που ειχαμε πιάσει την συζητηση κάπου έξω αλλα τωρα τι να ζητησεις φεισμπουκ ή κινητο μέσα στο τρενο????? τι να τους πεις? μου άρεσαν αλλα δεν έκανα την κινηση στο τέλος μονο χαιρετισα και έφυγα ..... οι γυναικες οταν σε βλέπουν καλοντυμένο (κυκλοφορω και με κοστουμι λογω δουλειας) σε προσέχουν περισσοτερο και ειναι πιο δεκτικές. Οσο για τα μπουρδελα δεν έχεις άδικο ολη η σάρα και η μάρα πάει εκει πέρα απλα σαν λυση ανάγκης καμια φορά και τωρα σκέφτομαι ισως να πάω σε κάποιο μασατζιδικο να δώσω τουλαχιστον κάτι παραπανω αλλα θα ειναι αλλιως και θα έχω και περισσοτερο χρονο. Αμα ολα πάνε καλά χαλάλι και 100 ευρω να δώσω δεν έχω θέμα.
09-02-2015, 14:32 #57
φιλε παρε το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης μιλα με εναν ουρολογο και παρτα για λιγο καιρο να σε ξεμπλοκαρουν...μπλοκαρισες. ...πηγαινε ουρολογο συζητησε το το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης κτλπ και θα βγαλεις ακρη γιατι ετσι με τον σταυρο στο χερι οσο τρως τα μουτρα σου τοσο θα μπλοκαρεις....
04-04-2015, 21:20 #58
Τι να τα κάνω τα φάρμακα μωρε? δεν έχω κάποιο παθολογικο προβλημα. Ψυχολογικο ειναι το θέμα μου. Αυτο το καιρο σκέφτομαι να κάνω μερικες επισκέψεις σε κάποια σπιτια με επαγγελματιες ακομα και μασατζιδικα (λεφτά εχω ευτυχως) και αν δεν υπάρξει λυση στη συνεχεια θα απευθυνθω σε έναν ψυχολογο. Κοινωνικος ειμαι έχω γνωριμιες με γυναικες αλλα το θέμα αυτο ειναι πολυ σημαντικο στις σχέσεις και εγω κομπλάρω. Επισης οι γυναικες ειναι απαιτητικες θέλουν να κάνεις κινήσεις και δεν έχουν κατανοηση αμα δεν τους πεις τι συμβαινει νομιζουν οτι δεν ειναι οι ιδιες ελκυστικες και άλλα τέτοια το βλέπουν μονο απο την δικιά τους μεριά αυτο το καιρο έβγαινα με μια ειχαμε βγει 3 φορές με κοινή παρέα και 1 μονοι μας σε αυτη την εξοδο δεν εκανα κινηση να την φιλησω γιατι οντως δεν γινοτανε και τωρα που της λεω να ξαναβγουμε το παιζει δυσκολη εεε δεν ειναι κατασταση αυτη. Δεν βρισκω άκρη έτσι.
04-04-2015, 21:23 #59
Υπάρχει κανεις με παρομοιο θέμα αν το έπαθε για κάποιο διάστημα και πως το ξεπέρασε?
04-04-2015, 22:41 #60
Βασικα το προβλημα σου ποιο εχεις καταληξει οτι ειναι? Δε σου σηκωνεται? Δεν μπορεις να κανεις σχεση? τι ακριβως?