Αμ εδώ σε θέλω κάβουρα!
Εφόσον υπάρχει η howtodream στην συζήτηση το δικό μου δάκτυλο θα δείξει κατευθείαν σε αυτή! :P
Printable View
Κακά τα ψέματα, οι σχέσεις είναι συμβιβασμός. Και μάλλον υπάρχουν πολλοί ασυμβίβαστοι εκεί έξω... Μάλλον αυτό είναι το φαινόμενο της εποχής και από εκεί πηγάζουν όλα τα προβλήματα για τα οποία συζητάμε τώρα. Ότι δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας, δεν ενεργούμε με την καρδιά μας. Παλαιότερα με λίγα ψίχουλα παντρεύονταν, έφτιαχναν λιθαράκι-λιθαράκι τη ζωή τους, το σπιτικό τους, με την αγάπη τους και μόνο. Τώρα κοιτάζουμε να τα βρούμε όλα στρωμένα και έτοιμα.
και να προσθέσω το πολύ σημαντικό, να θέλει ο άλλος να κάνει οικογένεια........ που αυτό κι αν είναι δυσεύρετο, να βρεις άντρα που να θέλει οικογένεια....
Aλκμήνη, το ξέρω αυτό το τροπάρι... λένε ότι είναι αλλιώς μαθημένοι, έχουν μεγαλώσει με ανέσεις και δεν μπορούν να ζήσουν στη στέρηση και στην οικονομία...
Ενώ οι άντρες δεν ψειρίζουν τις γυναίκες? αν έχουν ρίζα, γιατί αυτό το ξανθό και όχι άλλο, γιατί τα φρύδια έτσι και όχι αλλιώς, γιατί αμακιγιάριστη, γιατί αυτό το κραγιόν? αυτά τα ρούχα? η φούστα είναι ή πολύ κοντή ή πολύ μακριά ή πολύ εφαρμοστή... το παντελόνι είναι έτσι, το νύχι αλλιώς...
Ίσα ίσα οι άντρες φοράνε ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι και ξεμπέρδεψαν με λίγο ζελέ στο μαλλί... για σκέψου εμάς που χρειαζόμαστε ώρα και λεφτά για κομμωτήρια, ρούχα και beaute...
Για να ευθυμήσουμε :Ρ
http://www.youtube.com/watch?v=_Y2DPmYXGAM
Ρε συ Λένα να σε ρωτήσω κάτι που μου'ρθε εμένα τώρα πάνω στην τρέλα μου?
Εσύ δεν ρωτούσες εδώ σχετικά με το να ρίξεις άκυρο σε κάποιον μονο και μόνο γιατί είχατε 1 χρόνο διαφορά?
Δε ξέρω τι έκανες τελικά αλλά για ποια υπευθυνότητα, μπέσα, φιλότιμο κλπ μας λες? :P Εδώ ο άλλος έφαγε άκυρο πριν καν τα εξακριβώσεις όλα αυτά γιατί του έλλειπε ένας χρόνος :P
Μου φαίνεται έχω ράμματα για ολονών τις γούνες εδώ μέσα....
Η μια μου θέλει ρομάντζα με τον εφοπλιστή, η άλλη την τέλεια ηλικία και η άλλη τον παπά και κανέναν άλλο...για να ερχόμαστε στα καλα μας παρακαλώωωωω!
Μονο με tavor με βλέπω να κοιμάμαι απόψε...
Χαχαχα!! Tomhet δεν υπάρχεις!!!
παιζει να ειναι η μοναδικη φορα που συμφωνω μαζι σου. μακαρι οι γυναικες να μη διναν τοση πολυ σημασια σε ανουσιες λεπτομεριες.
σορρυ προτιμω τις κοντες και τις χοντρες, κανουν καλυτερο σεξ.:rolleyes:
απλα οι γυναικες αυτες ψαχνουν αντικαταστατη του πατερουλη τους. να ειναι μεν σκληρος, αλλα με εκεινες ευαισθητος. να ειναι δυναμικος, ανεξαρτητος κι αποφασιστικος, αλλα με εκεινες υπακουος και να συμφωνει σε ολα. να ειναι λεφτας και με καλη δουλεια, αλλα να περναει πολυ χρονο μαζι τους. ε καπου καταλαβαινουμε οτι δε ξερουν τι θελουν, χανονται σε μη ρεαλιστικα σεναρια, κι οριστε πως απογοητευομαστε και λεμε στα τσακιδια, καλυτερα η μοναξια.
προσωπικα προτιμω τις αμακιγιαριστες, με το μαλλι και τα νυχια ας κανει οτι θελει.
αλλα ξερεις κατι, αν δε δωσουμε πολυ σημασια τοτε μας λετε αδιαφορους ή σαβουρογαμηδες που παμε με οποια μας κατσει.
αν δωσουμε θα μας λετε ψωνισμενους, καλομαθημενους, που ψαχνουμε γυναικα μπαρμπι, ζηταμε πολλα, δεν εκτιμαμε κλπ.
πως πρεπει να συμπεριφερθει ενας αντρας σημερα οταν δεν ειστε με τιποτα ικανοποιημενες ?
Τοmhet, υποκλίνομαι, είσαι απίστευτος!!!!!!!χαχαχαχαχαχ� �χαχαχα
Ναι, το έλεγα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,δεν έφαγε άκυρο, συνεχίζεται το κονέ, αύριο έχει έξοδο :D
Για την ηλικία νιώθω άσχημα... τί να κάνω αφού έτσι νιώθω?
Δεν έφαγε άκυρο για τον 1 χρόνο, συνεχίζεται το κονέ, έχει έξοδο αύριο :D
Για την ηλικία νιώθω άσχημα, τί να κάνω αφού έτσι νιώθω? αλλά μου έχει περάσει τώρα... το πρόβλημα ειναι ότι είναι άνεργος χωρίς προοπτική δουλειάς, έχει μπλέξει και με κάτι διαβάσματα που ναι μεν του αρέσουν αλλά χωρίς προοπτική δουλειάς, και συντηρείται από τους γονείς του....να το πω απλά, είναι κομματάκι στον κόσμο του...
Για αυτό λέω υπευθυνότητα... αν ήταν λίγο υπεύθυνος, θα έκανε κάτι για να βιοπορίζεται... και επίσης, τα επόμενα χρόνια δεν σκέφτεται να κάνει οικογένεια... :(
και τελικα το συμπερασμα που βγαινει κι απ'αυτη τη μικρη συζητηση, ειναι οτι οι γυναικες εδω δε ξερουν τι θελουν και τι τους γινεται, αλλα για ολα φταινε οι αντρες. τι'χες γιαννη τι'χα παντα. οποτε καλυτερα οι αντρες να το ριξουν στο πληρωμενο ερωτα και να κοιταξουν να παντρευτουν καμια ξενη οταν ερθει η ωρα, παρα να χαραμιστουν με τις ελληνιδες, γιατι ειναι ελαττωματικες. δικαιως σας αποκαλουν κι ελλεηνιδες μαλλον ε ?
οποτε καταληγουμε οτι και η θεματοθετρια μονη της επιλεγει τη μοναξια και την επιστροφη στους πρωην. τουλαχιστον εχει κι αυτους, αλλοι που δεν εχουν κυριολεκτικα ουτε εναν ανθρωπο στη ζωη τους τι να πουν ?
ναι αλλα δε μου απαντησες στο dm. απαντησε μου να τα πουμε πριβε.
Αν θέλετε να σας εξομολογηθώ πρόσφατες μου εμπειρίες, όλο μου τυχαίνει να μου κάνουν κομπλιμέντα άντρες που κατα πλειονότητα είναι δεσμευμενοι, όχι παντρεμένοι κ προφανως όλοι θέλουν να δοκιμάσουν ....από μένα επειδή μου λένε ότι αντικειμενικά είμαι πάνω από το κανονικο όριο όμορφη..αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι οι αντρες εχουν αρχίσει να γινονται επιλεκτικοί κ αυτό με εκνευρίζει γτ αμα βρουν μια ωραια κοπέλα, θέλουν να παν μαζί της κ ας είναι δεσμευμένοι..αυτό δε το καταλαβαίνω..τυχαίνει να μου μιλάν συνάδελφοι που έχουν σχέση κ μου λένε καλά που ήρθε και ένα θηλυκό στο τμήμα κτλ..με κολακεύει ως ένα βαθμό αλλά λυπάμαι γτ κανείς δε βλέπει τίποτα πιο μέσα..κ ισως αδιοφορούν..δουλεύω από τις 9 ως τις 7 καθε μέρα κ δεν εχω χρόνο για πολλές γνωριμίες, αλλά λυπάμαι πολύ γτ όσους γνωρίζω επιμένουν πολύ στην εμφάνιση...
Ας βρεθεί ΕΝΑΣ να μ δείξει το αντίθετο !!!
Ευχαριστώ
και δεν εννοώ κάποιος από σας να μου το αποδείξει..αλλά γτ να μου συμβαίνουν αυτα..
Mήπως χαριτολογούν με λίγο φλερτάκι? γιατί όσο να είναι, το φλερτ σκοτώνει την ανία και το άγχος της δουλειάς... :D
Μερικοί μου έχουν ζητησει αριθμό, αλλά και έξοδο για φαγητό και καφέ...ουφ Λένα μου δε ξέρω...αρχίζει να μου τη δίνει....
Σ όποια δουλειά κ να πάω, έχω θέματα...φταίω κ γω που μαι με το χαμόγελο κ μαλλον ετσι δίνω δικαιωματα κ βρίσκουν έδαφος..
Αρχίζω να συνειδητοποιώ πως πρέπει να καταργήσω τον αυθορμητισμό μου...
Σευχαριστώ για την ανταποκρισή σου
Ναι, και από τη δική μου περίπτωση, επιμένουν πολύ στην εμφάνιση. Γιατί εμείς δεν κολλάμε στην εμφάνιση?
Εδώ υπάρχουν γραφεία που για να σε προσλάβουν πρέπει να είσαι μοντέλα...
Τί βλέπεις πρώτα στον άλλο? την εμφάνιση...
Το κακό είναι ότι για την εμφάνιση παραβλέπουν χαρακτήρα, ικανότητες, αξιοσύνη... μένουν μόνο εκεί!
Αλλά και οι άντρες μεταξύ τους, οκ όχι όλοι, λένε ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τα λεφτά... οπότε κάπου τα 2 φύλα είμαστε πάτσι, νομίζω :) (αστειεύομαι!)
Το παρά μέσα που λες θεωρώ ότι χτίζεται στην πορεία...
Μου είχε τύχει παλιότερα να μου αρέσει τρελά ένας, συμπαθητικός εμφανισιακά, με τα μάστερ του, με καλή δουλειά, και εξαιρετικά πολυπράγμων, δραστήριος και φιλόδοξος. Και το έπαιζε σεμνός, καλλιεργημένος, ψαγμένος και ταπεινός ( :D ). Φυσικά έφαγα χυλόπιτα, πανηγυρικά! Και εκ των υστέρων έμαθα από κοινό γνωστό ότι κυνηγούσε κανονικότατα μια χαζογκομενίτσα, η οποία δεν του έκατσε και του έκανε χοντρό χουνέρι σε μια φάση...
Σε μια άλλη φάση τυχαίνει σε μια παρέα να γνωρίσω έναν, εμφανισιακά αδιάφορος (αλλά όχι μπάζο), και από χαρακτήρα, αυτό που λέμε καλό παιδί! χωρίς σπουδές και μεγάλες θέσεις αλλά με μια δουλειά από τον πατέρα του, μια βιοτεχνία, που την πήγαινε καλά. Σε αυτόν άρεσα, όπως κατάλαβα εκ των υστέρων, μου είχε πει να βγούμε, αλλά δεν είχα καταλάβει τότε κάτι και επειδή δεν ήταν στην παρέα μου δεν είχα δεχθεί. Είναι από αυτές τις φορές που την πατάς επειδή η εμφάνιση πιάνει την πρώτη θέση...
Χαζογκομενίτσα εεε...χαχα
Στη δουλειά μου δε παίζει ρόλο η εμφάνιση, αλλά αν το αφεντικό είναι αρσενικό εχω θέμα...
Για τα λεφτά που λες θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ελληνικής νοοτροπίας αλλά και εναπόκειται στη γυναικεία ανασφάλεια..
Οταν ημουν μικρή η γιαγιά μου μου λεγε..μη κοιτάς τα λεφτα, να βρεις αντρα να σ αγαπαει..κ ας πηγαίνει στο μεροκάματο.
Πόσο δίκιο είχε...Ποτέ δε κοιταξα την τσέπη του άλλου..αλλά πλεον με την κρίση έχουν κ οι αντρες την ιδια ανασφάλεια,,όταν βγαίνω για γνωριμία με κπν οι ερωτήσεις είναι πλέον κλασικές
1) που μένεις
2) πόσα βγάζεις
3) οι δικοί σου με τι ασχολούνται (ενίοτε).....
Αρα δεν επιδιώκουμε μόνο εμείς την εξασφάλιση...
Η εμφάνιση παίζει κ για μένα ρόλο..επειδη ειμαι κ γω εμφανίσιμη, αν δεν ημουν, ίσως κ να μην επαιζε..έχει να κάνει με το timing..αλλά και με τον τρόπο που θα σε κοιτάξει ο άλλος και πως θα στο δείξει..
Εχω δει και κτ κούκλους μες την υστερία...
Nαι! ο κύριος σοβαρός intellectuel γούσταρε αυτήν... κλασικός φανφαρώνος αλλά το κατάλαβα αργά!
Κοίτα, ο δικός μου ο μπαμπάς δούλευε στο μεροκάματο και το είχε όνειρο να με σπουδάσει κλπ. Πάντα μου έλεγε μακριά από το μεροκάματο, θα ζήσεις δύσκολα, θα υποφέρεις, δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται, η ζωή είναι δύσκολη και όλα τα γνωστά. Βέβαια στην εποχή μας είναι σχετικά όλα αυτά, έχουν αλλάξει τα δεδομενα.
Καλά ναι! κοιτάνε και οι άντρες την εξασφάλιση, εννοείται!!!
Έχω φίλες δασκάλες, που παντρεύτηκαν χωρίς να το καταλάβουν, επειδή είχαν το μόνιμο μισθό και διορίστηκαν από τα 22.
Πάντως δεν ένιωσα ποτέ κάποιος να με πλησιάζει επειδή πχ έχω ένα σπίτι, είμαι μοναχοπαίδι οπότε όλα των γονιών μου περνάνε σε μένα, ή βγαζω καλά λεφτά. Ίσα ίσα που νομίζω ότι η δουλειά μου αποτέλεσε εμπόδιο λόγω του ωραρίου και της αφιέρωσης που απαιτεί...
παλι μοναξιες. χαλια νιωθω. απο χτες δε παλευεται.. πολυ μεγαλο πεσιμο. ξανα τα ιδια..
δε μπορω να το καταλαβω.. δε με πιανουν τα χαπια δε ξερω.. αλλα ποσες φορες θα γινω ετσι πια.. δε τη παλευω
Η μοναξιά είναι το πρόβλημα ή κάτι άλλο?
οχι δεν ειναι η μοναξια. ειναι που εχω πεσει απο χτες στα πατωματα. απελπιστηκα. δεν αντεχω αλλα πανω κατω. και δε με παιρνει κι ο υπνος σημερα.. αυτα τα κατω μου απο χτες δεν τα παλευω. παλι κοπηκα, παλι ηπια, παλι τα εσπασα, παλι χαλια. δε βλεπω τελος πουθενα σε ολο αυτο. κουραστηκα να το παλευω καθε μερα. δε τα καταφερνω
ξερει κανεις απο την ουσια ολανζαπινη ποια ειναι η μεγιστη δοση? παιρνω 20mg/μερα αλλα δε με καλυπτει νομιζω..δε θα επρεπε να μην ειχα σκαμπανεβασματα? ο γιατρος λεει παιρνω τη μεγιστη δοση.πως θα συνεχισω ετσι? νομιζω δε με πιανουν οσο θα πρεπε. αλλα κι ο γιατρος δε ξερει τι αλλο να κανει απο φαρμακα μου ειχε πει πριν 2 βδομαδες
Φυσικά μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει τι θα κάνεις με τα φάρμακα και μονο αυτόν θα έπρεπε να ρωτήσεις...οχι τον κόσμο εδώ.
Πριν κάνεις όλα αυτά που λες γιατί δεν μιλάς σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο?
ηταν μπροστα σε ολα αυτα καποιοι φιλοι/κοντινοι ανθρωποι. δε μπορουν να με συμμαζεψουν. απλα απογοητευτηκα. γιατι παλι θελω να πεθανω? γιατι παλι θελω να κοπω? γιατι με πιανουν αυτα ενω παιρνω τα χαπια μου. προσπαθω καθε μερα αλλα..
ποτε θα τελειωσουν ολα αυτα? θα τελειωσουν. σημερα εφαγα απο τις μεγαλυτερες φρικες μου. ηταν κολαση. και εχω απογοητευτει. τιποτα εδν εχει αποτελεσμα
Δε σε καταλαβαίνω ρε συ in_flames ...μακάρι να μπορούσα αλλα δεν σε καταλαβαίνω...
Σε έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλα στα βγάζω πάντα με το τσιγκέλι ρε συ...
Ποιος ήταν ο λόγος που τα έκανες λοιπον όλα αυτά που λες σήμερα?
Μη μου πεις παλι οτι τα έκανες γιατι θες να πεθανεις γιατι θα σου απαντησω και παλι το ιδιο....αυτος δεν ειναι ο λογος, αλλα το αποτελεσμα...γιατι θες να πεθανεις δεν καταλαβαινω..?
δε ξερω απο χτες ενω βγηκα ωραια για καφε αρχισα να πεφτω. σημερα ειχα παει για καφε. αρχισα να κλαιω και να γελαω ταυτοχρονα. το κεφαλι μου εκανε 1500 σκεψεις το δευτερολεπτο. δεν υπαρχει αφορμη. και οσο με βλεπω οτι ανεβοκατεβαινω χωρις λογο, εγω δε βλεπω τουλαχιστον καποιο, τοσο απογοητευομαι. τα εσπασα παλι σημερα γιατι δεν αντεχα τα συναισθηματα μου τα πεσμενα. δεν αντεχα που ξανακοπηκα χτες. γιατι? γιατι δε βλεπω πως θα ξεφυγω απο ολο αυτο. γιατι παιρνω τα φαρμακα αλλα οι φρικες υπαρχουν
βασικα ειναι μερικες φορες που οταν πιεζομαι, τωρα που το σκεφτομαι, η αντιδραση μου ειναι αυτη, βγαινω εκτος ελεγχου.. μπορει να με πιεσει που υπαρχει καποιος στο διπλα δωματιο και εγω να αφινιασω, ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω και δε συμαζευομαι ας πουμε. βεβαια καποιες φορες οπως ειπα και πριν δεν υπαρχει λογος
Αβυσσος η ψυχη σου...!
"δεν αντεχα που ξανακοπηκα χτες. γιατι? γιατι δε βλεπω πως θα ξεφυγω απο ολο αυτο. "
Δηλαδή κόπηκες γιατι δεν μπορεις να ξεφυγεις απο "αυτο"...απο ποιο? απο το να εισαι down? δεν μου δινεις να καταλαβω το γιατι εισαι down...τι σκεφτεσαι την ωρα που εισαι down...
Να σου δωσω ενα παραδειγμα...
Σε παρατάει ο φιλος σου για άλλη..νιωθεις ενα τιποτα κλπκλπ και νιωθεις απορριψη ...λες δεν αξιζω ειμαι ενα σκατο κλπκλπ ...εισαι down για αυτο το λογο...
Ο δικος σου λογος ποιος ειναι?
ναι κοπηκα γιατι δεν αντεχα να νιωθω αλλο χαλια. ο πονος ειναι ενας τροπος να ξεφυγω. οταν νειμαι χαλια νιωθω απλα οτι τιποτα δεν εχει νοημα, η ζωη μου, η προσπαθεια μου να γινω καλυτερα κλπ.ναι δε μπορω να ξεφυγω απο το το να ειμαι πεσμενη. με τρομαζει.με φρικαρει.
δεν εχει νοημα τιποτα ετσι νιωθω, οτι δε μπορω να διαχειριστω τιποτα στη ζωη μου, φιλιες, σχεσεις, υποχρεωσεις. καποιοι λενε οτι ειμαι ετσι μετα απο τη σχεση που ειχα γιατι ηταν δυσκολη. δεν το πιστευω οτι μπορει να με εχει επηρεασει ετσι. δε νιωθω και τοσο ασχημα γι αυτο.και εχουμε πλεον φιλικη επαφη.
δε ξερω τι μου φταιει. ειναι σαν να τρωγομαι με τα ρουχα μου. νομιζω αντιδρω ετσι σε οτι με πιεζει/αγχωνει/φρικαρει. μπορει και ενα τηλ σε λαθος ωρα να με κανει να ξεσπασω ετσι.ολα πηγαιναν ρολοι σημερα το πρωι απλα η διαθεση μου αρχισε να πεφτει απο μονη της, μεχρι που δεν ηξερα πως να την αλλαξω και φρικαρα εντελως και ξεσπασα οπως οπως
δε ξερω αν σε βοηθαω να καταλαβεις
ισως με βαραει το διπολικο θεμα μου δε ξερω
Οχι δεν με βοηθάς ούτε τώρα...
είπες "οταν ειμαι χαλια νιωθω απλα οτι τιποτα δεν εχει νοημα".
Δεν πιστεύεις πως τα πράγματα συμβαίνουν με την αντιστροφη σειρά? Δηλαδή δεν είναι πιο φυσιολογικό να πεις οτι "νιώθεις πως τίποτα δεν εχει νόημα και λόγω αυτού νιώθεις χάλια"? Αυτό θα μου ακουγόταν πιο λογικό και οπότε θα σε ρωτούσα τι θα έλεγες οτι σου λείπει για να σου δώσει νόημα...
Αν ο συλλογισμός μου σου ακουγεται λογικός τότε θα περιμένω απάντηση σε ακριβώς αυτό...τι σου λείπει για να σου δώσει νόημα στην ζωή σου?
μηπως φταιει που ειμαι διπολικη? ενδεχεται?
πχ βγηκα για καφε, ωραια ολα, μετα σκεφτομαι "σιγα και που βγηκα για καφε τι εγινε? και που γελαω τωρα..μετα μπορει να κλαιω, μια αρνητικη σκεψη ή μια πιεστικη κατασταση θα με ξαναβγαλει εκτος. μετα παλι θα ξαναπεσεις στην ανιαρη ζωη σου."
καπως ετσι σκεφτομαι..
Οκ κάνουμε πρόοδο!
Η άνιαρη ζωή σου λοιπόν....
Άν σου ζητήσω να μου αναλύσεις τα σημεία της ζωής σου που την κάνουν ανιαρή θα μπορούσες? οπότε και μετά να παλέψεις να τα διορθώσεις ένα ένα?
ηθελα ας πουμε σημερα να παω για μπιλιαρδο που μ αρεσει και καθομαι και σκεφτομαι "και να πας μετα παλι τα ιδια θα μαι, μια ωρα οσο και αν μ ανεβασει το παιχνιδι και μετα θα ειμαι παλι χαλια, αρα πιο το νοημα να παω? για να κοροιδεψω τη ψυχολογια μοτ μια ωρα? και να νιωσω καλυτερα μετα θα ξαναπεσω (αυτο με σκοτωνει να το σκεφτομαι)"
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ..θα παω για μπιλιαρδο, και ας χαμογελασω για μια ωρα μονο κι ας ξαναπεσω μετα. θα ξανασηκωθω. θα ξαναπροσπαθησω. οσο αντεχω θα προσπαθω.εκρηξη κουραγιου ή ισως ξαλαφρωμα που τα λεω καπου.
σου εχω στειλει dm και με γραφεις κανονικα...