θελω παρεα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Ψέματα είναι;
    Eίναι αλήθεια

Banned
    Για να ευθυμήσουμε :Ρ

Senior Member
    Ρε συ Λένα να σε ρωτήσω κάτι που μου'ρθε εμένα τώρα πάνω στην τρέλα μου?
    Εσύ δεν ρωτούσες εδώ σχετικά με το να ρίξεις άκυρο σε κάποιον μονο και μόνο γιατί είχατε 1 χρόνο διαφορά?
    Δε ξέρω τι έκανες τελικά αλλά για ποια υπευθυνότητα, μπέσα, φιλότιμο κλπ μας λες? :P Εδώ ο άλλος έφαγε άκυρο πριν καν τα εξακριβώσεις όλα αυτά γιατί του έλλειπε ένας χρόνος :P
    Μου φαίνεται έχω ράμματα για ολονών τις γούνες εδώ μέσα....
    Η μια μου θέλει ρομάντζα με τον εφοπλιστή, η άλλη την τέλεια ηλικία και η άλλη τον παπά και κανέναν άλλο...για να ερχόμαστε στα καλα μας παρακαλώωωωω!
    Μονο με tavor με βλέπω να κοιμάμαι απόψε...

Banned
    Χαχαχα!! Tomhet δεν υπάρχεις!!!

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω θα ελεγα οτι οι γυναικες τα ψειριζουν ολα και μου τη σπαει αυτο πως εισαι ντυμενος αν εισαι ατσαλακωτος αν ξυριστικες σε περνανε απο μικροσκοπιο αυτες που ξερω οι αλλες δε γνωριζω
    παιζει να ειναι η μοναδικη φορα που συμφωνω μαζι σου. μακαρι οι γυναικες να μη διναν τοση πολυ σημασια σε ανουσιες λεπτομεριες.

Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Αυτές που θέλουν άντρα με λεφτά για να τις εξασφαλίσει είναι σαν τους άντρες που θέλουν γυναίκα, 1,80 ύψος, 50 κιλά, και τόση περίμετρο στήθους...
    Εννοείται ότι δεν ασχολούμαστε με τέτοια σειρά ατόμων...
    Πού τίς βρήκατε? προσωπικά από τις παρέες μου και τις φίλες μου, όλες άλλα πράγματα κοιτάζουν, και όχι τα πολλά λεφτά, και το λέω με το χέρι στη φωτιά.
    Υπευθυνότητα, μπέσα, φιλότιμο, εντιμότητα, εργατικότητα, νοιάξιμο, υποστήριξη..... δυστυχώς δεν ξέρω και πολλούς που να τα έχουν....
    σορρυ προτιμω τις κοντες και τις χοντρες, κανουν καλυτερο σεξ.
    απλα οι γυναικες αυτες ψαχνουν αντικαταστατη του πατερουλη τους. να ειναι μεν σκληρος, αλλα με εκεινες ευαισθητος. να ειναι δυναμικος, ανεξαρτητος κι αποφασιστικος, αλλα με εκεινες υπακουος και να συμφωνει σε ολα. να ειναι λεφτας και με καλη δουλεια, αλλα να περναει πολυ χρονο μαζι τους. ε καπου καταλαβαινουμε οτι δε ξερουν τι θελουν, χανονται σε μη ρεαλιστικα σεναρια, κι οριστε πως απογοητευομαστε και λεμε στα τσακιδια, καλυτερα η μοναξια.

Ενώ οι άντρες δεν ψειρίζουν τις γυναίκες? αν έχουν ρίζα, γιατί αυτό το ξανθό και όχι άλλο, γιατί τα φρύδια έτσι και όχι αλλιώς, γιατί αμακιγιάριστη, γιατί αυτό το κραγιόν? αυτά τα ρούχα? η φούστα είναι ή πολύ κοντή ή πολύ μακριά ή πολύ εφαρμοστή... το παντελόνι είναι έτσι, το νύχι αλλιώς...
    Ίσα ίσα οι άντρες φοράνε ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι και ξεμπέρδεψαν με λίγο ζελέ στο μαλλί... για σκέψου εμάς που χρειαζόμαστε ώρα και λεφτά για κομμωτήρια, ρούχα και beaute...
    προσωπικα προτιμω τις αμακιγιαριστες, με το μαλλι και τα νυχια ας κανει οτι θελει.
    αλλα ξερεις κατι, αν δε δωσουμε πολυ σημασια τοτε μας λετε αδιαφορους ή σαβουρογαμηδες που παμε με οποια μας κατσει.
    αν δωσουμε θα μας λετε ψωνισμενους, καλομαθημενους, που ψαχνουμε γυναικα μπαρμπι, ζηταμε πολλα, δεν εκτιμαμε κλπ.
    πως πρεπει να συμπεριφερθει ενας αντρας σημερα οταν δεν ειστε με τιποτα ικανοποιημενες ?

Senior Member
    Τοmhet, υποκλίνομαι, είσαι απίστευτος!!!!!!!χαχαχαχαχαχ� �χαχαχα
    Ναι, το έλεγα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,δεν έφαγε άκυρο, συνεχίζεται το κονέ, αύριο έχει έξοδο
    Για την ηλικία νιώθω άσχημα... τί να κάνω αφού έτσι νιώθω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Ρε συ Λένα να σε ρωτήσω κάτι που μου'ρθε εμένα τώρα πάνω στην τρέλα μου?
    Εσύ δεν ρωτούσες εδώ σχετικά με το να ρίξεις άκυρο σε κάποιον μονο και μόνο γιατί είχατε 1 χρόνο διαφορά?
    Δε ξέρω τι έκανες τελικά αλλά για ποια υπευθυνότητα, μπέσα, φιλότιμο κλπ μας λες? :P Εδώ ο άλλος έφαγε άκυρο πριν καν τα εξακριβώσεις όλα αυτά γιατί του έλλειπε ένας χρόνος :P
    .
    Δεν έφαγε άκυρο για τον 1 χρόνο, συνεχίζεται το κονέ, έχει έξοδο αύριο
    Για την ηλικία νιώθω άσχημα, τί να κάνω αφού έτσι νιώθω? αλλά μου έχει περάσει τώρα... το πρόβλημα ειναι ότι είναι άνεργος χωρίς προοπτική δουλειάς, έχει μπλέξει και με κάτι διαβάσματα που ναι μεν του αρέσουν αλλά χωρίς προοπτική δουλειάς, και συντηρείται από τους γονείς του....να το πω απλά, είναι κομματάκι στον κόσμο του...
    Για αυτό λέω υπευθυνότητα... αν ήταν λίγο υπεύθυνος, θα έκανε κάτι για να βιοπορίζεται... και επίσης, τα επόμενα χρόνια δεν σκέφτεται να κάνει οικογένεια...

Senior Member
    Ενώ οι άντρες δεν ψειρίζουν τις γυναίκες? αν έχουν ρίζα, γιατί αυτό το ξανθό και όχι άλλο, γιατί τα φρύδια έτσι και όχι αλλιώς, γιατί αμακιγιάριστη, γιατί αυτό το κραγιόν? αυτά τα ρούχα? η φούστα είναι ή πολύ κοντή ή πολύ μακριά ή πολύ εφαρμοστή... το παντελόνι είναι έτσι, το νύχι αλλιώς...
    Ίσα ίσα οι άντρες φοράνε ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι και ξεμπέρδεψαν με λίγο ζελέ στο μαλλί... για σκέψου εμάς που χρειαζόμαστε ώρα και λεφτά για κομμωτήρια, ρούχα και beaute...
    Ποιο ζελε....λακ και η φρατζα πισω! Αλλαξαν οι εποχες

Banned
    και τελικα το συμπερασμα που βγαινει κι απ'αυτη τη μικρη συζητηση, ειναι οτι οι γυναικες εδω δε ξερουν τι θελουν και τι τους γινεται, αλλα για ολα φταινε οι αντρες. τι'χες γιαννη τι'χα παντα. οποτε καλυτερα οι αντρες να το ριξουν στο πληρωμενο ερωτα και να κοιταξουν να παντρευτουν καμια ξενη οταν ερθει η ωρα, παρα να χαραμιστουν με τις ελληνιδες, γιατι ειναι ελαττωματικες. δικαιως σας αποκαλουν κι ελλεηνιδες μαλλον ε ?

οποτε καταληγουμε οτι και η θεματοθετρια μονη της επιλεγει τη μοναξια και την επιστροφη στους πρωην. τουλαχιστον εχει κι αυτους, αλλοι που δεν εχουν κυριολεκτικα ουτε εναν ανθρωπο στη ζωη τους τι να πουν ?

Senior Member
    ναι αλλα δε μου απαντησες στο dm. απαντησε μου να τα πουμε πριβε.

Αν θέλετε να σας εξομολογηθώ πρόσφατες μου εμπειρίες, όλο μου τυχαίνει να μου κάνουν κομπλιμέντα άντρες που κατα πλειονότητα είναι δεσμευμενοι, όχι παντρεμένοι κ προφανως όλοι θέλουν να δοκιμάσουν ....από μένα επειδή μου λένε ότι αντικειμενικά είμαι πάνω από το κανονικο όριο όμορφη..αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι οι αντρες εχουν αρχίσει να γινονται επιλεκτικοί κ αυτό με εκνευρίζει γτ αμα βρουν μια ωραια κοπέλα, θέλουν να παν μαζί της κ ας είναι δεσμευμένοι..αυτό δε το καταλαβαίνω..τυχαίνει να μου μιλάν συνάδελφοι που έχουν σχέση κ μου λένε καλά που ήρθε και ένα θηλυκό στο τμήμα κτλ..με κολακεύει ως ένα βαθμό αλλά λυπάμαι γτ κανείς δε βλέπει τίποτα πιο μέσα..κ ισως αδιοφορούν..δουλεύω από τις 9 ως τις 7 καθε μέρα κ δεν εχω χρόνο για πολλές γνωριμίες, αλλά λυπάμαι πολύ γτ όσους γνωρίζω επιμένουν πολύ στην εμφάνιση...
    Ας βρεθεί ΕΝΑΣ να μ δείξει το αντίθετο !!!
    Ευχαριστώ
    [FONT=Book Antiqua][FONT=Verdana]«Και μήπως είναι τίποτα άλλο από ένα όνειρο η ζωή μας;»[/FONT][/FONT]

και δεν εννοώ κάποιος από σας να μου το αποδείξει..αλλά γτ να μου συμβαίνουν αυτα..
    [FONT=Book Antiqua][FONT=Verdana]«Και μήπως είναι τίποτα άλλο από ένα όνειρο η ζωή μας;»[/FONT][/FONT]

Senior Member
    Mήπως χαριτολογούν με λίγο φλερτάκι? γιατί όσο να είναι, το φλερτ σκοτώνει την ανία και το άγχος της δουλειάς...

Μερικοί μου έχουν ζητησει αριθμό, αλλά και έξοδο για φαγητό και καφέ...ουφ Λένα μου δε ξέρω...αρχίζει να μου τη δίνει....
    Σ όποια δουλειά κ να πάω, έχω θέματα...φταίω κ γω που μαι με το χαμόγελο κ μαλλον ετσι δίνω δικαιωματα κ βρίσκουν έδαφος..
    Αρχίζω να συνειδητοποιώ πως πρέπει να καταργήσω τον αυθορμητισμό μου...
    Σευχαριστώ για την ανταποκρισή σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by nefelimirtw View Post
    λυπάμαι πολύ γτ όσους γνωρίζω επιμένουν πολύ στην εμφάνιση...
    Ας βρεθεί ΕΝΑΣ να μ δείξει το αντίθετο !!!
    Ευχαριστώ
    Ναι, και από τη δική μου περίπτωση, επιμένουν πολύ στην εμφάνιση. Γιατί εμείς δεν κολλάμε στην εμφάνιση?
    Εδώ υπάρχουν γραφεία που για να σε προσλάβουν πρέπει να είσαι μοντέλα...
    Τί βλέπεις πρώτα στον άλλο? την εμφάνιση...
    Το κακό είναι ότι για την εμφάνιση παραβλέπουν χαρακτήρα, ικανότητες, αξιοσύνη... μένουν μόνο εκεί!
    Αλλά και οι άντρες μεταξύ τους, οκ όχι όλοι, λένε ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τα λεφτά... οπότε κάπου τα 2 φύλα είμαστε πάτσι, νομίζω (αστειεύομαι!)
    Το παρά μέσα που λες θεωρώ ότι χτίζεται στην πορεία...

Μου είχε τύχει παλιότερα να μου αρέσει τρελά ένας, συμπαθητικός εμφανισιακά, με τα μάστερ του, με καλή δουλειά, και εξαιρετικά πολυπράγμων, δραστήριος και φιλόδοξος. Και το έπαιζε σεμνός, καλλιεργημένος, ψαγμένος και ταπεινός ( ). Φυσικά έφαγα χυλόπιτα, πανηγυρικά! Και εκ των υστέρων έμαθα από κοινό γνωστό ότι κυνηγούσε κανονικότατα μια χαζογκομενίτσα, η οποία δεν του έκατσε και του έκανε χοντρό χουνέρι σε μια φάση...
    Σε μια άλλη φάση τυχαίνει σε μια παρέα να γνωρίσω έναν, εμφανισιακά αδιάφορος (αλλά όχι μπάζο), και από χαρακτήρα, αυτό που λέμε καλό παιδί! χωρίς σπουδές και μεγάλες θέσεις αλλά με μια δουλειά από τον πατέρα του, μια βιοτεχνία, που την πήγαινε καλά. Σε αυτόν άρεσα, όπως κατάλαβα εκ των υστέρων, μου είχε πει να βγούμε, αλλά δεν είχα καταλάβει τότε κάτι και επειδή δεν ήταν στην παρέα μου δεν είχα δεχθεί. Είναι από αυτές τις φορές που την πατάς επειδή η εμφάνιση πιάνει την πρώτη θέση...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast