http://www.palmografos.com/thumbnail...=article_small
Printable View
Σωστός!
Να ξέρεις όμως ότι και ένας ειδικός δεν θα μπορούσε να κάνει ερμηνεία με τόσα λίγα δεδομένα. Θα ήταν άκρως αντιεπιστημονικό και παρακινδυνευμένο. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να ξέρω μερικά πράγματα για την παιδική σου ηλικία. Υπήρξε κακοποίηση? Αν ναι τι είδους (σωματική, σεξουαλική, συναισθηματική πχ παραμέληση, εξευτελισμός, ταπείνωση) από τον μπαμπά ή από την μαμά? Τα πιο επικρατέστερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου ποια πιστεύεις ότι είναι? (πχ αποφευκτικότητα). Τέλος θα ήθελα να ξέρω εάν νιώθεις φόβο για τους άντρες?
Ουτε συζητηση να της το πεις αμεσα, και μαλιστα τη στιγμη που όπως λες ειναι απιθανο να το μαθει κι αν το μαθει θα εχεις σιγουρα τον τροπο να την πείσεις ότι δε συνεβη κατι τετοιο.
Μόνο εμμεσα, βολιδοσκοπώντας που λενε. Μια καλη ιδεα σου εδωσε η hapydays. Τετοιας φυσης μεθοδους κι αναλογα με την αντιδραση της κρινεις. Αλλιως μην ρισκαρεις να χασεις εναν ανθρωπο που αγαπας. Ε
λπίζω να μην κατευθυνεις τη σκεψη σου στο να το ποθει εντονα, να ναι πραγματι αυτο που σου βγαινει κι αν ειναι αυτο που σου βγαινει να το κρατας μυστικο απ αυτην μεσα απο τους πολύ λιγους ερωτικους συντροφους που επιλεγεις.
Αγαπητέ giawrimo.
Εψαξα στο διαδικτυο για τη αυτογυναικοφιλια, αλλα δεν βρηκα απολυτως τιποτα. Μονο για την γυναικοφοβια μου εβγαλε.
Θα μπορουσες σε παρακαλω να μου δωσεις τις πηγες σου, μηπως με βοηθησουν να καταλαβω καλυτερα τι συμβαίνει? (παροτι το αρθρο σου ειναι κατατοπιστικο).
Επίσης, οταν θελεις να γινεις γυναίκα και να εχεις γυναικειο ρολο, το θελεις ακομα μετα απο ερωτικη συνερευση με τη κοπέλα σου?
Πραγματικα, επειδη δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε ψυχολογος, μου ειναι αδυνατο να καταλαβω πως πρεπει να το αντιμετωπισεις. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι πρεπει να το αντιμετωπίσεις, αλλα μάλλον να το δεχτείς.
Μέχρι τώρα γνωριζω οτι ανδρες που είναι ετεροφυλοι ΑΛΛΑ θα ηθελαν (ή νομιζουν πως θα ηθελαν) να εχουν και γυναικειο ρολο,
ειναι (η θα μπορουσε να ειναι ) οι αμφιφυλοφιλοι, οι μαζοχιστες (η οπως αλλιως λεγετε), ανθρωποι με ορμονικα προβληματα, άνθρωποι που ειναι χρονια παχύσαρκοι και/η παρθένοι σε μεγάλη ηλικία, (καθώς αμφιβάλλουν για τη σεξουαλικότητα τους), κλπ.
Απο το αρθρο σου καταλαβαίνω οτι, αν βγάζαμε το γεγονος οτι νιώθεις ασχημα μετα απο ερωτικη επαφή με ανδρα, τοτε θα ηταν αρκετα ασφαλες να μιλησουμε για bisexuality.
Έτσι λοιπον επανερχομαι στο προηγουμενο ερωτημα: Οταν θες να το παιξεις γυναικα, σε τι κατάσταση είσαι?
Ισως να μπορουσα να βοηθησω..λιγακι
Παραθετωντας τις δικεςμου εμπειριες...
Δεν εισαι ο μοναδικος που νιωθει ετσι. Οταν διαβαζα το πρωτο σου ποστ ηταν σαν να βλεπω σε καθρευτη τον ευατο μου. ακριβως τα ιδια. απο μικρος φοραω γυναικεια οταν ειμαι μονος μου . ακομα και σημερα οταν μπορω και ειμαι μονος το κανω. εχω καποιες εμπειριες με αντρες αλλα λιγες,και οταν τελειωνω νιωθω αβολα και θελω να την κανω ελαφρα. Μια φορα ηθελε ενας να με φιλησει και του ειπα οτι δε θελω κ οτι θελω μονο σεξ κ εφυγε. Ειμαι 100% στρειτ μαρεσουν οι γυναικες. εχω και σχεση. αν δεν εχεις αυτο που λεει ο giawrimoys δε προκειται να το καταλαβεις. αν το βλεπες αυτο θα ηθελα να βγουμε να τα λεγαμε. ειναι η πρωτη φορα που βλέπω εναν ανθρωπο ο οποιος θα μπορουσε να με καταλαβει..!
Kι'εγώ έχω την ίδια τάση που λέγεται αυτογυναικοφιλία, με τη διαφορά ότι είμαι 100 % στρέιτ και δεν έχω διανοηθεί ποτέ να ντυθώ γυναίκα ή να κάνω σεξ με άντρα. Μου εμφανίστηκε γύρω στα 21 και υποθέτω λόγω της σεξουαλικής στέρησης (δυστυχώς δεν έχω κάνει ποτέ μου σεξ και λογικά δεν πρόκειται και να κάνω ποτέ) και της συστηματικής παρακολούθησης πορνό. Άρχισα δηλαδή να ταυτίζομαι με τις πορνοστάρ των ταινιών και να φαντάζομαι ότι είμαι στη θέση τους, καθότι με εξιτάρει αυτό το ακραίο και μη ηθικά αποδεκτό επάγγελμα. Σταδιακά άρχισαν να με εξιτάρουν και οι πόρνες και να φαντασιώνομαι ότι είμαι στη θέση τους και γενικά οι γυναίκες χαλαρών ηθικών αναστολών.
Είναι ωστόσο κάτι που δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή του και αντίθετα με ευχαριστεί, ούτε και έχει απειλήσει τη στρέιτ ταυτότητά μου, οπότε και δεν έχω κανέναν λόγο να το θεραπεύσω.
Το γράφω και παραπάνω...δεν έχω διανοηθεί ποτέ ούτε να ντυθώ γυναίκα, ούτε πολύ περισσότερο να κάνω σεξ με άντρα όπως κάποιοι παραπάνω. Μόνο οι γυναίκες με ελκύουν εμφανισιακά και συντροφικά και πολύ μάλιστα. Είμαι 41 χρόνων και δυστυχώς η ζωή μου τα έφερε έτσι που δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ούτε σεξ. Το γιατί συνέβη αυτό είναι πολύ περίπλοκη ιστορία που θα την ανεβάσω και εδώ κάποια στιγμή...