Results 46 to 49 of 49
Thread: Αυτογυναικοφιλία
-
28-02-2015, 20:00 #46
Δεν εισαι ο μοναδικος που νιωθει ετσι. Οταν διαβαζα το πρωτο σου ποστ ηταν σαν να βλεπω σε καθρευτη τον ευατο μου. ακριβως τα ιδια. απο μικρος φοραω γυναικεια οταν ειμαι μονος μου . ακομα και σημερα οταν μπορω και ειμαι μονος το κανω. εχω καποιες εμπειριες με αντρες αλλα λιγες,και οταν τελειωνω νιωθω αβολα και θελω να την κανω ελαφρα. Μια φορα ηθελε ενας να με φιλησει και του ειπα οτι δε θελω κ οτι θελω μονο σεξ κ εφυγε. Ειμαι 100% στρειτ μαρεσουν οι γυναικες. εχω και σχεση. αν δεν εχεις αυτο που λεει ο giawrimoys δε προκειται να το καταλαβεις. αν το βλεπες αυτο θα ηθελα να βγουμε να τα λεγαμε. ειναι η πρωτη φορα που βλέπω εναν ανθρωπο ο οποιος θα μπορουσε να με καταλαβει..!
- 17-05-2019, 00:02 #47
Kι'εγώ έχω την ίδια τάση που λέγεται αυτογυναικοφιλία, με τη διαφορά ότι είμαι 100 % στρέιτ και δεν έχω διανοηθεί ποτέ να ντυθώ γυναίκα ή να κάνω σεξ με άντρα. Μου εμφανίστηκε γύρω στα 21 και υποθέτω λόγω της σεξουαλικής στέρησης (δυστυχώς δεν έχω κάνει ποτέ μου σεξ και λογικά δεν πρόκειται και να κάνω ποτέ) και της συστηματικής παρακολούθησης πορνό. Άρχισα δηλαδή να ταυτίζομαι με τις πορνοστάρ των ταινιών και να φαντάζομαι ότι είμαι στη θέση τους, καθότι με εξιτάρει αυτό το ακραίο και μη ηθικά αποδεκτό επάγγελμα. Σταδιακά άρχισαν να με εξιτάρουν και οι πόρνες και να φαντασιώνομαι ότι είμαι στη θέση τους και γενικά οι γυναίκες χαλαρών ηθικών αναστολών.
Είναι ωστόσο κάτι που δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή του και αντίθετα με ευχαριστεί, ούτε και έχει απειλήσει τη στρέιτ ταυτότητά μου, οπότε και δεν έχω κανέναν λόγο να το θεραπεύσω.
17-05-2019, 09:29 #48
17-05-2019, 19:55 #49
Το γράφω και παραπάνω...δεν έχω διανοηθεί ποτέ ούτε να ντυθώ γυναίκα, ούτε πολύ περισσότερο να κάνω σεξ με άντρα όπως κάποιοι παραπάνω. Μόνο οι γυναίκες με ελκύουν εμφανισιακά και συντροφικά και πολύ μάλιστα. Είμαι 41 χρόνων και δυστυχώς η ζωή μου τα έφερε έτσι που δεν έχω κάνει ποτέ σχέση ούτε σεξ. Το γιατί συνέβη αυτό είναι πολύ περίπλοκη ιστορία που θα την ανεβάσω και εδώ κάποια στιγμή...
Tags for this Thread
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή