Originally Posted by
αλεξανδρος_77
μα καλα πλακα μου κανεις τωρα τι ενοεις απο που το εβγαλα αυτο το συμπερασμα αφου λεει ξεκαθαρα οτι δεν τον συμπαθουν δεν μου είπαν ότι δεν τον συμπαθούν απλά μου είπαν μόνο γιατί δεν έρχετε σπίτι και της ελεγε η αδερφη της (μεγα λαθος) οτι δε ταιριαζουν η αδερφή μου το είπε για πλάκα εσυ πχ μπορει να μη δινεις μεγαλη σημασια στις σχεσεις και να βαζεις πανω απ ολα τους γονεις σου οτι και να ειναι η οπιοι και να ειναι {σε προηγουμενο μηνυμα μου καταλήγω ως προς το τι θα κανει η κοπελα με το: άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός}με τους γονεις ομως δε μπορεις ουτε να αγαπησεις ερωτικα ουτε να κανεις σεξ ουτε να ζησεις ολα αυτα..
....
επισης το δικο σου σκεπτικο ειναι εξωφρενικα προχειρο γιατι ειναι σα να της λες α μη το ψαχνεις το θεμα παρτον σπιτι και οσα πανε και οσα ορθουν και οπου βγαλει ο δρομος αυτο της λες...
καλα αυτο ειναι συμβουλη σε καπιον που λεει εχω καψουρα με εναν ενω η αδερφη μου δεν τον θελει? τωρα αν θελεις να κανεις πειραματα πειραματισου μονος σου για να δεις που θα κατσει η μπιλια...