Πιέζομαι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    βρε χρυσό μου? μια παροιμία λέει "όποιος δεν έχει βάσανα, και τα μικρά μεγάλα τα νομίζει"
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Λέτε να ζητήσω συγνώμη από την αδερφή μου;

Δεν μου λέει κάτι για να μείνουμε μαζί αυτός μένει με την γιαγιά του και τον παππού του. Μοιάζουν μόνο στο ζώδιό και στο ότι δεν μιλάμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Δεν έχουν πρόβλημα με αυτόν που εχω απλά λένε γιατί δεν έρχετε στο σπίτι. Σήμερα πηγα στην ψυχολόγο μου και μου είπε να την ρωτήσω γιατί μου είπε ότι και δεν ταιριάζουμε και να της πω ότι δεν θέλω να μαλώνουμε όταν την ρώτησα την αδερφή μου μου είπε ότι το είπε για πλάκα κι εγώ φώναζα και στεναχωρηθηκε μου είπε επίσης ότι με αγαπάει
    Το να ερθει σπίτι να γνωρισει τους δικους σου, στη σκέψη ενός αντρα, αυτο ειναι προσταδιο δεσμευσης, αυτο που λεμε μπηκε το νερο στ αυλακι και ο σκοπος της σχεσης γινεται πλεον σοβαρος και ετσι ειναι σαν να δεθηκε σε σοβαρη δεσμευση απο την οποια πλέον δεν μπορει να ξεφυγει εκτος αν ρθουν τα πάνω κατω. Ο φιλος σου ειτε νιωθει ανετοιμος για κατι τετοιο (πχ δεν εχει δουλεια ή χωρο δικο του όπου να μενετε ή δεν θελει να αναλαβει ευθυνες) ή δεν ειναι ακομα σιγουρος για σενα ή πιστευει οτι η σχεση σας δεν εφτασε σε τετοιο ακομα σημειο ωστε να πρεπει να γνωρισει τους δικους σου και η σκεψη να προχωρησει σε κατι τετοιο τον φορτωνει με αγχος δεσμευσης και ετσι με καθε τροπο θελει να το αποφυγει.
    Μηπως με το φιλο σου εισαστε αντιθετοι σαν χαρακτηρες κι αυτο ειναι που σε ελκυει σ αυτον?
    γιάννης

Quote Originally Posted by Tonya View Post
    βρε χρυσό μου? μια παροιμία λέει "όποιος δεν έχει βάσανα, και τα μικρά μεγάλα τα νομίζει"

...λολ.......! Ακριβώς :Ρ

Senior Member
    Δεν μου βγάζει τίποτα όταν θέλω να στείλω πμ μου δείχνει μόνο το μύνημα. Θα έλεγα ότι ταιριάζουμε γιατί είμαστε ήρεμοι και οι δύο

Senior Member
    Ο λόγος που ανησύχησα είναι γιατί αισθάνομαι ότι προσπαθούν να με χωρίσουν με σκοπό να μου γνωρίσουν κάποιον άλλο από Αλεξανδρούπολη και δεν ξέρω πως θα είναι με αυτόν που εχω δεν μιλάμε κάθε μέρα ίσως γιατί δεν έχει κάρτα να πάρει με παίρνει βέβαια όταν μπορεί κι εγώ παίρνω

Banned
    μα καλα πλακα σου κανουν τωρα τιι να σου γνωρισουν ειναι σοβαροι που ζουν στην εποχη του 1950? αυτοι θα σου πουν πιον θα κρατησεις και πιον θα διωξεις εγω δε προκειται να δεχομουν τετιο πραγμα

Senior Member
    Πάλι η μητέρα μου με τον γαμπρό μου λέγανε γιατί αυτός που εχω δεν έρχετε στο σπίτι να γνωρίσει τους δικούς μου κι ο γαμπρός μου θέλει να συναντηθούν για να τον ψυχολογίσει

Banned
    Δεν μου βγάζει τίποτα όταν θέλω να στείλω πμ μου δείχνει μόνο το μύνημα. Θα έλεγα ότι ταιριάζουμε γιατί είμαστε ήρεμοι και οι δύο
    πατα μια επαναφορτωση της σελιδας

Senior Member
    Έχουμε με τον φιλο μου ένα μήνα να συναντηθούμε μου είπε ότι μάλλον θα έρθει σήμερα αν δεν μπορέσει όμως επειδή πέρασαν πολλές μέρες μπορεί να λέει η μητέρα μου να χωρίσουμε

Banned
    Λέτε να ζητήσω συγνώμη από την αδερφή μου;
    εγω απο αυτα που βλεπω εχω την εντυπωση οτι σου λειπει η αυτοπεποιθηση και απο την αλλη επιδη εκαναν κομα η μανα σου κ η αδερφη σου επιδη ειναι δυο και εσυ μια εχεις μια ταση να τις ακους επιδη αποφευγεις να ακους τον εαυτο σου πολυ πιθανο ολα αυτα να τα ακουγες μια ζωη για αυτο να σου φαινονται ετσι και να κολησες τοσο πολυ σε αυτα...

Ο λόγος που ανησύχησα είναι γιατί αισθάνομαι ότι προσπαθούν να με χωρίσουν με σκοπό να μου γνωρίσουν κάποιον άλλο από Αλεξανδρούπολη και δεν ξέρω πως θα είναι με αυτόν που εχω δεν μιλάμε κάθε μέρα ίσως γιατί δεν έχει κάρτα να πάρει με παίρνει βέβαια όταν μπορεί κι εγώ παίρνω
    Θα συμφωνησω με την Tonya, τα μικρα τα νομίζεις μεγαλα.... Ναι σου ειπαν καποιες κουβεντες, δεν σου ειπαν χωρισε τον δεν τον θελουμε, να τον γνωρισουν σου ζητησανε επειδη εχουν αμφιβολίες. Κι αμα ειναι καλο παιδι όπως λες και τον δουν απο κοντα οι αμφιβολίες θα σβησουν. Εσυ εχεις εμπεδωσει στη σκεψη σου οτι θελουν να σε χωρισουν κι ετσι φτιαχνεις τωρα σεναρια χωρισμού κι εκει ειναι το προβλημα. Και στο κατω κατω ... άμα θελει η νύφη κι ο γαμπρος...
    γιάννης

Senior Member
    Λέτε να του πω ότι θέλουν να τον γνωρίσουν; κι αν μου πει ότι δεν θέλει και χωρίσουμε;

Senior Member
    Κι αν γίνω ρεζίλι και με περάσει για καμία που θέλει μόνο να παντρευτεί;

Banned
    να μη του πεις τιποτα δε σε συμφαιρει να γνωριστουν μεταξυ τους και δεν εχεις να κερδισεις τιποτα απο αυτο

Senior Member
    Γιατί δεν με συμφέρει;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast