Θεοφανία καλησπέρα και ευχαριστώ για το σχόλιο.
Η συμβουλή σου είναι πολύ απλή και συνάμα πολλή σωστή....το πρόβλημα με μένα δεν είναι ότι δεν ψάχνω και δεν κοιτάω πως να γίνω ευτυχισμένη,αλλά δεν ξέρω το πως!!
Ισως όπως μου είπε κάποιος φίλος μου,να μην ξέρω και εγώ τι θέλω στη ζωή μου,αλλά και αυτό από μόνο του είναι προβληματικό...
Δεν θα σου πω να κοιτάξεις στην α'σελίδα να δεις ένα μίνι ιστορικό δικό μου,για το πως έφτασα στο σήμερα,ίσως και να μην ενδιαφέρει τόσο....
Ισως η κακιά μου η ψυχολογία να φταίει εξαιτίας των άλλων,ίσως εξαιτίας μου...ίσως από την κακή μου την τύχη...δεν εξετάζουμε όμως αυτό αλλά πώς θα ξεφύγω από εδώ...!
και γι'αυτό γράφτηκα και σε αυτό το φόρουμ και γι'αυτό και ξεκίνησα τελευταία να πηγαίνω σε μία ψυχοθεραπεύτρια
Ας έρθουμε τώρα στην ψυχοθεραπεύτρια.
Το γεγονός ότι μου την πέφτει είναι ξεκάθαρο τόσο όσο δεν γίνεται άλλο-δεν παίρνω λάθος μήνυμα.
Το γεγονός ότι μπορεί αυτή να εξέλαβε λάθος δικό μου μήνυμα γιατί έτσι ένιωθε,αποκλείεται;
Και επίσης γιατί να είναι κομπογιανίτισσα και άσχετη με το επάγγελμα; Οτι δεν είναι σωστό να την πέφτεις σε πελάτη σου,είναι προφανές...αλλά αν και ο πελάτης ανταποκριθεί στο κάλεσμα,δεν βλέπω για ποιό λόγο δεν θα έπρεπε να με φλερτάρει....
Ακόμα και εγώ η ίδια να είμαι γκέι ή bi δεν θα έδινα σε καμία περίπτωση δικαίωμα στην ψυχοθεραπεύτρια να μου την πέσει γιατί εκεί πήγα για άλλο λόγο...συμπερασματικά προκύπτει ότι δεν της έδωσα κανένα δικαίωμα κ δεν θα έπρεπε η ίδια να πάρει πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο,απλά το αναζητούσε έντονα και επειδή της άρεσα,μου την έπεσε.
Εν προκειμένω...σκεφτόμουν να ξαναπάω σε κεινη από τον καινούργιο χρόνο γιατί είναι καλή ψυχολόγος-πιστεύω να πήρε το μνμ με την διακοπή μου και να σταματήσει το φλερτ.
Επιμένω σε κεινη γιατί ήδη έχω κάνει ένα ξεκίνημα μαζί της και θεωρώ ότι μπορεί να με βοηθήσει.! Ηταν συνειδητή η επιλογή μου να πάω σε κεινη γιατί την γνώριζα από πριν και με όλα τα στοιχεία που την συνθέτουν,φαίνεται μία αξιόλογη θεραπεύτρια...τί λέτε;