Originally Posted by
mpliki
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... συγγνώμη.. αλλα δεν αντέχω... Διδα Δέσποινα είστε τραγική! τόσο απλά! Ουπς μου ξέφυγε ένας χαρακτηρισμός..μάλλον γιατί τον ψάρευες! έλεος! η διαίσθησή μου,μου λέει πως είσαι ένας υπερ-κομπλεξικός άνθρωπος που προσπαθεί εναγωνίως με τόσο θλιβερό και κραυγαλέο τρόπο να το καλύψει,φωνάζοντάς το ακόμα πιο δυνατά! Παίξτε με τα σκυλιά σας..χαμουρευθείτε με το μοντέλο άντρα σας και βολτάρετε με τα κότερά σας..μονάχα μία ερώτηση..προς τι η ενημέρωση; σε κάνουν όλα αυτά ανώτερο και ακομπλεξάριστο άνθρωπο; το οτι ο μιστερ Τομχιτ έχει ψυχολογικά θα πρεπε υπό άλλες συνθήκες να είναι δεδομένο σε ένα τέτοιο σάιτ..μήπως εσείς χάσατε το δρόμο σας; διότι αν δεν έχετε ψυχολογικά σας προτείνω την ανάγνωση περιοδικών λαιφσταιλ,αν μη τι άλλο εκεί θα κολυμπάτε στα νερά σας! Λυπάμαι,αλλά με τον τρόπο σας με κάνετε να πιστεύω πως ο μιστερ Τομχιτ αν και θλιμμένος καθώς και κουρασμένος ζει σε μια πολύ πιο αληθινή πραγματικότητα απο τη δική σας,ενώ εσείς μία επίπλαστη και θα το αντιλαμβανόσασταν μάλλον μονάχα στη περίπτωση που θα ήσασταν στη δυστυχή θέση να αποχωριστείτε τα κότερα!
Λυπάμαι για την επίθεσή μου,μα δεν αντέχω τόση υποκρισία και κακία ειδικότερα σε ένα τέτοιο σαιτ!
Μιστερ Τομ,θα ήθελα ώρες άπειρες να συζητήσω αρκετά μαζί σου,όχι για να σου κάνω πλύση εγκεφάλου(πράγμα αδύνατο) ούτε για να ενώσουμε τις "μιζέριες" μας (μιζέριες για τον κόσμο τύπου μις Δέσποινα,που αποποιείται την ίδια της τη φύση και τη φοβάται,στο δικό μου κόσμο αυτό λέγεται προβληματισμός και ειλικρίνεια), αλλά επειδή θα ήθελα να σου εκθέσω κι εγώ την άποψή μου.
Θα συμφωνήσω ελαφρώς οτι μπορεί να κινδυνεύεις καμιά φορά να γίνεις κουραστικός,όχι επειδη λες κενά πράγματα ή ασυναρτησίες αλλά ίσως επειδή δεν είχες την άμεση ανταπόκριση/ανταπάντηση στις σκέψεις σου στην πραγματική σου ζωη,λάιβ..κάτι που δεν αναπληρώνεται σε ένα τσατρουμ..το οτι είσαι "πολυλογάς" μου φαίνεται επιπόλαιος χαρακτηρισμός..αντίθετα νιώθω πως είσαι γενικότερα λιγομίλητος εκεί έξω,όσον αφορά τουλάχιστον τις προσωπικές σου αναζητήσεις και σκέψεις,οπότε εδώ μέσα σε κάθε ευκαιρία μιλάς μιλάς μιλάς σα να μην υπάρχει αύριο..κι ίσως γίνεται ασύνειδα,σαν ένας χείμαρρος κι εννοείται χωρίς πρόθεση αυτοπροβολής ή επίδειξης.
Λυπάμαι που δε μπορώ να γράψω άλλο αλλα έχω και μια κωλο τενοντίτιδα
Φιλιά
ΥΓ: μόνοι είμαστε-αυτό είναι αναπόφευκτο είναι όμως όμορφο να ζούμε καμιά φορα τη ψευδαίσθηση πως μοιραζόμαστε το είναι μας και τις ανησυχίες μας με 1-2 εκεί έξω..κι ας ξέρουμε πως κανείς δεν θα διαβάσει ποτέ το σκεπτικό σου με τη δική σου αίσθηση και το δικό σου βίωμα.