Γκρίνια...τι άλλο? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 170
    Banned
    Τομχετ οι σχεσεις χτιζονται..Δεν πας στο ασχετο να μιλησεις με αγνωστους.
    Στο γυμναστηριο θα γνωρισεις κοσμο πχ οχι απο την πρωτη μερα..Αλλα μερα με την μερα θα γνωριζεσαι ολο και παραπανω!
    Εγω πχ στο facebook εχω γνωρισει 2 ανθρωπους (μετα απο ανταλλαγη αποψεων μηνων/ο καθενας θελει και τον δικο του χρονο) που βγαινουμε για κρασακι και μπυριτσα και λεμε και πεντε μαλακιες και ξεχνιομαστε.
    Ο σουπερ ουαου ανθρωπος δεν υπαρχει,ουτε εγω και εσυ ειμαστε σουπερ ουαου,στα λεω λαικα και οχι σαν φιλολογος.
    Επισης εχω χασει πολλους ανθρωπους και φιλους απο τα παλια γιατι εγω "χαθηκα",εγω τους εδιωξα..Και μοναξια εχω περασει και περναω κατα διαστηματα,αλλα δεν το βαζω κατω.

Senior Member
    Δεν είπα οτι θα πας ντε και καλα να μιλήσεις με αγνώστους...
    Όταν θα βρεθείς σε άγνωστο περιβάλλον όμως...θα το κάνεις γιατί θα αναγκαστείς.
    Αν πας πχ σε άλλη χώρα θα βγεις μονο σου μια βόλτα και θα καταλήξεις να μιλήσεις με αγνώστους. Δεν είπα οτι θα τους κυνηγας με την αποχη...
    Δεν ξέρω όμως γιατί είναι τόσο παράλογο αυτό που λέω....
    Εδώ τόσοι και τόσοι πχ θα βγουν έξω σημερα και θα εχουν "ορεξεις"...θα βγουν λοιπον εξω σε διαφορα μέρη θα γνωρίστουν επιτόπου και θα καταλήξουν σε one night stand πχ... Ναι με αγνώστους... εκεί δηλαδή ειναι κάτι που είμαστε οκ να το δεχτούμε αλλά όταν μιλάμε για φιλική προσέγγιση ειναι ξαφνικά παράξενο?
    ωπ...ταμπού? :P
    Αν είναι δηλαδή πιο αποδεκτό το να παω να την πέσω σε κάποια σε ένα μπαρ με σκοπό το σεξ παρά το να πλησιάσω κάποιον με σκοπο να τον γνωρίσω φιλικά ....τότε δεν θα έπρεπε να μου κάνει εντύπωση γιατί τα πράγματα πηγαίνουν κατα διαόλου στον κόσμο γενικά! :P

Banned
    Οι "ορεξεις" ειναι κατι πολυ διαφορετικο..Το one night stand ειναι παμεεεε και την επομενη δεν με ξερεις δεν σε ξερω υποφερεις και υποφερω..Συγκεκριμενα πραγματα!

Η φιλια ομως και η προσεγγιση της ομως ειναι κατι αλλο.Τι συγκρινεις τωρα?

Αν ομως σου βγαινει και το one night stand κανε το..Ποτε δεν ξερεις,μπορει να καταληξει σε μεγαλειο!Σοβαρα μιλαω..

Senior Member
    Δεν νομίζω οτι ειναι για μένα.
    Εγώ πάντως και στις δύο περιπτώσεις ικανοποίηση αναγκών βλέπω.
    Αν θες να παρουσιάσεις το ένα σαν κάτι το περίπλοκο και ενδεχομένως φορτικό το ίδιο μπορω να κάνω εγώ η και κάποιος άλλος για το δευτερο....ή και γενικά για το οτιδήποτε. Οπότε δεν παίζει ρόλο...έχει νομίζω περισσότερο σημασία το πως έχουμε καταλήξει να βλεπουμε τα πράγματα απο συνήθεια σαν κοινωνία παρά το τι πραγματικά ισχύει.
    Γιατί αν θες λόγους για να σε κάνω να τρομάξεις για να μην με αφήσεις να σε πλησιάσω όταν έχω το one night stand στο μυαλό μου θα βρω άπειρους να σου πω...αν θες επίσης να σου βρω λόγους για να τρομάξεις αν με δείς να κραδαίνω ένα φυστίκι μπορώ επίσης να σου βρω...δεν έχει νόημα το τι ισχύει...έχει απλά νόημα το αν η κοινωνία γενικά θεωρεί αποδεκτό το σεξ ή αντίστοιχα το φυστίκι όπως είπα. Και επειδή η κοινωνία είναι όπως είναι έχει καταλήξει να θεωρεί πιο άκακο το να σε πλησιάσω για σεξ παρά το να σε πλησιάσω με το φυστίκι.

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...συγ� �νώμη..αλλα δεν αντέχω...Διδα Δέσποινα είστε τραγική! τόσο απλά! Ουπς μου ξέφυγε ένας χαρακτηρισμός..μάλλον γιατί τον ψάρευες! έλεος! η διαίσθησή μου,μου λέει πως είσαι ένας υπερ-κομπλεξικός άνθρωπος που προσπαθεί εναγωνίως με τόσο θλιβερό και κραυγαλέο τρόπο να το καλύψει,φωνάζοντάς το ακόμα πιο δυνατά! Παίξτε με τα σκυλιά σας..χαμουρευθείτε με το μοντέλο άντρα σας και βολτάρετε με τα κότερά σας..μονάχα μία ερώτηση..προς τι η ενημέρωση; σε κάνουν όλα αυτά ανώτερο και ακομπλεξάριστο άνθρωπο; το οτι ο μιστερ Τομχιτ έχει ψυχολογικά θα πρεπε υπό άλλες συνθήκες να είναι δεδομένο σε ένα τέτοιο σάιτ..μήπως εσείς χάσατε το δρόμο σας; διότι αν δεν έχετε ψυχολογικά σας προτείνω την ανάγνωση περιοδικών λαιφσταιλ,αν μη τι άλλο εκεί θα κολυμπάτε στα νερά σας! Λυπάμαι,αλλά με τον τρόπο σας με κάνετε να πιστεύω πως ο μιστερ Τομχιτ αν και θλιμμένος καθώς και κουρασμένος ζει σε μια πολύ πιο αληθινή πραγματικότητα απο τη δική σας,ενώ εσείς μία επίπλαστη και θα το αντιλαμβανόσασταν μάλλον μονάχα στη περίπτωση που θα ήσασταν στη δυστυχή θέση να αποχωριστείτε τα κότερα!

Λυπάμαι για την επίθεσή μου,μα δεν αντέχω τόση υποκρισία και κακία ειδικότερα σε ένα τέτοιο σαιτ!

Μιστερ Τομ,θα ήθελα ώρες άπειρες να συζητήσω αρκετά μαζί σου,όχι για να σου κάνω πλύση εγκεφάλου(πράγμα αδύνατο) ούτε για να ενώσουμε τις "μιζέριες" μας (μιζέριες για τον κόσμο τύπου μις Δέσποινα,που αποποιείται την ίδια της τη φύση και τη φοβάται,στο δικό μου κόσμο αυτό λέγεται προβληματισμός και ειλικρίνεια), αλλά επειδή θα ήθελα να σου εκθέσω κι εγώ την άποψή μου.

Θα συμφωνήσω ελαφρώς οτι μπορεί να κινδυνεύεις καμιά φορά να γίνεις κουραστικός,όχι επειδη λες κενά πράγματα ή ασυναρτησίες αλλά ίσως επειδή δεν είχες την άμεση ανταπόκριση/ανταπάντηση στις σκέψεις σου στην πραγματική σου ζωη,λάιβ..κάτι που δεν αναπληρώνεται σε ένα τσατρουμ..το οτι είσαι "πολυλογάς" μου φαίνεται επιπόλαιος χαρακτηρισμός..αντίθετα νιώθω πως είσαι γενικότερα λιγομίλητος εκεί έξω,όσον αφορά τουλάχιστον τις προσωπικές σου αναζητήσεις και σκέψεις,οπότε εδώ μέσα σε κάθε ευκαιρία μιλάς μιλάς μιλάς σα να μην υπάρχει αύριο..κι ίσως γίνεται ασύνειδα,σαν ένας χείμαρρος κι εννοείται χωρίς πρόθεση αυτοπροβολής ή επίδειξης.

Λυπάμαι που δε μπορώ να γράψω άλλο αλλα έχω και μια κωλο τενοντίτιδα

Φιλιά

ΥΓ: μόνοι είμαστε-αυτό είναι αναπόφευκτο είναι όμως όμορφο να ζούμε καμιά φορα τη ψευδαίσθηση πως μοιραζόμαστε το είναι μας και τις ανησυχίες μας με 1-2 εκεί έξω..κι ας ξέρουμε πως κανείς δεν θα διαβάσει ποτέ το σκεπτικό σου με τη δική σου αίσθηση και το δικό σου βίωμα.

Το θέμα ειναι πως αντιλαμβάνεται καθενας τα πραγματα. Δεν ειναι ολοι το ίδιο. Κι ούτε νιωθουν ολοι ανετα με τον ιδιο τροπο. Τιποτα δεν ειναι μεμπτό. Πάντως εμενα μου αρεσει να παιρνω πρωτοβουλία. Ισως το χω σαν ανθρωπος. Μου αρέσει και να παρατηρω τους ανθρώπους αλλά και έχω περιέργεια να μαθαινω κι από τους αλλους. Να βλεπω τη δική τους οπτική, είτε την ενστερνίζομαι είτε όχι. Πάντως τις καλύτερες "συζητήσεις" τις έχω κάνει με αγνώστους. Με έναν παππού που καθόταν δίπλα στο παγκάκι μου, με τον ταξιτζή που με πηγε στη δουλεια μου, με μια κυρια μεσα στο μετρό... Είναι ένα touch που αξίζει.

Banned
    Σαφως μας διακατεχουν κοινωνικες επιταγες γενικα,ομως υπαρχει και η διαφοροποιηση καποιων καταστασεων..

Eιναι σιγουρα πιο ευκολο το σεξ,το ξερο one night stand γιατι δεν περιμενει κατι παραπανω ο αλλος απο εσενα και αλλο πραγμα η φιλια που θελει βηματακια καθημερινα για να αναπτυχθει και οταν αναπτυχθει "τουβλακια" καθημερινα για να θεμελιωθει.

Banned
    Το πολυλογας το ειπα εγω και δεν το εγραψα ειρωνικα,αλλα εσυ βιαστηκες να το χαρακτηρισεις επιπολαιο..Μηπως εκτος απο τενοντιτιδα εχεις και περιοδο?Πολλα νευρα καλο μου.

Senior Member
    σε νιώθω..απορείς ε; για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται ολόκληρο το κείμενό μου..

Senior Member
    μνημόνιο..συγγνώμη κιόλας αλλά μήπως είσαι άλλο ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι; γιατί όλοι έχετε μάθει όλα να τα παίρνετε προσωπικά; δε σε προσεβαλα νομίζω..ο μόνος που δικαιολογείται να νιώσει προσβεβλημένος είναι η μις Δέσποινα,που της έκανα εμφανέστατη επίθεση..αναμένω για κράξιμο και κομπλεξικά ξεσπάσματα..καληνυχτίζω
    Last edited by mpliki; 15-11-2013 at 19:53.

Banned
    Σε ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο σας διδα μπλικι..Ειμαι και εγω ενα ταπεινο κομπλεξικο ανθρωπακι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpliki View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... συγγνώμη.. αλλα δεν αντέχω... Διδα Δέσποινα είστε τραγική! τόσο απλά! Ουπς μου ξέφυγε ένας χαρακτηρισμός..μάλλον γιατί τον ψάρευες! έλεος! η διαίσθησή μου,μου λέει πως είσαι ένας υπερ-κομπλεξικός άνθρωπος που προσπαθεί εναγωνίως με τόσο θλιβερό και κραυγαλέο τρόπο να το καλύψει,φωνάζοντάς το ακόμα πιο δυνατά! Παίξτε με τα σκυλιά σας..χαμουρευθείτε με το μοντέλο άντρα σας και βολτάρετε με τα κότερά σας..μονάχα μία ερώτηση..προς τι η ενημέρωση; σε κάνουν όλα αυτά ανώτερο και ακομπλεξάριστο άνθρωπο; το οτι ο μιστερ Τομχιτ έχει ψυχολογικά θα πρεπε υπό άλλες συνθήκες να είναι δεδομένο σε ένα τέτοιο σάιτ..μήπως εσείς χάσατε το δρόμο σας; διότι αν δεν έχετε ψυχολογικά σας προτείνω την ανάγνωση περιοδικών λαιφσταιλ,αν μη τι άλλο εκεί θα κολυμπάτε στα νερά σας! Λυπάμαι,αλλά με τον τρόπο σας με κάνετε να πιστεύω πως ο μιστερ Τομχιτ αν και θλιμμένος καθώς και κουρασμένος ζει σε μια πολύ πιο αληθινή πραγματικότητα απο τη δική σας,ενώ εσείς μία επίπλαστη και θα το αντιλαμβανόσασταν μάλλον μονάχα στη περίπτωση που θα ήσασταν στη δυστυχή θέση να αποχωριστείτε τα κότερα!

Λυπάμαι για την επίθεσή μου,μα δεν αντέχω τόση υποκρισία και κακία ειδικότερα σε ένα τέτοιο σαιτ!

Μιστερ Τομ,θα ήθελα ώρες άπειρες να συζητήσω αρκετά μαζί σου,όχι για να σου κάνω πλύση εγκεφάλου(πράγμα αδύνατο) ούτε για να ενώσουμε τις "μιζέριες" μας (μιζέριες για τον κόσμο τύπου μις Δέσποινα,που αποποιείται την ίδια της τη φύση και τη φοβάται,στο δικό μου κόσμο αυτό λέγεται προβληματισμός και ειλικρίνεια), αλλά επειδή θα ήθελα να σου εκθέσω κι εγώ την άποψή μου.

Θα συμφωνήσω ελαφρώς οτι μπορεί να κινδυνεύεις καμιά φορά να γίνεις κουραστικός,όχι επειδη λες κενά πράγματα ή ασυναρτησίες αλλά ίσως επειδή δεν είχες την άμεση ανταπόκριση/ανταπάντηση στις σκέψεις σου στην πραγματική σου ζωη,λάιβ..κάτι που δεν αναπληρώνεται σε ένα τσατρουμ..το οτι είσαι "πολυλογάς" μου φαίνεται επιπόλαιος χαρακτηρισμός..αντίθετα νιώθω πως είσαι γενικότερα λιγομίλητος εκεί έξω,όσον αφορά τουλάχιστον τις προσωπικές σου αναζητήσεις και σκέψεις,οπότε εδώ μέσα σε κάθε ευκαιρία μιλάς μιλάς μιλάς σα να μην υπάρχει αύριο..κι ίσως γίνεται ασύνειδα,σαν ένας χείμαρρος κι εννοείται χωρίς πρόθεση αυτοπροβολής ή επίδειξης.

Λυπάμαι που δε μπορώ να γράψω άλλο αλλα έχω και μια κωλο τενοντίτιδα

Φιλιά

ΥΓ: μόνοι είμαστε-αυτό είναι αναπόφευκτο είναι όμως όμορφο να ζούμε καμιά φορα τη ψευδαίσθηση πως μοιραζόμαστε το είναι μας και τις ανησυχίες μας με 1-2 εκεί έξω..κι ας ξέρουμε πως κανείς δεν θα διαβάσει ποτέ το σκεπτικό σου με τη δική σου αίσθηση και το δικό σου βίωμα.
    No worries παιδιά, ξέρω ήδη πρώτος οτι γράφω πολλά...προφανώς γιατί τα έχω μαζεμένα. Δεν ειναι δα κανένα μυστικό εδω μέσα! Μην τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα...! πες μου οτι λέω βλακίες όμως και θα επιτεθώ..!
    Σίγουρα όμως πιστευω πως έχω "αρκετά" να πω γιατί δεν ειναι ενα θεμα που με απασχολεί επιφανειακά και δεν με απασχολεί τον τελευταίο καιρό αλλά πολύ περισσότερο.
    Είμαι δε ιδιαίτερα ανοικτός σε πλύσεις εγκεφάλου, στομάχου κλπ, αρκεί να γίνονται με καζολίν και στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και τα χρωματιστά. Δεν ξεθωριάζω, δεν γαριάζω και δεν μπαίνω.

Επειδή δεν έγραψα τίποτα για να "παρω βοήθεια" ή ιδέες για το τι να κάνω, και σίγουρα όχι για να μου κάνουν την διάγνωση οτι εχω ψυχολογικά προβλήματα, αλλά γιατί ήθελα να συζητήσω...είσαι ελεύθερος να πεις την άποψη σου όπως είπες και να την συζητήσουμε..
    Γιαυτό πάτησα το κουμπάκι πάνω αριστερά ...αυτή είναι η "βοήθεια" που θέλω..απλά την συζήτηση.

Senior Member
    Αγαπητό μου mpliki(ουδέτερο γιατί δεν γνωρίζω το φύλλο σου) δεν έχω πρόθεση ούτε να σε κράξω,ούτε να σε κατακρίνω όπως είπες για την προσωπική σου επιθεση σε μενα.
    Θα θελα όμως να ξέρεις τα εξής:ότι έγραψα στον μεσιέ τομχετ είχε βάση γιατί αν τα ξαναδιαβάσεις καλύτερα θα καταλαβεις πως δεν εκφράζει απόψεις αποκλειστικά για τον εαυτό του αλλά μιλάει για όλους μας.
    Δεν γίνεται όλοι να συμφωνούμε σε όλα.Επίσης το να μου επιτεθεί ο μεσιέ τομχετ,ίσως και να κολλάει γιατί η αντιπαράθεση ήταν μεταξύ μας,οπότε οκ,αλλά το να μου επιτίθεσαι εσύ έτσι, όχι απλά είναι αγένεια αλλά δείχνει και τις αντιλήψεις τις οποίες έχεις και το πως ξεχωρίζεις κ αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με λεφτά κ χωρίς λεφτά..
    Θα σου πω και κάτι τελευταίο dear mpliki..εγώ ότι έχω το βρήκα έτοιμο αλλά με ατέλειωτα εικοσιτετράωρα σε ένα γραφείο και με πολύ άγχος(γι αυτό κ αρρώστησα κάποτε) διπλασίασα ότι εχω.
    Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε αφήσω διότι θέλω να ασχοληθώ και με σημαντικότερα πράγματα,όπως για το που θα πάμε το βροχερό σαβ/κο που έρχεται..
    a'revoir!
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    No worries παιδιά, ξέρω ήδη πρώτος οτι γράφω πολλά...προφανώς γιατί τα έχω μαζεμένα. Δεν ειναι δα κανένα μυστικό εδω μέσα! Μην τσακωνόμαστε για τα αυτονόητα...! πες μου οτι λέω βλακίες όμως και θα επιτεθώ..!
    Σίγουρα όμως πιστευω πως έχω "αρκετά" να πω γιατί δεν ειναι ενα θεμα που με απασχολεί επιφανειακά και δεν με απασχολεί τον τελευταίο καιρό αλλά πολύ περισσότερο.
    Είμαι δε ιδιαίτερα ανοικτός σε πλύσεις εγκεφάλου, στομάχου κλπ, αρκεί να γίνονται με καζολίν και στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και τα χρωματιστά. Δεν ξεθωριάζω, δεν γαριάζω και δεν μπαίνω.

Επειδή δεν έγραψα τίποτα για να "παρω βοήθεια" ή ιδέες για το τι να κάνω, και σίγουρα όχι για να μου κάνουν την διάγνωση οτι εχω ψυχολογικά προβλήματα, αλλά γιατί ήθελα να συζητήσω...είσαι ελεύθερος να πεις την άποψη σου όπως είπες και να την συζητήσουμε..
    Γιαυτό πάτησα το κουμπάκι πάνω αριστερά ...αυτή είναι η "βοήθεια" που θέλω..απλά την συζήτηση.

Senior Member
    χαχ! και συνεχίζεται το παραλήρημα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rad View Post
    Τ Ισως το χω σαν ανθρωπος. Μου αρέσει και να παρατηρω τους ανθρώπους αλλά και έχω περιέργεια να μαθαινω κι από τους αλλους. Να βλεπω τη δική τους οπτική, είτε την ενστερνίζομαι είτε όχι. Πάντως τις καλύτερες "συζητήσεις" τις έχω κάνει με αγνώστους. Με έναν παππού που καθόταν δίπλα στο παγκάκι μου, με τον ταξιτζή που με πηγε στη δουλεια μου, με μια κυρια μεσα στο μετρό... Είναι ένα touch που αξίζει.
    Rad , η πιο σωστη προσεγγιση κ κατ εμε . Κ εμενα μαρεσει να μιλαω με αγνωστους , να βλεπω πραματα απο μια οπτικη γωνια που ουτε καν φανταζομουνα , να μαθαινω πραματα . Θα χαιρομουνα να μιλαω με ανθρωπους σαν εσενα .

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast