γεια ας παιδια, θελω να σας πω, οτι σκεφτεσαι λαθος και ετσι χανεις χρονο απο την ομορφη ζωη. επικοινωνηστε μαζι μου να σας λυσω το προβλημα. αυτο το κανω εδω και 20 χρονια για την προσφορα στον συναθρωπο μου ([email protected])
Printable View
γεια ας παιδια, θελω να σας πω, οτι σκεφτεσαι λαθος και ετσι χανεις χρονο απο την ομορφη ζωη. επικοινωνηστε μαζι μου να σας λυσω το προβλημα. αυτο το κανω εδω και 20 χρονια για την προσφορα στον συναθρωπο μου ([email protected])
Παιδιά καλησπέρα σας. Είχα γράψει ένα μήνυμα και γενικά όλα πήγαιναν καλύτερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάλι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Εκεί που πάει να με πιάσει ο ύπνος, ξέρετε αυτό το γλάρωμα. φεύγει μόνο του. Γενικά νιώθω μία υπερένταση, και ορισμένες φορές ότι μου ανεβαίνει η πίεση, αν είναι δυνατόν!! Είμαι μόλις 21 χρονών! Γενικά νιώθω ότι έχει απορρυθμιστεί όλο μου το σώμα, ανησυχώ και αγχώνομαι για πράγματα που 6 μήνες πριν δεν θα έδινα καν σημασία! Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Το βράδυ όταν πάω για ύπνο επίσης η καρδία μου χτυπάει και την νιώθω, ξέρετε αυτό το ενοχλητικό που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Χτυπάει λες και γυμναζόμουνα πιο πριν ξερωγω, γενικα έχω διαρκώς μία υπερένταση. Η μόνο μου παρηγοριά είναι τουλάχιστον να βρεθεί ότι έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Αλλα όλα ξεκίνησαν μία μέρα που μου πήραν αίμα, ζαλίστηκα, μου βάλανε ορό, και για κανά 3ωρο, και εκείνες τις 3 ώρες ήθελα να ουρλιάξω, ακόμα απορώ πως άντεξα. Δεν μπορούσα να βλέπω την βελόνα μέσα στο χέρι μου, και από πίσω μου να ακούω τον κάθε ασθενή να λέει το πρόβλημά του (στα επείγοντα ήμουνα, είχα πάει για το στομάχι μου). Και από εκείνη τη μέρα, 6 μήνες πριν, νιώθω λες και έχει καταρρεύσει το νευρικό μου σύστημα. Αν μπορεί κάποιος ή έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ας μου πει τι μπορεί να είναι :/ Καλά και από διάθεση δεν το συζητώ, κυκλοθυμία στο φουλ. Επίσης αν κοιμηθώ ξυπνάω στις 8-9 το πρωί χωρίς λόγο. Αυτά, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Παιδιά δεν υπάρχει έστω ένας??? Νιώθω πολύ απαίσια, δεν μπορώ να χαρώ με τίποτα, έχω συνεχώς αρνητικές σκέψεις. Από εκεί που ήμουνα μια χαρά, πάλι έπεσα. Δεν μπορώ να βρω δύναμη μέσα σου πλέον, έχω στερέψει, έχω καταστρέψει μόνος μου τον εαυτό μου με τις σκέψεις μου. Έχω μία διαρκή ανησυχία συνεχώς από το πουθενά. Δείτε, είχα κάνει ένα κείμενο πριν 3 μέρες και ένιωθα όντως καλύτερα και πάλι έπεσα. Είναι απαίσιο να μην έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να σε θεωρείς κατώτερο από τους άλλους.... να μην νιώθεις φυσιολογικός... :-/ Πότε ξεκινάνε όλα αυτά τα συναισθήματα, το άγχος, οι κρίσεις πανικού, οι αγχώδεις διαταραχές, οι αυπνίες? Ποιος σε βάζει ξαφνικά σε όλα αυτά και δεν σε αφήνει να βγεις? Γιατί ξαφνικά από την μία στιγμή στην άλλη πέφτεις σε αυτό το πηγάδι, και δεν μπορείς να ξανασηκωθείς? Και εκεί που προσπάθείς, ξανά όλα από την αρχή. Η ζωή είναι τόσο ωραία, αλλά να πάρει ευχή είναι κατάρα σε αυτόν τον κόσμο να είσαι ευαίσθητος.... :-/
εγω με αγχωδης διαταραχη απο το καλοκαιρι του 2012 το ξεπερασα και ειμαι σε καλυτερη φαση απο πριν.θα βγεις απο το πηγαδι που νομιζεις οτι εισαι προσπαθεια και υπομονη.να ξερεις οτι ολα αυτα που σκεφτεσαι τωρα δεν ειναι τιποτα απλα εχεις θολωσει σιγα σιγα θα ανεβεις.εξαλλου η πτωση ειναι γρηγορη ακαριαια οπως οταν κατεβαινεις μια κατηφορα.μην τα παρατας.
καλημερα αγαπητοι φιλοι, αν πατε στο κεντρο απεξαρτησης (ανω 18) θα διαπιστωσετε οτι οι αρχηγοι που βοηθουν τους χρηστες να κοψουν τα ναρκωτικα, ειναι πρωην χρηστες που εγιναν καλα μονη τους, και τωρα ασκουν το ανθρωπηστικό εργο προς αλλους ασθενης. θελω να πω με αυτο οτι ο καλυτερος γιατρος για να σας βοηθειση ειναι αυτος που εχει περαση απο το πυρινο δωματιο για πολλα χρονια και εγινε καλα, και απεκτησε μεγαλη εμπειρια. εγω λοιπον ειμαι 54 ετων, οταν ημουν 22 ετων καποιο μεσιμερι ολα αλαξαν στην ζωη μου. οταν τοτε ειχα ειδη προβλημα απο μικρο παιδι , του συνδρομου της υπερκοιλιακης παροξυσμικης ταχυκαρδιας. και ενω ειχα μαθη να ζω με το προβλημα μου ξαφνηκα στα 20 ενα μεσημερι που εφαγα πολυ φαγητο αρχισε να με πιανη πανικος και η καρδια μου να χτυπα 280 παλμους το λεπτο. εμπαινα στην εντατικη 3 εως 5 φορες το 24ωρο .ημουν επισης ειδη πατερας ενος κοριτσιου τοτε 2 ετων. καθε μερα γινομουν και χειροτερα, πανικοι, κρισης υπερκοιλιακης ταχυκαρδιας, φοβιες, και ολα αυτα μερα και νυχτα, σταματησα την δουλεια μου και κλειστικα για ενα χρονο στο σπιτι, φοβομουν να παω ακομα και μεχρι το περιπτερο, ειχα ειδη χασει 10 κιλα γιατι φοβομουν και να φαω.
ειχα μεινει πια στο κρεβατι δεν ειχα δυναμεις καθολου. και περιμενα να πεθανω. παρακαλουσα τον θεο μερα και νυχτα να με βοηθήσει γιατι ειχα ενα κοριτσακι και μια καλη συζυγο, και δεν ηθελα να πεθανω , και δεν επρεπε να πεθανω. και ενα μεσημερι εγινε το θαυμα, ηρθε το κοριτσακι μου στο κρεβατι μου με αγκαλιασε και μου ειπε, (μπαμπα μου σύκο , δεν θελω να πεθανης σαγαπαω, ο χριστουλης μου ειπε θα σε βοηθηση.) μετα απο αυτα τα λογια εκλαψα παρα πολυ, και μια ανεξηγητη δυναμη, πλημμυρισε το σωμα μου, σηκώθηκα, αρχισα να τρωω περισσοτερο , και να πηγαινω στην δημοσια βιβλιοθηκη να διαβαζω ιατρικα βιβλια. εμαθα για το προβλημα μου αρχισα να αγοραζω πολλα βιβλια και απο τοτε αγαπησα πολυ την ιατρικη. ετσι σιγα σιγα και χρονο με τον χρονο ημουν καλυτερα, εμαθα πως να εχω εγω τον ελεγχο και οχι η καρδια μου , και να φοβαμαι μονο απο δικαιολογημενες αιτιες και υπαρκτες, εμαθα να μπλοκαρο την φαντασια μου που μου επεφερε ιδεοληψια, και πολλα παρα πολλα ακομα. μετα απο 15 χρονια ημουν πλεον τελειως καλα. φυσικα μεχρι και σημερα εχω την υπερκοιλιακη παροξυσμικη ταχυκαρδια, ομως μια κριση καθε 2 μηνες περιπου και την οποια σταματαω αμεσως μονος μου , πλεων και η καρδια μου κανει οτι εγω θελω και οχι οτι θελει αυτη. και βεβαια μεχρι και σημερα δεν σταματησα να διαβαζω ιατρικη συνολον 31 χρονια και τωρα βοηθω αλλου συνανθρώπους μου. αυτη ειναι η δικη μου ιστορια, και βεβαια παρέλειψα πολλες ουσιωδης λεπτομεριες γιατι θα επρεπε να γραφω τουλαχιστον για 7 χρονια. θελω λοιπον να σας πω να ειστε δυνατοι, να σας διαβεβαιωσω οτι δεν προκειται να πεθανετε απο τα (ΝΦΔ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΑς ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗς ΠΟΛΕΜΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ( ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΩΝ) ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟ ΣΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΩ
ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ (ΛΟΥΚΙ) ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ 40% ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ 90 ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ (ΝΦΔ) ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΟΚΟΣ (ΝΦΔ) ΠΛΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. σαν μια καλη αρχη ειναι να παθετε εκουσια αμνισια στο προβλημα που σας βασανιζει , προσπαθηστε δεν ειναι δυσκολο.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!! ([email protected])
[QUOTE=sofaih-deleted;470072]Καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι η Φωτεινη,εχω ξανα ανοιξει θεμα για τις εκτακτες συστολες και για τις αρρυθμιες γιατι όντας απελπισμενη προσπαθουσα και εγω να βρω κατι το οποιο θα με εκανε λιγο να ανακουφιστω και να ηρεμισω....Οταν εχεις ενα προβλημα, και μαλιστα προβλημα που αφορα την υγεια σου, και ποσο μαλλον την καρδια σου, ε δεν μπορεις να εισαι και αναισθητος... Εμενα η εμπειρια μου προσωπικα ειναι μικρη σε σχεση με πολλους απο εσας που περνατε αυτο το λουκι χρονια...Λοιπον παιδια οταν πλεον ειχα κατα φαει το ιντερνετ απο διαφορα φορουμ και σαιτ που αφορουσαν γενικοτερα αρρυθμιες,ειχα παρει γενικοτερα την ολη οψη της υποθεσης και ειχα καταλαβει πλεον οτι αυτη η κατασταση δεν ξεπερνιεται...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ??????? πηγα σε 10 καρδιολογους κανενας δεν μου ειπε εχεις ΑΥΤΟ και θα κανεις ΑΥΤΟ και θα περασει!!!!! Γιατι να μας λενε δηλαδη οτι θα ζουμε με αυτο?? Ακομα και για τις πιο ανιατες ασθαινιες εχει βρεθει θεραπεια....Λοιπον παιδια ακουστε..αφου εκατσα και εγω και στεναχωρηθηκα παααααρα πολυ πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου με εναν (δεν θα ηθελα να πω ονομα γιατι δεν ξερεις ποτε) ηλεκτροφυσιολογο ου τον βρισκεις μονο σε ενα μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο...ειναι απο τους 4 καλυτερους στις επεμβασεις ειδικα (αμπλεισον) για αρρυθμιες...ετσι λοιπον πηγαινοντας εκει συνηδητοποιησα οτι πεταξα ακομη χρηματα στο δρομο.....δεν ηθελα να με κανει καλα, ηθελα μονο να μου βρει μια ΛΥΣΗ σε αυτο που περναω! Εγω τον κοιταζα εντρομη περιμενοντας να μου πει, ενω εκεινος παρολα αυτα πολυ ευγενικα μου ειπε " εγω εχω περισσοτερες απο σενα.. σε μενα θα ξανα ερθεις οταν γινουν χιλιαδες οχι τωρα που ειναι μια δυο...και 500 να εχεις το ιδιο μου κανει" .Βεβαια τον ανθρωπο δεν τον κατηγορω η δουλεια του ειναι πολυ σπουδαια αλλα γιατι δεν μου βρηκε ουτε αυτος μια λυση??????? Αν ηταν να πληρωνουμε γιατρους για να μην μας βρισκουν ΕΣΤΩ μια λυση αστα να πανε!!! Τον ρωτησα αν πρεπει να αλλαξω τον τροπο ζωης μου, (να κοψω δηλαδη καφεινη κλπ) και μου ειπε να μην κοψω τιποτα απολυτως....Τελος παντων οντας ανακουφισμενη αλλα ακομα προβληματισμενη, εκατσα το βραδυ (οπως κανω εδω και τρεις μηνες σχεδον) και αναζητουσα πληροφοριες για αυτο στο διαδικτυο....Ξαφνικα εμεινα εκπληκτη οταν συνηδητοποιησα οτι το προβλημα αυτο ειναι παγκοσμιο με μεγαλα ποσοστα σε ολον τον πληθυσμο και εκτος Ευρωπης...Στο εξωτερικο λοιπον το προβλημα αυτο ειναι ΠΙΟ συνηθησμενο απο οτι στην Ευρωπη και συμβαινει ακριβως οτι συμβαινει και εδω....δινουν αντικαταθλιπτικα στον κοσμο για να το ξεπερασει και ΟΥΤΕ εκει εχουν βρει καποια λυση...διαβασα λοιπον τις περιπτωσεις τους και οπως και εδω σε αυτο το φορουμ ετσι και εκει ηταν λες και διαβαζα για τον εαυτο μου...μου εδωσε κουραγιο που διαβασα οτι υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν απο τα 20 τους και ειναι 50 και συνεχιζουν να το εχουν χωρις να τους εχει βλαψει,και μου εδωσε περισσοτερο κουραγιο το οτι ολοι μα ολοι οσοι το εχουν δεν τους εχει δημιουργηθει περεταιρω προβλημα...Θελω επισης να σας πω οτι σε ΟΛΟΥΣ το προβλημα ξεκινησε μετα απο εντονο στρεςς,αλλαγες στην καθημερινοτητα και κρισεις πανικου...Το θεμα λοιπον ειναι το εξης...το σωμα μας ειναι ενα περιεργο συστημα που εστω και αν λιγο προσπαθησουμε να το εξερευνησουμε θα γινουμε ακομη πιο απελπισμενοι!!! Πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ το γεγονος οτι ο εγκεφαλος στελνει μηνυματα στο σωμα,πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι ολα λειτουργουν υποσυνηδειτα και πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι σε αυτη τη ζωη υπαρχουν χειροτερα που οδηγουν οντως στο τελος....Μεσα απο ολα αυτα που σας λεω θελω πραγματικα να μπορεσω εστω και με τα λογια να βοηθησω και να περασουμε στους εαυτους μας το μηνυμα οτι " το πεπρωμενο φυγην αδυνατον"...ολα σε αυτη τη ζωη ειναι γραμμενα και μικρα...δεν πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να αναλωνεται στο τι θα γινει μετα...ας ζησουμε το τωρα και ας προσπαθησουμε να δεχτουμε τον εαυτο μας με τα ελλατωματα του,αλλωστε ποιος ειναι τελειος??? Υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν οτι θα ζησουν μονο τρεις μηνες και εχουν το κουραγιο και γελουν...και στην τελικη εμας κανενας δεν μας ειπε κατι τετοιο...κανενας δεν επαθε κατι απο αυτο αρα γιατι να παθουμε εμεις??? Η ζωη ειναι ΜΙΚΡΗ και ο Θεος δινει δυναμη στους ανθρωπους γιαυτο δινει και τις δοκιμασιες...Συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο οποιος ξερει αγγλικα ας διαβασει αυτο το σαιτ που βρηκα και με βοηθησε πολυ....ισως αυτα που λεει σας βοηθησουν....λεει οτι υπαρχει λυση για τις αρρυθμιες....και να θυμαστε οτι η πιο μεγαλη λυση απ'ολα ειναι να ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ .....http://stopheartpalpitations.com/sto...-palpitations/ (οποιος δεν ξερει Αγγλικα ας το μεταφρασει) <3 <3 <3[/QUOT
Μίλησα κ γω με ηλεκτροφυσιολογο κ μ εξήγησε πολλά κ για την ανακοπη που φοβάμαι μου λέει δεν κάνεις έτσι απλά τέτοιες αρρυθμίες είναι εξαιρετικά σπάνιο κάποιος με φυσιολογικές εξετάσεις να κάνει αιφνίδιο θάνατο κ επίσης λέει πολλά νέα άτομα που έκαναν τους εβαλε απινιδωτη κ ζουν πιο καλά κι από μας που δεν έχουμε κατι και φοβόμαστε. Όλα αντιμετωπίζονται κ μ είπε ότι ολοι όσοι β παθαίνουν ανακοπη έχουν κάποιο πρόβλημα που ίσως δεν γνωρίζουν. Μου στο είπε ότι κ αυτός έχει έκτακτες κ πόνους στο στήθος κτλ δεν είναι απ την καρδιά. Αυτοί τα βλέπουν κάθε μέρα θα έπρεπε να έχουν τρελαθεί. Επίσης ένα τελευταίο αυτες τις έκτακτες πως τις νιώθετε;;
Εγώ τις νιώθω σε διάφορους βαθμούς. Καποιες φορες είναι ηπιες, σαν μια μικρή κίνηση, άλλες φορές σαν δυο κτυπους αρρυθμους κσι αλλες φορές δυνατές,σαν χάσιμο κτυπου και σταμάτημα αναπνοης. Οι τελευταίες εννοείται με γεμίζουν άγχος. Σήμερα ενιωσα μια τέτοια πάνω στην κίνηση, εσκυψα να πιασω κάτι και την ενιωσα. Ηταν τόσο δυνατή που εβαλα το χέρι στο λαιμό μου να δω μηπως επαθα τιποτα. Ευτυχώς το τελευταίο διάστημα δεν τις νιώθω συχνά, αλλά οταν συμβαίνει,μου χαλάει τη ψυχολογια. Καφεδες δεν πινω ούτε καπνιζω, όταν δεν κοιμάμαι νιώθω τις περισσότερες φορές. Χθες παντως κοιμηθηκα οκ.
Εσύ πως τις νιωθεις;
good one keep it up
that work show great helpful
tha ta very informative for us good great work for us thank you
wao great effort love that post that very informative
Παιδιά αν νιώσεις έκτακτη και λιγο πόνο ταυτόχρονα ειναι ανυσιχητικο; Το εχετε νιώσει; Γιατι ήμουν ξαπλωμένος επαθα έκτακτη με λιγο πόνο ακριβός στο κέντρο του στέρνου. Τινάχτηκα κιολας όταν το επαθα!
Στο στέρνο πάνω. Ήταν ταυτόχρονα έκτακτη και πόνος. Ξαπλωνα είχα ξαπλώσει αλλα δεν είχα σηκωθεί απο το κρεβάτι και το ένιωσα και τινάχτηκα αλλα δεν ήταν πολυ έντονο απλά είχε μαζι και πόνο γιαυτο ρωτησα αν ειναι κατι και αν το εχει νιώσει κανεις απο δω για να μου πει.
Μουα...επισης ξαπλωμενη. Λογω του οτι ηταν παρα πολυ δυνατη, σε φαση να με χτυπαει καποιο μικρο μπαλακι στο στρενο, συμπερανα οτι ο πονος ηταν λογω αυτου. Δεν πιστευω οτι ηταν απο το στομαχι η τον οισοφαγο, το ψιλοκαταλαβαινω οταν ειναι απο αυτα. Εμεινα λιγο ξαπλωμενη κανοντας αναπνοες γιατι ασυνειδητα αλλαζουν και μετα ημουν κομπλε. Ελπιζω βεβαια να μην ξανασυμβει ,ηταν αρκετα τρομακτικο.
Έχω ξεκινήσει ομοιοπαθητική και ειμαι πολυ καλύτερα πραγματικά. Απλά σημερα ξύπνησα έμεινα λιγο ξαπλωμένος και εγινε αυτο. Απο ταχυκαρδίες κτλ πραγματικά εχω ηρεμήσει κατα 60-70% αλλα ακομη δεν εχω τελειώσει με την θεραπεία. Γιαυτο ρωτησα μηπως ειναι τιποτα ανυσιχητικο αυτο! Σε γιατρούς εχω παει δεν βρέθηκε παθολογικό όποτε ειπα να ρωτήσω μηπως το εχει και κανένας αλλος να μου πει πως το αισθάνθηκε.
Εγω συνιθως όταν νιώθω μια έντονη έκτακτη μετα ειναι κάπως η καρδιά μου. Πχ θα κουραστώ πιο πολυ η θα την νιώθω κάπως βαρυα. Αλλα πιστεύω αυτο ειναι στο μυαλό μου γιατι αλλιώς θα έδειχναν οι εξετάσεις οτι υπάρχει θέμα. Το οτι εχω συχνά εχω αλλα όταν ειναι δυνατές τοτε με προβληματίζει αλλα εντάξει ειμαι σε φάση που πιστεύω τα ξεπερνάω σιγα σιγα και εύχομαι να φύγουν τελείως.
Το περίεργο με εμένα είναι ότι δεν έδειξε τπτ το χολτερ. Αλλα τότε δεν ένιωσα κι εγώ. Εσύ τις νιώθεις πάντα; με εμένα η πριν ή αμέσως μετά που θα το νιώσω με πιάνει το στομάχι μου κ ανακατεύεται. Κ δεν ξέρω έχω μπερδευτεί μήπως είναι σπασμος κ όχι έκτακτη. Αλλα και οι έκτακτες λέει μπορεί ν επηρεάσουν το στομάχι. Έχεις νιώσει κατι αντίστοιχο;
εμένα με χτυπάει και στο στομάχι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι το στομάχι ή αίτια ή το αποτέλεσμα επειδή αγχώνομαι μετά
Εμένα καμια φορα ειναι σαν να με χτυπάει ρεύμα τινάζομαι ολόκληρος ετσι όπως ειμαι ήρεμος. Ειδικα αν ειναι δυνατό.
Τωρα πριν λιγο αγχώθηκα για κατι και άρχισα να εχω ταχυκαρδία. Για την ακρίβεια νόμιζα οτι εγινε κατι που θα με νευρίαζε παρά πολυ και σηκώθηκα γρήγορα να δω και τελικά δεν ήταν αυτο που νόμιζα. Μετα η ταχυκαρδία έμεινε για ενα λεπτό περίπου ετσι έντονη με δυνατούς χτύπους αλλα ηρέμησα γρήγορα. Μετα απο αυτο στο καπάκι είχα μούδιασμα αριστερά στο σαγονι και γενικά ειμαι χαλασμένος. Αυτο με το σαγονι δεν ειναι ανυσιχητικο; Το εχει πάθει κανένας απο εσάς;
Δεν είμαι σίγουρος γιατί περιγραφετε τα παντα στο σώμα σας ως έκτακτη συστολή. Πρωτον, όλοι οι ανθρωποι έχουν έκτακτες, απλα δεν τις νιώθουν/καταλαβαίνουν ολοι. Δεύτερον, έκτακτη σημαίνει το χασιμο ενός κτυπου,το φτερουγισμα. Το στομάχι μπορει να επηρεασει αλλά αν νιωθετε κίνηση στο στομάχι είναι κίνηση στο στομάχι, που κολλάει η καρδιά; Δεν σας αδικω βέβαια, και μένα καποιες απο τις δυνατές "εκτακτες" είναι τάση προς χωνεψη μετά το φαγητό και δεν προερχονται απο την καρδιά. Και το συνειδητόποιησα σήμερα. Ο πονος είναι αποτελεσμα του οισοφάγου τις περισσοτερες φορες.
Biliskov, συχνά εμείς οι καρδιοφοβικοι, αγνοουμε αλλες καταστάσεις που δεν θεωρούμε τόσο σοβαρές. Τα συμπτωματα που περιγραφεις ταιριάζουν σε πολλες καταστάσεις οπως: 1. Αντανακλαστικοι πονοι απο το έντερο (μεγάλο μέρος των πονων που νιώθουμε αριστερά είναι απο το έντερο,ακόμα και ψηλά στην πλατη 2. Οισοφαγιτιδα/γαστροισοφαγικη (κατάσταση που μπορει να δημιουργήσει έκτακτες,πόνο, ταχυκαρδιες μετά το φαγητό κλπ) 3.Σκολιωση , μυοσκελετικοι πονοι
Αύτο με την ταχυπαλμια οταν σηκώνομαι το έχω κ εγώ κ φοβάμαι να σηκωθώ μην πέσω κάτω. Κ ειδικά όταν χτυπάει κουδούνι η τηλέφωνο αγχωνομαι τόσο πολύ που πρέπει να σηκωθώ κ με πιάνει τέτοια ταχυπαλμια που νομίζω θα λιποθύμησω. Το χειρότερο είναι όταν ανεβαίνω σκάλες εκεί πεθαίνω έχω τρελή ταχυπαλμια φοβάμαι πάρα πολύ
Δεν θα μπω στην διαδικασία να το δω. Πραγματικά ξερω οτι μετα θα ειμαι χαλια όποτε δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να δω κατι τέτοιο. Το είχα κανει παλιά που είχαν δει έναν ποδοσφαιριστή και ήμουν χαλια για πολυ καιρο. Οποτε μη βλέπεις τέτοια βίντεο μονο κακό θα σου κανει. Κακό στον εαυτό σου κανεις. Μαζοχισμός σκέτος χαχα
Εγω αυτές τις μερες εχω σπασμούς στην καρδιά κ σε αλλα σημεία. Βάρος στο στήθος έντονο και πόνοι πάνω απο το στήθος αριστερά. Μούδιασμα στο σαγονι και πριν ήμουν στο αυτοκίνητο επαθα μια έκτακτη μεγάλη και μετα βάρος στο στήθος μαζι με πόνο φοβήθηκα για έμφραγμα. Αλλα διάβασα οτι και το ανεύρυσμα εχει τέτοια συμπτώματα και πολλα αλλα. Δεν ξερω τι απο ολα ειναι μπορεί να μην ειναι και τιποτα!
Εκτός αυτού με βλέπουν νέο και επιμένουν οτι δεν εχω τιποτα. Αλλα ο γιατρος μου μου εκανε τα πάντα όλες τις εξετάσεις και ειπε οτι ολα ειναι καλα δεν τρέχει θέμα. Τα παθαίνω πολυ καιρο αυτα δεν ειναι νέα πραγματα για μενα!
εγω που έπαθα παράλυση στα χερια τι να πω..... δεν ξέρω αν είναι άγχος... περνώ xanax αλλα δεν περνάει... έχω μόνιμα μυϊκή αδυναμία μα κάποιες φορες δεν μπορώ να μετακινήσω το δεξί χέρι άλλες φορες και τα 2..... είναι βασανιστήριο αυτή η κατάσταση αλλα δεν το βάζω κάτω.....!
ταυτοχρονα με αυτο πονοκεφαλος 24ωρος απο χτες και καθε μερα ζαλαδα φουλ....... γιατροι μου λενε δεν εχεις τπτ.. πηγα σε κορυφαιο γιατρο καθηγητη εκανε καποιες εξειδικευμένες εξέτασης μετά με έστειλε σε νευρολόγο.. του ζήτησα εγώ ο ίδιος να μου γράψει μια μαγνητική που με το ζόρι το έκανε... αλλα τελικά έγραψε... ούτε καν με εξέτασε ο νευρολόγος επειδή του είπα ότι έχω άγχος κλπ...... h μαγνιτικη ηταν οκ... απλα η ζαλαδα ρε γαμωτο να φυγει.... πινω 8 καφεδες την ημερα για να αντεχω........ δεν μπορω με αυτο το πραγμα...
η διαθεση μου μια χαρα ειναι περα απο ολα αυτα που περναω... καλα ειμαι γενικα...! δεν με εχει ριξει ολο αυτο... εχω μαθει να παλευω και ας εχω ολα αυτα......