ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! (μεγαλο) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Quote Originally Posted by trelokotsos View Post
    Συμφωνω απολύτως και δυστυχώς αυτό δε το καταλαβαίνουν οι περισσοτεροι στο περιβαλλον μου που επιμένουν να μου λένε για ψυχοφάρμακα κλπ. Εχω ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δημιουργείται από τις έκτακτες, αν δεν τις είχα θα ήμουν ευτυχισμένος πραγματικά. Δεν έχω άγχος, είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου, το μόνο που έχω να κάνω είναι 'ν ανοίξω τα φτερά μου' που λένε και ν αρπάξω τη ζωή 'απο τα κέρατα' αλλά μου είναι αδύνατον γιατί παραμονεύουν οι έκτακτες οι οποίες είναι παντού και οπουδήποτε!! Ασε αυτό με τα ταξίδια, όποτε έχω να πάω κάπου φοβάμαι, όποτε θέλω να πάω για μια δραστηριότητα επίσης φοβάμαι, βασικά δε φοβάμαι, είμαι σίγουρος μετά απο κάποια χρόνια ότι θα με πιασουνε. Εντάξει μπορεί να μη 'πεθανω' και μετά από 3 δευτερόλεπτα αυτό να φύγει αλλά δεν έχω καμία όρεξη να ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτό!!
    Εγώ υποψιάζομαι πολύ και το στομάχι, πιστεύω πως όταν εχω καούρες, φούσκωμα κλπ αυτά μπορεί να προκαλούν τις έκτακτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν την αιτία γιατί τις παθαίνω κι όταν δεν έχω φάει, σε άσχετες δηλαδη στιγμές..
    Αυτό για το στομάχι το πιστεύω και εγώ. Όταν είμαι φουσκωμένη, όταν έχω καούρες, όταν δεν έχω πάει τουαλέτα είναι σχεδόν σίγουρα να με πιάσει και 8 στις 1 φορές με πιάνει τελικά. Πρόσφατα επισκέφτηκα και ενδοκρινολόγο για τον θυρεοειδή αλλά τελικά ήταν μια χαρά. Έκανα μια εξέταση 24 ώρου ούρων σήμερα και περιμένω αποτελέσματα την τετάρτη. Μου είπε η ενδοκρινολόγος να την κάνω μήπως υπάρχει πρόβλημα με τα επινεφρίδια και λογω αδρεναλίνης γίνονται οι έκτακτες.... τι να πω? το έκανα και αυτό. Κουράγιο παιδιά σε όλους.

LORA17 εγώ σκέφτομαι να παω σε γαστρεντερολόγο για να το τσεκάρω..Δε πιστεύω ότι αυτή είναι η βασική αιτία του προβλήματος αλλά έχω κάποια συμπτώματα. Ίσως αν υπάρχει όντως κάποιο θέμα με το στομάχι και το ξεδιαλύνω να ανακουφιστώ και από τις έκτακτες σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον.
    Σημερα οπως καθομουνα στη δουλεια, παλι ξαφνικά ένα τρανταγμα της καρδιας με τρομαξε..σταματημο δεν έχει αυτή η ιστορία!!Εχω κι ένα φουσκωμα πάλι, τι να πω..
    Τουλάχιστον μπαίνω εδω μέσα και τα λέω σε κάποιους που καταλαβαίνουν.Ελπίζω κάποια στιγμή σύντομα το μαρτύριο μας να τελειώσει!!

Banned
    Αιτίες θα βρεθούν πολλές... Ποια
    είναι όμως η πραγματικότητα κάνεις δεν θα μας το πει δυστηχως...Εγώ πλέον έχω φτάσει στα όρια μου... Δεν έχω αλλά δάκρυα...όλο προσεύχομαι... Δεν μένει τίποτα άλλο...:-(

Senior Member
    ααχχχ οι καταραμενες οι αρρυθμιες...εκει που ηρεμουν για λιγο διαστημα...τσουπ!ξανα εδω...τι βασανο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by sofaih View Post
    Αιτίες θα βρεθούν πολλές... Ποια
    είναι όμως η πραγματικότητα κάνεις δεν θα μας το πει δυστηχως...Εγώ πλέον έχω φτάσει στα όρια μου... Δεν έχω αλλά δάκρυα...όλο προσεύχομαι... Δεν μένει τίποτα άλλο...:-(
    Πως εισαι Φωτεινη μου?Καλα κανεις που προσευχεσαι...δυστυχως ειναι πολυ νωρις να δεις αποτελεσμα ευτυχως ομως ειναι κατι που εγγυημενα περναει!

Senior Member
    Και το σκηνικο συνεχιζεται......σημερα πηγα σε αλλο καρδιολογο,εκανα βεβαια τεστ κοπωσεως που δεν ειχα κανει τοσα χρονια,το εβγαλα φυσιολογικα.Γενικα,μου βρηκε μια χαρα την καρδια μου,για τις εκτακτες μου ειπε να μην με απασχολουν καθολου(οπως ολοι οι προηγουμενοι!!),το μονο που υπηρχε ηταν μια ταχυκαρδια αλλα οχι ανησυχιτικη,δηλαδη ανεβασα & 100 παλμους αλλα εχθες το βραδυ ειχα κανει εισπνοη για ενα κρυωμα που εχω(παιρνω & δυο αντιβιωσεις),που αυτες οι εισπνοες ανεβαζουν παλμους,και φυσικα αγχωθηκα γιατι ενας υποχονδριος ετσι & βρεθει σε ιατρειο η νοσοκομειο,τιναζει την μπανκα στον αερα απο παλμους!!Μου ειπε ΑΝ θελω να παιρνω 1/4 λομπιβον την ημερα(μικρη δοση)για καμια εβδομαδα & να ελενχω τους παλμους......γενικα τωρα τελευταια,με το παραμικρο που θα με ταραξει η αγχωσει,ανεβαζω παλμους και το κακο ειναι οτι με ενοχλουν,και οπως ειπε ο γιατρος,αν δεν με ενοχλουσαν θα επεφταν και πιο γρηγορα.....τωρα που ειμαι σπιτι εχω 80 με 85.Υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ,που να εχει μονιμα ανεβασμενους παλμους??Τελος,να σας πω αυτο που μου εμεινε περισσοτερο απ ολα απ τον γιατρο,μου ειπε"η καρδια σου ειναι μια χαρα,και ταχυπαλμια που εχεις,μπορει να κουρασει την καρδια(αν συνεχισει βεβαια)αλλα αυτο θα γινει μετα απο χρονια,οποτε εσυ ετσι οπως το πας και ψαχνεσαι συνεχεια στο τελος θα τρελαθεις...."οποτε καταλαβαινετε......δεν το βαζω κατω,θα συνεχισω να προσπαθω να βρω την δυναμη της ψυχης μου για να μπορω ΝΑ ΜΗΝ δινω σημασια στην καθε κινηση της καρδιας μου.....
    Last edited by ΡΑΝΗ; 26-02-2014 at 14:22.

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Πως εισαι Φωτεινη μου?Καλα κανεις που προσευχεσαι...δυστυχως ειναι πολυ νωρις να δεις αποτελεσμα ευτυχως ομως ειναι κατι που εγγυημενα περναει!
    Πως ακριβώς περνάει ? μυσπ εσένα σου έχουν περάσει και αν ναι τι έκανες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Και το σκηνικο συνεχιζεται......σημερα πηγα σε αλλο καρδιολογο,εκανα βεβαια τεστ κοπωσεως που δεν ειχα κανει τοσα χρονια,το εβγαλα φυσιολογικα.Γενικα,μου βρηκε μια χαρα την καρδια μου,για τις εκτακτες μου ειπε να μην με απασχολουν καθολου(οπως ολοι οι προηγουμενοι!!),το μονο που υπηρχε ηταν μια ταχυκαρδια αλλα οχι ανησυχιτικη,δηλαδη ανεβασα & 100 παλμους αλλα εχθες το βραδυ ειχα κανει εισπνοη για ενα κρυωμα που εχω(παιρνω & δυο αντιβιωσεις),που αυτες οι εισπνοες ανεβαζουν παλμους,και φυσικα αγχωθηκα γιατι ενας υποχονδριος ετσι & βρεθει σε ιατρειο η νοσοκομειο,τιναζει την μπανκα στον αερα απο παλμους!!Μου ειπε ΑΝ θελω να παιρνω 1/4 λομπιβον την ημερα(μικρη δοση)για καμια εβδομαδα & να ελενχω τους παλμους......γενικα τωρα τελευταια,με το παραμικρο που θα με ταραξει η αγχωσει,ανεβαζω παλμους και το κακο ειναι οτι με ενοχλουν,και οπως ειπε ο γιατρος,αν δεν με ενοχλουσαν θα επεφταν και πιο γρηγορα.....τωρα που ειμαι σπιτι εχω 80 με 85.Υπαρχει καποιος εδω στο φορουμ,που να εχει μονιμα ανεβασμενους παλμους??Τελος,να σας πω αυτο που μου εμεινε περισσοτερο απ ολα απ τον γιατρο,μου ειπε"η καρδια σου ειναι μια χαρα,και ταχυπαλμια που εχεις,μπορει να κουρασει την καρδια(αν συνεχισει βεβαια)αλλα αυτο θα γινει μετα απο χρονια,οποτε εσυ ετσι οπως το πας και ψαχνεσαι συνεχεια στο τελος θα τρελαθεις...."οποτε καταλαβαινετε......δεν το βαζω κατω,θα συνεχισω να προσπαθω να βρω την δυναμη της ψυχης μου για να μπορω ΝΑ ΜΗΝ δινω σημασια στην καθε κινηση της καρδιας μου.....
    ΡΑΝΗ μου.... πολλους παλμους κ εγω!!! τα εχουμε ξαναπει....!!! αμα βρεις τροπο να ξακολλησεις πες μου κ εμενα!!! σε καρδιολογο παντως ΔΕΝ ξαναπαω!!! δν διαθετω αλλα 100σταρικα!!! ειναι ο μονος λογος που ισως με κραταει μακρια!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    και τι κανεις happydays μου?Δεν σ'ενοχλουν?παιρνεις καποιο χαπακι?Ποσους εχεις?

Junior Member
    Αγαπητη Φωτεινη γεια σου, ονομαζομαι μπουρέκας στυλιανός και ειμαι απο την πατρα, διαβασα ολα οσα γραφης και οσα γραφουν αλλοι φιλοι εδω που ολοι εχουν καποιο προβλημα , και θα ηθελα να σου πω οτι ξερω απολυτα τι περνας και τι ψυχολογια εχεις απο αυτες τις αιτιες, απο τους γιατρους μην περιμενης τιποτα απολυτος, απλα γιατι στις περισοτερες περιπτωσεις δεν γνωριζουν, εγω θα σου πω οτι εφαγα την ζωη μου στο διαβασμα 40 ολοκληρα χρονια και καταφερα να βρω μονος μου πραγματα που δεν εβρισκαν οι γιατροι , δεν μπορω ομως οπως καταλαβαινης να πω περισοτερα απο εδω, σκοπος μου εδω και 20 χρονια ειναι να βοηθό τους ανθρωπους με ψυχοσωματικα , και ολων των τυπων αρρυθμιων.
    για να εχουν πλέον μια φισιολογικη ζωη να σταματησουν οι φοβιες και η πανικοι και να μαθουν να χειριζονται μονοι τους το προβλημα τους. αν γνωρίζεις και αλλα ατομα με αρρυθμιες και ψυχοσωματικα, θα ηθελα πολυ να τους προσφερω την πολυτιμη βοηθεια μου ωστε να βγουν απο αυτο τον βασανιστικο τροπο ζωης. ο σκοπος μου ειναι να βοηθώ τον συνανθρωπό μου, και δεν ειναι κερδοσκοπικος. σου γραφω το email μου ([email protected]) να επικοινωνησεις μαζι μου. ευχαριστω

Junior Member
    γεια ας παιδια, θελω να σας πω, οτι σκεφτεσαι λαθος και ετσι χανεις χρονο απο την ομορφη ζωη. επικοινωνηστε μαζι μου να σας λυσω το προβλημα. αυτο το κανω εδω και 20 χρονια για την προσφορα στον συναθρωπο μου ([email protected])

Member
    Παιδιά καλησπέρα σας. Είχα γράψει ένα μήνυμα και γενικά όλα πήγαιναν καλύτερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάλι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Εκεί που πάει να με πιάσει ο ύπνος, ξέρετε αυτό το γλάρωμα. φεύγει μόνο του. Γενικά νιώθω μία υπερένταση, και ορισμένες φορές ότι μου ανεβαίνει η πίεση, αν είναι δυνατόν!! Είμαι μόλις 21 χρονών! Γενικά νιώθω ότι έχει απορρυθμιστεί όλο μου το σώμα, ανησυχώ και αγχώνομαι για πράγματα που 6 μήνες πριν δεν θα έδινα καν σημασία! Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Το βράδυ όταν πάω για ύπνο επίσης η καρδία μου χτυπάει και την νιώθω, ξέρετε αυτό το ενοχλητικό που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Χτυπάει λες και γυμναζόμουνα πιο πριν ξερωγω, γενικα έχω διαρκώς μία υπερένταση. Η μόνο μου παρηγοριά είναι τουλάχιστον να βρεθεί ότι έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Αλλα όλα ξεκίνησαν μία μέρα που μου πήραν αίμα, ζαλίστηκα, μου βάλανε ορό, και για κανά 3ωρο, και εκείνες τις 3 ώρες ήθελα να ουρλιάξω, ακόμα απορώ πως άντεξα. Δεν μπορούσα να βλέπω την βελόνα μέσα στο χέρι μου, και από πίσω μου να ακούω τον κάθε ασθενή να λέει το πρόβλημά του (στα επείγοντα ήμουνα, είχα πάει για το στομάχι μου). Και από εκείνη τη μέρα, 6 μήνες πριν, νιώθω λες και έχει καταρρεύσει το νευρικό μου σύστημα. Αν μπορεί κάποιος ή έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ας μου πει τι μπορεί να είναι :/ Καλά και από διάθεση δεν το συζητώ, κυκλοθυμία στο φουλ. Επίσης αν κοιμηθώ ξυπνάω στις 8-9 το πρωί χωρίς λόγο. Αυτά, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Member
    Quote Originally Posted by Aps_mustang View Post
    Παιδιά καλησπέρα σας. Είχα γράψει ένα μήνυμα και γενικά όλα πήγαιναν καλύτερα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάλι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Εκεί που πάει να με πιάσει ο ύπνος, ξέρετε αυτό το γλάρωμα. φεύγει μόνο του. Γενικά νιώθω μία υπερένταση, και ορισμένες φορές ότι μου ανεβαίνει η πίεση, αν είναι δυνατόν!! Είμαι μόλις 21 χρονών! Γενικά νιώθω ότι έχει απορρυθμιστεί όλο μου το σώμα, ανησυχώ και αγχώνομαι για πράγματα που 6 μήνες πριν δεν θα έδινα καν σημασία! Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Το βράδυ όταν πάω για ύπνο επίσης η καρδία μου χτυπάει και την νιώθω, ξέρετε αυτό το ενοχλητικό που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Χτυπάει λες και γυμναζόμουνα πιο πριν ξερωγω, γενικα έχω διαρκώς μία υπερένταση. Η μόνο μου παρηγοριά είναι τουλάχιστον να βρεθεί ότι έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή, αλλιώς δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Αλλα όλα ξεκίνησαν μία μέρα που μου πήραν αίμα, ζαλίστηκα, μου βάλανε ορό, και για κανά 3ωρο, και εκείνες τις 3 ώρες ήθελα να ουρλιάξω, ακόμα απορώ πως άντεξα. Δεν μπορούσα να βλέπω την βελόνα μέσα στο χέρι μου, και από πίσω μου να ακούω τον κάθε ασθενή να λέει το πρόβλημά του (στα επείγοντα ήμουνα, είχα πάει για το στομάχι μου). Και από εκείνη τη μέρα, 6 μήνες πριν, νιώθω λες και έχει καταρρεύσει το νευρικό μου σύστημα. Αν μπορεί κάποιος ή έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ας μου πει τι μπορεί να είναι :/ Καλά και από διάθεση δεν το συζητώ, κυκλοθυμία στο φουλ. Επίσης αν κοιμηθώ ξυπνάω στις 8-9 το πρωί χωρίς λόγο. Αυτά, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Παιδιά δεν υπάρχει έστω ένας??? Νιώθω πολύ απαίσια, δεν μπορώ να χαρώ με τίποτα, έχω συνεχώς αρνητικές σκέψεις. Από εκεί που ήμουνα μια χαρά, πάλι έπεσα. Δεν μπορώ να βρω δύναμη μέσα σου πλέον, έχω στερέψει, έχω καταστρέψει μόνος μου τον εαυτό μου με τις σκέψεις μου. Έχω μία διαρκή ανησυχία συνεχώς από το πουθενά. Δείτε, είχα κάνει ένα κείμενο πριν 3 μέρες και ένιωθα όντως καλύτερα και πάλι έπεσα. Είναι απαίσιο να μην έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να σε θεωρείς κατώτερο από τους άλλους.... να μην νιώθεις φυσιολογικός... :-/ Πότε ξεκινάνε όλα αυτά τα συναισθήματα, το άγχος, οι κρίσεις πανικού, οι αγχώδεις διαταραχές, οι αυπνίες? Ποιος σε βάζει ξαφνικά σε όλα αυτά και δεν σε αφήνει να βγεις? Γιατί ξαφνικά από την μία στιγμή στην άλλη πέφτεις σε αυτό το πηγάδι, και δεν μπορείς να ξανασηκωθείς? Και εκεί που προσπάθείς, ξανά όλα από την αρχή. Η ζωή είναι τόσο ωραία, αλλά να πάρει ευχή είναι κατάρα σε αυτόν τον κόσμο να είσαι ευαίσθητος.... :-/

Junior Member
    Quote Originally Posted by Aps_mustang View Post
    Παιδιά δεν υπάρχει έστω ένας??? Νιώθω πολύ απαίσια, δεν μπορώ να χαρώ με τίποτα, έχω συνεχώς αρνητικές σκέψεις. Από εκεί που ήμουνα μια χαρά, πάλι έπεσα. Δεν μπορώ να βρω δύναμη μέσα σου πλέον, έχω στερέψει, έχω καταστρέψει μόνος μου τον εαυτό μου με τις σκέψεις μου. Έχω μία διαρκή ανησυχία συνεχώς από το πουθενά. Δείτε, είχα κάνει ένα κείμενο πριν 3 μέρες και ένιωθα όντως καλύτερα και πάλι έπεσα. Είναι απαίσιο να μην έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να σε θεωρείς κατώτερο από τους άλλους.... να μην νιώθεις φυσιολογικός... :-/ Πότε ξεκινάνε όλα αυτά τα συναισθήματα, το άγχος, οι κρίσεις πανικού, οι αγχώδεις διαταραχές, οι αυπνίες? Ποιος σε βάζει ξαφνικά σε όλα αυτά και δεν σε αφήνει να βγεις? Γιατί ξαφνικά από την μία στιγμή στην άλλη πέφτεις σε αυτό το πηγάδι, και δεν μπορείς να ξανασηκωθείς? Και εκεί που προσπάθείς, ξανά όλα από την αρχή. Η ζωή είναι τόσο ωραία, αλλά να πάρει ευχή είναι κατάρα σε αυτόν τον κόσμο να είσαι ευαίσθητος.... :-/
    εγω με αγχωδης διαταραχη απο το καλοκαιρι του 2012 το ξεπερασα και ειμαι σε καλυτερη φαση απο πριν.θα βγεις απο το πηγαδι που νομιζεις οτι εισαι προσπαθεια και υπομονη.να ξερεις οτι ολα αυτα που σκεφτεσαι τωρα δεν ειναι τιποτα απλα εχεις θολωσει σιγα σιγα θα ανεβεις.εξαλλου η πτωση ειναι γρηγορη ακαριαια οπως οταν κατεβαινεις μια κατηφορα.μην τα παρατας.

Junior Member
    καλημερα αγαπητοι φιλοι, αν πατε στο κεντρο απεξαρτησης (ανω 18) θα διαπιστωσετε οτι οι αρχηγοι που βοηθουν τους χρηστες να κοψουν τα ναρκωτικα, ειναι πρωην χρηστες που εγιναν καλα μονη τους, και τωρα ασκουν το ανθρωπηστικό εργο προς αλλους ασθενης. θελω να πω με αυτο οτι ο καλυτερος γιατρος για να σας βοηθειση ειναι αυτος που εχει περαση απο το πυρινο δωματιο για πολλα χρονια και εγινε καλα, και απεκτησε μεγαλη εμπειρια. εγω λοιπον ειμαι 54 ετων, οταν ημουν 22 ετων καποιο μεσιμερι ολα αλαξαν στην ζωη μου. οταν τοτε ειχα ειδη προβλημα απο μικρο παιδι , του συνδρομου της υπερκοιλιακης παροξυσμικης ταχυκαρδιας. και ενω ειχα μαθη να ζω με το προβλημα μου ξαφνηκα στα 20 ενα μεσημερι που εφαγα πολυ φαγητο αρχισε να με πιανη πανικος και η καρδια μου να χτυπα 280 παλμους το λεπτο. εμπαινα στην εντατικη 3 εως 5 φορες το 24ωρο .ημουν επισης ειδη πατερας ενος κοριτσιου τοτε 2 ετων. καθε μερα γινομουν και χειροτερα, πανικοι, κρισης υπερκοιλιακης ταχυκαρδιας, φοβιες, και ολα αυτα μερα και νυχτα, σταματησα την δουλεια μου και κλειστικα για ενα χρονο στο σπιτι, φοβομουν να παω ακομα και μεχρι το περιπτερο, ειχα ειδη χασει 10 κιλα γιατι φοβομουν και να φαω.
    ειχα μεινει πια στο κρεβατι δεν ειχα δυναμεις καθολου. και περιμενα να πεθανω. παρακαλουσα τον θεο μερα και νυχτα να με βοηθήσει γιατι ειχα ενα κοριτσακι και μια καλη συζυγο, και δεν ηθελα να πεθανω , και δεν επρεπε να πεθανω. και ενα μεσημερι εγινε το θαυμα, ηρθε το κοριτσακι μου στο κρεβατι μου με αγκαλιασε και μου ειπε, (μπαμπα μου σύκο , δεν θελω να πεθανης σαγαπαω, ο χριστουλης μου ειπε θα σε βοηθηση.) μετα απο αυτα τα λογια εκλαψα παρα πολυ, και μια ανεξηγητη δυναμη, πλημμυρισε το σωμα μου, σηκώθηκα, αρχισα να τρωω περισσοτερο , και να πηγαινω στην δημοσια βιβλιοθηκη να διαβαζω ιατρικα βιβλια. εμαθα για το προβλημα μου αρχισα να αγοραζω πολλα βιβλια και απο τοτε αγαπησα πολυ την ιατρικη. ετσι σιγα σιγα και χρονο με τον χρονο ημουν καλυτερα, εμαθα πως να εχω εγω τον ελεγχο και οχι η καρδια μου , και να φοβαμαι μονο απο δικαιολογημενες αιτιες και υπαρκτες, εμαθα να μπλοκαρο την φαντασια μου που μου επεφερε ιδεοληψια, και πολλα παρα πολλα ακομα. μετα απο 15 χρονια ημουν πλεον τελειως καλα. φυσικα μεχρι και σημερα εχω την υπερκοιλιακη παροξυσμικη ταχυκαρδια, ομως μια κριση καθε 2 μηνες περιπου και την οποια σταματαω αμεσως μονος μου , πλεων και η καρδια μου κανει οτι εγω θελω και οχι οτι θελει αυτη. και βεβαια μεχρι και σημερα δεν σταματησα να διαβαζω ιατρικη συνολον 31 χρονια και τωρα βοηθω αλλου συνανθρώπους μου. αυτη ειναι η δικη μου ιστορια, και βεβαια παρέλειψα πολλες ουσιωδης λεπτομεριες γιατι θα επρεπε να γραφω τουλαχιστον για 7 χρονια. θελω λοιπον να σας πω να ειστε δυνατοι, να σας διαβεβαιωσω οτι δεν προκειται να πεθανετε απο τα (ΝΦΔ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΑς ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗς ΠΟΛΕΜΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ( ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΩΝ) ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟ ΣΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΩ
    ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ (ΛΟΥΚΙ) ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ 40% ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ 90 ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ (ΝΦΔ) ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΟΚΟΣ (ΝΦΔ) ΠΛΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. σαν μια καλη αρχη ειναι να παθετε εκουσια αμνισια στο προβλημα που σας βασανιζει , προσπαθηστε δεν ειναι δυσκολο.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!! ([email protected])

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast