Originally Posted by
Antreas MpR
Συγχαρητήρια.
Είσαι μέρος του 1%.
Δεν ειρωνεύομαι.
Όσο για τους μουσικούς....
Δεν μιλάμε για "καρβελες" και μπάντες ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ,σε παγκόσμια φάση....
Και ναι,σε όλα χρειάζεται ταλέντο.
Και ναι,οι περισσότεροι,δεν το έχουν.
Και ναι,οι περισσότεροι,είναι μίζεροι γιατί κάνουν ότι θέλει η κοινωνία να κάνουν.απλά δεν τους αρέσει να τους το λες μετά....
Και δεν είπα ότι είναι όλοι μαϊμούδες...
Είπα ότι είναι οι περισσότεροι,όπως ήταν πάντα,άσχετα που θίγονται και δεν παραδέχονται την μηδενική ύπαρξη ατομικότητας τους όταν το λες....
Και ξαφνικά,είναι όλοι μοναδικοί και αγαπάνε αυτό που κάνουν....
Ενώ στην πραγματικότητα απλά λειτουργούν ρομποτικά για να είναι αρεστοί στον περίγυρο....
"γιαυτο" και όλας με το παραμικρό κλαίγονται ότι αυτό βρωμάει,το άλλο είναι έτσι,το άλλο είναι αλλιώς,ποσο δύσκολα είναι κλπ....
Αν Γούσταραν αυτό που κάνανε δεν θα υπήρχε ποτε κλάψα για κανέναν λόγο,γιατί όσο δύσκολο και αν είναι κάτι,όταν σου αρέσει και σε ικανοποιεί πραγματικά,ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιο κίνητρο,μιας και προσφέρει την αίσθηση μοναδικότητας,ότι ναι εγώ μπορώ,οι περισσότεροι όσο και να kwloxtypiountai δεν μπορούν....
Και ναι υπάρχουν τομείς όπου ναι χρειάζονται οι σπουδές,και όμως από αυτές της σχολες,πχ αρχιτεκτονική,θα είναι ο ένας στο mil(παγκόσμιος)που πραγματικά θα το κατέχει και θα είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ...
Οι άλλοι είναι απλά οικοδόμοι που μπορούν να ζωγραφίζουν.
LEFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Ο καθένας γουστάρει το παραμύθι του,και ειδικά άμα θιχτεί το θέμα ατομικότητας,που απουσιάζει από το 99%,θα σε λιντσάρουν,γιατί βάζεις το δάχτυλο στην σούπα τους εκείνη την στιγμή.
Τι να kanoume.h αλήθεια πονάει.
Δεν μου είπε κανεις όμως,ότι ξέρεις κάτι,ναι δεν γουστάρω αυτό που κάνω,είμαι μέτριος,αλλα βγάζω λεφτά,οποτε αυτό μου αρκεί....
Μου προσφέρει την δυνατότητα να κάνω αλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν....Και απλά σπούδασα κάτι στο οποιο είμαι για πέταμα απλά για να μπορώ να έχω μια άνετη ζωή,μιας και η κοινωνία το επιτρέπει.
Ειλικρίνεια,ναι το ξέρω πως είναι δύσκολο,μιας και είναι μαϊμούδες,αλλα κάποιος μπορεί να ελπίζει...