Αγορι μου καλο δεν σου εσβησε κανεις το μηνυμα σου..Αφηνε κενα μην κολλας τις λεξεις.
Printable View
βλεπω οτι το μηνυμα μου το δημοσιευσατε και εχει κενα..δεν τα βαλατε εσεις γιατι ετσι το ειχα δημοσιευσει εγω..προσπαθησα δυο φορες κσι ενω εμφανηστικε κανονικα μετα σπο λιγο σβηστηκε..μαλλον υποτιματε την νοημοσηνη των ανθρωπων στο forum οι υπευθυνοι της σελιδας..λετε να πιστεψει κανες την δικαιολογια για τα κενα? αν λεγατε οτι εγινε καποιος λαθος στην ανακοινωση μου απο την σελιδα λογω προβληματος θα ηταν καλυτερα..και παλι δεν θα το πιστευα..λυπαμε!!!! αλλα θα συνεχισω και ελπιζω να μην ξανασυμβει γιατι θα εχετε προβλημα..εχω βγαλει τα συμπερασματα μου και συνηστω σε ολους να τα προσεχουν αυτα..καποιοι δεν θελουν να γνωριζετε την αληθεια γιατι δεν τους συμφερει
Μηπως τα παραλες λιγο lacan; Απο οτι βλεπεις τα μυνηματα σου δημοσιευθηκαν, αν ηθελαν να σε φιμωσουν θα το εκαναν πολυ καλυτερα. Αν και δεν καταλαβαινω γιαιτ αν το κανουν, εδω εχουν παρουσιαστει αποψεις τραγικες και δεν εχει γινει κατι. Δεν ειναι κακο να δειξεις λιγη εμπιστοσυνη και καλη θεληση, το πιθανοτερο ειναι οτι οντως η σελιδα εχει καποιο προβλημα, εχει παρουσιαστει σε ολους.
δεν με νιαζει τι ειστε..φαντασματα δεν βλεπω 100%. μου λες οτι επηδει δεν εβαλα κενα δεν το αφησες να ανακοινωθει..που σημαινει οτι το επεξεργαστηκες και το εσβησες λογω των κενων.. και για αυτο αφησες μια γραμουλα? μολις παραδεχτηκες οτι το πειραξες..εχω δει μηνυματα που δεν βγαζεις ουτε μια λεξη και δεν εχουν πηραχτει..και μου λετε για κενα?θα καταλαβουν ολοι μετα απο αυτο το μυνημα τι εγινε..λυπαμε!!!!!! και να μην ξαναγινει και φτιαξτε μου να μπενω γιατι δεν με αφηνει..και αυτο συνεβει σημερα..συμπτωση? δεν νομιζω..
skorpi δεν ξερω γιατι..ισως βλεπει φαντασματα αυτος που το πειραξε η δεν συμφερει για καποιον λογο.. αυτο ειναι..κ οπως κατακαβες το μυνημα μου το επεξεργαστηκε το μελος..διαβασε και θα καταλαβεις..κ οταν σου λεει για φαντασμα ενω εξηγω και ακομη και να μην εξηγουσα απαγορευτε να μιλας σε καποιν που θελει να βοηθησει αλλους κ κανει κ ο ιδιος ψυχοθεραπεια με αυτον τον τροπο..μαλλον το μελος εχει θεμα με τον νομο.. ειμαι σιγουρος..αναλυση ηταν αυτη..αν ξερει το μελος τι εννοω νομο ψυχαναλυτικα θα καταλαβει αν γνωριζει διαφορετικα αν δεν γνωριζει δεν καταλαβενω γιατι να επεξεργαζετε μηνυματα αλλων αφου δεν ειναθ εις θεσην να τα κρινει..ευχαριστω
Παλικαρι μου σου λεω οτι οταν μετα τα σημεια στιξης δεν αφηνεις κενα σου κοβεται το μηνυμα..Ολοι το εχουμε παθει αυτο.Στο πειραξα ναι χαχα για να φανει τι εγραψες και να μην νομιζεις οτι καποιος σε φιμωνει.
δεν ειμαι της διαχειρισης σου ξαναματαλεω!Μια χαρα θα μπαινεις με συνεχομενα refresh αυτο οντως ειναι ενα προβληματακι που το εχουμε ολοι.
με τιμωρεις? γιατι αυτο λες..δεν επεσα εξω τελικα..σωστη η αναλυση μου..σημερα μονο συνεβει αυτο να μην μπορω να μπω..μετα τα μηνυματα..αυτο που λες δεν ισχυει λογω των κενων..θα δουμε τι αλλο θα βρεις..οπως βλεπεις δεν αφηνω κενα.θ.ο.γ.πθ.στιο.πιθ.ιυργη� �.λοιυτ και γιατι εσυ μπορεις να πηραζεις μυνηματα αλλων αφου εισαι απλα μελος? δεν ξερω τι σου συμβενει αλλα εχεις θεματα κ δεν εισαι εις θεσην να διαχηριζεσε μηνυματα..
Εγω προσπαθω να σου εξηγησω καλε μου ανθρωπε..Δεν ξερω γιατι το πηρες τοσο αναποδα.Τα παραταω..
Συνεχιζουν και κοβονται οπως βλεπεις μιας και πειραματιστηκες.
δεν το ανεβασες ολο ενω δημοσιευτηκε κανονικα. αυτο που σε ενοχλησε που ειπα στο τελος για σενα το εκοψες..καταλαβα..προφανως εισε γυναικα κσι θες να ασχολουμε μαζι σου γιατι την βρισκεις ετσι κ να με τιμωρεις συνγχρονως..
μπεκα? δεν εχω δει ποτε. εσυ μαλλον βλεπεις.. προφανως δεν γνωριζεις απο ψυχαναλυση.. θα επρεπε για να βοηθηθεις..
Πω πω.... Αλήθεια, ώρες ώρες εδώ μέσα δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.... :confused:
αυτο :) σωστα το καταλαβα .. το θεμα μνημονιο δεν ειναι οτι εισαι αφεντρα.. ενταξει σιγα.. ομως σε εις βαθος για να σου βφενει να εισαι αφεντρα βγενουν και συμπτωματα αγχους κτλ.. ετσι δεν ειναι? ποσο ετων εισαι?
kokkinoskoufitsa γινεται καλη κουβεντα με το μνημονιο.. δεν ειναι ουτε για να κλαις ουτε για να γελας..αλλα για να σκεφτεσαι
lacan δεν προκειται να τσαταρω αλλο..Εδω δεν καταφερα να σου εξηγησω τα κενα που πρεπει να αφηνεις για να μην κοβεται το μηνυμα σου,να συζητησουμε για πανικους και αγχος?
Αστο γλυκε μου :)
αλλο ειπα..κ αλλο τα κενα αυτα..δεν με νιαζουν.. ισως καποια στιγμη συζητησουμε..αν θες
ωραιο το βιντεακι κοκκινοσκουφιτσα :)
Τρελοκερκυραιος εισαι???Επρεπε να το καταλαβω ωρε ματια!
ναι.. εσυ απο εισαι?
παιδια ανοιξα αυτο το θεμα για να ζητησω λιγο τις συμβουλες και την βοηθεια σας. εχει περασει ενας μηνας... αρκετα γρηγοιρα θα ελεγα.. καποιες φορες ερχονται παλι σκεψεις.. αλλα μπορω να πω οτι ψιλοσυνηθισα την απουσια των γονιων μου....
ουφ καμοία συμβουλή και για μένα ρε παιδιά!!!!!!!!!
Φοβάμαι τα καράβια με πιάνει πανικός, είμαι από νησί θέλω να πάω διακοπές και σκεπτόμενη ότι θα είμαι κλεισμένη 7 ώρες στο κΑραβι και δεν θα μπορώ να κατέβω όταν θέλω τρελαίνομαι
Πέρυσι δεν πήγα διακοπές για αυτόν τον λόγο φέτος θέλω να πάω Κρήτη υποτίθεται ότι φεύγω σε 6 μέρες και ακόμα δεν το αποφασίζω αν θα πάω ή όχι υποφέρω είδη μια βδομάδα όσο σκέφτομαι το ταξίδι
Ξέρετε αν τα ηρεμιστικά θα μαι βοηθήσουν και αν ναι για πόση ώρα διαρκεί η δράση τους είναι και μεγάλο το ταξίδι μου
Θα μπορούσες να σκεφτείς ότι εκεί που θα πας θα περάσεις καλά με την παρέα σου, οπότε να το βάλεις σκοπό και να μη μείνεις 2η χρονιά χωρίς νησί.
Ότι στο καράβι δεν θα είσαι μόνη σου αλλά με πολύ κόσμο μαζί.
Ότι όλα αυτά που σε φοβίζουν είναι απλά οι σκέψεις σου που σου προκαλούν φοβίες και τίποτα άλλο.
Προσπάθησε να σκεφτείς όπως θα σκεφτόταν η φίλη σου ή ο φίλος σου για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πάρε μαζί σου ένα βιβλίο να διαβάζεις και να ξεχνιέσαι όταν πάει να σε πιάσει το άγχος ή άκου μουσική, κάτι τσπ που σου αποσπά την προσοχή.
Το ηρεμιστικό (μάλλον) θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρή.
Στο καράβι μην πλακωθείς στους καφέδες-τσιγάρα.
Καλά να περάσεις!
σε ευχαριστώ Tasos75 αλλα και παλι δυστυχώς δεν μπορώ να ηρεμήσω παρόλο που ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα και ότι έχω ξαναπεράσει την ίδια διαδικασία ξανά και ξανα, μου άρεσει τόσο πολύ να πηγαίνω σε νέα μέρη άλλα θα ήθελα αν γίνεται να διακτινίζομαι :p χαχαχα χωρις να υποβάλλομαι σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία, την δεύτερα θα πάω μάλλον σε νευρολόγο μπας και μου δώσει κάνα ηρεμιστικό για το ταξίδι και το παλέψω ελπίζω να με πιάσει να ταβλιαστώ και να μην καταλάβω τι μου γίνετε :D
Καλά θα κάνεις που θα πας σε νευρολόγο. Πάντως αν το όλο θέμα με το άγχος περιορίζεται στο καράβι, είσαι αρχηγός.
Καλές βουτιές.
ναι ενταξει την παλεύω στα υπόλοιπα χαχαχα Ευχαριστω πολύ μακάρι!!!!!! γιατί πέρυσι στεναχωρεθηκα πολύ που έχασα τις διακοπές μου για βλακείες καλο καλοκαίρι λοιπόν σε όλους, αν και εχω και μια επιφύλαξη για το αν θα τα καταφερω να μπω στο πλοίο χαχαχα, θα δουμε θα το δουλέψω πάντος δεν το αφηνω τοσο καιρο ελεγα θα μου πέραση αλλα τωρα αποφάσισα οτι δεν παει άλλο πρεπει να ξεπεραστεί με καθε τροπό, πέρυσι θα πηγαίνανε μυκονό και δεν πηγα για βλακείες