ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Junior Member
    Quote Originally Posted by lacan32 View Post
    raul7 καλησπερα..ειμαι κ εγω 32 χρονων κ εχω περασει πολλα..εχω κ εγω το ιδιο θεμα που εχεις κ εσυ κ ολοι το ιδιο εχουν οταν εχουν κρισεις πανικου..οπως ειπε μια φιλη ποιο πανω οπου κ να πας κουβαλας πραγματα..εγω θα σου πω την αληθεια για να βοηθηθεις..εγω ειμαι απο νησι κ ερχομαι καθε χειμωνα αθηνα για να κανω ψυχοθεραπεια..τον περασμενο χειμωνα κ τον τωρινο..εκανα κ παλαιοτερα αλλα σταματησα επηδει συνεβει κατι..μενω μονος μου οταν ερχομαι αθηνα κ νοικιαζω σπιτι..προσπαθω μονος μου γιατι αυτος ειναι ο σωστος δρομος για να απαλλαγω καποια στιγμη απο αυτην την κολαση των συμπτωματων..ειμαι νευρωτικος οπως ολοι μας σε αυτο το foroum και γενικοτερα στην κοινωνια..ολοι μας ημαστε νευρωτικοι απλα αλλοι ποιο λιγο..δεν προκειτε να σε βοηθησει κατι οσο κ να προσπαθεις κ να μενεις μονος σου στο σπιτι των γονιων σου η σε καποιο αλλο μονος σου..δεν θελω να σε απογοητευσω απλα να σε βοηθησω..καλο θα ηταν αν ηθελες να προσπαθησεις ουσιαστικα θα ηταν να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια σε εναν πολυ καλο θεραπευτη..με πολυ ψαξιμο να βρεις καποιον γιατι δεν ειναι απλο..μετα σιγα σιγα με την ψυχοθεραπεια θα φυγεις κ απο του γονοις σου κ θα μηνεις μονος σου..θα ειναι δυσκολα αλλα πρεπει να το παλεψεις..καποια στιγμη οταν ερθει η ωρα θα παρεις τις απολαβες σου για την προσπαθεια αυτη..δεν υπαρχει αλκος δρομος..το να μενεις στους γονοις σου ειναι παγιδα..με την βοηθεια ενος πολυ καλου θεραπευτη θα τα καταφερεις..οτι υες στειλε μου μηνυμα προσωπικο ειτε στο facebook ειτε απο το προφιλ σου στο foroum..ευχομαι καλη δυναμη!!!!
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Συνέχισε lacan32 και όλα θα πάνε καλά.

Φίλε μου κι εγώ αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα,έκανα το μεγάλο βήμα και μετακόμισα,έφυγα μόνος μου μακριά από τους δικούς μου και με πονάει αφάνταστα αυτό,η δουλειά μου δεν μου αρέσει καθόλου και πολλές φορές με πιάνει μιά απελπισία και ένα συναίσθημα απέραντης μοναξιάς. Δεν μπορώ να σου δώσω πολλές συμβουλές μιάς και το ψάχνω κι εγώ ακόμη. Φρόντισε να βλέπεις όσοπερισσότερο μπορείς τους φίλους σου, πήγαινε βόλτες μαζί τους και αν δεν νιώθεις καλά έξω συνάντησέ τους στο σπίτι τους ή στο δικό σου. Μην το παρακάνεις όμως. Στο σπίτι είναι σημαντικό να απασχολείς τον εαυτό σου με πράγματα που αγαπάς. Εγώ προσωπικά παίζω κιθάρα κι όταν με πιάνουν φρίκες στο σπίτι παίζω κάτι 3-4ωρα και συνέρχομαι. Αν δεν έχεις κάτι αντίστοιχο που αμφιβάλλω ότι δεν έχεις απολύτως κανένα χόμπι πλακώσου και κάνε δουλειές στο σπίτι. Άνοιξε έναν τσελεμεντέ και μαγείρεψε. Βάλε πλυντήρια, σίδερα, ότι μπορείς. Απασχόλησε το μυαλό σου φίλε μου και υπομονή. Να ξέρεις πως δεν είσαι μόνος.

Member
    ευχαριστω sfardaglas k και erika..εχω προχωρισει αρκετα με την ψυχοθεραπεια παιδια..εχω διαβασει πολυ απο μονος μου κ εχω παρακοληθησει αρκετες διαλεξεις κ σεμιναρια..ευτυχως εχω καλο δασκαλο..ισως ο καλυτερος συην ελλαδα..πολυ γνωστος κτλ..πλεον μπορω να αναλυω με ευκολια..ο δασκακος με λει πρακτικο ψυχολογο αυτοδιδακτο..εχω χομπι που τα κανω με το ζορι..μπασκετ και τρεξιμο σε ενα αλσος κοντα στην καλλιθεα που μενω..στο αλσος της νεας σμυρνης..μαγιρευω κτλ..αλλα παιδια αυτα δεν βοηθανε ουσιαστικα..μονο εκτονωση κ λιγο να ξεχαστεις που ουτε κ αυτο νομιζω γινεται..για αυτο ξαναλεω οτι χρειαζετε ψυχοθεραπεια παιδια..μονος σου δεν γινετε..οσοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα ξεκινηστε κ οπως ειπα ποιο πανω με πολυ καλο ψαξιμο για τον καλυτερο θεραπευτη..αλλιως μπορει να εχετε θεμα μετα..υπαρχουν πολλοι που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους..
    Last edited by lacan32; 08-03-2014 at 15:02.

σας ευχαριστω πολυ ολους! περασε ενας μηνας περιπου, νιωθω αρκετα καλυτερα.. αρχιζω και ψιλοσυνηθιζω ειναι η αληθεια.. με βοηθαει πολυ η δουλεια, ξεχνιεμαι οταν παω για δουλεια. υπαρχουν ομως και στιγμες που με πιανει ενας πανικος οταν παλι σκεφτομαι ποσο μακρια ειναι και οτι θα λειψουν ακομα ενα 2μηνο. απο σας θελω μονο να μου πειτε και να με καθησυχασετε οτι δεν θα παθω κατι με αυτες τις σκεψεις οταν ερχονται! πειτε μου την αποψη σας

Junior Member
    διαβαζω απο πολλα άτομα οτι ο ειδικος τους βοηθησε και μαλλον εκανα λαθος επιλογη ειδικου! μετα απο 4 χρονια με κρισεις πανικου και αφου πια ειχα γινει αγοραφοβικη, δεν εβγαινα απ το σπιτι μονη μου και αν ακομα εμενα μονη στη δουλεια αντιμετωπιζα προβλημα, οι κρισεις πανικου ηταν η καθημερινοτητα μου. Ειχα οδηγηθει αρκετες φορες στο νοσοκομειο με ταχυκαρδια οπου βεβαια με διαβεβαιωναν οτι ειναι απ το ανχος μου. Ετσι λοιπον αποφασισα να δω καποιον ειδικο, στις 7 πλεον επισκεψεις ημουν σιγουρη οτι ειναι τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω δοσει ποτε στη ζωη μου!!! Πηγα σε ψυχιατρο, η διαγνωση ηταν μιζων καταθλιψη μου εδωσε bespar k fluxetin, 1 μηνα μετα ειδα την ζωη μου να αλλαζει ριζικα, δεν το πιστευα! Δεν μαζευομουν σπιτι! Την θεραπεια την εκανα 6 μηνες. Κρισεις πανικου παθενα και παλι αλλα πολυ πιο σπανια κ πολυ πιο ελαφριες αφου πλεον εμεθα να τις διαχειριζομαι. Σημερα ειμαι πολυ πιεσμενη ιδιαιτερα ανχωμενη με καταστασεις που μου συμβαινουν και ετσι εχω παλι καποια ψυχοσωματικα προβληματα και οι κρισεις πανικου εγιναν λιγο πιο τακτικες...με κουβεντουλα ομως νιωθω καλυτερα, ελπιζω να βοηθησετε! να ειστε ολοι καλα!
    υ.γ. raul7
    θα σε συμβουλευα οποτε δεν αισθανεσαι καλα να μιλας σε καποιον που εμπιστευεσαι κ σε κανει να νιωθεις καλα!
    η 2η εναλακτικη που θα σου δωσω ειναι το ημερολογιο,οταν γραφεις κατι βγαινει απο μεσα σου κ νιωθεις πολυ καλυτερα! (σε μενα πιανει τουλαχιστον)

Αυτό που λέει η Βάλια όντως δουλεύει, με το ημερολόγιο. Αν δεν έχεις κάποιον να τα πείς να τα βγάλεις από μέσα σου καλό είναι να τα γράφεις. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλά αλλά είναι σαν να τα ξεφορτώνεις, σαν να αδειάζεις το φορτίο μέσα σου κάπου. Δε λέω ότι αυτό λύνει τα προβλήματα. Και μείνε ήσυχος δεν παθαίνεις τίποτα, έχει πάρει αρνητική ρότα το μυαλό σου και σε πιάνουν αυτοί οι φόβοι, είναι ανθρώπινο. Και προσοχή με την αυτοδίδακτη ψυχολογία, καλό είναι να ενημερώνεσαι αλλά μην ασχολείσαι όλο με αυτό και το αναμασάς. Να το σκέφτεσαι όσο λιγότερο μπορείς. Όταν πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ξανά τα ίδια και τα ίδια εκεί είναι που πρέπει να κινητοποιηθείς και να κάνεις κάτι άλλο

Member
    raul7 καλημερα..
    .

Member
    raul7 καλημερα.. μην φοβασαι δεν παθαινεις τιποτα..ομως υπαρχει κατι ποιο οδυνηρο απο αγχος και ψυχοσωματικα..συμπτωματα?ο� �ως εχω προτηνει και θα κανω ξανα το ιδιο να πας σε εναν πολυ καλο ψυχοθεραπευτη..να ψαξεις για τον καλυτερο..καλο ειναι να ασχολεισε να μιλας με καποιυς που εχεις την ανεση οπως ειπαν κ τα παιδισ..το ποιο ουσιαστικο ομως ειναι ο ειδικος..stardaklas δεν αναμασας αναλυεις..οταν λεω αυτοδιδακτος εννοω οτι δεν εχω καποιο χαρτι..η γνωση της ψυχοθεραπειας δεν διδασκετε στην θεωρια αλλα στην πραξη..θεωρια ειναι ευκολη αλλα μονος σου αν διαβαζεις βιβλια κτλ δεν θα καταλαβεις τιποτα..δεν εννοω βιβλια αυτοβοηθειας..ουτε ενημερωση του τυπου τι ειναι η κρισεις πανικου..stardaklas μην καθησυχαζεις λεγοντας ειναι ανρωπινο κτλ..ανθρωπινο ειναι αλλα δεν ειναι ευχαριστο και φυσιολογικο..και μην το κανεις αυτο γιατι αυτο θελει προσοχη και ειναι επικυνδηνο..υπαρχουν οι ειδικοι για τα ψυχολογικα θεματα..raul 7 μην το αφηνεις αλλο..ψαξε για τον καλυτερο θεραπευτη να σηζητησεις τα παντα και βλεπεις τι θα κανεις..μην βασανιζεσε αλλο ετσι..βοηθησε τον εαυτο σου ουσιαστικα..

Member
    αυτοι που διαχειριζονται την σελιδα και τα μυνηματα καλο ειναι να μην σβηνουν τα μηνυματα που βοηθανε τον κοσμο γιατι θα ψαξω να δω τι γινεται με αυτο το θεμα και θα κανω καταγγελιες γιατι κατι δεν μου αρεσει εδω..εχω γνωστους επαγγελματιες ψυχικης υγειας και θα το ψαξουμε αν συνεχιστει με τα μυνηματα μου πιυ τα σβηνετε..

Member
    ταπαραπανω δυο μυνηματα οι διαχειριστες τις σελιδας μαλλον οπως βλεπετε δεν τα αφηασαν οπως ηταν αλλα μια γραμουλα..προσπαθησα δυο φορες και εγινε το ιδιο..το βλεπετε στα δυο μηνυματα ποιο πανω..ξαναγραφω το μηνυμα οπως ηταν raul7 μην φοβασε δεν θα παθεις κατι..ομως μην περιμενεις να περασει απο μονο του με διαφορες ασχολιες κτλ..ουτε μονο με φαρμακευτικη αγωγη..αυτα τα θεματα θελουν επαγγελματικη βοηθεια απο καλιυς ειδικους ψυχικης υγειας..γνωριζω γιατι οπως ειπα κανω κ εγω ψυχοθεραπεια..μην το αφηνεις αλλο raul..ζητα βοηθεια..κ ολοι οσοι υποφερουν..stardaklas μην καθυσηχαζεις οτι ειναι ανθρωπινο κτλ..ανθρωπινο ειναι αλλα οχι φυσιολογικο να υποφερεις καθε μερα..οταν λεω αυτοδιδακτος εννοω την θεωρια στην ψυχολογια. η ψυχοθεραπεια δεν ειναι στις θεωριες αλλα στην πραξη..βιωμματικη γνωση..κ οι θεραπευτες γινονται και μαθενουν την ψυχοθεραπεια κανοντας αναλυση προσωπικη αρκετα χρονια..προσοχη θελει οταν δεν γνωριζεις..τοτε αναμασας τα ιδια κ τα ιδια..

Banned
    αυτοι που διαχειριζονται την σελιδα και τα μυνηματα καλο ειναι να μην σβηνουν τα μηνυματα που βοηθανε τον κοσμο γιατι θα ψαξω να δω τι γινεται με αυτο το θεμα και θα κανω καταγγελιες γιατι κατι δεν μου αρεσει εδω..εχω γνωστους επαγγελματιες ψυχικης υγειας και θα το ψαξουμε αν συνεχιστει με τα μυνηματα μου πιυ τα σβηνετε..
    Αγορι μου καλο δεν σου εσβησε κανεις το μηνυμα σου..Αφηνε κενα μην κολλας τις λεξεις.

Banned
    raul7 καλημερα.. μην φοβασαι δεν παθαινεις τιποτα..ομως υπαρχει κατι ποιο οδυνηρο απο αγχος και ψυχοσωματικα..συμπτωματα? οπως εχω προτηνει και θα κανω ξανα το ιδιο να πας σε εναν πολυ καλο ψυχοθεραπευτη..να ψαξεις για τον καλυτερο..καλο ειναι να ασχολεισε να μιλας με καποιυς που εχεις την ανεση οπως ειπαν κ τα παιδισ..
    το ποιο ουσιαστικο ομως ειναι ο ειδικος..stardaklas δεν αναμασας αναλυεις..οταν λεω αυτοδιδακτος εννοω οτι δεν εχω καποιο χαρτι..η γνωση της ψυχοθεραπειας δεν διδασκετε στην θεωρια αλλα στην πραξη..
    θεωρια ειναι ευκολη αλλα μονος σου αν διαβαζεις βιβλια κτλ δεν θα καταλαβεις τιποτα..δεν εννοω βιβλια αυτοβοηθειας..ουτε ενημερωση του τυπου τι ειναι η κρισεις πανικου..stardaklas μην καθησυχαζεις λεγοντας ειναι ανρωπινο κτλ..ανθρωπινο ειναι αλλα δεν ειναι ευχαριστο και φυσιολογικο..και μην το κανεις αυτο γιατι αυτο θελει προσοχη και ειναι επικυνδηνο..υπαρχουν οι ειδικοι για τα ψυχολογικα θεματα..
    raul 7 μην το αφηνεις αλλο..ψαξε για τον καλυτερο θεραπευτη να σηζητησεις τα παντα και βλεπεις τι θα κανεις..μην βασανιζεσε αλλο ετσι..βοηθησε τον εαυτο σου ουσιαστικα..
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    βλεπω οτι το μηνυμα μου το δημοσιευσατε και εχει κενα..δεν τα βαλατε εσεις γιατι ετσι το ειχα δημοσιευσει εγω..προσπαθησα δυο φορες κσι ενω εμφανηστικε κανονικα μετα σπο λιγο σβηστηκε..μαλλον υποτιματε την νοημοσηνη των ανθρωπων στο forum οι υπευθυνοι της σελιδας..λετε να πιστεψει κανες την δικαιολογια για τα κενα? αν λεγατε οτι εγινε καποιος λαθος στην ανακοινωση μου απο την σελιδα λογω προβληματος θα ηταν καλυτερα..και παλι δεν θα το πιστευα..λυπαμε!!!! αλλα θα συνεχισω και ελπιζω να μην ξανασυμβει γιατι θα εχετε προβλημα..εχω βγαλει τα συμπερασματα μου και συνηστω σε ολους να τα προσεχουν αυτα..καποιοι δεν θελουν να γνωριζετε την αληθεια γιατι δεν τους συμφερει

Senior Member
    Μηπως τα παραλες λιγο lacan; Απο οτι βλεπεις τα μυνηματα σου δημοσιευθηκαν, αν ηθελαν να σε φιμωσουν θα το εκαναν πολυ καλυτερα. Αν και δεν καταλαβαινω γιαιτ αν το κανουν, εδω εχουν παρουσιαστει αποψεις τραγικες και δεν εχει γινει κατι. Δεν ειναι κακο να δειξεις λιγη εμπιστοσυνη και καλη θεληση, το πιθανοτερο ειναι οτι οντως η σελιδα εχει καποιο προβλημα, εχει παρουσιαστει σε ολους.

Banned
    βλεπω οτι το μηνυμα μου το δημοσιευσατε και εχει κενα..δεν τα βαλατε εσεις γιατι ετσι το ειχα δημοσιευσει εγω..προσπαθησα δυο φορες κσι ενω εμφανηστικε κανονικα μετα σπο λιγο σβηστηκε..μαλλον υποτιματε την νοημοσηνη των ανθρωπων στο forum οι υπευθυνοι της σελιδας..λετε να πιστεψει κανες την δικαιολογια για τα κενα? αν λεγατε οτι εγινε καποιος λαθος στην ανακοινωση μου απο την σελιδα λογω προβληματος θα ηταν καλυτερα..και παλι δεν θα το πιστευα..λυπαμε!!!! αλλα θα συνεχισω και ελπιζω να μην ξανασυμβει γιατι θα εχετε προβλημα..εχω βγαλει τα συμπερασματα μου και συνηστω σε ολους να τα προσεχουν αυτα..καποιοι δεν θελουν να γνωριζετε την αληθεια γιατι δεν τους συμφερει
    Λαθος διατυπωση δικη μου..Αφηνε κενα μεταξυ σημειου στιξης και λεξης!Στο εφτιαξα εγω το μηνυμα αφηνοντας κενα μετα απο την κομμα.

Δεν ειμαι της διαχειρισης,μελος ειμαι.Μην βλεπεις παντου φαντασματα φιλε μου..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast