ηξερε οτι κ μονο π θα μ λεγε οτι μιλαει με καποια για εμας.θα τον εδιωχνα ηξερε τι ανθρωπος ειμαι.προτιμησε να μ το πει.εμεινε μαζι της μονο κ μονο μηπως καταφερνε να με ξεχασει
Printable View
ηξερε οτι κ μονο π θα μ λεγε οτι μιλαει με καποια για εμας.θα τον εδιωχνα ηξερε τι ανθρωπος ειμαι.προτιμησε να μ το πει.εμεινε μαζι της μονο κ μονο μηπως καταφερνε να με ξεχασει
Κράτα τον μη σου φύγει, γιατί τέτοια κορόιδα δεν κυκλοφορούν πολλά.
Πρέπει να έχει πολύ χοντρό πρόβλημα κάποιος για να σε ανέχεται, αν τα πράγματα είναι έτσι πως μας τα περιγράφεις.
Γιατί εγώ πιστεύω ότι έτσι θα ήθελες να είναι. Στην πραγματικότητα ίσως είναι πολύ διαφορετικά.
Η 1η σκέψη μου ήταν: Σχέση χωρίς σεβασμό μπορεί να υπάρξει;
Η 2η σκέψη μου ήταν: Όλο αυτό θα μπορούσε να πλησιάζει τα σαδομαζό πρότυπα.
Η 3η σκέψη μου ήταν: Ακόμα και στις σαδομαζοχιστικές σχέσεις υπάρχουν όροι.
Εδώ μοιάζει να έχουν καταπατηθεί ανθρώπινα δικαιώματα.
Μίνα, καλή μου, είσαι σίγουρη ότι θέλεις μια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν σέβεσαι και ξεπερνάς τα όριά του μη σεβόμενη την αξιοπρέπειά του, δεν τον καλύπτεις και όπως φαίνεται δεν σε καλύπτει και αυτός;
Το τόσο αρνητικό επαναλαμβανόμενο pattern της σχέσης σας θα τον κουράσει μια και καλή κάποια στιγμή στο μέλλον.
Στο ενδεχόμενο του να κάνετε οικογένεια, πιστεύεις ότι αυτό το κλίμα είναι υγιές για την ανατροφή των παιδιών σας;
Δεν είναι ο σκοπός μου να σε κρίνω, ναι; Καταλαβαίνω πως η συμπεριφορά σου σίγουρα πηγάζει από άσχημα βιώματα. Απλώς μπαίνω στη θέση του και νιώθω ταπείνωση.
«Never push a loyal person to the point where they no longer give a damn»
εχω ηδη αλλαξει ατα πολυ εχω διοαρθωσει πολλα κ σιγουρα επειδη εχασα πολλα κιλα αποτομα τα ορμονικα μ μεσα απο εξτασεις ειδαμε οτι εχουν αλλοιωθει δηλαδη επαιξε κ αυτο το ρολο τ θυρεοειδης κλπ.μπορει να ακουγεται ασχετο αλλα συγχρονως σχετικο..με εχει σοκαρει πες...αυτο π εκανε εκεινος τοσο συντομα..η γιατρος μ λεει οτι ηθελε με καθε τροπο το μυαλο τ να φυγει απο σενα,ηθελε να απαλλαχτει ..η καρδια ομως γυρναει πισω...
Αυτό που προσπαθείς να χωρέσεις μέσα σου, δηλαδή, είναι η προσπάθειά του να ξεκινήσει κάτι άλλο μετά την απόριψή σου.
Το καταλαβαίνω αυτό και είναι λογικό να νιώθεις έτσι. Φαντάζομαι το βιώνεις σαν απόρριψη, σαν να μην ήταν πιστός στην αγάπη που έλεγε ότι έχει για εσένα.
Οι λόγοι που τον οδήγησαν να το κάνει αυτό μπορούν να είναι διάφοροι. Κυρίως η ανάγκη του για ψυχολογική στήριξη από την απόρριψη που υπέστη.
Ελπίζω να μπορείς να δεις ότι τον έχεις αδικήσει επανειλημμένα. Αν μπορείς να το δεις, μπες στη θέση του. Εσύ τί θα έκανες αν ένιωθες αδικημένη, μειωμένη, πληγωμένη;
Ίσως έτσι να δώσεις μια απάντηση, αν και να ξέρεις, δεν θα είναι η μοναδική μιας και ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο άμυνας/αυτοπροστασίας.
Η παρηγοριά είναι συνηθισμένος τρόπος. Η αναζήτηση στηρίγματος όταν νιώθεις ότι γύρω σου όλα γκρεμίζονται. Ένας τρόπος να νιώσεις ασφάλεια, μία κάποιου είδους επιβεβαίωση ότι δεν είσαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου επειδή κάποιος άνθρωπος που αγαπάς, σε απέρριψε. Όσο πιο ανασφαλής είναι κάποιος σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερη ανάγκη το έχει. Και ο καλός σου μοιάζει αρκετά ανασφαλής και κατακερματισμένος.
Ήθελε να διαγράψει ό,τι τον κρατούσε δέσμιο μαζί σου. Δυστυχώς δεν δουλεύει έτσι το πράγμα όταν αγαπάς βαθυά. Έχω βρεθεί στη θέση του κι έχω προσπαθήσει να κάνω το ίδιο, οπότε νομίζω πως μπορώ να καταλάβω τί μπορεί να ένιωθε.
Μπορείς να του προσφέρεις σεβασμό και υπομονή; Νομίζω πως θα τα εκτιμήσει πολύ. :-)
δεν το κανε ουτε γιατι δεν ηξερε τι εκανε ουτε γτ ηθελε να με εκδικηθει,πιστευε οτι δεν τον αγαπαω κ ειναι ανθρωπο π πιστευει πολυ στην αγαπη ειδικα οταν δινει τοσα πολλα και δνε παιρνει τιποτα..εχω καταλαβει ποσο πληγωνοταν καθημερινως.θα ηθελα εαν θελεισ κ εσυ σε παρακαλω να μιλουσαμε λιγακι.μονιζω πως μ δινεις αρκετο κουραγιο.
odette ηταν κ ειναι ανθρωπος πολυ ηθικολατρης..φανταζομαι οτι το κανε περισσοτερο απο πονο κ απογοητευση..ε?
Το θεμα ειναι, νομιζω, οχι το τι εγινε, αλλα το τι θα κανετε τωρα. Το χθες περασε, καλυτερα ειναι να κοιταξεις το σημερα mina. (και το αυριο ε;)
εσυ σκορπι πως θα το εκλαμβανες?
Μινα, ειλικρινα δεν μπορω να απαντησω ετσι απλα. Εσυ τον ξερεις καλυτερα. Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να σε ανυσηχησει ενα πραγμα, και αυτο δεν ειναι η απιστια(που δεν ειναι καν απιστια), αλλα το οτι ενιωσε την αναγκη να ερθει σε επαφη με μια κοπελα (εστω και μονο για κουβεντα οπως λεει) πριν χωρισετε. Αυτο μονο ενα πραγμα μπορει να σημαινει, κατι του ελειπε στη σχεση σας. Εγω δεν θα κατηγορησω ουτε εσενα ουτε αυτον, ειστε αυτοι που ειστε, δινετε αυτο που μπορειτε. Απλα σκεψου το εξης, μπορεις απο εδω και περα να του προσφερεις αυτα που του λειπουν; Αν μπορεις τοτε ενταξει, αν δεν μπορεις ομως, σκεψου καλα το μελλον αυτης της σχεσης.
δεν θα ηθελε***
το εκανε γιατι πηρε αποφαση οτι η δικη σας σχεση ηταν αδιεξοδη και ηθελε να προχωρησει στην ζωη του. δεν το εκανε για να στην σπασει...
ετυχε και δεν ηταν του γουστου του η κοπελα που γνωρισε στο ιντερνετ, τοσο απλα (στο ειπε κιολας). αν ηταν, δεν θα ξαναγυρνουσε για συζητησεις.
μα δεν με αφησε για να παει σε αλλη..με αφησε για μενα,με αυτην δνε ειχε σκοπο καν να συναντηθει μεχρι και που τον πηρα τηλεφωνο και αρχισα να οτν κραζω για το τσατ κ μ λεγε δν αντεχω αλλο κραξιμο στελλα ακουσε με επριμενε να ερθω να συζητησυμε σε λιγες μερες.κ συνεχισα εγω μην τολμησεις να με ενοχλησεις ξανα κλπ
...μινα το είπαμε και στην αρχή του θεματος σου, αλλά ουτε που να στάθηκες εκεί.
Αντί να βλέπεις σε όλη αυτη την ιστορία την εγωιστική πλευρά και την απόρριψη που βίωσες γισ πολύ λίγο, θα έπρεπε καλύτερα να ασχοληθείς με το το γιατί βασανίζεις έναν άλλο άνθρωπο.
Μπορεί να μη του κάθισε με την κοπέλα και να γύρισε, αλλά αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί, η ιστορία θα επαναληφθει και μπορεί να είναι πιο τυχερός την επόμενη φορά...
μα δεν με αφησε για να παει σε αλλη..με αφησε για μενα,με αυτην δνε ειχε σκοπο καν να συναντηθει μεχρι και που τον πηρα τηλεφωνο και αρχισα να οτν κραζω για το τσατ κ μ λεγε δν αντεχω αλλο κραξιμο στελλα ακουσε με επριμενε να ερθω να συζητησυμε σε λιγες μερες.κ συνεχισα εγω μην τολμησεις να με ενοχλησεις ξανα κλπ
ωπα 2 φορες!ωραια ρε κοριτσια επειδη σας θεωρω πιο λογικες!βοηθηστε με!ναι νιωθω προδωμενη θελω να το αποβαλλω αξιζει η εσεις θα λεγατε αα τον λιγουρι με απατησε?ναι εχω κολλησει ας με βοηθησετε να ξεφυγω απο την καταθλιψη δεν αντεχω
δεν γυρισε επειδη δνε βρηκε αλλη κοπελααπο γυναικεσ ενα σωρο κ το ξερει στο πεζοδρομιο περπατας και βρισκεισ γκομενο ...το θεμα ειναι οτι θελει μαζι να προσπαθησουμε αλλα με κολλαει αυτο..
....μινα, η δική μου άποψη είναι πως ο άνθρωπος για τους δικους του λόγους, ανέκτηκε όλα αυτά που του έκανες, φυσικά μέσα στους λόγους είναι και ότι ήταν ερωτευμένος μαζί σου.
Το θέμα είναι ότι τον βασάνισες τόσο πολύ που έκανε μια προσπάθεια να φύγει από αυτόν τον εφιάλτη.
Για κακή του τύχη, (και καλή δική σου), η κοπέλα δεν κατάφερε να τον ενθουσιάσει, (λογικό, θα έπρεπε να παίξει λότο, αν του καθόταν απ την πρώτη προσπάθεια).
Εδώ λοιπόν βρίσκεσαι στο εξής σημείο: ή αλλάζεις και προσπαθείς να φτιάξεις τη σχέση, (γιατί από εσένα εξαρτάται πειρσσότερο), ή συνεχίζεται το ίδιο έργο μέχρι να βρει καποια να σκαλώσει και να φύγει μια και καλή.
μα ειχαν περασει μονο 3 μερες...
οτι ητνα συντομο
εχεις κολλησει στις τρεις μερες , μινα..
δεν ηταν καθολου 3 μερες.
ηταν ολες οι μερες της αθλιας συμπεριφορας σου, οι μερες που τον απομακρυναν. στις 3 μερες απλα ετυχε και
εγινε η συγκεκριμενη συναντηση. θα μπορουσε να γινει και σε μια...
πιστευετε οτι ηταν καθαρα για να με ξεχασει οπως λεει κ εκεινος...η μαλλον μηπως απαλλασσονταν απο εμενα?
τι ειχε ξεκινησει πολυ νωριτερα?
Μινα, κανεις δεν επιχειρει εξοδο απο μια σχεση μεσα σε μια μερα, το αγορι σου, λοιπον, το σκεφτοταν καιρο, δεν ηταν οι 3 μερες το προβλημα, αλλα οι μηνες που του ελειπαν πραγματα ενω ηταν μαζι σου. Στο ειπαν ολοι, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εισα ιειλικρινης με τον εαυτο σου και να κανεις την προσπαθεια σου ωστε να αλλαξεις αυτα τα οποια τον εδιωξαν απο κοντα σου, δεν ξερω ποσο ποιο συγκεκριμενα μπορω να το πω.
ναιιιι εννοειται πως ειχε προετοιμασει τονε αυτο του οτι δνε τον ηθελα κ ετσι προετοιμαζοταν για να πληγωθει οσο λιγοτερο γινεται....
Ξερεις που ειναι το προβλημα ομως; Βλεπω να ασχολεισαι πολυ με το τι εκανε και με το τι σκεφτηκε αυτος, ενω ολη η συζητηση θα επρεπε να περιστρεφεται γυρω απο εσενα :) Ενταξει, ειναι βεβαιο με βαση αυτα που εχεις γραψει μεχρι τωρα, οτι γνωριζεις τι πρεπει να αλλαξει, οποτε ξερεις τι ειναι το μονο που απεμεινε, το να τα κανεις πραξη. Τωρα ειστε ενταξει; Εχετε συζητησει ομορφα για ολα αυτα;
ναι αλλα εχει αλλαξει πολυ τον μεγαλωσε καποως αποτομα ολο αυτο κ εγω φαινεται να μενω πισω..δηλαδη κ παλι ξερει τι ζηταει και παλι εγω στεκομαι στην αλλην
οχι δεν ειχαν προυπαρξει αλλες συζητησεις αυτο μπορω να το πω.
Κοιτα, και να μην ειχαν υπαρξει αλλες συζητησεις (που υπηρχαν σιγουρα), δεν ειναι εκει το θεμα, το θεμα ειναι στο οτι τον απομακρυνες απο κοντα σου, οχι σε 2-3 μερες, αλλα διαρκως, με την συμπεριφορα σου, νομιζω εκει πρεπει να εστιασεις, οπως επισης και στο που θα παει αυτη η σχεση, και οχι στο αν μιλουσε μαζι της 3 η 20 μερες.
κοιτα σε αυτο μπορω να στο πω οτι ητνα η πρωτη επικοινωνια με αλλον ανθρωπο κ αυτο οταν τ πα εγω την δευτερη φορα τελος ..
Μα δεν χρειαζεται να εχει επικοινωνια με αλλες 5! Το θεμα ειναι οτι ενοιωσε την αναγκα να το κανει! Για αυτο και λεω οτι αλλου πρεπει να εστιασεις, αν μπορεις δηλαδη, και αν δεν μπορεις, τουλαχιστον να το προσπαθησεις.
Να μιλήσουμε όσο θέλεις. :-)
Δεν ξέρω πόσο κουράγιο θα μπορούσα να σου δώσω, μα μπορώ να μοιραστώ μαζί σου τη δική μου οπτική, αν αυτή θα σου φαινόταν χρήσιμη. Δεν είναι σκοπός μου ούτε να σε κρίνω, ούτε να «τιμωρήσω» για τη συμπεριφορά σου.
Γνωρίζω καλά πως πολύ συχνά έχουμε συμπεριφορές που δεν αντιλαμβανόμαστε το πόσο κακό μπορεί να κάνουν στους ανθρώπους που μας αγαπούν, αλλά ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Αν είχαμε πάντα πλήρη συνείδηση του εαυτού μας ή που δεν θα ήμασταν άνθρωποι ή που θα ήμασταν ρομπότ. :-)
Anyway, νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο ώστε να βλέπεις τον εαυτό σου πιο αντικειμενικά. Θα μπορούσες να προσεγγίσεις κάποιους από τους λόγους που σου προκαλούσαν εκνευρισμό στη συμπεριφορά του;
Πιστεύω πως όταν δεν θαυμάζουμε έναν άνθρωπο γι αυτό που είναι και γι αυτό που μπορεί να προσφέρει και να κάνει, μπορεί να προκαλέσει αρνητισμό. Χάνουμε την εκτίμησή μας σε αυτόν τον άνθρωπο και η συμπεριφορά μας μπορεί να αντανακλά αυτήν την έλλειψη εκτίμησης. Ανάλογα το πως έχουμε μάθει να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε τον εαυτό μας, θα εκδηλώσουμε και την αντίστοιχη συμπεριφορά.
Πιθανολογώ πως το δικό σου μοτίβο επικοινωνίας συχνά φιλτράρεται από το θυμό, όχι μόνο στη σχέση σου με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά με όλους τους ανθρώπους. Αυτός ο άνθρωπος όμως για κάποιον λόγο μοιάζει να είναι το ιδανικό ερέθισμα του θυμού σου. Μπορείς να δεις το γιατί;
Ξέρω πως δεν είνα εύκολο, άλλοι άνθρωποι κάνουν χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταφέρουν αν δουν τους λόγους. Αλλά νομίζω πως και μόνο να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ως ερώτηση, ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις τον εαυτό σου καλύτερα.
Δεν θέλω να φανεί πως το παίζω ειδική ή κάτι τέτοιο, σε καμιά περίπτωση δεν είμαι, ναι; Απλά έχοντας κι εγώ κάποια θέματα με τον θυμό, νομίζω πως μπορώ να νιώσω αυτά που λες. :-)
Στα πλαίσια της έλλειψης εκτίμησης αυτού του ανθρώπου θα μπορούσαν να παίζουν ρόλο προσδοκίες (ρεαλιστικές ή μη) και ανάγκες που ποτέ δεν καλύφθηκαν και οδήγησαν σε απογοήτευση και αυτή με τη σειρά της σε αρνητισμό. Μπορείς να διακρίνεις κάτι τέτοιο στη σχέση σου μαζί του;
[QUOTE=Odette;475111]Να μιλήσουμε όσο θέλεις. :-)
Δεν ξέρω πόσο κουράγιο θα μπορούσα να σου δώσω, μα μπορώ να μοιραστώ μαζί σου τη δική μου οπτική, αν αυτή θα σου φαινόταν χρήσιμη. Δεν είναι σκοπός μου ούτε να σε κρίνω, ούτε να «τιμωρήσω» για τη συμπεριφορά σου.
Γνωρίζω καλά πως πολύ συχνά έχουμε συμπεριφορές που δεν αντιλαμβανόμαστε το πόσο κακό μπορεί να κάνουν στους ανθρώπους που μας αγαπούν, αλλά ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Αν είχαμε πάντα πλήρη συνείδηση του εαυτού μας ή που δεν θα ήμασταν άνθρωποι ή που θα ήμασταν ρομπότ. :-)
Anyway, νομίζω πως είσαι σε καλό δρόμο ώστε να βλέπεις τον εαυτό σου πιο αντικειμενικά. Θα μπορούσες να προσεγγίσεις κάποιους από τους λόγους που σου προκαλούσαν εκνευρισμό στη συμπεριφορά του;
Πιστεύω πως όταν δεν θαυμάζουμε έναν άνθρωπο γι αυτό που είναι και γι αυτό που μπορεί να προσφέρει και να κάνει, μπορεί να προκαλέσει αρνητισμό. Χάνουμε την εκτίμησή μας σε αυτόν τον άνθρωπο και η συμπεριφορά μας μπορεί να αντανακλά αυτήν την έλλειψη εκτίμησης. Ανάλογα το πως έχουμε μάθει να επικοινωνούμε και να εκφράζουμε τον εαυτό μας, θα εκδηλώσουμε και την αντίστοιχη συμπεριφορά.
Πιθανολογώ πως το δικό σου μοτίβο επικοινωνίας συχνά φιλτράρεται από το θυμό, όχι μόνο στη σχέση σου με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά με όλους τους ανθρώπους. Αυτός ο άνθρωπος όμως για κάποιον λόγο μοιάζει να είναι το ιδανικό ερέθισμα του θυμού σου. Μπορείς να δεις το γιατί;
Ξέρω πως δεν είνα εύκολο, άλλοι άνθρωποι κάνουν χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταφέρουν αν δουν τους λόγους. Αλλά νομίζω πως και μόνο να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ως ερώτηση, ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις τον εαυτό σου καλύτερα.
Δεν θέλω να φανεί πως το παίζω ειδική ή κάτι τέτοιο, σε καμιά περίπτωση δεν είμαι, ναι; Απλά έχοντας κι εγώ κάποια θέματα με τον θυμό, νομίζω πως μπορώ να νιώσω αυτά που λες. :-)
Στα πλαίσια της έλλειψης εκτίμησης αυτού του ανθρώπου θα μπορούσαν να παίζουν ρόλο προσδοκίες (ρεαλιστικές ή μη) και ανάγκες που ποτέ δεν καλύφθηκαν και οδήγησαν σε απογοήτευση και αυτή με τη σειρά της σε αρνητισμό. Μπορείς να διακρίνεις κάτι τέτοιο στη σχέση σου μαζί του
αυτο π με εχει κανει να χασω το μυαλο μ ειναι αυτο π λεω κ ξαναλεω..δνε περιμενα να βιαστει τοσο!ξερω τι πρεπει να διορθωσω κ ποσο δυσκολο ειναι..ομως εχω μια ερωτηση..πως γινεται να εισια ερωτευενος με μια κοπελα οπως ητνα αυτος κ ηλπιζε σε μας κ να φυγει κ μεσα σε 3 μερες να θελει να απαγκυστρωθει απο αυτο.που ειναι ο ερωτας?η μαλλον ισχυει αυτο π λεει η γιατρος..??επειδη ακριβως σε αγαπουσε πολυ προσπαθησε ετσι να σε ξεπερασει?
Πιστεύω πως μπορεί.
Είναι αντίδραση στον πόνο, στην απογοήτευση, στην απόρριψη. Και όχι μόνο μια φορά, αλλά παρατεταμένα. Όταν πονάς, ψάχνεις να βρεις ένα φάρμακο. Γι αυτόν το φάρμακο ήταν η παρηγοριά της άλλης κοπέλας.
Και για εσένα το ίδιο θα ήταν, έτσι δεν είναι; Αν κάποιος σε απέρριπτε διαρκώς και προσπαθούσες να αποδεικνύεις διαρκώς τις καλές προθέσεις σου, την αγάπη σου, την πίστη σου και σε είχε μια κρύο-μία ζέστη, και εμφανιζόταν ένας άλλος άνθρωπος που αγκάλιαζε τον πόνο σου, δεν θα ένιωθες ανακουφισμένη που επιτέλους υπάρχει ένας άνθρωπος να σε καταλαβαίνει και να μη σου δίνει πόνο; Ένας άλλος άνθρωπος που μπορεί να ένιωθες το ειλικρινές ενδιαφέρον του, την αμέριστη συμπαράστασή του, την προθυμία να είναι εκεί για εσένα.
Μπορείς να το φανταστείς αυτό;
Αν ο άνθρωπός σου βίωσε τη συμπεριφορά σου ως συναισθηματική κακοποίηση είναι πολύ πιθανό να τραυματίστηκε βαθιά. Η ανάρρωση σημαίνει να απαλλαγείς πρώτα από όλα από αυτό που σε πονάει. Σε αντίθετη περίπτωση, θα μου θύμιζε το Σύνδρομο της Στοκχόλμης (Εν συντομία: Όταν το θύμα αναπτύσσει συναισθήματα αγάπης και συμπάθειας για τον βασανιστή/βιαστή του).
http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome
Θα πρέπει να σου πω όμως και αυτό:
Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι πλέον ερωτευμένος μαζί σου. Να σε αγαπάει, αλλά να μην είναι ερωτευμένος.
Η παρατεταμένη απογοήτευση μπορεί να τον οδήγησε στο να χάσει τον έρωτά του για εσένα και να μην το έχει συνειδητοποιήσει ούτε ο ίδιος. Είναι κι αυτό μια πιθανότητα. :-/
ο νικος,ποτε δνε ειπε την λεξη ερωτευμενος παντ απιστευ οτι η αγαπη ειανι πιο πανω απο τον ερωτα.ποτε δεν ειπε την λεξη ερωτευμενος παρα μονο 2 φορες στα 5 χρονια κ ητνα κ παραπονο..μ εξηγουσε οτι θεωρει την αγαπη πανω απο την ερωτα αλλα δνε μπορω να ξερω τι συμβαινει στο μυαλο τ.