Originally Posted by
giorgos panou
συγνωμη που σου χαλασαμε το θεμα σου κατερινα,, λυπάμαι που ξεφυγα,, που παρασηρθικα κι επεσα τοσο χαμηλα, αλλα επρεπε να καταιβω για να απαντησω βλέπεις ¨).
αληθεια, τελικα εσυ το εχεις παρει αποφαση?? δεν εχει γυρισμο?? δλδη εάν ερθει ταπινα κι με αληθεια στον λογο του, ερθει κι σου πει συγνωμη, ερθει κι ζητησει από την ψυχουλασου να μην σκληρηνει!!τι θα κανεις?? θα του εδινες ευκερεια να αποδηξει ότι εκανε λαθος??
κατερινα, - αφου δε παρεξηγιεσαι όπως ειπες - κατι μεσα μου λεει ότι ακομα εχει λιγο ζωη το συναισθημα σας!! κατι μου λεει πως δεν το "σκότωσες" το συναισθημα κι πως αν υπαρξουν οι κατάλληλες συνθηκες θα ξανα "ζωντανεψει" η αγαπη!! εξαλου , αν δε κανω λαθος είναι κι νωρις ακομα αλλα κι εσεις πρεπει να ειστε νεα παιδια ε? αρα συμβαινουν αυτά, οι εντασεις υπαρχουν και οι τσακωμοι!! τωρα αν ο δικος σου πινει κανα τσιγαρο παραπανω αυτό μπορεις να του ζητήσεις να το αλλαξει , σιγα σιγα να το στματησει κι να πινει μια στο τοσο. θα είμαι κι μια αποδηξη ότι σε αγαπα ε????
τελος , σχετικα με τις ουσιες, όπως τα είχαμε πει κι παλλια , ευχομαι να μην κανει τπτα πιο χοντρο!! γτ. οσα λες για την συμπερηφορατου δειχνουν περιεργα πραματα,, αν πινει κοκα μια στο τοσο δεν είναι κατι που τον κανει τερας!! ξερεις ποσος κοσμος πινει κοκα μια φορα τον μηνα η στις γιορτες? αν δεν εχει καποιος μπει στην εξαρτηση , δλδη αν δεν εχει πεσει στο να πινει κάθε μερα τωτες μπορει να το ελεξει, είναι κανωνας των εξαρτησεων αυτό όχι από το μυαλομου!!
προσωπικα ξερω αρκετες κοπελες κι ανδρες που πινουν μια στο τοσο, κι είναι μια χαρα, προσωπικα όταν ειμουν νεος εκανα μια στο τοσο κανενα βαρεματακι κοκα κι πωτες δεν τρελαθηκα!!! δυστηχως την πατησα από άλλη σκονη πιο σκουρα!!! ετσι λοιπον ελποιζω κι ο δικος σου να μην εχει πεσει για χρονια σην καθημερινη χρηση ,αν δεν το εχει κανει τα πραματα είναι πολύ ευκολα, εξαλου υπαρχει κι πρόγραμμα για περιστασιακούς χρηστες στο ΚΕΘΕΑ , στην αθηνα είναι πολύ ευκολο να πηγαινει εκει ,όπως κι εσυ, αν θες υπαρχει πρόγραμμα για συντρόφους χρηστων, πολλα μπορειτε να κανετε αν θελετε να βγειτε από τον εφιαλτη αυτόν κι να ζησετε το ονειρο του ερωτα σας!! στο ευχομαι !!