Originally Posted by
christos_00
...
Πριν απο περιπου 2 χρονια, κοντα τελη του 12' νομιζω ητανε. Εκει ειχα φαει τρελο σκαλωμα με μια φιλη. Η κοπελα ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη μου, την ξερω χρονια καναμε παρεα απ το 09' περιπου. Αλλα τοτε εγω πιτσιρικας το μυαλο μου το χα αλλου γι αλλου. Μετα οσο μεγαλωνα αρχισαμε ερχομασταν πιο κοντα, βγαιναμε πιο συχνα, μιλουσαμε περισσοτερο κλπ. Εκει εγω απειρος απο κοπελες ελεγα οτι μου ερχοτανε στο μυαλο, αυτη ηταν πιο σοβαρη κοπελα, πιο μαζεμενη, οχι τοσο πολυ του εξω, οχι τοσο κοινωνικη, διαφορετικο στυλ, αλλο ειδος μουσικης, αλλα στεκια διασκεδασης, τελειως μα τελειως μα τελειως διαφορετικος τροπος σκεψης. Αλλα εμενα μου τραβηξε την προσοχη. Ηταν η πρωτη που ενοιωσα ετσι, και μακαρι να το ξανανοιωσω αυτο το συναισθημα καποια στιγμη οταν βρεθει καποια που να το αξιζει πραγματικα. Τελικα δεν εγινε τιποτα. Και απ οτι καταλαβαινω τωρα, σ αυτη την φαση της ζωης μου, και διαβαζω τωρα τα μηνηματα που στελναμε στο fb και στο κινητο ο ενας στον αλλο, και λεω τι χαζα ελεγα ρε γμτ, ποσο μλκας ημουν τοτε, ουτε εγω δεν θα εκανα κατι μαζι μου. Αυτή η διαπίστωση, που ειναι μια εκ των υστερων απόρριψη αυτού που κάποτε ήταν κομμάτι του εαυτου σου, μήπως είναι απόδειξη ότι ωρίμασες, σοβάρεψες, καταλαβες έστω κάποια από τα λάθη που έκανες τα οποια ήδη μπορει να διόρθωσες? οι εμπειριες της ζωης που στο μεταξύ απέκτησες ασυναίσθητα σε οδηγησαν σε ενα διαφορετικό σήμερα τρόπο σκέψης. Μετα τσακωθηκαμε, για κανα 4μηνο δεν μιλουσαμε καθολου, οσπου τα ειχα κοπανησει ενα βραδυ (ε συνηθως παντα ετσι γινετε με ολους) και της εστειλα μηνημα, τα ξαναβρηκαμε, ξαναεκανα κινηση εγω αλλα πλεον ηταν αργα. Κι εκεινη ηταν στεναχωρημενη που δεν μιλουσαμε, αλλα με εβλεπε σαν φιλο.
Κι αλλη μια φορα, με μια συμφοιτητρια αργοτερα, κι εκει ασχημο σκαλωμα εγω, την κυνηγουσα περιπου κανα μηνα. Τι στο τει κουβεντες και πειραγματα, τι εξω βραδυ οπου την πετυχαινα, επισης απειρος εγω αλλα σχετικα μαζεμενος. Οσπου ηρθε η ειδηση στ αυτια μου οτι τα εφτιαξε τελικα με ενα αλλο παλικαρι απ τη σχολη. Και δωσ του ξανα Σφακιανακη, και δωσ του ξανα ξενυχτια, και να μαστε στο σπιτι με μια φιλη, στην κυριολεξια ομως φιλη, να της τα λεω. Και τι του βρηκε του χαλια, και ειναι αυτος καλυτερος απο μενα, και πως το χασαμε το κορμι ρε πατριωτισα?? Και να τα τσιπουρα, να τα κρασια, και τερμα Σφακιανακη ολη μερα.
......