εγω τη καταλαβαινω απολυτα παντως κ γω σε ολες τις διαπρωσωπικες μου σχεσεις η φιλιες ειμαι ετσι ακριβως θελω να ξερω τα παντα σε σημειο αηδιας αν δε μοιραζομαι με καπιον τα παντα δε μπορω να τον δω σα φιλο
Printable View
εγω τη καταλαβαινω απολυτα παντως κ γω σε ολες τις διαπρωσωπικες μου σχεσεις η φιλιες ειμαι ετσι ακριβως θελω να ξερω τα παντα σε σημειο αηδιας αν δε μοιραζομαι με καπιον τα παντα δε μπορω να τον δω σα φιλο
μνιμονιο , γιατι να ενοχληθω με τα γραφομενα σου ? ειναι η γνωμη σου για μενα , και οποιαδηποτε γνωμη ειναι σεβαστη . Α , κ μια διορθωση , δεν εχω φερραρι , bmw εχω !!
ΚΕΝΟ , ενδιαφερον ο παραλληλισμος σου του θεματος μου , με τον Κοεμτζη . Αληθεια .
κατα καθολου, φυσικα!
πως ειναι δυνατον να νομιζει κανεις οτι γνωριζει εναν αγνωστο, απλα επειδη διαβαζει το τι γραφει σε ενα φορουμ, οπου μπορει να μπαινει με οποιονδηποτε σκοπο, με οσα προφιλ θελει, να λεει οτιδηποτε θελει, ειτε αληθινο ειτε ψευτικο????
θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι ο σκοπος του φορουμ δεν ειναι οι γνωριμιες.
ο καθενας βεβαια το χειριζεται οπως νομιζει, αλλα οι γνωριμιες ειναι στον αντιποδα της ανωνυμιας που ειναι απελευθερωτικη για καποιον που μπαινει εδω για να βοηθηθει και να βοηθησει κι οχι για να αποκτησει γνωστους.
καποιοι που γνωριζονται μεταξυ τους και κανουν παρεα ιν ριαλ λαιφ, πιθανον να γνωριζονται κατα εναν βαθμο.
αν ξεραν μερικοι απο αυτους, με τι λογια μιλανε γι αυτους οι "γνωστοι " τους, θα αλλαζαν γνωμη για τις γνωριμιες τους...
[QUOTE=Remedy;492335]κατα καθολου, φυσικα!
πως ειναι δυνατον να νομιζει κανεις οτι γνωριζει εναν αγνωστο, απλα επειδη διαβαζει το τι γραφει σε ενα φορουμ, οπου μπορει να μπαινει με οποιονδηποτε σκοπο, με οσα προφιλ θελει, να λεει οτιδηποτε θελει, ειτε αληθινο ειτε ψευτικο????
Rem , συμφωνω με το 0% , αλλα εννοουσα και αυτους που μπαινουν με καλο σκοπο και αληθινο προφιλ . Ποσο τους γνωριζουμε ? η συμπεριφορα τους εντος φορουμ , διαφερει απο αυτην εκτος φορουμ ?
Λιγο υπερβολικο , ρεμ , ξερουμε οτι η μνιμονιο εχει ενα προφιλ , η μαριον επισης , εσυ κ εγω το ιδιο , η μπετελγκεζ το ιδιο , κ αλλα , παλια μελη , μετα απο τοσα μνμτα δεν πιστευεις οτι εχουμε καταλαβει κατι για τον αλλον ??? ρωταω .......γιατι αυτη η εμμονη με τα προφιλ .....παλι ρωταω
δεν ισχυει μαγκ.
τιποτε απο αυτα που λες δεν γνωριζουμε.
ο καθενας το γνωριζει μονο για τον εαυτο του.
η εμμονη με τα προφιλ μαγκ ειναι γιατι ειναι προφανης ενδειξη της εξαπατησης που γινεται εδω μεσα απο αρκετους.
επιπλεον, γιατι γνωριζω ατομα "υπερανω υποψιας" καποιο απο αυτα παριστανει τον ειδικο μαλιστα, που διατηρει πανω απο 6 προφιλ, αλλα ομιλητικα κι αλλα μουγκα και με τα 6 η τα 16 λεει μονο παραμυθια, καθως προκειται για μυθομανη συμφωνα με οσους "γνωριζουν" καπως καλυτερα...
νταξει μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις αν γνωρισεις καποιον απο κοντα βγαζεις μια πιο χειροπιαστη εντυπωση για το ποιον εχεις απεναντι σου!!
κι ομως εδω μεσα μπορεις να καταλαβεις απο αυτα που γραφει και τον τροπο που γραφει και εξωτερικευει καποια πραγματα τι ρολο βαραει, ποιος ειναι κουκουρουκου και ποιος ειναι σοβαρος αυτο που λειπει ειναι η εικονα.
δε μου κανει καμια εντυπωση...Quote:
Συμφωνω Αλεξανδρε , και καταληγω οτι και το 10% που πιστευα οτι γνωριζωμαστε , ηταν λαθος . Δεν γνωριζωμαστε καθολου μεταξυ μας . 0 %.
επισης φανταζομαι οτι θα συμφωνισεις οτι καθε λιγο κ λιγακι θα διαβαζεις καμια ντουζινα θεματα που θα λενε 100 φορες τη φραση ειμαι μονος/η μου με τα αποτελεσματα που διαβαζουμε καθε τοσο.Quote:
θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι ο σκοπος του φορουμ δεν ειναι οι γνωριμιες.
κ μη νομιζεις οτι το θεμα ειμαι εγω γιατι εγω αν το θελησω μια μερα θα βρω το δρομο μου το θεμα ειναι οι αλλοι
καταρχην απο τη στιγμη που διαβαζουν 100 χιλιαδες ατομα δε μπορει κανενας να εχει την απαιτηση να ανεβαζουν ολοι προσωπικα στιχεια για να τα διαβαζει ολος ο κοσμοςQuote:
ειτε αληθινο ειτε ψευτικο????
εγω πιστευω οτι αν καπιος θελει να το παιξει κλουζο κ να μιλησει για ολα αυτα θα πρεπει καπιος να του εχει κανει κ κατι... γιατι δε ξερω αν το εχεις καταλαβει οτι το φορουμ αυτο ειναι δημοσιο κ μπορει καπιος να μη γουσταρει να εκτεθει σε 500 χιλιαδες ατομα αρα αν καπιον δε του εχεις μιλησει προσοπικα κ τον αποφευγεις αναρωτιεμαι ποσο προκατιλημενος μπορει να εισαι για να τον αξιολογισεις απο την εικονα που διχνει δημοσιαQuote:
γιατι γνωριζω ατομα "υπερανω υποψιας" καποιο απο αυτα παριστανει τον ειδικο μαλιστα, που διατηρει πανω απο 6 προφιλ, αλλα ομιλητικα κι αλλα μουγκα και με τα 6 η τα 16 λεει μονο παραμυθια, καθως προκειται για μυθομανη συμφωνα με οσους "γνωριζουν" καπως καλυτερα...
To forum και η διαχειρηση δεν μπορουν να βλεπουν ip και να μπαναρουν ατομα με πολλαπλους λογαριασμους?
Εγω μπαινω για να ακουσω εμπειριες ανθρωπων που πιθανον εχουν προβληματα παραμοια με τα δικα μου,και γιατι οχι,ισως να μπορω να πω κατι για να τους βοηθησω,και αντιστροφα.
Ακομα και αν πολλοι λενε ψεματα ή τρολλαρουν,οι ιστοριες τους θα εχουν μια αληθινη βαση,οποτε παλι κερδος θα ειναι να τα διαβασω.Με νοιαζει περισσοτερο δηλαδη το τι θα πει για την ζωη του ο καθε Χ,παρα ο Χ ο ιδιος.
Το αν ο Χ ειναι ετσι ή γιουβετσι,μικρη σημασια εχει για μενα,γιατι δε σκοπευω να βαλω κανενα στο σπιτι μου ή στην ζωη μου.
Αυτο που χρειαζομαστε οσοι γραφουμε εδω,ειναι α)αγαπη απο ανθρωπους εκει εξω,και β)πιθανον βοηθεια απο καποιον ειδικο.Αυτοι θα πρεπει να μας ξερουν καλα και για να μας βοηθησουν και για να συναψουμε σχεσεις.Το φορουμ ειναι ενα επικουρικο μεσο δευτερης ή τριτης γραμμης,με τις ιδιαιτεροτητες του ως ηλεκτρονικο μεσο,για αυτο θεωρω οτι η ανωνυμια δεν ειναι κακο που υπαρχει,για να μην πω οτι επιβαλλεται.
σαφως μου εχουν τυχει κ εμενα πολες περιπτωσεις καπιον που νομιζαν οτι μπορουν να με κοροιδεψουν επιδη με βλεπουν ανοιχτο στα παντα αφου σε πμ εχω ακουσει οτι φανταζετε κανεις η δε φανταζετε στη πραγματικοτιτα οχι μονο δε με κοροιδεψαν αλλα μου εκαναν κ σεμιναρια για το τι πρεπει να προσεχω η να μη προσεχω στο ιντερνετ οστοσο μετα απο ολη αυτη την εκπεδευση ανεβασα ενα πολυ καλο θεμα που μπορει καπιος να κατατοπιστει πολυ ανετα για το τι πρεπει να προσεχει στο ιντερνετ
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CF%84%CE%B5
απλα ο καθε ενας εφοσον ειναι ενηλικος δε μπορει καπιος να του το παιξει seciourity κ να αναλαβει να τον προστατεψει με το ζορι αν θελει να μιλησει σε καπιον προσωπικα αλλα μπορει ομως να τον προειδοποιησει για το τι πρεπει να προσεχει που αυτο θα εφερνε καπιο αποτελεσμα
σαφώς και δε γνωριζόμαστε. και η γνώμη που μπορούμε να σχηματίσουμε για κάποιον μπορεί να είναι ελλειπής. να βλέπουμε τα καλά και να αγνοούμε τα κακά στοιχεία και το αντίστροφο.
νομίζω όμως ότι μια μικρή ΄΄γεύση΄΄ για το τι είναι ο καθένας, έχει φανεί...........
Για να ειμαι ειλικρινης δε με νοιαζει το προσωπο,οσο τα γραφομενα.
Απο ενα σημειο κ μετα ,ξερεις το υφος του καθενος,εισαι πιο συμφωνος με καποιους ιδεολογικα και τελος.
εμενα σαφως με νιαζει αφου κρατω τη ψυχη μου καθαρη για να τη διχνω μονο σε φιλους
Μαριον , το μονο κοινο μας στοιχειο , ειναι οτι κ εγω εκνευριζομαι με την κλαψα , γι αυτο κ αποφευγω γενικα ναπαντω σε τετοιου ειδους ποστ ( εξαιρω ενα μελος , που φαινεται οτι εχει επιπεδο , κ μου αγγιζει ενα soft spot ) , θεωρω οτι αυτα τα ατομα δεν ζητανε συμβουλες , οποτε γιατι να δωσεις , απλως θελουν να πουν τον πονο τους . Η γνωμη μου ειναι ( το εφαρμοζω ) να μην δινεις συμβουλες , ποτε δεν τιθενται σε εφαρμογη απο τον ' πασχοντα ' , αλλα ουτε κ θελω να μου δινει κανεις συμβουλες . Το τι κανω με την ασθενεια μου , ειναι δικη μου δουλεια , αντε κ ενα 25% του γιατρου , επικουρικα .
Τοτε γιατι μπαινεις εδω?
Γιατι μιλαω με ενδιαφεροντα ατομα ( υπαρχουν ) , με πμ κυριως , ανοιγω κ τα δικα μου θρεντ ( 44 ) που ειναι του ενδιαφεροντος μου , ολα ασχετα με την κτθλψη μου . Αραιωνω σιγα σιγα , αλλα η συνηθεια βλεπεις . Τους πρωτους μηνες ημουν πολυ δραστηριος , μετα βαρεθηκα , ανοιγα τα δικα μου θρεντ , αλλα αρχιζω κ τα βαριεμαι κ αυτα .
Τι καθομαι κ τα γραφω αυτα ? αφου δεν με πιστευετε .
Παει καπου το μυαλο μου ;)
Παιδια , ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σας να υποθετε οτι θελετε , δεν ενοχλουμαι .
εγω παντως οταν απαντω σε καπιον σκεφτομαι κατα κανονα τι συμφαιρει τον ιδιο να κανει αλλα αν επιχειρισει να με γνωρισει καλυτερα θα μαθει κ το τι σκεφτομαι κ εγω...
αν θελει καπιος να αγνοει οτι τον συμφαιρει αν δεν ειναι φιλος μου εγω θα μιλησω κ μετα θα δηλωσω πιανισταςQuote:
να μην δινεις συμβουλες
εγω παντως επιδη ειμαι καλοπροαιρετος οπως καπιοι λενε δεν εχω καπιο λογο να αμφισβητισω καπιον χωρις καν να μου κανει κατι αν μου εκανε θα ελεγα μου εκανε αυτο κλπ οπως κανουν μερικοι τους παντογνωστες που τα ξερουν ολα πριν καν ακουσουν καπιον εχουν προβλεψει τη καθε κινηση τους με μαθηματικη ακριβεια επιδη αυτο κατεβασε το μυαλο τους...
εγω εχω αλλο τροπο να μαθαινω την αληθεια μιλοντας παρατεταμενα με καπιον αφου δε μπορει για ωρες να λεει πραγματα που δε πιστευει αφου στο τελος θα βγει στη φορα μονος του