κατα ποσο γνωριζομαστε μεταξυ μας ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    To forum και η διαχειρηση δεν μπορουν να βλεπουν ip και να μπαναρουν ατομα με πολλαπλους λογαριασμους?
    οχι παντα. αυτοι που μπαινουν με πολλαπλους λογαριασμους ξερουν να σβηνουν τα προηγουμενα ιχνη και να ξεγελουν το συστημα.
    μερικοι ξεχνιουνται και φαινονται βεβαια. θα το καταλαβεις απο τα ξαφνικα μπαν νεων μελων που δεν εχουν κανει σοβαρες παραβιασεις...

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αλλο εννοω , αλαφρωισκιοτε , κατα ποσον γνωριζει ο ενας τον αλλον , ωστε να εκφερει μια βαρυνουσα γνωμη . Βεβαια εισαι σχετικα καινουριος , κ πιθανον να μην εχεις σχηματισει γνωμη .
    Εγω μπαινω για να ακουσω εμπειριες ανθρωπων που πιθανον εχουν προβληματα παραμοια με τα δικα μου,και γιατι οχι,ισως να μπορω να πω κατι για να τους βοηθησω,και αντιστροφα.

Ακομα και αν πολλοι λενε ψεματα ή τρολλαρουν,οι ιστοριες τους θα εχουν μια αληθινη βαση,οποτε παλι κερδος θα ειναι να τα διαβασω.Με νοιαζει περισσοτερο δηλαδη το τι θα πει για την ζωη του ο καθε Χ,παρα ο Χ ο ιδιος.

Το αν ο Χ ειναι ετσι ή γιουβετσι,μικρη σημασια εχει για μενα,γιατι δε σκοπευω να βαλω κανενα στο σπιτι μου ή στην ζωη μου.

Αυτο που χρειαζομαστε οσοι γραφουμε εδω,ειναι α)αγαπη απο ανθρωπους εκει εξω,και β)πιθανον βοηθεια απο καποιον ειδικο.Αυτοι θα πρεπει να μας ξερουν καλα και για να μας βοηθησουν και για να συναψουμε σχεσεις.Το φορουμ ειναι ενα επικουρικο μεσο δευτερης ή τριτης γραμμης,με τις ιδιαιτεροτητες του ως ηλεκτρονικο μεσο,για αυτο θεωρω οτι η ανωνυμια δεν ειναι κακο που υπαρχει,για να μην πω οτι επιβαλλεται.

Banned
    σαφως μου εχουν τυχει κ εμενα πολες περιπτωσεις καπιον που νομιζαν οτι μπορουν να με κοροιδεψουν επιδη με βλεπουν ανοιχτο στα παντα αφου σε πμ εχω ακουσει οτι φανταζετε κανεις η δε φανταζετε στη πραγματικοτιτα οχι μονο δε με κοροιδεψαν αλλα μου εκαναν κ σεμιναρια για το τι πρεπει να προσεχω η να μη προσεχω στο ιντερνετ οστοσο μετα απο ολη αυτη την εκπεδευση ανεβασα ενα πολυ καλο θεμα που μπορει καπιος να κατατοπιστει πολυ ανετα για το τι πρεπει να προσεχει στο ιντερνετ

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...83%CF%84%CE%B5

απλα ο καθε ενας εφοσον ειναι ενηλικος δε μπορει καπιος να του το παιξει seciourity κ να αναλαβει να τον προστατεψει με το ζορι αν θελει να μιλησει σε καπιον προσωπικα αλλα μπορει ομως να τον προειδοποιησει για το τι πρεπει να προσεχει που αυτο θα εφερνε καπιο αποτελεσμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    ακυρο παλι αλλα μονο εγω εκνευριζομαι με καποιους ανθρωπους που εχουν καποιο προβλημα το λενε συνεχεια και εχουν παρετιθει απο το να το πολεμανε??γιαυτο ειναι καλυτερα που δεν γνωριζονται οι χρηστες γιατι μετα απο καποια φαση το εσθημα της συμπονιας και της βοηθειας που θες να δωσεις μετατρεπετε σε μισος για να τους διξεις ποσο σημαντικο ειναι που ζουνε
    Όχι, κι εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που παραιτούνται και κλαίγονται για χρόνια, ενώ δεν κάνουν καμιά προσπάθεια ν' αλλάξουν την κατάστασή τους.
    Και δε νιώθω καμιά συμπόνια. Για κάποιους είναι τρόπος ζωής και εκμετάλλευσης των άλλων.

Senior Member
    σαφώς και δε γνωριζόμαστε. και η γνώμη που μπορούμε να σχηματίσουμε για κάποιον μπορεί να είναι ελλειπής. να βλέπουμε τα καλά και να αγνοούμε τα κακά στοιχεία και το αντίστροφο.
    νομίζω όμως ότι μια μικρή ΄΄γεύση΄΄ για το τι είναι ο καθένας, έχει φανεί...........
    μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!

Senior Member
    Για να ειμαι ειλικρινης δε με νοιαζει το προσωπο,οσο τα γραφομενα.
    Απο ενα σημειο κ μετα ,ξερεις το υφος του καθενος,εισαι πιο συμφωνος με καποιους ιδεολογικα και τελος.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    εμενα σαφως με νιαζει αφου κρατω τη ψυχη μου καθαρη για να τη διχνω μονο σε φιλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΓΑΤΑ View Post
    σαφώς και δε γνωριζόμαστε. και η γνώμη που μπορούμε να σχηματίσουμε για κάποιον μπορεί να είναι ελλειπής. να βλέπουμε τα καλά και να αγνοούμε τα κακά στοιχεία και το αντίστροφο.
    νομίζω όμως ότι μια μικρή ΄΄γεύση΄΄ για το τι είναι ο καθένας, έχει φανεί...........

ΓΑΤΑ , κ εγω πιστευω οτι μια μικρη ' γευση ' , οπως σωστα το διατυπωνεις , εχουμε παρει , για τον καθενα , αλλα υπαρχουν κ μελη που περνανε αντικρουομενα μηνυματα , για το ποιοι ειναι , ενω αλλα μελη , περνανε σαφη μνμτα .( οχι σκοπιμα ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Όχι, κι εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που παραιτούνται και κλαίγονται για χρόνια, ενώ δεν κάνουν καμιά προσπάθεια ν' αλλάξουν την κατάστασή τους.
    Και δε νιώθω καμιά συμπόνια. Για κάποιους είναι τρόπος ζωής και εκμετάλλευσης των άλλων.

Μαριον , το μονο κοινο μας στοιχειο , ειναι οτι κ εγω εκνευριζομαι με την κλαψα , γι αυτο κ αποφευγω γενικα ναπαντω σε τετοιου ειδους ποστ ( εξαιρω ενα μελος , που φαινεται οτι εχει επιπεδο , κ μου αγγιζει ενα soft spot ) , θεωρω οτι αυτα τα ατομα δεν ζητανε συμβουλες , οποτε γιατι να δωσεις , απλως θελουν να πουν τον πονο τους . Η γνωμη μου ειναι ( το εφαρμοζω ) να μην δινεις συμβουλες , ποτε δεν τιθενται σε εφαρμογη απο τον ' πασχοντα ' , αλλα ουτε κ θελω να μου δινει κανεις συμβουλες . Το τι κανω με την ασθενεια μου , ειναι δικη μου δουλεια , αντε κ ενα 25% του γιατρου , επικουρικα .

Senior Member
    Τοτε γιατι μπαινεις εδω?
    11/12/2006

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Και κατι αλλο και θα αποχωρισω απο το θεμα σου για να μην βγαλεις καπνους απο τα αυτια παλι :P

Εγω επειδη ειμαι λιγο "ψιλοανωμαλο" ον θα σου πω οτι σαν παρουσια εδω στο φορουμ παρολο που εισαι εξαιρετικα εκνευριστικος και ανωριμος θα ελεγα για τα 52 σου χρονια, σε συμπαθω κατα βαθος!Θεωρω οτι πονας , θεωρω οτι δεν εισαι και πολυ στα πανω σου και γι'αυτο σου βγαινει ολο αυτο εδω μεσα.
    Ειμαι πιο παλιο μελος απο εσενα και ημουν και εγω εδω στα πολυ χαλια μου και τις ιδιες μαλακιες με εσενα ελεγα..Αν αυτος ο ιστοτοπος σε κανει να αισθανεσαι οτι εχεις να αποδειξεις κατι σε 10 τυχαιους ανθρωπους που απλα επικοινωνουν εδω ή αισθανεσαι οτι σε καταβαλλει ψυχικα η καθε γνωμη του mnimoniou ή του καθενα..κανε ενα διαλειμμα απο εδω,βγες εξω να σε χτυπησει καθαρος αερας και μετα ξαναελα!Αν ολο αυτο το θεωρεις ειρωνεια σου το λεω προκαταβολικα ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ!!

Τι επαθες μνιμονιο παλι ? νευρακια , νευρακια ? παντως θενκς για την ψυχαναλυση κ τις υποδειξεις .

Senior Member
    Τοτε γιατι μπαινεις εδω?

Γιατι μιλαω με ενδιαφεροντα ατομα ( υπαρχουν ) , με πμ κυριως , ανοιγω κ τα δικα μου θρεντ ( 44 ) που ειναι του ενδιαφεροντος μου , ολα ασχετα με την κτθλψη μου . Αραιωνω σιγα σιγα , αλλα η συνηθεια βλεπεις . Τους πρωτους μηνες ημουν πολυ δραστηριος , μετα βαρεθηκα , ανοιγα τα δικα μου θρεντ , αλλα αρχιζω κ τα βαριεμαι κ αυτα .
    Τι καθομαι κ τα γραφω αυτα ? αφου δεν με πιστευετε .
    Last edited by Macgyver; 10-07-2014 at 13:05.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    .... Η γνωμη μου ειναι ( το εφαρμοζω ) να μην δινεις συμβουλες , ποτε δεν τιθενται σε εφαρμογη απο τον ' πασχοντα ' , αλλα ουτε κ θελω να μου δινει κανεις συμβουλες . ...
    Τοτε γιατι μπαινεις εδω?

ελα μου, ντε...
    αντε βρες το ;)

Senior Member
    Παει καπου το μυαλο μου ;)
    11/12/2006

Senior Member
    Παιδια , ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σας να υποθετε οτι θελετε , δεν ενοχλουμαι .

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast