οχι, ευχαριστω, ειμαι κομπλε:p
Printable View
Δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει για να ξερεις απο πριν οτι μετα το σεξ θα σε θελει ακομα? Να ρθει με κανενα συμβολαιο? Θα μπορουσε να περιμενει και λιγο ακομα για να μην σου φαινεται γρηγορο, να το κανετε κ παλι εξαφανιζολ μετα. Δε νομιζω οτι υπαρχει ασφαλες κριτηριο. Εδω βλεπουμε να κανει νερα ο αλλος μετα απο καιρο. Οσο για το οτι εβρισε το σκυλο μπορει να μη γουσταρει τα σκυλια 'η να τα φοβαται. Πολυς κοσμος δε τα θελει. Δε λεω να τα σκοτωνεις αλλα πολλοι δε τα γουσταρουνε.
ναι το γνωριζω αλλα και παλι...οταν ο αλλος βλεπεις οτι δεν ειναι κουκουρουκου οφειλεις να τον σεβαστεις...
νομίζω ότι δεν πρέπει να ξανασχοληθείς μαζί του, από την πρώτη στιγμή ήταν ήξεις αφίξεις !!σου έδωσε δείγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (καλό βέβαια αυτό για σένα ) και εσύ μάλλον θέλεις κάτι σταθερό από ότι κατάλαβα!!
nai vaso...de thelw kati apo auton...apla otan feromai entaksei kai mou ferodai les kai eimai hlithia kai xazh me ponaei
βασικά δεν ξέρω αν ήθελε να σε αντιμετωπίσει σαν χαζή απλά έτσι μάλλον είναι ο τρόπος του γενικότερα ο τύπος ο κουλ ο χαβαλεδιάρης και αν σε κάποια κάτσει έχει καλώς ..αν όχι πάμε παρακάτω, για αυτό σου ξεφούρνισε μάλλον και το χίπικο!!!
..τι παει να πει "όταν ο άλλος δεν είναι κουκουρουκου"? Οταν μια γυναικα δηλαδή κάνει σεξ με διαβεβαιωσεις?
Ακομη και αν εχει ενθουσιαστεί μαζί σου στην αρχή θα χάσει το πραγματικό του ενδιαφέρον και είτε θα επικεντρωθεί στο σεξ ως στοχο, η θα ξενερώσει εντελως και θα πάει για αλλα.
τωρα ομως το εχεις παει στο αλλο ακρο...
γιατι δεν σε σεβαστηκε? σε βιασε???? (οχι)
θεωρεις υποχρεωση του να περιμενει ποτε θα εισαι εσυ ετοιμη να προχωρησεις σε σεξουαλικες επαφες?
αν ναι, κανεις λαθος. δεν εχει καμια τετοια υποχρεωση, ουτε ειναι ενδειξη ελλειψης σεβασμου να μην το κανει.
ελλειψη σεβασμου θα ηταν να σε βαλει κατω με το ζορι.
δεν σου φερθηκε σαν να εισαι ηλιθια.
εβαλε μπροστα με επιμονη τα θελω του γι αυτη την γνωριμια, κι εσυ εβαλες τα δικα σου.
δεν ειναι υποχρεωμενος να υποχωρησει απο τα θελω του κανεις. ουτε εσυ, ουτε ομως εκεινος.
απλα παει ο καθενας σας παρακατω αν αποφασισατε οτι μενετε σταθεροι στα θελω σας.
δεν ειναι καθαγιασμενο το μη σεξ και βρωμικο το σεξ.
βρωμικο γινεται οταν ειναι χωρις την θεληση σου η με απωτερο σκοπο μια σχεση....
Ηρεμηστε λιγο ρε που τον βαλατε τον ανθρωπο στο τοιχο και του ριχνετε. Γνωρισε καποια που του αρεσε και ηθελε να προχωρησει. Τι περιμενες να σου πει οτι θα κανατε σεξ και μετα θα ειχατε σχεση για τρια χρονια? Καπως πρπει να ξεκινησουν ολα. Μπορει να γιυσταρατε και οι δυο μπορει να ξενερωνατε κιολας. Σκεψου και λιγο απο τη δικη του πλευρα. Μπορει να φοβηθηκε ή να εμιωσε ανασφαλεια. Σου λεει αυτη μου ριχνει τοσα χρονια ειναι πιο εμπειρη και με κανει οτι θελει. Οχι οτι ισχυει βεβαια. Κι εσυ κοπελια σαν πολυ δε το σκαλιζεις για μια γνωριμια 5-6 ημερων? Μηπως θα ηθελες να το εξερευνησεις λιγο παραπανω αλλα φοβασα
Remedy δεν με καταλαβες...δεν ειπα οτι με βιασε ουτε εκανα λογο για κατι τετοιο.
Απλα θα μπορουσε να ναι πιο ξεκαθαρος στις προθεσεις του,ξερεις κατι κοπελα μου;απο σενα θελω σεξ και τιποτα αλλο,οχι να με πιανει απτο χερι και δημοσια κιολας η να μου λεει θελω αγαπη και ουσια,και μετα να λεει οτι ειμαι χιπυς και θελω να βγαινουμε και οτι προκυψει.
Και εγω του μιλησα πολυ ωραια γτ καταλαβαινα που το παει,και του λεω αν θελεις καποια απλα να κανεις σεξ δε θα σου θυμωσω γιατι ειναι λογικο στην ηλικια σου,απλα δε χρειαζεται να με κοροιδευεις και εγινε εξαλλος οτι ταχαμου δε θελει κατι τετοιο κλπ...
επισης στο τελευταιο τηλεφωνημα μου μιλησε απαραδεκτα...επειδη απλα του ειπα πως αυτα τα χαλαρα του τα ειχα πει και εγω στην αρχη,πως θελω απλα να γνωριστουμε να κανουμε παρεα,γιατι δε μπορω να μπω σε σχεση,και ειχε ζοριστει,και μετα αρχισε να τα λεει εκεινος.
και δε προλαβα να τελειωσω αυτη τη φραση κι αρχισε και μου μιλουσε ασχημα.
Θεωρω πως ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα,εγω για να κανω σεξ θελω να γνωρισζω τον αλλο καπως και να νιωθω πραγματα.Αυτος απο τη πρωτη μερα ηταν διαχυτικος ενω δε τον ηξερα καν!
Αλαφροισκιωτε δε νιωθω ιδιαιετερα γοητευμενη γιατι ολοι οι αντρες νομιζω οταν θελουν να κανουν σεξ δεν γινονται ιδιαιετερα επιλεκτικοι και επισης πιστεψε με δε φαινομαι πανω απο 20 χρονων..
δε νιωθω πως τον γοητευσα,νιωθω πως απλα με ειδε σα μια εμφανισιμη γκομενα..για εμενα αυτο δε λεει πολλα
John ναι γνωρισε καποια αλλα μονο λιγες μερες...δε μπορει να θες να προχωρησεις πατη πρωτη μερα,τσακ μπαμ!Δεν γνωριζα την συνεχεια,ομως δεν ειχα σκοπο το σεξ,ο λογος που μπηκα στη διαδικασια να τον γνωρισω ηταν καθαρα επειδη εδειχνε πολυ ωριμος για την ηλικια του,και επειδη μετα την ασχημη σχεση που ειχα (με καποιον που σηκωσε χερι) ειχα αναγκη να παρω ενδιαφερον,κι αυτος το εδινε,ασχετα που τελικα ηταν επιφανειακο.
Δε θα ηθελα να το εξερευνησω παραπανω γιατι πιστευω οτι θελω κατι πιο σοβαρο και ωριμο,απλα ημουν πολυ ενταξει μαζι του,τον υποστηριξα,του φερθηκα ξηγημενα,και απλα ενιωσα ενα κομματι κρεας,οτι εγω ημουν καλη μαζι του και οτι εκεινος κοιτουσε να κανει τη δουλιτσα του,και παρολο που του εστειλα πως οτι εγινε εγινε και αν χρειαστει κατι μπορει να επικοινωνησει μαζι μου,αυτος δεν απαντησε καν!
οταν φερομαι καλα σε εναν ανθρωπο,γιατι εκεινος να ναι τοσο σκληρος?ηταν πολυ λιγο οντως η γνωριμια,αλλα μεσα σε αυτες τις μερες ειχαμε πει πολλα...και προσπαθουσα να τον βοηθησω,οπως και εκεινος περα απτο σεξουαλικο,προσπαθουσε να δειξει οτι με νοιαζεται.
:) Remedy δεν με καταλαβες...δεν ειπα οτι με βιασε ουτε εκανα λογο για κατι τετοιο.
Απλα θα μπορουσε να ναι πιο ξεκαθαρος στις προθεσεις του,ξερεις κατι κοπελα μου;απο σενα θελω σεξ και τιποτα αλλο,οχι να με πιανει απτο χερι και δημοσια κιολας η να μου λεει θελω αγαπη και ουσια,και μετα να λεει οτι ειμαι χιπυς και θελω να βγαινουμε και οτι προκυψει.
Και εγω του μιλησα πολυ ωραια γτ καταλαβαινα που το παει,και του λεω αν θελεις καποια απλα να κανεις σεξ δε θα σου θυμωσω γιατι ειναι λογικο στην ηλικια σου,απλα δε χρειαζεται να με κοροιδευεις και εγινε εξαλλος οτι ταχαμου δε θελει κατι τετοιο κλπ...
επισης στο τελευταιο τηλεφωνημα μου μιλησε απαραδεκτα...επειδη απλα του ειπα πως αυτα τα χαλαρα του τα ειχα πει και εγω στην αρχη,πως θελω απλα να γνωριστουμε να κανουμε παρεα,γιατι δε μπορω να μπω σε σχεση,και ειχε ζοριστει,και μετα αρχισε να τα λεει εκεινος.
και δε προλαβα να τελειωσω αυτη τη φραση κι αρχισε και μου μιλουσε ασχημα.
Θεωρω πως ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα,εγω για να κανω σεξ θελω να γνωρισζω τον αλλο καπως και να νιωθω πραγματα.Αυτος απο τη πρωτη μερα ηταν διαχυτικος ενω δε τον ηξερα καν!
Αλαφροισκιωτε δε νιωθω ιδιαιετερα γοητευμενη γιατι ολοι οι αντρες νομιζω οταν θελουν να κανουν σεξ δεν γινονται ιδιαιετερα επιλεκτικοι και επισης πιστεψε με δε φαινομαι πανω απο 20 χρονων..
δε νιωθω πως τον γοητευσα,νιωθω πως απλα με ειδε σα μια εμφανισιμη γκομενα..για εμενα αυτο δε λεει πολλα
John ναι γνωρισε καποια αλλα μονο λιγες μερες...δε μπορει να θες να προχωρησεις πατη πρωτη μερα,τσακ μπαμ!Δεν γνωριζα την συνεχεια,ομως δεν ειχα σκοπο το σεξ,ο λογος που μπηκα στη διαδικασια να τον γνωρισω ηταν καθαρα επειδη εδειχνε πολυ ωριμος για την ηλικια του,και επειδη μετα την ασχημη σχεση που ειχα (με καποιον που σηκωσε χερι) ειχα αναγκη να παρω ενδιαφερον,κι αυτος το εδινε,ασχετα που τελικα ηταν επιφανειακο.
Δε θα ηθελα να το εξερευνησω παραπανω γιατι πιστευω οτι θελω κατι πιο σοβαρο και ωριμο,απλα ημουν πολυ ενταξει μαζι του,τον υποστηριξα,του φερθηκα ξηγημενα,και απλα ενιωσα ενα κομματι κρεας,οτι εγω ημουν καλη μαζι του και οτι εκεινος κοιτουσε να κανει τη δουλιτσα του,και παρολο που του εστειλα πως οτι εγινε εγινε και αν χρειαστει κατι μπορει να επικοινωνησει μαζι μου,αυτος δεν απαντησε καν!
οταν φερομαι καλα σε εναν ανθρωπο,γιατι εκεινος να ναι τοσο σκληρος?ηταν πολυ λιγο οντως η γνωριμια,αλλα μεσα σε αυτες τις μερες ειχαμε πει πολλα...και προσπαθουσα να τον βοηθησω,οπως και εκεινος περα απτο σεξουαλικο,προσπαθουσε να δειξει οτι με νοιαζεται.
χμμμμμμ
φοβαμαι οτι εσυ εισαι αυτη που δεν καταλαβε...
ο τυπος ηθελε σεξ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. δεν ειπα ποτε οτι ηταν το μονο που ηθελε.
ειπα οτι τα υπολοιπα θα φαινονταν μετα το σεξ, διοτι δεν ειχε διαθεση να περιμενει....
μπορει πραγματι να εφευγε αλλα μπορει και να ηθελε να γνωριστειτε ακομα περισσοτερο. μπορει επισης οταν γνωριζοσασταν ακομα περισσοτερο να εφευγε γιατι δεν του ταιριαζες. πολλα μπορει.
ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι σε κοροιδεψε σε κατι.
συμφωνω οτι οι ανδρες δεν ειναι ιδιαιτερα επιλεκτικοι οταν παιρνουν μονο σεξ και φευγουν. σε βαθμο αηδιας καμια φορα,αλλα ετσι ειναι. οχι για ολους παντως...
πραγματι ο καθενας ειναι διαφορετικος και μπορει να θελει αλλα ρπαγματα.
αφου το δεχεσαι αυτο για τον εαυτο σου που δεν ειναι ετοιμος ακομα να προχωρησει, γιατι δεν μπορεις να το δεχτεις και για εκεινον που θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να προχωρησει αμεσα?
Αρχικά,γιατί το υπέρ αναλύεις τόσο πολύ το θέμα;χωρίς καν να αξίζει το κόπο.Είναι τόσο ξεκάθαρο ότι ήθελε σεξ και όταν ένας άντρας το θέλει αυτό μπορεί την μία στιγμή να σου τάζει τον ουρανό με τ'άστρα και την επόμενη μόλις πάρει αυτό που θέλει να σου πει άντε γεια,οπότε μην κρίνεις την συμπεριφορά του στην αρχή.Βασικά είναι πολύ μικρός για τα δικά σου 'θέλω'
..αρκετά όμως δεν ασχολήθηκες μαζί του; αφού δεν γουστάρεις να προχωρήσεις βιαστικά μην του δώσεις άλλη σημασία,εκτός και αν ήθελες να περάσεις καλά και όπου βγει όμως και εσύ είπες ότι δεν είσαι για σχέση τώρα,δηλαδή τι θες; έναν φίλο που να βγαίνεται παρέα και ότι προκύψει; και πόσο μάλλον με αυτόν που είναι 22 χρονών το αίμα του βράζει...μπα...
εξηγησα το λογο blade γιατι ενιωσα υποτιμητικα,πως ο αλλος με ειδε σα κοροιδο ή σαν ικανοποιηση μιας αναγκης!
Εγω απλα ηθελα να κανουμε παρεα να τον γνωρισω αυτο...γτ ειχαμε πολυ κοινα και γιατι τον θεωρουσα καλο ατομο...ναι μου το ελεγε αυτο οτι δε μπορει να με δει φιλικα και οτι θελει σεξ ωπωσδηποτε...ενταξει σεβαστο εως εδω..τα υπολοιπα δε χρειαζοταν!
Τυπου "θελω αγαπη και ουσια","μαρεσεις εμφανισιακα και σαν ανθρωπος και βαλε τα ορια σου" και στη τελικη εγω απο την αρχη του ειχα δηλωσει πως δε θα κανω σεξ μαζι του ετσι απλα,ουτε οτι ειμαι η 30 που θα περασει καλα και γεια σας.ο ιδιος ομως αντι να τη κοπανησει εκατσε και επεμενε..και μεχρι και τη τελευταια μερα ενω του ξαναειπα πως δε με πειραζει αν θελει μια κοπελιτσα να περναει καλα,και οτι εγω δε κανω ξεπετες γτ απλα εγω δε λειτουργω ετσι,εκεινος συνεχιζε να μου λεει οτι θελει να βγαινουμε και μπουρδες!
πουλουσε αγαπες και λουλουδια...
Τοτε χαρτ υπαρχει διαφορα και καλα εκανες γιατι ειναι πολλα τα αρνητικα σημαδια για το μελλον. Να ναι τοσο διαχυτικος απο την πρωτη μερα χωρις να σε ξερει καλα, να δειχνει ενδιαφερον κ μετα να λεει ειμαι χιπις και τετοια, παει να πει οτι δεν ειναι σταθερος. Ο αντρας πρεπει να ναι σταθερος στα θελω του.
Κατι που μου κανε εντυπωση ομως ειναι πως ενω τον περνας 8 χρονια ανταποκριθηκες στη γνωριμια? Εννοω γιατι βλεπω οτι οι πιο πολλες γυναικες δε θελουν παρε δωσε με μικροτερους και μαλιστα με τοση διαφορα. Το κοβουν απ την αρχη. Δε σ ενοχλησε καθολου αυτο, ανεξαρτητα απ τα τσιριμονια που σου κανε?
ειπε πολλα για τις μερες αυτες...κ ηταν πολυ τρυφερος...εδω σου ειπα οτι σκαρφαλωσε σπιτι μου,μου εβαζε τις ζακετα του,με προσεχε πολυ,με φιλουσε στα μαλλια,με εφερνε σπιτι να μη φοβαμαι,ερχοταν εξω με τους φιλους μου,με επιανε απτο χερι δημοσια,ηθελε να μου μαγειρευει,με καλουσε οπου πηγαιναν οι φιλοι του...
https://www.youtube.com/watch?v=-wYfPfJshSMQuote:
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!!
οχι remedy δεν ειπα οτι προλαβε και με αγαπησε...αλλα δε χρειαζονται τοσες σαλτσες οταν αυτο που θες ειναι επιδερμικο..επισης δε δεχομαι οτι δεν μπορει καποιος να συνεχισει χωρις σεξ μιας και παντα ηθελα το χρονο μου και με περιμεναν...
σαφως και με προβληματιζε η διαφορα ηλικιας γιαυτο και δεν του εδινα το πρασσινο φως γενικοτερα.
το σοδομα και το γομορα που κολλαει?παω στοιχημα πως αν εγραφα θεμα οτι με απασχολει η διαφορα ηλικιας θα μου λεγατε οτι εχω κολληματα...μερικους δε σας βρισκουν πουθενα!
τεσπα το θεμα κλεινει εδω.
ευχαριστω ολους για το χρονο σας!να ειστε καλα
οταν δε θελεις σημαινει πως το ζητουμενο σου ειναι να περασεις καλα...δικαιωμα σου ομως ειναι πιο αντρικιο να το ξεκαθαριζεις χωρις μεταξωτες κορδελες!τοσο απλο!
Γιατί πρέπει να είναι τόσο άσπρο-μαύρο τα πράγματα? Καλώς ή κακώς, εσύ θες τον χρόνο σου για να προχωρήσεις στο σεξ. Καλώς ή κακώς επίσης, το σεξ είναι ένα σημαντικό μέρος της σχέσης. Δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει σεξ στην ζωή του θέλει "να πηδήξει και να φύγει".
Το πιστεύω ότι προηγούμενες σχέσεις σου σε περίμεναν. Πρώτον να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό ήταν μια σημαντική υποχώρηση εκ μέρους τους, και δεύτερον ότι μάλλον σε ήθελαν πολύ για να το κάνουν.
Και ερχόμαστε στα τωρινά... όντως μπορεί να μην σε θέλει μέχρι θανάτου και γιαυτό να είχε λιγότερες αντοχές από τους προηγούμενους. Ή μπορεί απλά και λόγω ηλικίας, να είχε λιγότερες αντοχές από τους προηγούμενους.
Όσο διατεθειμένος κι αν είναι κάποιος να περιμένει, θα περιμένει μέχρι το σημείο που αντέχει, όχι παραπάνω. Για να το πάω στην υπερβολή σαν παράδειγμα (όχι ότι εσύ έκανες έτσι, οκ?), αν υποθέσουμε ότι στον άλλον έλεγες ότι εγώ για 2 χρόνια δεν θα κάνω σεξ, και ο άλλος επειδή είναι τρελός για εσένα πει οκ, θα περιμένω... δεν πάει να πει ότι θα περίμενε 2 χρόνια, ακόμα κι αν η πρόθεση ήταν ειλικρινής... θα περίμενε όσο άντεχε... κάποια στιγμή αυτή η σχέση θα του στοίχιζε περισσότερο από ό,τι θα του προσέφερε και θα έφευγε.
Θα μου πεις ότι δεν μιλάμε για 2 χρόνια αλλά για λίγες μέρες - τόσο το χειρότερο. Δεν αποκλείεται να ξεκίνησε με ειλικρινές προθέσεις αναμονής, αλλά να διαπίστωσε ότι δεν αντέχει τα κρύα ντους, και μια και σε ήξερε τόσο λίγο, ήταν πολύ πιο εύκολο να ξεκόψει τώρα παρά αν το τραβούσατε μερικούς μήνες κι άρχιζε να δαγκώνει την λαμαρίνα. Δεν πάει να πει ότι σε κορόιδεψε, μπορεί όντως να σε νοιάζεται και να σε γουστάρει, και να ξεκίνησε όντως με την πρόθεση να σε περιμένει, αλλά να είδε ότι δεν μπορεί, ότι χαλιέται ρε παιδί μου άσχημα. Προφανώς δεν είσαστε στην ίδια σελίδα, και δεν εννοώ μόνο ηλικιακά, δεν είναι απαραίτητο να "φταίει" κάποιος για αυτό...
vegabond αν ειναι ετσι δε με πειραζει...απλα σου ειπα δε θελω να νιωθω πως απλα ηθελε να με π***ξει και remedy θα σε παρακαλουσα να μη γινεσαι ειρωνικος...δεν εννοω οτι ειναι κακο να περνας καλα...αλλα αυτο εχει δυο εννοιες!
αλλο περναω καλα-παιρνω αυτο που θελω και γεια σας,κι αλλο το οτι περναω καλα εχω κατι που με γεμιζει.
Hurtchild , διαβασα ολο το θεμα σου και προσπαθω ακομα να βρω γιατι ονομασες την συμπεριφορα του απροσαρμοστη . Μεχρι στιγμης δεν ειδα καποιο προβλημα στην συμπεριφορα του .
ειρωνικος, μου ειναι εντελως αδυνατο να γινω....
καμια ειρωνια δεν ειχε αυτο το μηνυμα μου, το εννοω μεχρι τελειας.
σε ολη την διαρκεια σου λεω ενα πραγμα που δεν καταλαβαινεις η δεν δεχεσαι.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ
.κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν ξερει να σου πει αν θελει να ειναι μαζι σου σ την συνεχεια σε 5 μερες γνωριμιας, γιατι δεν σε ξερει καν.
απλα αυτος θελει σεξ ακομα κι αν δεν σε ξερει κι αυτο τον γεμιζει. εσυ που δεν θελεις, αστον και προχωρα παρακατω!!!! δεν ειναι απροσαρμοστος, απλα δεν ταιριαζετε.
τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο, δεν εχω αντιληφθει....
το 'περναω καλα" ενα πραγμα μονο σημαινει, δεν σημαινει πολλα.
μονο που δεν ειναι για ολους ιδιο. απλο...
η βαγκαποντ στα λεει μια χαρα, συμφωνω..
child μου, αυτο που σε hurt, ειναι ολοφανερα οτι σε ηθελε αρχικα για το πηδημα, και δε λες να το χωνεψεις. Μπορει μετα να ηθελε και κατι πιο σοβαρο ποιος ξερει, κανεις δεν ξερει, αλλα δδεν ειχε την υπομονη/επιμονη/ενδιαφερον να σε περιμενει, και αυτο hurts. Τωρα αν το μετανιωσες εσυ που δεν του εκατσες, και αυτο hurts επισης. Αλλα την συνεχεια δεν μπορει να στην ειχε προδιαγραψει κανενας, και επισης, ειτε ολα αυτα τα εκανε μονο για να σε πηδηξει, είτε επειδη ειναι απροσαρμοστος, ειτε επειδη σε ηθελε αλλα μετα του φυγε, δε θα το ανακαλυψεις εδω περα. ισως να μην το ανακαλυψεις και ποτε. Εγω θα πονταρα στο σεναριο οτι σε επιασε με τις γλυκες να σε ριξει γιατι ηθελε σεξ, σε ειδε εσυ οτι θες δδεσμευσεις και θες χρονο, δεν ειχε ορεξη ουτε να περιμενει και δεν ηθελε ουτε δεσμευση, μπορει αν βρηκε και κατι πιο ευκολο και ενδιαφερον στο ενδιαμεσο, και αντιο. Ειναι απλο λοιπον δε θελατε τα ιδια. Για αυτον ενδαιφερουσα γνωριμια, χαλαροτητα και περιποιητικοτητα ισον σεξ, ενω για σενα υπομονη, συζητηση, γωνριμια, χρονος, βολτες, ασφαλεια, προοπτικη, κουβεντα ΚΑΙ ΑΝ. Οποτε δεν εχεις λογο να εισαι hurt καλο μου child! ΑΠλα ειστε διαφορετικοι. Ποναει λιγο ο εγωισμουλης οταν κατι εχεις και μετα το χανεις, οπως το ενδιαφερον του, αλλα θα συνελθεις γρηγορα. ΑΠλα ξεκολλα, και ξεκαθαρισε μεσα σου το τι εισαι εσυ και το τι ζητας απο τον αλλο για να μην πληγωνεσαι χωρις λογο απο ανθρωπους που εχουν διαφορετικες απαιτησεις και γουστα και συνηθειες απο σενα.
Εγώ πάλι θεωρώ απροσάρμοστο-η όποιον-α πριν καλά-καλά γνωρίσει τον άλλον και πριν δει αν ταιριάζουν σεξουαλικά είναι σίγουρος-η ότι θέλει σχέση μαζί του.
Αν αυτό θεωρείται πιο λογικό, από το αντίθετο, τι να πω;
Προσωπικά, πιο πολύ με ανησυχεί κάποιος που δείχνει απελπισμένος για σχέση, γάμο και άλλα συμβόλαια με το που θα με γνωρίσει, παρά κάποιος που ξεκινάει χαλαρά και όπου καταλήξει, εφόσον ταιριάζουμε και θέλουμε τα ίδια πράγματα.
Αυτός πάλι που θέλει μόνο να πηδήξει (για τους δικούς του λόγους, είναι χαρμάνης, θέλει επιβεβαίωση, θέλει να συμπληρώσει τη συλλογή του και να καυχιέται στους φίλους του) και τίποτε άλλο φαίνεται αμέσως. Αν δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, τον στέλνουμε σε άλλες πορτοκαλιές και συνεχίζουμε τη ζωούλα μας. Ούτε να τον ψυχαναλύσουμε χρειάζεται, ούτε τίποτα.
Απλά τα πράγματα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως στην παραπάνω, αυτό που μας καίει είναι η απόρριψη και ο πληγωμένος εγωισμός, τα άλλα όλα είναι να'χαμε να λέγαμε.
Όσο έχουμε ανάγκη από το παραμύθι, τόσο θα βρίσκονται κάποιοι που θα μας παραμυθιάζουν.
μαλιστα..δε μιλαμε για εγωισμο,ουτε ζητησα να με παντρευτει καποιος!αν ειναι δυνατον!
εγω ζητησα απλα να τον γνωρισω σαν ανθρωπο,σαφως δε μπορεις να ξερεις αν θα εισαι με καποιον μαζι,ομως αυτος βιαζοταν και ηθελε να βρισκομαστε καθε μερα και ερχοταν σπιτι μου και απτη προηγουμενη μερα ηθελε να ξερει τι ωρα θα με δει.
δε λειτουργω τοσο επιπολαια πλεον...αυτος δεν ειχε το χρονο/θεληση οκ.
Αν ηθελε διαφορετικα πραγματα ας το ξεκαθαριζε οχι να τα μασαει...και ποια απορριψη ρε παιδια;εγω ημουν αυτη που του εβαζα τειχος.
Δεν ειναι εγωιστικο το θεμα ειναι ανασφαλεια οτι ενιωσα σκουπιδι επειδη φοβαμαι οτι με ειδε σα πηδημα μονο γιαυτο το κανω συζητηση.Δεν εισεπραξα απορριψη γιατι μεχρι και τη τελευταια μερα εκεινος μου εστειλε να παμε μαζι θαλασσα και μου συστηνε φιλους του,εκεινος εκανε λογο οτι ειμαι διστακτικη μαζι του κι αυτο τον χαλαει και οτι πρεπει να προστατευσει τον εαυτο του και βλακειες τετοιες...
με πειραξε που ενιωσα οτι ηθελε ΜΟΝΟ σεξ ενω του δηλωσα απτην αρχη οτι δε θα παρει κατι τετοιο και κατα δευτερον οτι θα μπτορουσε να μου μιλησει πιο ευγενικα και να απαντουσε φιλικα στο μνμ,εγω λογω ηλικιας δε θυμωσα μαζι του.
τεσπα εγω εμαθα γιαυτον τελικα οτι ειναι γνωστο γενικοτερα οτι ειναι περιεργος...δλδ εκει που ειναι πολυ καλος και γλυκος ξαφνικα γινεται οξυθυμος και αποτομος
θελω να πω οτι δε φερθηκε μονο σε εμενα ετσι τελικα,αλλα ειναι το στυλ του γενικοτερα!