απροσάρμοστη συμπεριφορά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94
    Member
    nai vaso...de thelw kati apo auton...apla otan feromai entaksei kai mou ferodai les kai eimai hlithia kai xazh me ponaei

Senior Member
    βασικά δεν ξέρω αν ήθελε να σε αντιμετωπίσει σαν χαζή απλά έτσι μάλλον είναι ο τρόπος του γενικότερα ο τύπος ο κουλ ο χαβαλεδιάρης και αν σε κάποια κάτσει έχει καλώς ..αν όχι πάμε παρακάτω, για αυτό σου ξεφούρνισε μάλλον και το χίπικο!!!
    Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.

Quote Originally Posted by hurtchild View Post
    ναι το γνωριζω αλλα και παλι...οταν ο αλλος βλεπεις οτι δεν ειναι κουκουρουκου οφειλεις να τον σεβαστεις...
    ..τι παει να πει "όταν ο άλλος δεν είναι κουκουρουκου"? Οταν μια γυναικα δηλαδή κάνει σεξ με διαβεβαιωσεις?
    Ακομη και αν εχει ενθουσιαστεί μαζί σου στην αρχή θα χάσει το πραγματικό του ενδιαφέρον και είτε θα επικεντρωθεί στο σεξ ως στοχο, η θα ξενερώσει εντελως και θα πάει για αλλα.

Senior Member
    ναι το γνωριζω αλλα και παλι...οταν ο αλλος βλεπεις οτι δεν ειναι κουκουρουκου οφειλεις να τον σεβαστεις...
    nai vaso...de thelw kati apo auton...apla otan feromai entaksei kai mou ferodai les kai eimai hlithia kai xazh me ponaei
    τωρα ομως το εχεις παει στο αλλο ακρο...

γιατι δεν σε σεβαστηκε? σε βιασε???? (οχι)

θεωρεις υποχρεωση του να περιμενει ποτε θα εισαι εσυ ετοιμη να προχωρησεις σε σεξουαλικες επαφες?
    αν ναι, κανεις λαθος. δεν εχει καμια τετοια υποχρεωση, ουτε ειναι ενδειξη ελλειψης σεβασμου να μην το κανει.
    ελλειψη σεβασμου θα ηταν να σε βαλει κατω με το ζορι.

δεν σου φερθηκε σαν να εισαι ηλιθια.
    εβαλε μπροστα με επιμονη τα θελω του γι αυτη την γνωριμια, κι εσυ εβαλες τα δικα σου.
    δεν ειναι υποχρεωμενος να υποχωρησει απο τα θελω του κανεις. ουτε εσυ, ουτε ομως εκεινος.
    απλα παει ο καθενας σας παρακατω αν αποφασισατε οτι μενετε σταθεροι στα θελω σας.

δεν ειναι καθαγιασμενο το μη σεξ και βρωμικο το σεξ.
    βρωμικο γινεται οταν ειναι χωρις την θεληση σου η με απωτερο σκοπο μια σχεση....

Ο ιδιος ηταν κουκουρουκου,μην περιμενεις πολλα!Δες την θετικη πλευρα,οτι γοητευσες ενα αρκετα μικροτερο αντρα.

Senior Member
    Ηρεμηστε λιγο ρε που τον βαλατε τον ανθρωπο στο τοιχο και του ριχνετε. Γνωρισε καποια που του αρεσε και ηθελε να προχωρησει. Τι περιμενες να σου πει οτι θα κανατε σεξ και μετα θα ειχατε σχεση για τρια χρονια? Καπως πρπει να ξεκινησουν ολα. Μπορει να γιυσταρατε και οι δυο μπορει να ξενερωνατε κιολας. Σκεψου και λιγο απο τη δικη του πλευρα. Μπορει να φοβηθηκε ή να εμιωσε ανασφαλεια. Σου λεει αυτη μου ριχνει τοσα χρονια ειναι πιο εμπειρη και με κανει οτι θελει. Οχι οτι ισχυει βεβαια. Κι εσυ κοπελια σαν πολυ δε το σκαλιζεις για μια γνωριμια 5-6 ημερων? Μηπως θα ηθελες να το εξερευνησεις λιγο παραπανω αλλα φοβασα

Member
    Remedy δεν με καταλαβες...δεν ειπα οτι με βιασε ουτε εκανα λογο για κατι τετοιο.
    Απλα θα μπορουσε να ναι πιο ξεκαθαρος στις προθεσεις του,ξερεις κατι κοπελα μου;απο σενα θελω σεξ και τιποτα αλλο,οχι να με πιανει απτο χερι και δημοσια κιολας η να μου λεει θελω αγαπη και ουσια,και μετα να λεει οτι ειμαι χιπυς και θελω να βγαινουμε και οτι προκυψει.
    Και εγω του μιλησα πολυ ωραια γτ καταλαβαινα που το παει,και του λεω αν θελεις καποια απλα να κανεις σεξ δε θα σου θυμωσω γιατι ειναι λογικο στην ηλικια σου,απλα δε χρειαζεται να με κοροιδευεις και εγινε εξαλλος οτι ταχαμου δε θελει κατι τετοιο κλπ...

επισης στο τελευταιο τηλεφωνημα μου μιλησε απαραδεκτα...επειδη απλα του ειπα πως αυτα τα χαλαρα του τα ειχα πει και εγω στην αρχη,πως θελω απλα να γνωριστουμε να κανουμε παρεα,γιατι δε μπορω να μπω σε σχεση,και ειχε ζοριστει,και μετα αρχισε να τα λεει εκεινος.
    και δε προλαβα να τελειωσω αυτη τη φραση κι αρχισε και μου μιλουσε ασχημα.

Θεωρω πως ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα,εγω για να κανω σεξ θελω να γνωρισζω τον αλλο καπως και να νιωθω πραγματα.Αυτος απο τη πρωτη μερα ηταν διαχυτικος ενω δε τον ηξερα καν!

Αλαφροισκιωτε δε νιωθω ιδιαιετερα γοητευμενη γιατι ολοι οι αντρες νομιζω οταν θελουν να κανουν σεξ δεν γινονται ιδιαιετερα επιλεκτικοι και επισης πιστεψε με δε φαινομαι πανω απο 20 χρονων..
    δε νιωθω πως τον γοητευσα,νιωθω πως απλα με ειδε σα μια εμφανισιμη γκομενα..για εμενα αυτο δε λεει πολλα

John ναι γνωρισε καποια αλλα μονο λιγες μερες...δε μπορει να θες να προχωρησεις πατη πρωτη μερα,τσακ μπαμ!Δεν γνωριζα την συνεχεια,ομως δεν ειχα σκοπο το σεξ,ο λογος που μπηκα στη διαδικασια να τον γνωρισω ηταν καθαρα επειδη εδειχνε πολυ ωριμος για την ηλικια του,και επειδη μετα την ασχημη σχεση που ειχα (με καποιον που σηκωσε χερι) ειχα αναγκη να παρω ενδιαφερον,κι αυτος το εδινε,ασχετα που τελικα ηταν επιφανειακο.

Δε θα ηθελα να το εξερευνησω παραπανω γιατι πιστευω οτι θελω κατι πιο σοβαρο και ωριμο,απλα ημουν πολυ ενταξει μαζι του,τον υποστηριξα,του φερθηκα ξηγημενα,και απλα ενιωσα ενα κομματι κρεας,οτι εγω ημουν καλη μαζι του και οτι εκεινος κοιτουσε να κανει τη δουλιτσα του,και παρολο που του εστειλα πως οτι εγινε εγινε και αν χρειαστει κατι μπορει να επικοινωνησει μαζι μου,αυτος δεν απαντησε καν!

οταν φερομαι καλα σε εναν ανθρωπο,γιατι εκεινος να ναι τοσο σκληρος?ηταν πολυ λιγο οντως η γνωριμια,αλλα μεσα σε αυτες τις μερες ειχαμε πει πολλα...και προσπαθουσα να τον βοηθησω,οπως και εκεινος περα απτο σεξουαλικο,προσπαθουσε να δειξει οτι με νοιαζεται.

Member

χμ...

:) Remedy δεν με καταλαβες...δεν ειπα οτι με βιασε ουτε εκανα λογο για κατι τετοιο.
    Απλα θα μπορουσε να ναι πιο ξεκαθαρος στις προθεσεις του,ξερεις κατι κοπελα μου;απο σενα θελω σεξ και τιποτα αλλο,οχι να με πιανει απτο χερι και δημοσια κιολας η να μου λεει θελω αγαπη και ουσια,και μετα να λεει οτι ειμαι χιπυς και θελω να βγαινουμε και οτι προκυψει.
    Και εγω του μιλησα πολυ ωραια γτ καταλαβαινα που το παει,και του λεω αν θελεις καποια απλα να κανεις σεξ δε θα σου θυμωσω γιατι ειναι λογικο στην ηλικια σου,απλα δε χρειαζεται να με κοροιδευεις και εγινε εξαλλος οτι ταχαμου δε θελει κατι τετοιο κλπ...

επισης στο τελευταιο τηλεφωνημα μου μιλησε απαραδεκτα...επειδη απλα του ειπα πως αυτα τα χαλαρα του τα ειχα πει και εγω στην αρχη,πως θελω απλα να γνωριστουμε να κανουμε παρεα,γιατι δε μπορω να μπω σε σχεση,και ειχε ζοριστει,και μετα αρχισε να τα λεει εκεινος.

Θεωρω πως ο καθε ανθρωπος λειτουργει διαφορετικα,εγω για να κανω σεξ θελω να γνωρισζω τον αλλο καπως και να νιωθω πραγματα.Αυτος απο τη πρωτη μερα ηταν διαχυτικος ενω δε τον ηξερα καν!

Αλαφροισκιωτε δε νιωθω ιδιαιετερα γοητευμενη γιατι ολοι οι αντρες νομιζω οταν θελουν να κανουν σεξ δεν γινονται ιδιαιετερα επιλεκτικοι και επισης πιστεψε με δε φαινομαι πανω απο 20 χρονων..
    δε νιωθω πως τον γοητευσα,νιωθω πως απλα με ειδε σα μια εμφανισιμη γκομενα..για εμενα αυτο δε λεει πολλα

John ναι γνωρισε καποια αλλα μονο λιγες μερες...δε μπορει να θες να προχωρησεις πατη πρωτη μερα,τσακ μπαμ!Δεν γνωριζα την συνεχεια,ομως δεν ειχα σκοπο το σεξ,ο λογος που μπηκα στη διαδικασια να τον γνωρισω ηταν καθαρα επειδη εδειχνε πολυ ωριμος για την ηλικια του,και επειδη μετα την ασχημη σχεση που ειχα (με καποιον που σηκωσε χερι) ειχα αναγκη να παρω ενδιαφερον,κι αυτος το εδινε,ασχετα που τελικα ηταν επιφανειακο.

Δε θα ηθελα να το εξερευνησω παραπανω γιατι πιστευω οτι θελω κατι πιο σοβαρο και ωριμο,απλα ημουν πολυ ενταξει μαζι του,τον υποστηριξα,του φερθηκα ξηγημενα,και απλα ενιωσα ενα κομματι κρεας,οτι εγω ημουν καλη μαζι του και οτι εκεινος κοιτουσε να κανει τη δουλιτσα του,και παρολο που του εστειλα πως οτι εγινε εγινε και αν χρειαστει κατι μπορει να επικοινωνησει μαζι μου,αυτος δεν απαντησε καν!

οταν φερομαι καλα σε εναν ανθρωπο,γιατι εκεινος να ναι τοσο σκληρος?ηταν πολυ λιγο οντως η γνωριμια,αλλα μεσα σε αυτες τις μερες ειχαμε πει πολλα...και προσπαθουσα να τον βοηθησω,οπως και εκεινος περα απτο σεξουαλικο,προσπαθουσε να δειξει οτι με νοιαζεται.

Senior Member
    :) Remedy δεν με καταλαβες...δεν ειπα οτι με βιασε ουτε εκανα λογο για κατι τετοιο.

χμμμμμμ
    φοβαμαι οτι εσυ εισαι αυτη που δεν καταλαβε...
    ο τυπος ηθελε σεξ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. δεν ειπα ποτε οτι ηταν το μονο που ηθελε.
    ειπα οτι τα υπολοιπα θα φαινονταν μετα το σεξ, διοτι δεν ειχε διαθεση να περιμενει....
    μπορει πραγματι να εφευγε αλλα μπορει και να ηθελε να γνωριστειτε ακομα περισσοτερο. μπορει επισης οταν γνωριζοσασταν ακομα περισσοτερο να εφευγε γιατι δεν του ταιριαζες. πολλα μπορει.
    ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι σε κοροιδεψε σε κατι.

συμφωνω οτι οι ανδρες δεν ειναι ιδιαιτερα επιλεκτικοι οταν παιρνουν μονο σεξ και φευγουν. σε βαθμο αηδιας καμια φορα,αλλα ετσι ειναι. οχι για ολους παντως...

πραγματι ο καθενας ειναι διαφορετικος και μπορει να θελει αλλα ρπαγματα.
    αφου το δεχεσαι αυτο για τον εαυτο σου που δεν ειναι ετοιμος ακομα να προχωρησει, γιατι δεν μπορεις να το δεχτεις και για εκεινον που θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να προχωρησει αμεσα?

Αρχικά,γιατί το υπέρ αναλύεις τόσο πολύ το θέμα;χωρίς καν να αξίζει το κόπο.Είναι τόσο ξεκάθαρο ότι ήθελε σεξ και όταν ένας άντρας το θέλει αυτό μπορεί την μία στιγμή να σου τάζει τον ουρανό με τ'άστρα και την επόμενη μόλις πάρει αυτό που θέλει να σου πει άντε γεια,οπότε μην κρίνεις την συμπεριφορά του στην αρχή.Βασικά είναι πολύ μικρός για τα δικά σου 'θέλω'
    ..αρκετά όμως δεν ασχολήθηκες μαζί του; αφού δεν γουστάρεις να προχωρήσεις βιαστικά μην του δώσεις άλλη σημασία,εκτός και αν ήθελες να περάσεις καλά και όπου βγει όμως και εσύ είπες ότι δεν είσαι για σχέση τώρα,δηλαδή τι θες; έναν φίλο που να βγαίνεται παρέα και ότι προκύψει; και πόσο μάλλον με αυτόν που είναι 22 χρονών το αίμα του βράζει...μπα...

Member
    εξηγησα το λογο blade γιατι ενιωσα υποτιμητικα,πως ο αλλος με ειδε σα κοροιδο ή σαν ικανοποιηση μιας αναγκης!
    Εγω απλα ηθελα να κανουμε παρεα να τον γνωρισω αυτο...γτ ειχαμε πολυ κοινα και γιατι τον θεωρουσα καλο ατομο...ναι μου το ελεγε αυτο οτι δε μπορει να με δει φιλικα και οτι θελει σεξ ωπωσδηποτε...ενταξει σεβαστο εως εδω..τα υπολοιπα δε χρειαζοταν!
    Τυπου "θελω αγαπη και ουσια","μαρεσεις εμφανισιακα και σαν ανθρωπος και βαλε τα ορια σου" και στη τελικη εγω απο την αρχη του ειχα δηλωσει πως δε θα κανω σεξ μαζι του ετσι απλα,ουτε οτι ειμαι η 30 που θα περασει καλα και γεια σας.ο ιδιος ομως αντι να τη κοπανησει εκατσε και επεμενε..και μεχρι και τη τελευταια μερα ενω του ξαναειπα πως δε με πειραζει αν θελει μια κοπελιτσα να περναει καλα,και οτι εγω δε κανω ξεπετες γτ απλα εγω δε λειτουργω ετσι,εκεινος συνεχιζε να μου λεει οτι θελει να βγαινουμε και μπουρδες!

Senior Member
    εξηγησα το λογο blade γιατι ενιωσα υποτιμητικα,πως ο αλλος με ειδε σα κοροιδο ή σαν ικανοποιηση μιας αναγκης!
    Εγω απλα ηθελα να κανουμε παρεα να τον γνωρισω αυτο...γτ ειχαμε πολυ κοινα και γιατι τον θεωρουσα καλο ατομο...ναι μου το ελεγε αυτο οτι δε μπορει να με δει φιλικα και οτι θελει σεξ ωπωσδηποτε...ενταξει σεβαστο εως εδω..τα υπολοιπα δε χρειαζοταν!
    Τυπου "θελω αγαπη και ουσια","μαρεσεις εμφανισιακα και σαν ανθρωπος και βαλε τα ορια σου" και στη τελικη εγω απο την αρχη του ειχα δηλωσει πως δε θα κανω σεξ μαζι του ετσι απλα,ουτε οτι ειμαι η 30 που θα περασει καλα και γεια σας.ο ιδιος ομως αντι να τη κοπανησει εκατσε και επεμενε..και μεχρι και τη τελευταια μερα ενω του ξαναειπα πως δε με πειραζει αν θελει μια κοπελιτσα να περναει καλα,και οτι εγω δε κανω ξεπετες γτ απλα εγω δε λειτουργω ετσι,εκεινος συνεχιζε να μου λεει οτι θελει να βγαινουμε και μπουρδες!

κι εσυ του ειπες, κι εκεινος σου το ειπε ομως... που καταληγουμε?
    οτι θελατε διαφορετικα πραγματα.
    απλο.
    και οι δυο επιμεινατε μερικες μερες μηπως παρετε αυτο που θελατε.
    δεν σε κοροιδεψε.

Member
    πουλουσε αγαπες και λουλουδια...

Senior Member
    πουλουσε αγαπες και λουλουδια...
    κοιτα...αν σε 5 συναντησεις που κανατε, αγορασες αγαπες και λουλουδια, τι να πω.... δεν θα πω...

Senior Member
    Τοτε χαρτ υπαρχει διαφορα και καλα εκανες γιατι ειναι πολλα τα αρνητικα σημαδια για το μελλον. Να ναι τοσο διαχυτικος απο την πρωτη μερα χωρις να σε ξερει καλα, να δειχνει ενδιαφερον κ μετα να λεει ειμαι χιπις και τετοια, παει να πει οτι δεν ειναι σταθερος. Ο αντρας πρεπει να ναι σταθερος στα θελω του.

Κατι που μου κανε εντυπωση ομως ειναι πως ενω τον περνας 8 χρονια ανταποκριθηκες στη γνωριμια? Εννοω γιατι βλεπω οτι οι πιο πολλες γυναικες δε θελουν παρε δωσε με μικροτερους και μαλιστα με τοση διαφορα. Το κοβουν απ την αρχη. Δε σ ενοχλησε καθολου αυτο, ανεξαρτητα απ τα τσιριμονια που σου κανε?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast