Θενκς , elis.................
Printable View
Θενκς , elis.................
παιδια γεια σας. το zalasta που περνω ειναι αντιψυχωτικο. εχεις παρενεργειες? βλεπω μειωμενη την σεξουαλικη μου επυθιμια........
με τις μαλακιες θα τα κοψω ολα να τελειωνει το θεμα. σιγα μην βρω γκομενα με ολα αυτα τα κουσουρια που εχω............. ουτε δουλεια ουτε γκομενα ουτε χαρα της δημιουργιας τιποτα.........
να πεθανω να τελιωσει το θεμα
Μην ακους βλακειες.
Επειδη εχουμε σχιζο δε παει να πει οτι δε μπορουμε να ζησουμε μια ευτυχισμενη, δημιουργικη και ευχαριστη ζωη.
Μια ασθενεια ειναι του εγκεφαλου αλλα που αντιμετωπιζεται σε πολλους αποτελεσματικα με τα φαρμακα.
Και να δουλεψεις μπορεις, και να βρεις γκομενα και τα παντα.
Δεν ειμαστε στο 1900 οπου δεν υπηρχε θεραπεια για πολλες ασθενειες.
Με τα φαρμακα τα καινουργια οταν σταθεροποιηθεις, μπορεις να κανεις τα παντα.
Εγω και σπουδασα σε πανεπιστημιο με τα φαρμακα και δουλευα για χρονια σε εταιρεια.
Ισα ισα που με τα φαρμακα ειμαστε πιο κουλ απο τους αλλους, εχουμε λιγοτερο αγχος απο αυτους και ειμαστε πιο δυνατοι.
ΜΕ μετρο τα αντιψυχωσικα για μας τους ψυχωσικους ειναι οτι καλυτερο.ειναι αυτα που μας ισσοροπουν κ μας κανουν αρκετα δυνατους να αντιμετωπισουμε προβληματα με ψυχραιμια. ΥΓ μεσα στο μετρο λαμβανω υποψη και την ποιοτητα του αντιψυχωσικου(οχι μονο την ποσοτητα) να ειναι δλδ κυριως 2ης γενιας οπωσδηποτε πιστευω...
ευχαριστω για τις απαντησεις........
Ειχα παρει 30 κιλα, εχασα τα 15 και τωρα εχω κολλησει καπου στη μεση. Δεν νομιζω οτι θα τα χασω ποτε και εχω φρικαρει. Υποτιθεται οτι με το abilify δεν θα ειχα τετοιες παρενεργειες αλλα τι να κανουμε.