πηρα κιλα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    παιδια αποφασισα (πληρως συνηδειτοποιημενα) να κοψω παντελως το καπνισμα μεχρι τα 70 μου.ειναι πιστευω ο καλυτερος συνδιασμος... ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με το θεμα χωρις καπνισμα αργα η γρηγορα αποκαθισταται ο μεταβολισμος(που με τα φαρμακα ο μεταβολισμος μας εχει καποιο προβλημα) με αποτελεσμα σε βαθος χρονου πιστευω να χανονται κιλα κ να φτανουμε σε επιθυμητα επιπεδα,παρολο στην αρχη που μπορει να βαλουμε λιγο ή απλα να συντηρηθουμε στα ιδια.εκτος αυτου χαλιναγωγειται η θεληση μας με το κοψιμο του καπνισματος κ μετα ειναι πιο ευκολο να χασουμε και κιλα(που θεωρειται πιο ευκολο απο το κοψιμο καπνισματος)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    πες μας εσυ πρωτα γτ ρωτας?εγκυκλοπεδιακα ή εχεις κατι?
    ρωταω φιλε μου δημητρη εντελως εγκυκλοπεδιακα(αλλα που ξερεις μπορει στο μελλον να χρειαστει να παρω,δεν ξερω)
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

βοηθανε μεσω καταστολης

Senior Member
    βοηθανε μεσω καταστολης
    και να σου πω την αληθεια φιλε δημητρη σημερα ειχα αυτη την συζητηση με καποιο ατομο,τα οποιο μου ειπε για εναν φιλο του,ο οποιος ειχε καταθλιψη για 2 χρονια περιπου,αλλα ο γιατρος που του το εδωσε του ειπε "θελω να μου υποσχεθεις οτι δεν θα παρεις πανω απο 5 το μηνα,προσπαθησε να το παλεψεις και μονος σου"
    οπως ελεγε ο al pacino "Just when I thought I was out...they pull me back in"

Senior Member
    Δημήτρη μπράβο σου γι ' αυτη τη γενναια αποφαση που πήρες!!!

Banned
    παιδια αποφασισα (πληρως συνηδειτοποιημενα) να κοψω παντελως το καπνισμα μεχρι τα 70 μου.ειναι πιστευω ο καλυτερος συνδιασμος... ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με το θεμα χωρις καπνισμα αργα η γρηγορα αποκαθισταται ο μεταβολισμος(που με τα φαρμακα ο μεταβολισμος μας εχει καποιο προβλημα) με αποτελεσμα σε βαθος χρονου πιστευω να χανονται κιλα κ να φτανουμε σε επιθυμητα επιπεδα,παρολο στην αρχη που μπορει να βαλουμε λιγο ή απλα να συντηρηθουμε στα ιδια.εκτος αυτου χαλιναγωγειται η θεληση μας με το κοψιμο του καπνισματος κ μετα ειναι πιο ευκολο να χασουμε και κιλα(που θεωρειται πιο ευκολο απο το κοψιμο καπνισματος)
    Μπράβο Δημήτρη! αλλά δεν θα το ξαναρχίσεις μετά τα 70 φαντάζομαι? sorry, πλάκα κάνω... Βρίσκω πολύ σωστή την απόφασή σου και θα δεις πως θα έχεις καλύτερες αντοχές στον οργανισμό σου. Και νομίζω είναι λίγο μύθος και αυτό με το κάπνισμα πως όταν το κόβεις παίρνεις κιλά, δεν ξέρω. Καλή επιτυχία στην απόφασή σου. :) Με τη θέληση μπορούμε αν όχι όλα, πάρα πολλά πράγματα να καταφέρουμε.

Senior Member
    μπραβο δημητρη!!εγω παντως δε θελω να το κοψω!

Senior Member
    [QUOTE=dreamless;512844]εξαρταται απο την παθηση που εχει ο καθενας

αν καποιος εχει καταθλιψη τα αντικαταθλιπτικα τον βοηθανε να ανεβει ψυχολογικα

Μπορω να σας διαβεβαιωσω , εχοντας παρει ολα τα αντκθκα , οτι δεν κανουν τιποτα απολυτως .
    Μην θεοποιουμε τους γιατρους ' επειδη το ειπε ο γιατρος '. Εξαρταται απο τον γιατρο , οι περισσοτεροι ειναι αχρηστοι .
    Και σας το λεει αυτο καποιος που ειναι αρκετα μεγαλος κι αρκετα εμπειρος αφου ασθενω 10 χρονια απο κτθλψη .
    Οτι καταφερα , το καταφεραιδιαις δυναμεις .
    Δεν γνωριζω για τις αλλες ασθενειες .

Senior Member
    Όντως δεν κάνουν τίποτα από το να σε κρατάνε σε καταστολή και να κοιμάσαι όρθιος. Ούτε σου μειώνουν το άγχος. Στην πραγματικότητα εμείς οι άνθρωποι για να είμαστε καλά θέλουμε κάποια ερεθίσματα πχ έχουμε κάποιες ανάγκες ο γιατρός δεν θα σου βρει δουλειά, δεν θα σου βρει λεφτά, δεν θα σου βρει σπίτι άλλο, δεν θα σου βρει σχέση ούτε συννενόηση με τους άλλους ανθρώπους κι επίσης ούτε θα σου βρει φίλους. Ούτε θα σου φέρει πίσω ότι έχασες.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θενκς , elis.................

hlias1988
    Guest
    παιδια γεια σας. το zalasta που περνω ειναι αντιψυχωτικο. εχεις παρενεργειες? βλεπω μειωμενη την σεξουαλικη μου επυθιμια........

Senior Member
    αρχισε βαρακια να γινεις δυναμιτης χεχε.

απο τα αντιψυχωτικα μονο το Seroquel, Geodon λενε οτι δεν επηρεαζουν τη σεξουαλικη επιθυμια.

μειωνεται η ντοπαμινη ανεβαινει μια αλλη ορμονη η προλακτινη και τα κανει αυτα.

Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    παιδια γεια σας. το zalasta που περνω ειναι αντιψυχωτικο. εχεις παρενεργειες? βλεπω μειωμενη την σεξουαλικη μου επυθιμια........
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

hlias1988
    Guest
    με τις μαλακιες θα τα κοψω ολα να τελειωνει το θεμα. σιγα μην βρω γκομενα με ολα αυτα τα κουσουρια που εχω............. ουτε δουλεια ουτε γκομενα ουτε χαρα της δημιουργιας τιποτα.........
    να πεθανω να τελιωσει το θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    με τις μαλακιες θα τα κοψω ολα να τελειωνει το θεμα. σιγα μην βρω γκομενα με ολα αυτα τα κουσουρια που εχω............. ουτε δουλεια ουτε γκομενα ουτε χαρα της δημιουργιας τιποτα.........
    να πεθανω να τελιωσει το θεμα
    Αμα τα κοψεις ολα, μετα επερχεται η τρελα. Και ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να συμβει. Και εγω ο μαλακας μολις αισθανθω λιγο καλα αρχιζω τις μαλακιες και ξυπναν τα δαιμονια. Αντε να τα συμμαζεψεις μετα!.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast