καλα, εσυ μη δεις μισογυνη οποιουδηποτε φυλου, πετας την σκουφια σου :p
Printable View
καλα, εσυ μη δεις μισογυνη οποιουδηποτε φυλου, πετας την σκουφια σου :p
δεν ειναι απολυτο αυτο που λες. μπορει να συμβει, μπορει και οχι.
το βεβαιο ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις καμια βεβαιοτητα περι αυτου, γιατι αν θελει καποιος να το κανει, θα το κανει ακομα και κλεισμενος σε μπουκαλι, ειτε ανδρας ειναι, ειτε γυναικα.
αν η σχεση σου ειναι ανεφελη, παθιασμενη και πληρως ικανοποιητικη και απο συναισθημα/συντροφικοτητα και απο σεξ και δεν εισαι τυπος που κατινοφερνει να χωνεσαι χωρις αφορμες και ενδειξεις και να ψαχνεις, δεν θα το καταλαβεις ποτε. και το ιδιο και ο αλλος, φυσικα. και εννοειται οτι μιλαμε για περιπτωσεις που η απιστια αφορα ξεπετα.
γιατι, αν ειναι κατι σοβαροτερο απο αρπαχτη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην εχεις ενδειξεις και αλλαγη στην σχεση σου και στις συμπεριφορες. ουτε μια στο εκατομυριο..
οποτε, αυτο που σου μενει, ειναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ. το ζεις οπως θελεις, οσο θελεις? εισαι ευτυχιμσενος και ερωτευμενος? νοιωθεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ μεσα στην σχεση σου χωρις την παραμικρη αφορμη ? ΑΝ ΟΧΙ, ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. δεν χρειαζεσαι καμια αφορμη η αποδειξη, οταν η σχεση σου δεν παει καλα, η εχει ανεξηγητα "κενα"..
αντε ρωτα τωρα και τι ζει το wannabe "τριτο προσωπο" που ζει γυρω απο τις σχεσεις των ζευγαριων, αγκομαχα σπιτι του μονο κι ερημο μερες- βδομαδες- μηνες ατελειωτες, ολες τις γιορτες και τις διακοπες, παει εκδρομες με φιλεναδες, ελπιζοντας να βρει τον αλλο μονο να πει δυο κουβεντες και να ξαναφαει πορτα και μελεταει καταρες και δολοπλοκιες μπας και τους χωρισει και δει καμια ασπρη μερα η κακομοιρα/ης..
Άμα, προκειμένου να υποστηρίξω μια προσωπική άποψη, ότι δηλ. ναι μεν κατ'εμένα το κέρατο δεν είναι συγχωρητέο, αλλά επειδή παίζουν ρόλο κ οι περιστάσεις κ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τελείται, δεν μπορώ να ισοπεδώνω κ να αποδίδω τον ίδιο χαρακτηρισμό σε όλους τους τύπους κ κίνητρα απιστίας, χρησιμοποίησα 1 παράδειγμα, στο οποίο ο άπιστος είναι ο άντρας κ στη συνέχεια έκανα μια πλακίτσα (το τόνισα κιόλας) για τους παντρεμένους, εάν λοιπόν αυτό με κάνει μισόγυνη (!), (τη στιγμή κιόλας που σε άλλα threads έχω πει πχ κ ότι οι γυναίκες από μια ηλικία κ ύστερα γίνονται πιο αυτόνομες από τους άντρες, μπορούν να καταπιάνονται με πολλά ταυτόχρονα, δεν υποτιμούν την νοημοσύνη των άλλων κ γιαυτό πολλές φορές κερδίζουν το παιχνίδι κλπ κλπ), ε, τότε 2 ενδεχόμενα υπάρχουν:
- είτε τα ελληνικά μου πάσχουν σε μεγάλο βαθμό, οκ, ποτέ δεν είπα πως τα έχω τελειοποιήσει, αλλά όχι κ να λέω Λωζάννη κ να καταλαβαίνετε Κοζάνη, άρα πρέπει να προσθέσω κ υπότιτλους σε άλλη γλώσσα
-είτε δεν αποδίδουμε στη λέξη μισογυνισμό το ίδιο περιεχόμενο, οπότε, επειδή τα ελληνικά σας είναι σαφώς ανώτερα από τα δικά μου, καλύτερα να μου τεκμηριώσετε από ποιό ακριβώς σημείο προκύπτει ο μισογυνισμός.....? Επειδή δεν παρέθεσα κ παράδειγμα άπιστης γυναίκας ή επειδή παρέλειψα κ αντίστοιχο χιουμοράκι με τις παντρεμένες?
οχι, μαριποζα μας...
ολο το κουμπι της υποθεσης, ειναι το μενος/εμπαθεια που εδειξες στους απαξιωτικους χαρακτηρισμους μονο κατα γυναικων ,και μαλιστα σε περιπτωσεις που ηταν το ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΝΤΕΛΕΙ!!! και η εκταση που εδωσες, να το επεξηγεις σε πολλα μηνυματα, απο την ιδια παντα "αντικειμενικη " σκοπια και το ιδιο παντα μενος...
οσο για τον μαγκ, δεν χρειαζεται να το εξηγησω, γνωστος ο μισογυνισμος του.
"Μένος......."? ΟΚ μάλιστα, κ το εξηγώ κ σε "πολλά μηνύματα"..... το μόνο που εξήγησα είναι το γιατί δεν θεωρώ όλες τις περιπτώσεις απιστίας ίδιες μεταξύ τους κ δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, όπως κ εξήγησα κ το γιατί πιστεύω ότι στην πράξη, πολλές φορές το να χωρίσεις λόγω απιστίας δεν αποδεικνύεται το ίδιο εύκολο όσο στη θεωρία, αν στη μέση υπάρχουν οικογένειες, παιδιά κ περιουσιακά. Εγώ αυτά ήθελα να εξηγήσω.
Βέβαια, εσείς με τη στάση σας μου εξηγήσατε κ μου δικαιολογήσατε κ με το παραπάνω αρκετούς από τους λόγους, για τους οποίους παρατηρώ μισογυνισμό γύρω μου...... αρχίζω να αντιλαμβάνομαι από πού πηγάζει κ ο μισογυνισμός ως αντίληψη αλλά κ αρκετά αρνητικά κλισέ εναντίον των γυναικών. Αυτά.
"Μένος......."? ΟΚ μάλιστα, κ το εξηγώ κ σε "πολλά μηνύματα"..... το μόνο που εξήγησα είναι το γιατί δεν θεωρώ όλες τις περιπτώσεις απιστίας ίδιες μεταξύ τους κ δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα, όπως κ εξήγησα κ το γιατί πιστεύω ότι στην πράξη, πολλές φορές το να χωρίσεις λόγω απιστίας δεν αποδεικνύεται το ίδιο εύκολο όσο στη θεωρία, αν στη μέση υπάρχουν οικογένειες, παιδιά κ περιουσιακά. Εγώ αυτά ήθελα να εξηγήσω.
Βέβαια, εσείς με τη στάση σας μου εξηγήσατε κ μου δικαιολογήσατε κ με το παραπάνω αρκετούς από τους λόγους, για τους οποίους παρατηρώ μισογυνισμό γύρω μου...... αρχίζω να αντιλαμβάνομαι από πού πηγάζει κ ο μισογυνισμός ως αντίληψη αλλά κ αρκετά αρνητικά κλισέ εναντίον των γυναικών. Αυτά.
το ειδα και την πρωτη φορα που το ποσταρες, μην χτυπιεσαι ετσι, η απαντηση ειναι η #46 :rolleyes:
και την επομενη φορα, μην διαλεξεις ιταλικο νικ γιατι κανει MΠAM (hint) ;)
Το 1ο ποστ σκοπίμως παραλείπεις να το περιλάβεις ολόκληρο, γιατί λέω στη συνέχεια αναφέρομαι σε 1 μ@λ@κ@ που κερατώνει μια σωστή κοπέλα. Όπως παραλείπεις να προσθέσεις πως έχω γράψει ότι άντρες- γυναίκες είναι το ίδιο. Κ επίσης έχω γράψει ότι το κέρατο είναι σημάδι έλλειψης αυτοσεβασμού κ ανωριμότητας, οπότε αν χρησιμοποιώ στο πχ άντρα που κερατώνει, αυτός είναι ο φάουλ. Κ ναι, συγγνώμη δεν στοιχειοθετεί μισογυνισμό το αντικειμενικό γεγονός ότι κάποιες γυναίκες γίνονται υστερικές κ κάποιες παρατάνε τον εαυτό τους ( κ ορισμένοι άντρες τον ίδιο κάνουν, γκρινιάζουν για όλα κ κάνουν κοιλιές).
Με 2 λόγια το πρόβλημα είναι ότι δεν προσέθεσα αντίστροφα πχ δηλ. με γυναίκα που κερατώνει κ πλακίτσα με το τί βρίσκουν οι παντρεμένες στους γκόμενους....... Λογική δημοτικού δηλ......
αυτο που κανεις οτι δεν βλεπεις αγαπητη ....οζα, ειναι οτι ολες τις επεξηγησεις που εκανες σε οοοολο το θεμα τις εκανες σε απλα και κατανοητα ελληνικα.
τους υβριστικους και απαξιωτικους χαρακτηρισμους τους κρατησες αποκλειστικα για τις συζυγους και μητερες, σε ογκους δυσαναλογους απο την ολη επιχειρηματολογια.
τωρα αν δεν καταλαβαινεις αυτο το απλο που λεω, αλλος εχει την λογικη δημοτικου..
αλλο η εξηγηση κι αλλο οι υβρεις. κι ελληνικα, γνωριζεις.
Ε, φού είναι Κ ιταλικό, μην το δένεις το συμπέρασμα...... αλλά κ στο "attitude" έπεσες λιγάκι έξω πάλι........ Πάντως, αν κ κυρίως ελληνίδα, αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ english attitude κ ελληνικής κατινιάς, θα διάλεγα το 1ο..... μπορεί να είναι σνομπ αλλά 1 επίπεδο το έχει.:)
To "attitude" το βάφτισες english εσύ, κ ότι μάλιστα είπες πως καρφώνομαι από το english attitude......το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. Όσο για το αγγλικό φλέγμα, άστο..... απέχεις μακράν. Οι Άγγλοι, που οκ δεν τρελαίνομαι κ τη ράτσα αυτή, όταν πετάνε μπηχτές, τουλάχιστον ξέρουν γιατί τις πετάνε κ πού αναφέρονται. Δε διαστρεβλώνουν κ δεν παρερμηνεύουν πράγματα, αυτή είναι η ειδικότητα κάτι ελληνίδων καρακατιναριών. Ξέρεις εσύ...... Αλλά αρκετά ανακατεύτηκα με τα πίτουρα, άντε κ καλή σου μέρα!
κοπελα μου, επικοινωνησε μαζι μου.
ειπα οτι το μαριποζα, κι ενα αλλο ...οζα που κυκλοφορει εδω, ειναι ιταλικα, αλλα το δικο σου attitude (που ειναι αγγλικη λεξη), ειναι ακομα πιο χαρακτηριστικο απο τα ιταλικα νικ που διαλεγεις... τοσο μπερδεμενα τα λεω?
τους χαρακτηρισμους σου στους επιστρεφω, σου ταιριαζουν μια χαρα και με το τωρινο και ολα τα προηγουμενα..
Σε αυτά δεν υπάρχουν ισπανικά- ιταλικά, λατινογενή είναι αμφότερα. Κ στα ισπανικά το ακριβώς ίδιο σημαίνει. Κ άντε πάλι το θέμα (να' τος ο πληθυντικός) με τα πολλά νικ που "διαλέγω" (τώρα τα πολλά νικ γίνανε κ ιταλικά)........ αν δεν έχεις κάπου να το βασίσεις άσε, γιατί το attitude της καθεμιανής φαίνεται σε ποιά κατηγορία ανήκει.
Λέξεις τύπου mariposa. Λατινογενείς είναι κ στις 2 γλώσσες τι ίδιο πράγμα σημαίνουν, πεταλούδα.
και τα αγγλικα λατινογενη ειναι και πολλες αλλες γλωσσες...
δεν ειναι σε ολες τις λατινογενεις γλωσσες ολοιδιες οι λεξεις που μοιαζουν, ακομα κι οταν συμπιπτουν οι σημασιες.
στα ιταλικα ειναι ετσι ακριβως γραμμενες και με την γνωστη σημασια. αν συμπιπτουν και στα ισπανικα δεν το ξερω. εγω ιταλικα γνωριζω.
αυτο ειναι το μονο που σου ειπα.
απο το attitude... που αν και αγγλικη λεξη, ειναι καταδικο σου, ελληναραδικο...
για την ακριβεια υπαρχουν δυο υποψηφιοτητες, αλλα η επικρατεστερη εχει μια αδυναμια στους δεσμευμενους, την πολυλογια, και εναν μισογυνισμο παραπανω (ειδικα για τις συντροφους τους).
Α, από εκεί βγαίνουν τα ωραία συμπεράσματα....... ούτε από 1 πράγμα το οποίο έχω γράψει δεν προκύπτουν τα παραπάνω, αλλά ας είναι......... όταν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα επιχειρήματα αρχίζει η χολή κ το θάψιμο σε αόριστες κ άσχετες με την πραγματικότητα βάσεις (τύπου επικαλούμαστε 1 "attitude" ή απομονώνουμε φράσεις από το γενικότερο περιεχόμενο, στο οποίο εντάσσονται, ή διαστρεβλώνουμε την (δηλωμένη) πλακίτσα που κάνει κάποιος......).
Οπότε συμβουλή μου, μην συνεχίζεις γιατί έχεις ήδη εκτεθεί αρκετά.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
συμβουλες, δεν θα παρω, κρατα τες για τον εαυτο σου :o
οσο για την πλακιτσα, στο εχω πει εξ αρχης.
κι εγω (πλακα κανω...)
το ειδα και την πρωτη φορα που το εγραψες, μην χτυπιεσαι ετσι:)
η απαντηση ειναι η #67:o
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Χμμμμ.... το ότι μόνο εσύ κ η κολλητή σου τις έχετε θα πρέπει κανονικά να σας είχε προβληματίσει, αλλά τί σου λέω τώρα..... "τον ξεδιάντροπο τον φτύνανε κ έλεγε ότι βρέχει", στην περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει τί εντύπωση δίνεις με τις διαστρεβλώσεις κ τις παρανοήσεις σου, αλλά σίγουρα δε φταις εσύ, φταίω εγώ που ασχολούμαι.
λυπαμαι που σου χαλασα την ψευδαισθηση σημερα αλλα εγινες πολυ προκλητικη , και μιας και εχεις λαθος εντυπωσεις να στο πω. δεν ξερω ποια "κολλητη" μου εννοεις, πολλα ατομα ειπαν το ιδιο ακριβως με την εμφανιση σου εδω και γελουσαν με την περιπτωση σου, χωρις καμια προσυνεννοηση, μολις απεδειξες οτι μπηκες πληρης εμπαθειων για συγκεκριμενα ατομα κι αρχισες τους καυγαδες (τρανη αποδειξη παλιου μελους με απωθημενα στο φορουμ) και στην συνεχεια το απεδειξες... ε δεν θα σου πω κι ονοματα.. τωρα αν δεν ησουν η ...μαριποζα και ησουν η "αλλη", μικρη σημασια εχει... (οι αποψεις διχαζονται)
"εγω γελω με 12 και 13 με μενα", την λεμε την περιπτωση σου...
ο "ξεδιαντροπος", ειναι αυτος που αισθανεται την αναγκη να ΕΞΑΠΑΤΑ για να τα κουτσοβολεψει στην μιζερη ζωουλα του.... φιλους, "φιλους", γνωστους, αγνωστους και ειναι και δειλος και κακομοιρης... και μενει στο τελος με ενα βουνο σκατουλες...:rolleyes:
Ποια ψευδαισθηση?Τη δικια σου προφανως εννοεις γιατι δεν εχω να πω, σε περιεγραψες τελεια.
Απο εκει κ περα, δε θα παρασυρθω αλλο να πεφτω στο επιπεδο σου, ηδη κακως το εκανα, το να πεις ποτε κατι που να στηριζει τις φαντασιοπληξιες κ τις κακιες σου δεν το εκανες ποτε, κ δεν προκειται να το κανεις, τωρα αν ντε κ σωνει θες να συνεχισεις να ξεκατινιαζεσαι με μπηκτες κ κατηγοριες γενικως κ αοριστως κ να αποδεικνυεις διαρκως το επιπεδο σου, συνεχισε το μονη σου, η πτωση βλεπω δεν εχει πατο.....
Μαλλιοτραβήγματα! Τελικά συγχωρείται το κέρατο;
Απο αλλους ναι απο αλλους οχι μαλλον.εχει να κανει με την προσωπικοτητα το φυλο την εμπειρια του καθενος τη σχεση που εχεις με τον αλλον.εγω δε θα μπορουσα να απαντησω προσωπικα.το μονο που μπορω να πω ειναι οτι θελω διπλα μου καποιον που εμπιστευομαι καποιον που με θελει πραγματικα και θελει να αραξει σε μια σχεση.οτιδηποτε αλλο με κουραζει ψυχολογικα
Εγώ, από την άλλη, αυτό με το άραγμα το απεχθάνομαι. Αν το λες φυσικά όπως το αντιλαμβάνομαι (έκανα τη ζωή μου και τώρα αράζω μαζί σου). Προτιμώ να κάνει τη ζωή της μαζί μου και έπειτα να αράξουμε και οι δύο
Μαλον το ερωτημα που θα επρεπε να υπαρχει ειναι αν ειναι προτιμοτερο γνωριζεις οτι ο συντροφος σου σε απατησε η οχι.