Originally Posted by
Mriya
Γι' αυτό σε ρώτησα πιο πριν με ποιο τρόπο πλησιάζεις τις κοπέλες. Για να μη δέχονται ούτε καν ένα πρώτο ραντεβού μήπως δείχνεις πολλή απελπισία χωρίς να το καταλαβαίνεις; Μήπως το κάνεις ασυνείδητα;
Αυτός είναι ο λόγος που παραξενεύτηκα κι εγώ και σε ρώτησα για ποιο σκοπό μπήκες στο φόρουμ. Βρήκες ξαφνικά ένα άτομο να κλαίγεται και κατ'ευθείαν ζήτησες προσωπική επικοινωνία. Και όχι, δεν κολλάω σε αυτό, ούτε θέλω να σε κρίνω. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω και πάνω απ' όλα θέλω να καταλάβεις εσύ, είναι τι ακριβώς χειρίζεσαι λάθος στην έξω από το ίντερνετ ζωή σου και όπως λες αποφεύγει μια κοπέλα να βγει μαζί σου έστω για ένα καφέ.
Να σε βοηθήσουμε προσπαθούμε όσο μπορούμε. Ούτε ειδικοί είμαστε, ούτε μάγοι. Αλλά βγάζεις από την πρώτη στιγμή εδώ μια πολύ μεγάλη ηττοπάθεια και πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι ότι το ίδιο κάνεις κι εκεί έξω.
Επιπλέον σε είχα ρωτήσει αν υπάρχουν συνομήλικοι ή άτομα κοντά στη δική σου ηλικία στο χωριό, όπως και αν ΕΣΥ παίρνεις τηλέφωνο άλλους ανθρώπους να επιδιώξεις επικοινωνία (δεν αναφέρομαι εδώ σε κάτι ερωτικό, εννοώ να πάρεις έναν γνωστό σου, ένα ξάδερφο, κάτι).
Όσο για τα χόμπι η καθεαυτης από πάνω έχει δίκιο, μόνο που θα σου πρότεινα (δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό βέβαια στο χωριό σου και αν υπάρχει κάτι) να συμμετάσχεις σε ένα σύλλογο, σε μια ομάδα που να ασχολείται με κάτι που να σε ενδιαφέρει. Έτσι και θα γνωρίσεις κόσμο, και θα κοινωνικοποιηθείς και μπορεί να βρεις και μια κοπέλα. Θα βγεις από το σπίτι σου. Μένοντας στο σπίτι πώς περιμένεις να γίνει το "θαύμα";
Το ίδιο άχρηστος και αδιάφορος αισθανόσουν και όσο διάστημα είχες σχέση;