Thanks for support! Λογική και έρωτας δύσκολα συμβιβάζονται μάλλον...
Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε...
Printable View
Quote:
Originally posted by eirineta
αν δεν υπήρχε η λογική δεν θα υπήρχε και ο έρωτας παιδί μου..
Δοκίμασε και το \'\'ο έρωτας με έρωτα περνάει\'\' (αν και δεν το εχω εφαρμόσει ποτε.)
Quote:
Originally posted by Kleiw
Δοκίμασε και το \'\'ο έρωτας με έρωτα περνάει\'\' (αν και δεν το εχω εφαρμόσει ποτε.)
δεν έχεις άδικο σ\'αυτό. Θα ήταν μία αναπλήρωση του κενού αρχικά, κάτι πιο ουσιαστικό στη συνέχεια. Για να το κάνει πρέπει να δημιουργήσει κενό όμως. Κι εκείνη είναι ακόμα γεμάτη...
Παρόλα αυτά, ντύσου, πλύσου, βάψου, φτιάξου και όρμα. Με μικρές προσδοκίες παρακαλώ για αρχή..Μην περάσουμε από μια απογοήτευση σε άλλη..
Αχ βρε ειρηνάκι μου! Η Μαγκιά βρε ειναι στο να τον βλέπεις και να μη σου κάνει κλικ.
Σου στειλε φιλί είπες? ΣΙΓΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕ!
Δες τον γλυκεια μου στις πραγματικές του διαστάσεις
Ενας ανασφαλής σιτεμένος για σένα γκομενάκος είναι που ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του. Το να κάνεις ειρηνάκι στα 32 τον DJ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ εκτός πια και αν είσαι ΤΟ αστέρι πανελληνίως και ο περιζήτητος επαγγελματίας που δε προλαβαίνει να κλείνει δουλειές.
Οι ΑΝΤΡΕΣ στα 32 δε παιζουν τους γκομενάκους. ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
Και μόνο αυτό φτάνει να τον απομυθοποιήσεις και να δεις ποσο αξίζει να χτυπάει τρυφερή 19χρονη καρδούλα σου για κάποιον που δε ξέρει που πάνε τα τεσσερα.
Ελπίζω αποψε να κοιμηθεις
Quote:
Originally posted by celia
Αχ βρε ειρηνάκι μου! Η Μαγκιά βρε ειναι στο να τον βλέπεις και να μη σου κάνει κλικ.
Ενας ανασφαλής σιτεμένος για σένα γκομενάκος είναι που ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του. Το να κάνεις ειρηνάκι στα 32 τον DJ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ εκτός πια και αν είσαι ΤΟ αστέρι πανελληνίως και ο περιζήτητος επαγγελματίας που δε προλαβαίνει να κλείνει δουλειές.
Και μόνο αυτό φτάνει να τον απομυθοποιήσεις και να δεις ποσο αξίζει να χτυπάει τρυφερή 19χρονη καρδούλα σου για κάποιον που δε ξέρει που πάνε τα τεσσερα.
αυτό κι αν είναι εκλογίκευση...:)
Δηλαδη εγω και τοσοι αλλοι που στα 30-40-50 ειμαστε ανεργοι, αλλοι τοσοι που δουλευουν σε δουλειες των 700 ευρω, τι ακριβως ΧΤΙΖΟΥΜΕ; Το ΤΙΠΟΤΑ; \'Η μηπως υποσκαπτουμε το ΜΕΛΛΟΝ μας; Δεν ξερουμε που μας πανε τα τεσσερα; Και δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το επαγγελμα του DJ;Quote:
Originally posted by celia
Τεσπα, δεν καθησα να διαβασω ολο το thread, ισως κατι μου διαφευγει. Αλλα τα οσα λες σε αυτο το post δεν μου αρεσαν.
-βρε gog μου μην το παίρνεις προσωπικά.. εδώ έχουμε μία πώρωση να επιτελέσουμε..;)
το πακέτο πάει ολόκληρο..
-δεν κατηγόρησε κανείς τους ανθρώπους που είναι σε φάση δημιουργίας, αλλά εκείνους που νομίζουν οτι είναι οι ίδιοι οι Δημιουργοί, χωρίς να είναι.
επίσης, άλλο 30, άλλο 40, άλλο 50. ε?
Γκρρρ... Με αναγκαζεις να διαβασω ολο το thread τωρα. Επανερχομαι σε λιγο...Quote:
Originally posted by Reina
-βρε gog μου μην το παίρνεις προσωπικά.. εδώ έχουμε μία πώρωση να επιτελέσουμε..;)
το πακέτο πάει ολόκληρο..
-δεν κατηγόρησε κανείς τους ανθρώπους που είναι σε φάση δημιουργίας, αλλά εκείνους που νομίζουν οτι είναι οι ίδιοι οι Δημιουργοί, χωρίς να είναι.
επίσης, άλλο 30, άλλο 40, άλλο 50. ε?
xexe..
λοιπον σου απαντάω gog magog για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
1. Ανεργος τι θα πει στα 30 στα 40 η στα 50? Aπο τα 30 εως τα 50 μεσολαβουν 20 ολοστρογγυλα χρονάκια. Αν κάποιος δε δουλεψε ποτε αυτά τα 20 χρονάκια, η έχει προβλημα υγείας η επιλέγει να ειναι άνεργος.
2. Αν απολύθηκε προσφάτως τότε σίγουρα θα αναζητήσει εν ευθετω χρονω μια δουλίτσα έστω και των 600 ευρω για να επιζήσει και αυτό είναι φυσιολογικό και απόλυτα αξιοπρεπές
Η Δουλεια του DJ είναι μια καθόλα αξιοπρεπής δουλειά αρκεί να σε παίρνει ηλικιακα και να μη τη χρησιμοποιείς για να βγάζεις γκομενίτσες τις οποίεσ στη συνέχεια τις πληγώνεις παιζοντας τες σα μπεγλέρι.
Πρέπει κατά τη ταπεινή μου γνώμη να βάζουμε όρια ανάμεσα στο τι θα κανουμε με τη ζωη μας σε ποιο χρονο θα το κανουμε και γιατί πρέπει να το κανουμε. Αν κάτι δε μας κάθεται για μελλοντική κατάσταση κάνουμε μια στροφούλα και αναζητάμε κάτι καλύτερο.
Αρχικα να πω, οτι διαφωνω με το να βαζεις οριο ηλικιας σε μια δουλεια σαν του DJ. Αυτο ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω. Δεν θα σχολιασω το οτι \"βγαζει γκομενιτσες\" καποιος απο αυτη τη δουλεια, αφου δεν το εθιξα ουτε στο προηγουμενο post μου και δεν ειναι αυτο που με ενδιαφερει.
Οταν ειπα οτι \"στα 30-40-50 ειμαστε ανεργοι\" εννοουσα οτι στατιστικα, καθε μερα, υπαρχουν πολλοι ανεργοι, οι οποιοι εχουν και διαφορετικες ηλικιες, οι οποιες ξεκινανε απο 30 και φτανουν εως και 50. Δεν ημουν αρκετα σαφης σε αυτο.
Αν καποιος απολυθει, λογικο ειναι οτι θα ψαξει για δουλεια και ειναι πιθανο να βρει.
Οταν ομως λες αυτο:
\"ούτε μια δουλειά της προκοπής δε κατάφερε να βρεί στα 32 του\"
τοτε αυτοματα διαχωριζεις τις δουλειες σε 2 κατηγοριες:
1. Δουλειες προκοπης
2. Δουλειες \"μη προκοπης\"
Αν μαλιστα λαβουμε υποψη μας και το οριο ηλικιας που βαζεις στην δουλεια του DJ, τοτε υπαρχει και μια κατηγορια με δουλειες που αναλογα με την ηλικια ειναι δυνατο να ανηκουν ειτε στην κατηγορια 1 ειτε στην 2. Αρα:
3. DJ
(Σε περιπτωση που βρεθει και αλλη δουλεια παρομοια με του DJ, πρεπει να βρουμε και ενα ονομα στην κατηγορια)
Αυτα ολα προκυπτουν απο τα λεγομενα σου, συμφωνα με τον τροπο που τα αντιλαμβανομαι εγω.
Και διαφωνω καθετα.
Θεωρω οτι το θεμα της δουλειας ή εργασιας ή οπως αλλιως μπορει να γραφτει, ειναι ενα πολυ λεπτο θεμα και πολυ σημαντικο. Και κοσμωντας το με λεξεις οπως \"προκοπης\" ή αναφεροντας το ως \"δουλιτσα\" σε φαση που μιλαμε γενικα γι αυτο, το απαξιωνουμε.
Δυστυχως δεν ζουμε στην τελεια κοινωνια. Οι εργασιες που εχουμε να επιλεξουμε δεν προεκυψαν απο τις πραγματικες μας αναγκες, αλλα απο την αναγκη του συστηματος για κερδος. Και δεν φτανει αυτο, εχουμε και ανεργια. Σε μια τετοια πραγματικοτητα ειναι δυνατον να εχουμε ολοι ισες ευκαριες; Ειναι δυνατον να εχουμε ολοι επιλογες βασισμενες στις προσωπικες μας αναγκες; Ειναι δυνατον ολοι να μπορουμε να χτισουμε το μελλον μας, οπως λες;
Αυτη η μικρη \"παρενθεση\" απο εμενα. Συνεχιστε με το θεμα σας. :P
gog?
τα διάβασες όλα?:(
Ναι. Γιατι;Quote:
Originally posted by Reina
gog?
τα διάβασες όλα?:(
Quote:
Originally posted by MANTHES
Όπως λέω θέλω μια κοπέλα για να αναπνέω από την αναπνοή της.
Δεν μπορεσα να μην το απομονωσω και να μην το σχολιασω.
Σε πρωτη φαση μου φανηκε απολυτα αυτοκαταστροφικο.
Καλημέρα παίδες!
Κατ\' αρχάς, ο φίλος μας εννοείται ότι δεν θα το άφηνε στο χθεσινό αιωρούμενο φιλί. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν και σήμερα και μάλιστα με πολύ περίεργο ύφος. Δεν είναι καλά, αλλά να μην ανησυχώ. Από την άλλη πονάει και δεν μπορεί να κοιμηθεί...
Κι εγώ τι να κάνω ρε φίλε? Να ρθω να σου φτιάξω τσαγάκι και να σε χαιδεύω να κοιμηθείς?
Σα βρεμένη γάτα στα μηνύματα και με μικρές εκρήξεις έρωτα κι αγάπης...Ελπίζει να είμαι καλά, ότι θελήσω είναι εεκί για μένα...και άλλα τέτοια άκυρα!
Τι έγινε? Χθες δεν ήρθε καμιά από το μαγαζί και γύρισες σπίτι μόνος και σου τη βάρεσε?
Παρ\' όλα αυτά κρατάω χαρακτηρα! Μικρά βήματα, καλή αρχή...Και ναι, το βράδυ κοιμήθηκα...Μόνο που γμτ με ξύπνησε χαράματα όταν γυρνούσε από τη δουλειά....γιατί δεν μπορούσε να μου στείλει το βράδυ....Έπρεπε να με ξυπνήσει χαράματα (και ξέρει ότι μετά δεν ξανακοιμάμαι)
Όσο για το επάγγελμα του dj. Γνώρισα πολλούς και οι πιο πολλοί από αυτούς είναι πιτσιρίκια. Ο \"δικός μας\" είναι από τους μεγλύτερους και παλαιότερους στο κουρμπέτι. Βέβαια αυτό δεν τον κάνει πανελλήνιο αστέρι...Το θέμα δεν είναι το τι δουλειά κάνεις. Όλες καλές είναι, της προκοπής και όχι της ντροπής. Ούτε έχει να κάνει ο σκοπός. Ένας πιτσιρικάς μπορεί να αρχίσει αυτή τη δουλειά για να βγάζει γκομενίτσες, να μπει στη \"νύχτα\" που ακούγεται προκλητική κλπ. Αλλά δεν εναποθέτει τις ελπίδες του εκεί.
Συο πρώτο μήνυμα έγραψα πως καλά καλά δεν βγάζει το νοίκι. Δεν εννοούσα ότι με ενδιφέρουν τα λεφτά. Εννοούσα το εξής:
Δεν μπορείς ρε φίλε να είσαι 32, να δουλεύεις σ\' αυτή τη δουλειά που σε διαλύει σωματικά και πνευματικά (τη σιχίνεσαι μετά από λίγα χρόνια!) και να έχεις και την απαίτηση να γνωρίσεις μια σοβαρή κοπέλα κοντά στην ηλικία σου για μια σοβαρή σχέση...Έχει δίκιο η άλλη που σε απορρίπτει 3 χρόνια. Πώς θέλεις να κάνεις οικογένεις παιδί μου? Εδώ όντως δε σου φτάνουν για το νοίκι. Το παιδί πως θα το μεγαλώσεις?Θα το βάλεις ατραξιόν στο μαγαζί?Α, βέβαια, την απάντηση μου την έχεις δώσει...Θα δουλεύει η γυναίκα σου κι εσύ θα φροντίζεις το σπίτι και το παιδί. \"Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα στα 18 μου θα σπούδαζα\"... Μα παιδί μου, και τώρα μυαλό 18χρονου έχεις...
Είμαι πολύ σκληρή? μα συγγνώμη αλλά είναι πράγματα αυτά?
ΥΓ. gog_magog η δουλειά του dj έχει από μόνη της ημερομηνία λήξης. Πίστεψέ με. Είμαι μικρή ακόμα αλλά τουλάχιστον αυτά τα είδα από μέσα. Μετά τα 30 δύσκολα σε παίρνουν για δουλειά. (κι αυτός επειδή είναι καλός στη δουλειά του έχει ακόμη πού να δουλέψει αλλά δεν είναι όλοι έτσι) Αλλιώς πρέπει να είσαι ο Tiesto. Και ναι, οι μαγαζάτορες παίρνουν και djs πιτσιρίκια, ψιλοωραίους που όταν θα κεράσουν τη γκόμενα σφινάκι, αυτή την επόμενη φορά θα ξαναπάει στο μαγαζί. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ΕΤΣΙ βγάζουν γκομενίτσες...
Το έχω κάνει αλλά τελικά κατάλαβα ότιQuote:
Originally posted by Kleiw
1. αυτό που βρίσκεις για να ξεχαστείς δεν είναι έρωτας και δουλεύεις τον εαυτό σου
2.Πολύ πιθανό να πληγώσεις κάποιον άλλον που δε φταίει
(γι\' αυτό και ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κι εγώ παράλληλες σχέσει όπως κι εκείνος για να μην πονάω)
Το βρίσκω ηθικά απαράδεκτο να παίζεις με τον χρόνο και την καρδιά κάποιου κι αν εκείνος ποτέ να σε ερωτευτεί να του λες αυτά που ακούω εγώ τώρα\"μα τα ήξερες από την αρχή τα πράγματα, ν θες φύγε κλπ\"
3.Αν δεν τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας πώς θα δημιουργήσουμε κάτι αξιόλογο? Είμαι η πρώτη που φοβάται να μείνει μόνη της αλλά ξέρω ότι κάποιες φορές είναι το πιο υγιές...Έτσι δεν είναι?
Συμφωνώ με την Κλειώ. Χρειάζεσαι κάποιον που να σε αγαπάει και να τον αγαπάς πραγματικά. Δεν είπε να κάνεις σχέση απλά για να είσαι με κάποιον. Και μια διευκρίνηση. Είμαι 31χρ και σχετίζομαι με μια 20αρα. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον να σε λατρεύει. Αν κάποιος θέλει να το παίζει γκομενάκιας η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα
Συμφωνώ και δεν βάζω όλους του άντρες τις ηλικίας σου που σχετίζονται με κοπέλες της ηλικίας μου στην ίδια κατηγορία...Αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος και όπως σωστά λες το πώς φέρεσαι είναι θέμα χαρακτήρα αι όχι ηλικίας...Μιλάω για αυτούς που βρίσκονται στη δική ΤΟΥ κατηγορία...
Όσο για το να \"είμαι απλά με κάποιον\"...δεν ξέρω...Μπορεί να έχει αποτέλεσμα...Μπορεί και όχι πάλι...Αλλά (τουλάχιστον για μένα) είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ και να μπορείς να μη δεθείς μαζί του. Γιατί δεν δένεσαι? Δε σ\' αρέσει αρκετά? Τοτε γιατί να περνάς έστω και μερικές ώρες μαζί του?
Και πάλι το λέω, το θεωρώ \"ανήθικο\" να περνάς το χρόνο σου με κάποιον έτσι, ακόμη κι αν το έχει δεχτεί κι ο ίδιος, γιατί αν αλλάξουν τα συναισθήματα, κάποιος θα πληγωθεί...For sure!
δεν το έχω κάνει ποτέ ..........
ομως , αν και έμενα διάστημα μόνη μου για να το ξεπεράσω (και μεγάλα διαστήματα), οταν έρχεται ενας άλλος στο προσκήνιο πολλά υποσχόμενος, τα πράγματα γίνονται πιο ευκολα .
τώρα βλέπω καλύτερα οτι είχα πάρει την σωστή απόφαση να τελειώσω σχέσεις , παρόλο που δεν μου ήταν ευκολο .......... την ώρα που το ζεις έχεις τις αμφιβολίες σου, γιατί παλευει η λογική με το συναίσθημα ............. μεχρι να νικήσει η λογική , θα αμφιταλαντευεσαι .......
Κοιτα να δεις πάντως, τον έφτυσες και κόλλησε . :P
έχεις δίκιο σε όσα λες περί \"έρωτα που γιατρέυεται με έρωτα\" αλλά αφενός δεν βρήκα κάποιον πολλά υποσχόμενο και αφετέρου εμμένω στην άποψη περί πόνου...
Όσο για το φτύσιμο και το κόλλημα...άσε! Δεν έχει νόημα. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν 5-6 φορές ακόμη. Τον φτύνω ή του λέω να το τελειώσουμε, κολλάει, λέει ότι του λείπω κλπ κλπ, εγώ νιώθω τύψεις και ξαναγυρνάω! Ξέρει τι να κάνει για να τον \"λυπηθώ\" μου τα ρίχνει εμμέσως (πχ σήμερα -> \"δεν μπορώ να κοιμηθω\") και πάντα έχει αποτέλεσμα...Λες αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά?
Δεν ξέρω αλλά ο σημερινός ήλιος με κάνει να τραγουδώ αισιόδοξα!Καλημέρα ξανά! Με τον δεύτερο καφέ!!!
Συμφωνώ απόλυτα με την Κλειώ. Ερωτεύσου!!!
Δώσε σε κάποιον που το αξίζει το πλούτο των συναισθημάτων που κρύβεις μέσα σου. Μη σπαταλάς σάλιο και φαιά ουσία για ανεπαρκείς τύπους σα το κύριο \"στριβειν δια του αρραβώνος\"
Αυτό που έχεις γλυκειά μου με τον τύπο δεν είναι σχέση. Επομένως για ποια παραλληλη σχέση μιλάς? Η σχέση χρειάζεται δύο καρδιες που ακουμπάνε η μια στην αλλη και χτυπάνε μαζί για όσο αυτό κρατήσει. Δεν εξαπατας κανένα αν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να βιώσει εναν όμορφο έρωτα.Και ξέρεις γιατί δεν εξαπατάς? Γιατί το έτερο ημισυ απλώς δεν υπάρχει.
Είναι αλλού!!!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ εκεί που φαντάζεσαι. Σε καμμιά άλλη γκομενίτσα. Είναι κρυμένος στον εαυτό του και κουκουλωμένος με τις ανασφάλειες του. Το μόνο που ζητάει από σένα και από τις άλλες κοπέλες είναι να του κάνετε που και που καμμιά τονωτική ένεση εγωισμού έτσι για να πορευεται κι αυτος ο έρμος στη ζωή του
ΟΧΙ ! Δεν λέω να περιμένεις καμια αλλαγή ! Αυτο είναι παραμύθιασμα . Απο την στιγμή που φοράτε διαφορετικές ταμπελίτσες και ο καθένας ψάχνει άλλου είδους σχέση, δεν εχει νόημα να τρέφεις αυταπάτες οτι μπορεί να αλλάξει .
Προσπάθησε μόνο να αλλάξεις την ταμπελίτσα σε \'\'Είμαι ελευθερη, διαθέσιμη και θέλω να γνωρίσω νέους ανθρώπους , μεχρι να βρω αυτο που μου ταιριάζει \'\'
Θα βρεθεί ο καινουργιος ερωτας.........είναι θέμα χρονου .........
Στο φτύσιμο αναφερόμουν .......... και στο τι αλλαγή μπορεί να φέρει .
Τι να πω?Το \"στρίβειν δια του αρραβώνος\" δεν βοήθησε ποτέ κανέναν το ξέρω!
Και επίσης, δεν αυταπατώμαι ότι αυτό που έχουμε λέγεται σχέση...Ούτε κατά προσέγγιση...Ξέρω ότι είναι τόνωση εγωισμού (με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα) και κάλυψη των ίδιων ανασφαλειών...Έχει συζητηθεί ανοιχτά αυτό μεταξύ μας...
Είναι θέμα χρόνου, ε kleiw? Τις προάλλες συζητούσα ακριβώς αυτό με έναν πολύ καλό μου φίλο...Γιατί να έχω απαίτηση να βρω τον έρωτα της ζωής μου, ή εν πάση περιπτώσει έναν΄δυνατό και όμορφο έρωτα, στα 19 μου? Άλλοι πεθαίνουν και δεν το έχουν ζήσει αυτό το συναίσθημα...Γιατί εγώ (και κάθε εγώ) να περιμένω να το ζήσω τώρα?
\"Άντρα θέλω τώρα τον θέλω\" αλλά δεν γίνεται μάλλον ε? ;Ρ
μην περιμένεις ............ να ξέρεις όμως να τον καλοδεχτείς .................... πολλές φορές οι ίδιοι βάζουμε εμπόδια στη ζωή μας .
Και αν είναι παλι μια σχέση που δεν σε καλύπτει, να τολμήσεις να την τελειώσεις . Είσαι πολύ μικρή για να συμβιβάζεσαι .
Να επικεντρωθείς σε εσένα και στο να σου αρέσεις και ολα θα γίνουν . Να έχεις εμπιστοσύνη στην τυχη σου . Εσυ απλά μην την διώξεις , οταν σου χτυπήσει την πόρτα .
Το είπα εγώ ότι πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic για τους συμβιβασμούς...!
Δηλαδή όταν έρθει να μην βάλω τα χεράκια μου και βγάλω τα ματάκια μου,έτσι?Το έχω ξανασκεφτεί αυτό...Μήπως απλά πάντα νομίζουμε ότι το γρασίδι βρίσκεται από την άλλη μεριά του φράχτη. Πάντα από εκεί που δεν είμαστε εμείς?
Κι όμως...Ίσως απλά δεν είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για να δούμε ότι βρισκόμαστε κι εμείς από εκείνη την πλευρά!
Τώρα θυμήθηκα πάλι το \"μικρό πρίγκηπα\"...Τι ωραίο βιβλίο...Μάλλον ο σημερινός ήλιος έκανε τη σκέψη μου να πετάει από εδώ εκεί.
Είστε καλά σήμερα? Είστε αισιόδοξοι?Χαμογελάτε και ονειρεύεστε ακόμα?Πείτε μου ναι, να χαρώ για σας...Pleasssssssssssse!
Ναι , είμαστε καλά !
:)
Και χαμογελάμε !
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Και βάζουμε και πολλά θαυμαστικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
:P
Έτσι μπράβο!!!!!!!!
Kleiw με έκανες ακόμη πιο ευτυχισμένη απ\' ότι ήμουν!!!!!!!!!
Να χαμογελάτε....Και στέλνω και πολλά δικά μου χαμόγελα και αγκαλιές σε σας!!!!!!!!!
Χωρις να θελω να φανω κακος... πιστευω οτι καλα σας κανουν. Γιατι παντα λετε οτι δεν θελτε τετοιους τυπους ανδρων αλλά οι περισσοτερες εκει καταληγετε. Αφου σας αρεσουν αυτοι οι χαρακτηρες και αυτου του τυπου οι σχεσεις τοτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα γκρινιζετε, αφου παλι εκει θα γυρισετε ή ο επομενος που θα διαλεξετε παλι αυτη την συμπεριφορα θα εχει. Ο συγκεκριμενος κυριος αφου βλεπει οτι μπορει και σας εχει σηκω-κατσε και 2-3 ταυτοχρονα το κανει γιατι ετσι περναει ευχαριστα .
Μια παρενθεση, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως απο την αλλη βριζετε τους νεαρους και ειδικα τα ατομα που ειναι κοντα στην ηλικια σας, για ανωριμοτητα, για χιλια δυο πραγματα, στην ουσια τιποτε ομως απο αυτα δεν ισχυουν.
παγωμενε,
αυτοι που μιλανε για σηκω και κατσε,
στην συνεχεια οταν ενα ζευγαρι παραγνωριστει αυτα τελειωνουν.
Οι \"καλοι\" πετανε την μασκα τους καιτους μενει η πραγματικοτητα.
Δεν μιλαω για αντρες μονο, αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχουν καλα και κακα παιδια.
Υπαρχουν στιγμες, χαρακτηρες και συνδιασμοι αυτων αναλογα τις συνθηκες.
Ολοι ειμαστε ανωριμοι, ανυπομονοι, εγωιστες και οτι αλλο θες.
Θελει πολλη δυναμη για να δεις την αλλη οχθη, ποσο μαλλον να περασεις απεναντι.
Εν ολιγεις δεν φαινεσαι κακος, απλα νομιζεις οτι εχεις περασει καπου αλλου και μας κοιτας.
Διπλα εισαι απλα δεν το εχεις καταλαβει....
Αφού εγώ άνοιξα το τόπικ και γκρίνιαξα, μάλλον εγώ πρέπει να δώσω και την εξήγηση που ζητάς παγωμένε...
Λοιπόν όχι, δε γουστάρω τους άντρες που δείχνουν την αντρίλα τους με τον αριθμό των γυναικών που έχουν πη...ει. Όπως επίσης δεν γουστάρω τους άντρες που με έχουν σήκω κάτσε. Όπως κι αυτούς που είναι ανώριμοι, εγωιστές και ό,τι άλλο θες να προσθέσεις...
>Και τότε τι έκανες μ\' αυτόν τον άνθρωπο θα με ρωτήσεις, και δικαίως...
Εδώ θα συμφωνήσω με τον krino πως η μάσκες κάποια στιγμή θα πέσουν. Και από τους δύο. Ούτε εγώ είμαι τέλεια και προφανώς έχω πληγώσει (πιο ήπια βέβαια) άλλους ανθρώπους. Όταν λοιπόν οι μάσκες θα πέσουν τότε έχω την επιλογή να μείνω ή να φύγω...Το περίεργο μ\' αυτόν ήταν πως μάσκα δεν φορούσε. Από την αρχή τα ΄\'ηξερα όλα είπαμε. Και το επέλεξα πιστεύοντας ότι δεν θα κολλήσω (κάτι σαν εξάρτηση από ηρωίνη φαντάσου το!)
>Και γιατί έμεινες αφού είδες αυτή την πλευρά του που δε σ\' άρεσε? θα ρωτήσεις...
Γιατί όταν κάποιον τον ερωτευτείς (αν το \"τον αγαπήσεις\" δεν σας πέφτει βαρύ) πλέον οι αποφάσεις τέτοιου τύπου είναι δύσκολες. Και τις έχω πάρει και μια και δυο και πέντε και έξι φορές...Αυτή δεν ξέρω ποια φορά είναι. Έχω χάσει το μέτρημα. Πάντως κάποια στιγμή δε θα ξαναγυρίσω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Και γιατί δεν άφησα ίσως τον εαυτό μου να γνωρίσει αυτούς τους νεαρούς που λες...Λάθος μου!
Δείτε το εξής: ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ!
Αυτό ήταν το μόνο μου επιχείρημα για να πάψω τα στόματα όλων! Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν γίνεται να έχουν όλοι άδικο κι εγώ δίκιο! Και είδα τις συμπεριφορές του με το πραγματικό τους νόημα. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Είπες παγωμένε πιο πάνω ότι αφού μπορεί να μας έχει 2-3 ταυτόχρονα και σήκω κάτσε...Εγώ ήμουν έτσι. Εγώ γκρίνιαξα. Εγώ πόνεσα και καμία άλλη από όλες αυτές. Η κάθε μια για άλλους λόγους. Η μια έχει γκόμενο εδώ και χρόνια, η άλλη βγαίνει μόνο με ματσώ και ο δικός μας, της έκανε μόνο για το κρεβάτι γιατί κατά τα άλλα δεν το φυσάει, η άλλη δούλευε κι αυτή dj και δεν έλεγε...και το καλύτερο, η άλλη ήταν ψυχολόγος, οπότε μάλλον κάποια στιγμή είπε \"η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά\"
Τώρα, εγώ που κόλλησα, και τον ερωτεύτηκα και πόνεσα και έκλαψα και του τα είπα όλα και νιώθω ακόμη πράγματα γι\' αυτόν και γκρινιάζω.....είμαι η μοναδική. Οι άλλες no problema! ΑΡΑ? Άρα οι άλλες δεν ξέρω αν θα πέσουν πάλι πάνω σε τέτοιους...
Όσο για μένα...ούτε εγώ δεν ξέρω...Μεγάλα λόγια δε λέω...Από κυκλοθυμία αλλό τίποτα και γενικά ο αυθορμητισμός μου παραπάει. Μπορεί να πέσω σε άλλον τέτοιο, ναι. Μπορεί να πέσω και σε χειρότερο, μπορεί να γυρίσω και στον ίδιο...
Το έχω ξαναπεί...Ούτε εγώ η ίδια δεν εναποθέτω τις ελπίδες μου πάνω μου. Δεν με εμπιστεύομαι...Μπορεί να είναι και θένα ανασφάλειας, ότι δεν αξίζω κατι καλύτερο. και πράγματι, ίσως δεν αξίζω...
Σε κάλυψα λοιπόν, παγωμένε? Με συγχωρείς αν το ύφος μου σου φαίνεται απότομο...δεν στοχεύει σε σένα. Απλά πονάω. Κι όταν ακούω ότι φταίω (ενώ όντως φταίω) ε, πονάει παραπάνω...
αν και δεν απευθυνεσαι σε μενα
εχω πραγματα να πω.
Quote:
Το έχω ξαναπεί...Ούτε εγώ η ίδια δεν εναποθέτω τις ελπίδες μου πάνω μου. Δεν με εμπιστεύομαι...Μπορεί να είναι και θένα ανασφάλειας, ότι δεν αξίζω κατι καλύτερο. και πράγματι, ίσως δεν αξίζω...
Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην αξιζει κατι καλο στη ζωη του.
Ακομα και αυτος που ειναι ο χειροτερος εχθρος σου.
Απλα εισαι ανασφαλης οπως ΟΛΟΙ μας σε αυτο πλανητη.
Δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι κατι αλλο, ειναι κατι που θα ζησεις με αυτο και σιγα σιγα θα το ξεπερνας.
Σε κάλυψα λοιπόν, παγωμένε? Με συγχωρείς αν το ύφος μου σου φαίνεται απότομο...δεν στοχεύει σε σένα. Απλά πονάω. Κι όταν ακούω ότι φταίω (ενώ όντως φταίω) ε, πονάει παραπάνω...
φταις?
που φταις?
Λαθος σου αυτο και απεγκλωβισου απο αυτη την λογικη.
Εζησες κατι και απο αυτο πηρες καλες στιγμες και κακες.
Φυσικα και δεν ηταν τα πραγματα οπως πραγματι τα ηθελες και αυτο ειναι το σωστο που εκανες.
Μην φοβασαι να χωθεις, να πληγωθεις, να σε απορριψουν.
Απο ολα αυτα θα μαθεις να ζεις καλυτερα και θα μπεις βαθυτερα σε αυτο που λεμε το νοημα της ζωης....
Αν ειναι δυνατον να σκεφτεσαι ετσι εσυ που εχεις ολη την ζωη μπροστα σου.
Και μιας και τα συζηταμε,
αν πληγωθηκες τωρα ετσι, ετοιμασου για πιο χειροτερα πιο μετα.
:P
Θα ξαναπληγωθεις και αρκετες φορες μαλιστα, να μαθεις ομως απο αυτο να παιρνεις πραγματα και να γινεσαι δυνατοτερη και οχι να εχεις αυτο το μιζερο μουτρακι που φορας τωρα.
Οσο σε πληγωνουν τοσο θα γινεσαι καλυτερη και σοφοτερη.
Αν επιδιωξεις το αντιθετο, ετοιμαζεσαι να σκαψεις το λακο σου.
Γιατι θα νομιζεις οτι ο κοσμος ειναι ενα υπεροχο πραγμα, κατι που δεν ισχυει φυσικα.
Μαθε να ζεις με αυτο που μισεις και αγαπησε το οπως του πρεπει για να μπορεσεις να το αντιμετωπισεις....
Μαθε να ζεις με αξιοπρεπεια οτι και να σου συμβαινει, σε οτι φαση και αν γινεται αυτο.
Κανε ολα τα παραπανω, και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα....
Ολα τα εμποδια μπροστα σου θα τα μεριαζεις με απλη κινηση του χεριου σου, θα το κανεις τοσο απλα που θα σου φανει απιστευτα απλο....
Οσον με αφορα, οι καλυτερες μου φασεις στην ζωη μου ειναι οταν ειχα προβληματα, οταν με χωριζαν κλπ κλπ....
Απο αυτες τις φασεις εγινε καλυτερος, καταλαβα τους ανθρωπους και εμαθα να περπαταω παντα με το κεφαλι ψηλα....
Φιλακια στα γλυκα σου μαγουλακια
;)
krino μου με συγκίνησες...σνιφ...τα δέχομαι τα φιλάκια αλλά να σου πω κάτι για τα υπόλοιπα...
Κατ\' αρχάς όταν λέω φταίω, φταίω που ταλαιπωρώ τον εαυτό μου πρώτα και μετά τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και πρέπει να με ανέχονται όταν δεν είμαι και στα καλύτερά μου...Οκ, φίλοι είναι, γι\' αυτό υπάρχουν αλλά είναι κουραστικό και το ξέρω. Άσε το ότι επειδή δεν ακούω τις συμβουλές τους (που είναι οι ίδιες και με εδώ -> φύγε, ασ\' τον ,κα) θεωρούν μερικές φορές ότι τους γράφω στα...
Κατά δεύτερον, ΠΑΝΤΑ έπαιρνα ρίσκα και πολλές αποφάσεις που ήξερα ότι στο τέλος θα φάω τα μούτρα μου...Ήξερα ότι δε θα μου βγει σε καλό τέλος πάντων και θα πονέσω. Παρ\' όλα αυτά ΠΟΤΕ δε φοβήθηκα να προχωρήσω. Και γι\' αυτό είμαι περήφανη. Ξέρω παιδιά στην ηλικία μου (που όπως λες έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας) και φοβούνται να βγουν από τη γυάλινη σφαιρα τους. Κι εγώ μέσα σ\' αυτή ζούσα αλλά αν δεν βγήκα εντελώς, τουλάχιστον άρχισα να τη χτυπάω για να σπάσει...Και θα σπάσει σύντομα..
Τέλος, μια-δύο ιστορίες που με πλήγωσαν δεν με αλλάζουν από αυτό που είμαι. Δε θα σταματήσω να παίρνω ρίσκα. Και στην τελική έτσι είμαι. Δεν θα αντέξω μετά από χρόνια να λέω έχασα την ταδε ευκαιρία (και δε μιλάω μόνο για έρωτα), δεν προσπάθησα αρκετά το ένα ή το άλλο. Δεν θέλω να μετανιώνω αργότερα για πράγματα που έχω κάνει και πολύ περισσότερο για αυτά που θα φοβήθηκα να κάνω. Γι\' αυτό βάζω το κεφάλι κάτω και λέω ακριβώς ό,τι είπες: ΠΑΝΤΑ υπάρχουν καλά στοιχεία που παίρνουμε από τέτοιες καταστάσεις, ζούμε καλές στιγμές. Και τελικά, δεν με ενδιαφέρει αν αυτές οι καλές στιγμές είναι οι περισσότερες ή οι λιγότερες. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν...
Όσο γι\' αυτό που λες...οι καλύτερες φάσεις στη ζωή σου ήταν όταν σε χώριζαν, όταν είχες προβλήματα κλπ....Δεν θα πω ότι ήταν οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αλλά οι πιο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ φάσεις της ζωής μου. Πάντα έβγαζα τον εαυτό μου πιο καθαρό, πιο διάφανο, για τους άλλους και για μένα μέσα από αυτές. Λίγη περισσότερη αυτογνωσία, πολλά περισσότερα γραπτά...
Ξέρεις κάτι krino? Το βρίσκω μεγάλη μαλακία να φοβάσαι να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου επειδή κάποιος, κάπου, κάποτε σε πλήγωσε. Χάνεις πολλά. Και δεν αξίζει. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα έρθει η ώρα που θα μετανιώνεις για όσα ΔΕΝ έκανες αλλά τότε θα είναι αργά...ο χρόνος δε θα σου κάνει τη χάρη να γυρίσει πίσω...
χαίρομαι για αυτά που είπες krino. δεν ξέρω, αλλά σε νιώθω. ίσως να με νιώθεις κι εσύ...
ανταποδίδω τα φιλιά (στις μύτες των ποδιών σε φιλάει το πακετάκι!!!)
;)
Quote:
Originally posted by pagwmenos
Χωρις να θελω να φανω κακος... πιστευω οτι καλα σας κανουν. Γιατι παντα λετε οτι δεν θελτε τετοιους τυπους ανδρων αλλά οι περισσοτερες εκει καταληγετε. Αφου σας αρεσουν αυτοι οι χαρακτηρες και αυτου του τυπου οι σχεσεις τοτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα γκρινιζετε, αφου παλι εκει θα γυρισετε ή ο επομενος που θα διαλεξετε παλι αυτη την συμπεριφορα θα εχει. Ο συγκεκριμενος κυριος αφου βλεπει οτι μπορει και σας εχει σηκω-κατσε και 2-3 ταυτοχρονα το κανει γιατι ετσι περναει ευχαριστα .
Μια παρενθεση, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως απο την αλλη βριζετε τους νεαρους και ειδικα τα ατομα που ειναι κοντα στην ηλικια σας, για ανωριμοτητα, για χιλια δυο πραγματα, στην ουσια τιποτε ομως απο αυτα δεν ισχυουν.
Φίλε παγωμένε,
επειδή και \'γω για λίγο ήμουν \"αυτός ο DJ\" όχι με παράλληλες σχέσεις αλλά με πολλές σχέσεις διαδοχικά τη μία μετά την άλλη μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες που \"χτύπησα\" είχαν όλες ανεξαιρέτως πολλά προβλήματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όπως και \'γω εξάλλου γι\'αυτό κι έκανα τη μία σχέση μετά την άλλη.
Προσωπικά δεν μου έχει μείνει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο σεξουαλικές αναμνήσεις και νέα κόλπα στο κρεββάτι.
Είμαι σε μια σχέση τώρα για αρκετούς μήνες με μία κοπέλα που αφενός είναι πολύ ισσοροπημένη η ίδια αφετέρου με ωθεί νμα γίνω και \'γω καλύτερος. Η ηρεμία που δίνει αυτό το πράγμα κι η σιγουριά δεν συγκρίνεται.
Το να είσαι \"γκομενάκιας\" είναι πολύ πιο εύκολο απ\'ό,τι νομίζει κανείς. Χρειάζεται απλά θράσσος. Το άλλο, το αληθινό, είναι το δύσκολο. Χρειάζεται ωριμότητα.
Quote:
Originally posted by alexandros3
Φίλε παγωμένε,
επειδή και \'γω για λίγο ήμουν \"αυτός ο DJ\" όχι με παράλληλες σχέσεις αλλά με πολλές σχέσεις διαδοχικά τη μία μετά την άλλη μπορώ να σου πω ότι οι κοπέλες που \"χτύπησα\" είχαν όλες ανεξαιρέτως πολλά προβλήματα και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όπως και \'γω εξάλλου γι\'αυτό κι έκανα τη μία σχέση μετά την άλλη.
Προσωπικά δεν μου έχει μείνει τίποτα από όλα αυτά. Μόνο σεξουαλικές αναμνήσεις και νέα κόλπα στο κρεββάτι.
Είμαι σε μια σχέση τώρα για αρκετούς μήνες με μία κοπέλα που αφενός είναι πολύ ισσοροπημένη η ίδια αφετέρου με ωθεί νμα γίνω και \'γω καλύτερος. Η ηρεμία που δίνει αυτό το πράγμα κι η σιγουριά δεν συγκρίνεται.
Το να είσαι \"γκομενάκιας\" είναι πολύ πιο εύκολο απ\'ό,τι νομίζει κανείς. Χρειάζεται απλά θράσσος. Το άλλο, το αληθινό, είναι το δύσκολο. Χρειάζεται ωριμότητα.
Να τη πάλι η χαμηλή αυτοπεποίθηση...alexandros να είσαι σίγουρος ότι το άκουσα κι εγώ πολλές φορές από το ίδιο του το στόμα...
Και να σου πω την αλήθεια δεν κατακρίνω ούτε εσένα ούτε αυτόν που το κάνετε, ή το κάνατε με κάποιον τρόπο. Ίσως κάνει κάποιο καλό και στους δύο. Μαθαίνεις μέχρι πού αντέχεις, τι γουστάρεις και τι όχι. Στην τελική και οι κοπέλες με τις οποίες έκανες σχέσεις εσύ, κι εγώ η ίδια, σκληραίνουμε...μάλλον καλό είναι αυτό. το θέμα είναι αν γίνεται με τον σωστό τρόπο...
Καλά τα κόλπα στο κρεβάτι ( ;Ρ ) αλλά μην είσαι σίγουρος ότι και στις κοπέλες έμεινε μόνο αυτό. Τις πιο πολλές φορές μας μένει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό...
Όσο για τα περί ωριμότητας...συμφωνώ κι επαυξάνω!
Quote:
Quote:
Originally posted by alexandros3
Φίλε παγωμένε,
Να τη πάλι η χαμηλή αυτοπεποίθηση...alexandros να είσαι σίγουρος ότι το άκουσα κι εγώ πολλές φορές από το ίδιο του το στόμα...
Και να σου πω την αλήθεια δεν κατακρίνω ούτε εσένα ούτε αυτόν που το κάνετε, ή το κάνατε με κάποιον τρόπο. Ίσως κάνει κάποιο καλό και στους δύο. Μαθαίνεις μέχρι πού αντέχεις, τι γουστάρεις και τι όχι. Στην τελική και οι κοπέλες με τις οποίες έκανες σχέσεις εσύ, κι εγώ η ίδια, σκληραίνουμε...μάλλον καλό είναι αυτό. το θέμα είναι αν γίνεται με τον σωστό τρόπο...
Καλά τα κόλπα στο κρεβάτι ( ;Ρ ) αλλά μην είσαι σίγουρος ότι και στις κοπέλες έμεινε μόνο αυτό. Τις πιο πολλές φορές μας μένει κάτι πολύ πιο ουσιαστικό...
Όσο για τα περί ωριμότητας...συμφωνώ κι επαυξάνω!
Δεν ξέρω... για μένα πήγαζε από το ότι γενικά πίστευα ότι είμαι το δώρο του θεού στις γυναίκες. Δεν έβγαινε αλλαζονικό αυτό απλά μεταφέρονταν ως μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κι όταν τους τα ριχνα πάντα είχα από μέσα μου ότι τους έκανα χάρη και πάντα με τον τρόπο μου αδιαφορούσα αν έμεναν ή έφευγαν. Και δεν ήμουν ποτέ \"άγιος\". Ούτε κατάπεινα το θυμό μου όταν τον είχα ούτε τίποτα. Ήταν μια περίοδος πάρα πολύ έντονων συναισθημάτων, αχαλίνωτων ερωτικών στιχομυθιών και σεξουαλικότητας.
Είχα για κάποιο λόγο πιστέψει ότι οι νόμοι που ισχύουν για τους άλλους δεν ισχύουν για μένα. Δεν υπολόγιζα καθόλου την κοπέλα αλλά μόνο τον εαυτό μου. Δεν κρατούσα τίποτα πίσω και δρούσα υπό τη διττή αυταπάτη ότι όπως είπα οι κανόνες των άλλων δεν αφορούν εμένα κι ότι ο κόσμος είνα κατά βάση ανάξιος/κακός/κατώτερος. Αυτό μου έδινε την ελευθερία για τα πάντα καθώς και μια απαξίωση. Δεν ήταν και τόσο υγιεινό.
Αυτά από την δική μου πλευρά. Βάλε τώρα και των κοριτσιών και έδενε το γλυκό.
Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να το ψάξω...Μόνο που τα διάβασα μ\' έπιασε σύγκρυο...Χαίρομαι πάντως που είσαι τώρα σε μια σχέση όπως την περιέγραψες πιο πριν....Είναι τουλάχιστον πιο υγιεινή...
Όσο για το σεξ...Τελικά και οι άντρες και οι γυναίκες θυσιάζουν πάρα πολλά για την πάρτη του. Και οι κοπέλες ίσως (κάποιες από αυτές έστω) ίσως σε έβλεπαν σαν αρσενικό, μόνο σεξ, no strings attached, που έλεγα κι εγώ...
Άλλες πάλι μπορεί τώρα να σε βρίζουν και να κάνουν βουντού με τριχούλες που μάζευαν όταν κοιμόσουν δίπλα τους ;)
Τί να σου πω βρε παιδί μου? Πληγώνεις όταν απορρίπτεις τον έρωτα του άλλου. Δεκτόν βέβαια. Φιλανθρωπικό ίδρυμα είμαστε? αλλά να μωρέ, είναι που με πιάνει κι εμένα ο εγωισμός ρε γμτ! Γιατί όχι? Τέσπα...
Δεν ξανακάνω περπατιστά το φαύλο κύκλο των άλυτων ερωτημάτων...
Όσο για το θείο δώρο στις γυναίκες...ναί...έχει μια βάση...΄μόνο για αυτές που θέλαν να ζήσουν μια περιπετειούλα...για τις υπόλοιπες που μπορεί να το πήραν σοβαρά, πίστεψέ με, όπως είπες το γλυκό έδεσε! :)
Θέλεις να μου πεις πώς έγινε και δεν ερωτεύτηκες ή δε σε ερωτεύτηκε κάποια από αυτές?