Originally Posted by
superboy13
Γεια σου Κύκνε,ναι η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές ξυπνάς με μια πιο έντονη μελαγχολία, αλλά με το που ξυπνάς προσπάθησε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και είμαι σίγουρος πως θα αλλάζει όλο αυτό ,εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος πως θα τα καταφέρεις και θα σου περάσει ;).Αυτό με την εκδρομή μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα που λες πιο κάτω ,όταν και όποτε μπορέσεις να πας ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα είναι πολύ ωραία.
Όσο για το που περπάτησες ,άλλα ήταν δύσκολο που λες χτες ,τ ξέρω και εγώ με το ζόρι έκανα τα πάντα στις αρχές τις προσπάθειάς μου άλλα να ξέρεις σε σύντομο χρονικό διάστημα ο οργανισμός σου θα αρχίζει να στο επιστρέφει πίσω με πολύ θετικό τρόπο όλο αυτό .Υπομονή και προσπάθεια θέλει και να θυμάσαι ότι μπορείς να αλλάξεις τα πάντα ;)
Δραστηριότητες υπάρχουν πολλές εγώ θα σου πρότεινα μια που να περιλαμβάνει λίγη άσκηση και εκτόνωση..Εσύ θες να περιεχέι λίγη γυμναστική μέσα η προτιμάς κάτι χωρίς γυμναστική?
Υ.γ και επίσης να θυμάσαι να παίρνεις την αγωγή σου,θέλει λίγο χρόνο να δράσει ,μην αγχώνεσαι θα δράσει σύντομα