Δεν αντέχω άλλο... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118
    Banned
    εγω προτημω τα μαχητικα αθληματα του πληκτρολογιου οπως το στρειτ φαιτερ. ειναι οτι πρεπει για να ξεδωσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Εσυ ξερεις καλυτερα τι σε κανει να νιωθεις πιοο καλα αν και αυτο με την εκδρομη μου ακουγεται περιεργο. Δεν εχω βεβαια καταθλιψη για να σε νιωσω αλλα υποθετω οτι ενας με καταθλιψη δεν θα θελει και τοσο πολυ να παει εκδρομη και να νιωθει ασχημα σε μια ευχαριστη δραστηριοτητα αλλα ειπαμε ο καθενας ξερει τον εαυτο του. Μια δραστηριοτητα που μπορεις να κανεις και να απασχολησει τον εγκεφαλο σου χωρις να χρειαζεται γνωσεις η υποδομη στο σπιτι ειναι να γραφεις στιχους κανοντας ριμα. Ακομα καλυτερα να κολλας στιχους που θα γραφεις για τον εαυτο σου και την κατασταση σου ουσιαστικα να σου αφιερωσεις ενα τραγουδι γτ αν βγαλεις στιχους ολο και καποιος γνωστος θα πιασει μερικα ακορντα στην κιθαρα να το μελοποιησει οποτε θα ξεχαστεις κανοντας κατι δημιουργικο χωρις να ξοδευτεις καν. Επισης μπορεις να γραφεις καπου τις σκεψεις σου τις σκεψεις εκεινης της στιγμης που δεν εισαι καλα και που οταν τις διαβασεις καποια στιγμη που θα εισαι καλυτερα θα σε κανουν να δεις πιθανων πιο καλα τον ιδιο σου τον εαυτο. Οχι οτι θα βοηθησει και πολυ το τελευταιο απλα μια προταση σου κανω που μπορει να εχει καλο αποτελεσμα η και τιποτα.
    Θα ήθελα να πάω μια εκδρομή για ν' αλλάξω παραστάσεις, πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό κι ότι θα ξεφύγω λίγο αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχω την έντονη επιθυμία ν' ανοίξω την πόρτα του αμαξιού και να πηδήξω έξω για να πεθάνω κι αυτή η σκέψη με βασανίζει πολύ...μπορεί κάποιος να μου πει πώς να την κάνω να φύγει;
    Πρωτότυπες οι ιδέες σου, ευχαριστώ! Θα τις σκεφτώ, για ρίμα δεν ξέρω αν θα μου βγει κάτι αλλά τις σκέψεις μου μπορώ να τις γράφω...
    Πάντως εξακολουθώ να μην νιώθω καλά, βασανίζομαι και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...νιώθω θλιμμένη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Γεια σου Κύκνε,ναι η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές ξυπνάς με μια πιο έντονη μελαγχολία, αλλά με το που ξυπνάς προσπάθησε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και είμαι σίγουρος πως θα αλλάζει όλο αυτό ,εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος πως θα τα καταφέρεις και θα σου περάσει .Αυτό με την εκδρομή μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα που λες πιο κάτω ,όταν και όποτε μπορέσεις να πας ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα είναι πολύ ωραία.
    Όσο για το που περπάτησες ,άλλα ήταν δύσκολο που λες χτες ,τ ξέρω και εγώ με το ζόρι έκανα τα πάντα στις αρχές τις προσπάθειάς μου άλλα να ξέρεις σε σύντομο χρονικό διάστημα ο οργανισμός σου θα αρχίζει να στο επιστρέφει πίσω με πολύ θετικό τρόπο όλο αυτό .Υπομονή και προσπάθεια θέλει και να θυμάσαι ότι μπορείς να αλλάξεις τα πάντα

Δραστηριότητες υπάρχουν πολλές εγώ θα σου πρότεινα μια που να περιλαμβάνει λίγη άσκηση και εκτόνωση..Εσύ θες να περιεχέι λίγη γυμναστική μέσα η προτιμάς κάτι χωρίς γυμναστική?

Υ.γ και επίσης να θυμάσαι να παίρνεις την αγωγή σου,θέλει λίγο χρόνο να δράσει ,μην αγχώνεσαι θα δράσει σύντομα
    Θα προτιμούσα αν έχεις να μου προτείνεις κάτι χωρίς γυμναστική...ας πούμε αυτή τη στιγμή νιώθω θλίψη κι άγχος και δεν ξέρω τι να κάνω για να περάσουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μανμαν View Post
    Η γυμναστικη ομως ειναι το καλυτερο φαρμακο για τη καταθλιψη ειδικα τα μαχητικα αθληματα
    Καλά, στα μαχητικά αθλήματα στάνταρ θα έψαχνα μέρος να κρυφτώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα ήθελα να πάω μια εκδρομή για ν' αλλάξω παραστάσεις, πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό κι ότι θα ξεφύγω λίγο αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχω την έντονη επιθυμία ν' ανοίξω την πόρτα του αμαξιού και να πηδήξω έξω για να πεθάνω κι αυτή η σκέψη με βασανίζει πολύ...μπορεί κάποιος να μου πει πώς να την κάνω να φύγει;
    Πρωτότυπες οι ιδέες σου, ευχαριστώ! Θα τις σκεφτώ, για ρίμα δεν ξέρω αν θα μου βγει κάτι αλλά τις σκέψεις μου μπορώ να τις γράφω...
    Πάντως εξακολουθώ να μην νιώθω καλά, βασανίζομαι και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...νιώθω θλιμμένη...
    αστην να βρισκεται. μην την πολεμας.
    αν ηθελες να πηδηξεις απο καπου, μπορουσες να το κανεις απο δεκαδες μερη καθημερινα.
    προκειται για ψυχαναγκαστικη σκεψη, οχι για κινδυνο "πηδηματος", κατα την γνωμη μου.
    απλα βαζεις τρικλοποδιες στον εαυτο σου για να μην αναλαβεις δραση ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αστην να βρισκεται. μην την πολεμας.
    αν ηθελες να πηδηξεις απο καπου, μπορουσες να το κανεις απο δεκαδες μερη καθημερινα.
    προκειται για ψυχαναγκαστικη σκεψη, οχι για κινδυνο "πηδηματος", κατα την γνωμη μου.
    απλα βαζεις τρικλοποδιες στον εαυτο σου για να μην αναλαβεις δραση ..
    Τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο...το παράθυρο του δωματίου μου ν' ανοίξω μπορώ να πηδήξω που είναι κι η πιο απλή κίνηση χωρίς να χρειάζεται καν να μπω σε αυτοκίνητο...απλά θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να την αντιμετωπίσω γιατί με κάνει να νιώθω άσχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κι ίσως σε μερικούς μήνες να κάνω ταξίδι πολλών ωρών με το αυτοκίνητο...για μικρές αποστάσεις το παλεύω, αλλά για τόσες ώρες θα είναι μαρτύριο εκτός κι αν ως τότε μου περάσει αλλά αγχώνομαι...

Banned
    Θα προτιμούσα αν έχεις να μου προτείνεις κάτι χωρίς γυμναστική...ας πούμε αυτή τη στιγμή νιώθω θλίψη κι άγχος και δεν ξέρω τι να κάνω για να περάσουν...
    Καλησπέρα Κύκνε ,λοιπόν ωραία θα σου άρεσε να κάνεις ζωγραφική , κεραμική οι χειροτεχνίες στο σπίτι, επίσης θα μπορούσες να φτιάξεις κοσμήματα ,μεταλλικά βραχιολακια κ.α ?Νομίζω είναι αρκετά ευχάριστα και τα τρία .Όταν νιώθεις θλίψη προσπάθησε να δεις κάτι αστείο ,ένα βίντεο στο youtube, μια ταινία που θα απασχολήσουν το μυαλό σου ,και θα φτιάξουν λίγο την διάθεση και προσπάθησε να αλλάξεις τις σκέψεις σ, σε πιο θετικές . Νομίζω ότι η απασχόληση με κάτι από αυτά θα σ βοηθήσει και με το αγχός.
    Last edited by noobmoderator; 09-03-2015 at 18:51.

Senior Member
    οι "χειροτονιες" αφορουν τους παπαδες, σουπερμποι

Senior Member
    Τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο...το παράθυρο του δωματίου μου ν' ανοίξω μπορώ να πηδήξω που είναι κι η πιο απλή κίνηση χωρίς να χρειάζεται καν να μπω σε αυτοκίνητο...απλά θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να την αντιμετωπίσω γιατί με κάνει να νιώθω άσχημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κι ίσως σε μερικούς μήνες να κάνω ταξίδι πολλών ωρών με το αυτοκίνητο...για μικρές αποστάσεις το παλεύω, αλλά για τόσες ώρες θα είναι μαρτύριο εκτός κι αν ως τότε μου περάσει αλλά αγχώνομαι...
    σκεψου τοτε οτι ειναι πολυ αναποτελεσματικη σαν ιδεα...
    πολυ δυσκολο να πεθανεις, θα τραυματιστεις και θα υποφερεις χειροτερα ομως και το πιο ασχημο, οτι θα βαλεις σε κινδυνο ενα σωρο ανθρωπους που δεν σου φταινε σε τιποτε στον δρομο, που μπορει να σκοτωθουν στην προσπαθεια να σε αποφυγουν...

Banned
    οι "χειροτονιες" αφορουν τους παπαδες, σουπερμποι
    Ενα μικρό λαθάκι ήταν ,συγχώρα με

Senior Member
    Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Καλησπέρα Κύκνε ,λοιπόν ωραία θα σου άρεσε να κάνεις ζωγραφική , κεραμική οι χειροτεχνίες στο σπίτι, επίσης θα μπορούσες να φτιάξεις κοσμήματα ,μεταλλικά βραχιολακια κ.α ?Νομίζω είναι αρκετά ευχάριστα και τα τρία .Όταν νιώθεις θλίψη προσπάθησε να δεις κάτι αστείο ,ένα βίντεο στο youtube, μια ταινία που θα απασχολήσουν το μυαλό σου ,και θα φτιάξουν λίγο την διάθεση και προσπάθησε να αλλάξεις τις σκέψεις σ, σε πιο θετικές . Νομίζω ότι η απασχόληση με κάτι από αυτά θα σ βοηθήσει και με το αγχός.
    Νομίζω ότι θα μου άρεσε να ζωγραφίσω αν και δεν είμαι ο Ρενουάρ Σ' ευχαριστώ για την ιδέα! Είχα αγοράσει και μπλοκ και ξυλομπογιές πριν πολύ καιρό αλλά ακόμα έτσι είναι, θα δοκιμάσω να κάνω καμιά μουτζούρα
    Έγραψες "χειροτονίες" πριν; Χαχαχαχαχαχαχα! Μην παρεξηγηθείς, δεν κοροϊδεύω απλά μου φάνηκε αστείο και το σχόλιο της Ρέμεντυ...

Banned
    δεν παρεξηγούμε. Ναι έκανα ένα μικρό λαθάκι

Senior Member
    σκεψου τοτε οτι ειναι πολυ αναποτελεσματικη σαν ιδεα...
    πολυ δυσκολο να πεθανεις, θα τραυματιστεις και θα υποφερεις χειροτερα ομως και το πιο ασχημο, οτι θα βαλεις σε κινδυνο ενα σωρο ανθρωπους που δεν σου φταινε σε τιποτε στον δρομο, που μπορει να σκοτωθουν στην προσπαθεια να σε αποφυγουν...
    Έχεις δίκιο, είναι πολύ ηλίθια ιδέα...εγώ φανταζόμουν ότι θα πηδήξω και θα με χτυπήσει κάποιο αμάξι και θα μείνω στον τόπο χωρίς συνέπειες για τρίτους άγνωστους...θα προσπαθήσω να σκέφτομαι όσα μου είπες για να κρατήσω το χέρι μου μακριά από το χερούλι της πόρτας...όχι τίποτα άλλο αλλά τώρα που το σκέφτομαι κάπως πιο λογικά θα είμαι με την οικογένεια μου και θα ταξιδέψουμε για βάφτιση, μην τους κάνω αντί για βάφτιση να έχουν κηδεία χώρια το σοκ που θα πάθουν ακόμα κι αν δεν πεθάνω...πρέπει να μου τα βάλω όλα αυτά καλά στο μυαλό...ευτυχώς έχω καιρό ακόμα...

Senior Member
    Τώρα είμαι τόσο χάλια που πραγματικά σκέφτομαι να πηδήξω από το παράθυρο... Αλλά σκέφτομαι να πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο μήπως ξεχαστώ αν και μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω πάλι θα σκέφτομαι ν' ανοίξω την πόρτα...αλλά προτιμώ το παράθυρο...
    Μπα, άκυρη κι η βόλτα οπότε μου μένει μόνο το παράθυρο...

Banned
    Τώρα είμαι τόσο χάλια που πραγματικά σκέφτομαι να πηδήξω από το παράθυρο... Αλλά σκέφτομαι να πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο μήπως ξεχαστώ αν και μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω πάλι θα σκέφτομαι ν' ανοίξω την πόρτα...αλλά προτιμώ το παράθυρο...
    Μπα, άκυρη κι η βόλτα οπότε μου μένει μόνο το παράθυρο...
    Γιατί βρε Κύκνε να το κάνεις αυτό?η ζωή είναι ωραία...Μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast