Originally Posted by
stefamw
Καλησπερα στο forum.
Τυπικο μελος του γνωστου "Forever Alone Crew" αποφασισα να κανω ενα βημα παραπερα. Η ζωη μου ειναι ενα χαλι. Ειμαι 24 χρονων. Με διαγνωση απο ΚΨΥ για σοβαρη καταθλιψη, εντονο αγχος, κοινωνικη φοβια και κρισεις πανικου, τι ποιοτητα ζωης θα μπορουσε να εχει καποιος με τετοιες κοινωνικες συστολες ? Εν παση περιπτωσει, ειναι μια κοπελα που μου αρεσει κ θα ηθελα να κανω κατι μαζι της. Ειμασταν μαζι στη σχολη και πλεον εχουμε αποφοιτησει. Καναμε φιλικα παρεα εντος σχολης. Τη σημερον ημερα βγαινουμε για καφε 1-2 φορες το μηνα. Τις τελευταιες εβδομαδες με παιρνει συνεχως τηλεφωνο, ακομα και 8 φορες μεσα σε μια μερα. Εχει τυχει να μιλησουμε και 3 ωρες σερι στο τηλεφωνο, οχι για κατι συγκεκριμενο παντα. Της το κλεινω ή δεν απανταω και συνεχιζει να παιρνει. Ειναι μεσημερι πχ μιλαμε στο τηλεφωνο μου λεει θα σε ξαναπαρω το βραδυ και μετα απο μια ωρα με ξαναπερνει και αυτο μπορει να γινει αλλες 3 μεχρι το βραδυ. Μου εχει τυχει να με παρει και αργα μεσανυχτα στις 2 να με ρωτησει απλα τι κανω. Stage 5 clinger στην αμερικανικη αργκο, και εχει τυχει να βγουμε απογευμα, να της πω οτι θα βγω σε club με παρεα και να στελνει μυνηματα μεχρι τις 3 τα ξημερωματα για το που ειμαι και μετα εαν ειμαι ακομα εξω.
Στο τηλεφωνο μου μιλαει αρκετες φορες για ατομα που τη γουσταρουν και της την πεφτουν (μου στελνει και αμετρητες "αποδειξεις"-screenshot εν τω μεταξυ απο συνομιλιες στο fb), αλλα αυτη αρνειται επειδη τους θεωρει χαζους και γενικα λεει δεν μπορω να βρω κανενα της προκοπης να κανω σχεση. Οποτε βγαιναμε μου ζητησε να τη συνοδευω μεχρι το σπιτι της και καμια φορα εβρισκε δικαιολογιες για να ξαναγυρναω να μιλαμε.
Τι παιζεται μαυτη τελικα, υπαρχει περιπτωση να με γουσταρει ? Θα ηθελα να της κανω την κλασσικη ερωτηση γιατι νομιζω πως θα τρελαθω στο μελλον εαν δεν μαθω τι παιζοταν τελικα και δεν εκανα τιποτα. Τι λετε ? Αλλα απο την αλλη δεν εχω καμια εμπειρια σε σχεσεις. Εχω να κανω σχεση απο τα 18 μου (αν μπορει κανεις να την πει σχεση, που δεν κρατησε ουτε βδομαδα).