-
k ομως εγω πιστευω οτι εχεις ενα τροπο να προσανατολιζεσε σωστα χωρις κ συ να εχεις καταλαβει ακριβως πως το κανεις αυτο. ομως με εχεις πεισει οτι μπορεις να βρεις τροπο να επικοινωνισεις με οπιον θες ακομα κ αν φαινεσε καπως σε αποσταση εγω πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις αρκει να το θελεις πολυ.Θα στοιχηματιζα οτι οταν κατι το θελήσεις πολυ θα το πετυχεις αυτο που θες απλα ισως χρειαζεσε καπιο χρονο μεχρι να λειτουργησουν οι πυξιδες σου..
ενας φιλος μου μου ελεγε αρκετες φορες οτι ολοι οι ανθρωποι δε μιλουν την ιδια γλωσσα να σου πω κ γω το πιστευω αυτο πχ παρατηρουσα πολες φορες οταν του μιλαγα οτι οτι κ να του πω το καταλαβαινε χωρις να προσπαθουσε καν ενω καπιοι αλλοι εβλεπα οτι καταλαβαιναν τι ελεγα με ισως καπια μικρη προσπαθεια...
ειναι κ αυτο πχ οταν βλεπεις οτι καπιος σου λεει ακομα κ οτι σκεφτεσαι χωρις να το ηξερε η βλεπεις να καταλαβαινει δυσνοητες φρασεις αυτο ειναι καπως πιθανο να σημαινει οτι ειναι ο καταληλος για τη περιπτωση.
-
Φυσικά και υπάρχει γυναικεία φιλία. Η μητέρα μου έχει φιλίες 50+ χρόνων. Ξέρω κι άλλα παραδείγματα. Έχω όμως και φίλες στην ηλικία μου που έχουν τσακωθεί. Απλά διαπίστωσα ότι πάντοτε μία από τις δύο δε μπορούσε να ρίξει τον εγωισμό της. Γενικά για να διατηρηθεί μια φιλία πρέπει να έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη και να κάνεις και υποχωρήσεις μερικές φορές. Να ακούς την άλλη τα προβλήματά της και να βοηθάς αναλόγως, όχι μόνο να περιμένεις βοήθεια. Φίλη είναι όταν ζητάς βοήθεια στις τρεις τη νύχτα και κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε συμπαρασταθεί. Διαφορετικά είστε απλά γνωστές που κάνετε παρέα <3