Το ξέρω οτι και τότε και τώρα εθελοτυφλώ... Αντί να λέω οτι γλίτωσα...
Printable View
τεσπα εγω αυτα βλεπω απο το ιντερνετ δε μπορω να ξερω
ε τοτε σκασ γαιδαρο εμενα με εσκασεσ παντωσ
κοιτα κουκλα/ε εχεισ ενα καλο μυαλο οι απαντησεισ σου ειναι καλεσ και ευστοχεσ
εγω παραιτουμαι γιατι οντωσ εχω προβλημα και με σπαει τα νευρα οταν ο αλλοσ εχεισ καλο μυαλο και αντιληψη
να προβληματιζεται για χαζομαρεσ
εμενα με εσκασεσ παραιτουμαι δεν απαντω αλλο
Που ξεπέρασες την ζήλια εννοώ ;) Κοίτα, άσε τι λένε... Όποιον κι' αν παρατήσεις, αν αυτός νιώθει κάτι για σένα θα τον τσούξει πολύ... Ακόμη κι' αν ήθελε να σε ξεφορτωθεί δηλαδή, κι' αυτός θα σκεφτόταν ασπούμε "ώπαα, τι έγινε τώρα? Γιατί έγινε αυτό?" και όλα τα σχετικά... Και θα ήθελε να μάθει τον λόγο, ανθρώπινο είναι, έτσι βασανίζεται λιγότερο. Τελοσπάντων... Όπως και να' χει κι' εγώ βλέπω πως τα καταλαβαίνεις από μόνη σου! Προφανώς λόγω ενοχικότητας θες να σε βασανίζεις! (Κι' εγώ έτσι είμαι και σε καταλαβαίνω) Αλλά ρε παιδί μου αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Σε ταλαιπωρείς άδικα τόσο καιρό, πρέπει να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις!
Οκ, μόνο να σου πω οτι είμαι κοπέλα και με το σχόλιο σου οτι ίσως να μην τα είχε καλά με τον εαυτό του θυμήθηκα μερικά περιστατικά όπου μου έλεγε τότε στην αρχή πως δεν πίστευε οτι ήμουν μαζί του και πως θα με έδενε απο το πόδι μέσα στο σπίτι για να μην με χάσει και να μην του φύγω και έφυγε αυτός την στιγμή που κατάλαβε πως ίσως θα έφευγα εγω επειδή τον ρώτησα ευθέως αν έχει βρει άλλη και για αυτό απομακρύνεται σιγά-σιγά... Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, έλεγα οτι ήταν απλώς βλακείες της στιγμής....
Και εφόσον δεν θα μου απαντήσεις, σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου :-)
ολα τα χεισ δλδ μυαλο και αντιληψη δεν επιτρεπεται να κανεισ μαλακιεσ
φιλικα στα λεω αυτα αλλα με εσκασεσ πραγματικα δεν εχω κατι αλλο να σ πω
Λεγετε ότι οι σχεσεις που δεν εκαναν το κυκλοτους,οι ερωτες που δε προλαβα να ωριμασουν είναι αυτοι που μας σημαδευουν για παντα! είναι αυτοι που μπορει να αναπολουμε πιο πολύ κι από σχεσεις χρονων σχεσεις που συζούσαμε κι γενικα που ζουσαμε τον αλλον! Ισως κατι τετοιο υπαρχει κι στο θεμα σου!
Όμως εχω καποιες αποριες βρε κοπελια! αληθεια αν αυτος ο τυπος δεν σε ερωτευτηκε πραγματικα αν δλδη δεν υπηρξαν τα αντιστοιχα συναισθηματα από πλευρας του τοτες τι να θυμασαι? τι είναι αυτό που σε κανει μετα από τοσο καιρο ακομα να το σκέφτεσαι??
Σορρυ που θα στο πω, αλλα επειδή εδώ δεν ειμαστε για να εθελοτυφλούμε κι να λεμε μονο ομορφες κουβέντες θα σου πω την αποψημου , φοβάμαι ότι το κολημα σου είναι πιο πολύ λογο εγωισμου! επειδή σε παρατησε κι μαλιστα με τοσο απαξιοτικο τροπο! Ηταν αγενια του να "φυγει" ετσι, η μονη δικαιολογια που μπορω να του βρω - επειδή φανταζομαι εχει συμβει σε πολλους αυτό - ισως λοιπον ο τυπος φοβοταν τις εξηγήσεις που θα του ζήταγες, κι το λεω αυτό επειδή δειχνεις ατομο που δεν θα ελεγες ένα απλο "αντε γεια" ¨)¨), φανταζομαι ότι θα ηθέλε να μαθεις το "γιατι" θα τν ρωταγες αν υπαρχει άλλη , θα ηθελες να μαθες τι κι από την αρχη της σχεσης σας να σου πει τι τον χαλαγε!! μαλον ο τυπος δεν ειχε την δυναμη η την ορεξη για ολο αυτό.
Περγαμόντο Καλημέρα. Η συμπεριφορά του πρώην φίλου σου μου θύμισε μια δική μου συμπεριφορά. Πριν από ενάμισι χρόνο περίπου και ενώ ήμουν με μια κοπέλα που δεν πίστευα ότι με "καταδεχτηκε", τσιμπιομουν να δω αν είμαι ξύπνιος, τρέλα ερωτευμένος κ.λπ., της είπα να χωρίσουμε όταν κάποια στιγμή ένιωσα ότι η σχέση μας δεν έχει μέλλον. Υπήρχε κι ανάμεσα μας μεγάλη γεωγραφική απόσταση, όχι μια ώρα δρόμος που γράφεις εσύ, 9 ώρες και βάλε. Η διαφορά είναι ότι εγώ προσπάθησα να της εξηγήσω. Εκείνη θεωρούσε πως απλά υπάρχει άλλη. Μου συνέβη τελικά αυτό που γράφει ο giorgos panou: έφυγα από μια σχέση πριν κάνει τον κύκλο της, πολύ πριν ωριμάσει και αυτή η σχέση με σημάδεψε. Προσπάθησα, πολύ αργότερα, να την προσεγγίσω και να της εξηγήσω όλα όσα δεν είχε καταλάβει, αλλά μάταια.
Δεν πιστεύω ότι ο φίλος σου σε παράτησε γιατί δεν ήταν πια ερωτευμένος ή γιατί βρήκε άλλη. Πιο πολύ δειλία μου βγάζει η συμπεριφορά του.
Καλημέρα, ίσως να παίζει και αυτό....
Δεν ξέρω αν με ερωτεύτηκε ή οχι, δεν μου είπε ποτέ τίποτα κάτι τέτοιο μόνο που μου έλεγε οτι δεν το πιστεύε οτι είμασταν μαζί και οτι να τον θέλω συνέχεια και έβλεπα και το πάθος του που άρχιζε να καταλαγιάζει-και για αυτό τον ρώτησα ευθέως αν υπάρχει άλλη και για αυτό δεν είναι όπως στην αρχη...
Μα δεν μου αρκούν οι όμορφες κουβέντες που μου λένε οι φίλοι μου επειδή με ξέρουν... Μα λογικό δεν είναι να θέλεις να μάθεις τι συνέβει;;; Δεν ήταν μόνο για μια βραδιά που ήξερα μόνο το ονομά του και τελείωσε, με αυτόν περάσαμε 2 διήμερα μαζί, κοιμηθήκαμε στο ίδιο σπίτι-το δεύτερο ήταν και το τελευταίο μας-, περίμενα να ήταν διαφορετικά... Και το αστείο είναι πως του είχα πει κάποιτε πως αν έχει κάποιο πρόβλημα απο εμένα να μου το πει και είπε οκ και αντίστοιχα του είπα πως αν έχω εγω κάποιο πρόβλημα θα του το πω, και όταν ανάφερα την αλλαγή της συμπεριφοράς του έγινε ότι έγινε...
Αν δεν είχε την όρεξη για να μου εξηγήσει, τότε πάμε στο γράψιμο...
Πόσο πολύ αργότερα;;; Αυτό δεν πιστεύεις οτι ήταν ένα ''θετικό'' βήμα αν και αργοπορημένο; Δεν ήταν μια εικόνα οτι αυτό που είχες με την κοπέλα ήταν κάτι για σένα;;
Αντιθέτως εμένα με την συμπεριφορά του μου έδειξε οτι ήμουν ενα τίποτα για αυτόν!....Και ίσως ο κύκλος και δικός σου και ο δικός μου να κράτησαν οσο έπρεπε να κρατήσουν...
Ακόμα και εμένα να με έχει σημαδέψει αυτή η σχέση, δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο για τον άλλον...
Μάλλον σε γράφει....
κουκλα συνελθε τα βλεπω και νευριαζω καταλαβαινεισ αυτο ειναι το προβλημα σου
δινεισ την εντυπωση οτι εισαι κουρουκου αλλα εχεισ μυαλο δεν το βολεψε αυτο το πραγμα
συγκεντρωσου και συνεχισε και μην το παιζεισ πολυ κουκουρουκου και καλυτερα που εφυγε
καταλαβεσ η να αρχισω να στα φωναζω
αυτοσ απλα εντυπωσιαστηκε μαζι σου δε σε ερωτευτηκε μολισ καταλαβε οτι εχεισ μυαλο την εκανε
και πριν αναρωτηθεισ πωσ τα λεω ολα αυτα μονη σου τα λεσ στα μυνηματα σου
δε μπορει να δινεισ αυτεσ τισ απαντησεισ και να σαι κουκουρουκου το καταλαβεσ
για να καταλαβεισ εγω εδω μεσα γραφω αρλουμπεσ πρωτησ ταξεωσ εχω γραψει οτι μαλακια μου χει ερθει στο κεφαλι κατα καιρουσ
αλλα πετυχυμενεσ παπαντζεσ αλλεσ οχι κυριωσ ομωσ γραφω παπαριεσ και ακαταλαβιστικα
και βλεπω εσενα που τα γραφεισ σωστα γτ εχεισ μυαλο και μπορω να καταλαβω τη διαφορα οπωσ και εσυ αν δεισ τα μυνηματα μου θα καταλαβεισ οτι ειμαι μοναδικη περιπτωση πυροβολημενου που καμια φορα λεει και κανενα πετυχημενο
ε λοιπον δεν ανεχομαι απο σενα να μου πεισ οτι εχεισ προβλημα οταν εχεισ δωσει δεκα απαντησεισ ολεσ ευστοχεσ οταν σε ρωτανε κατι
ουτε μυαλο σου λειπει ουτε τιποτα μια χαρα εισαι
εισαι ομορφη και εχεισ μυαλο και συ νομιζεισ οτι εισαι κουκουρουκου ε δεν εισαι αμα ησουν δε θα μπορουσεσ να περιγραψεισ ενα θεμα
θα σε λεγανε κατι και δε θα απαντουσεσ ή δε θα απαντουσεσ καλα εσυ εχεισ μυαλο και καλο θα ηταν να το καταλαβεισ αυτο
φιλικα εγω ετσι την βλεπω την ιστορια σου
διαλεξε τη μουσικη ακουσ να σε βαλω ενα τραγουδι γτ ειμαι και ντισκ τζοκευ που λενε και στο χωριο μου
https://www.youtube.com/watch?v=WlqBHSQ_Vws
Αυτό το είχα καταλάβει και εγω αλλά είναι λόγω του οτι με είχε γενικώς γραμμένη ή επειδή δεν έχει κάποια δικαιολογία να μου πει;; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω...
1)Γιατί γράφεις τόσα πολλά πόστ και οχι όλα μαζί;; Γενικά απαντάς έτσι, για να ξέρω...
2)Μάλλον είσαι βορειοελλαδίτης/ισσα απο οτι εχω καταλάβει;;
3)Έχω να σου πω οτι με το χθεσινό σου σχόλιο πως ίσως να έφυγε λόγω ανασφάλειας δικιά του, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ επειδή δεν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να παίζει και αυτό το ενδεχόμενο... Απλώς είναι απο ποια μεριά το βλέπεις, κάποιος θα πει οτι τον άφησε κάποιος επειδή δεν ήταν κάτι καλό και αξιόλογο για να μείνει μαζί του και κάποιος άλλος οτι αυτός που φεύγει έχασε και αυτός έχει πρόβλημα... Αλλά εγω βλέπω την άσχημη πλευρά πάντα, οτι εγω δεν είμαι άξια και με άφησε...
απανταω ετσι γτ ετσι μου ερχονται παλια ειχα χαλαρουσ συνειρμουσ και εχει μεινει λιγο δλδ οταν μιλασ για κατι
πρεπει να σ ερχεται σχετικα γρηγορα μεσα στο κεφαλι κατι σχετικο με αυτο που λεσ σε μενα δε γινεται ευκολα αυτο
ειναι φορεσ που καιγομαι και ειναι φορεσ που μιλαω κανονικα οχι οτι θα σταματησω να μιλαω αλλα καιγομαι
αμα δεισ παλια μυνηματα θα καταλαβεισ παρολαυτα καταφερνω οπωσ βλεπεισ και επικοινωνω δεν με δυσκολευει δλδ
απλα χαλαει την ποιοτητα τησ επικοινωνιασ
ειμαι απο θεσσαλονικη και περηφανοσ χωρισ να ειμαι παοκτσησ
κοιτα μυαλο εχεισ ειμαστε στην ιδια ηλικια και γω τα ιδια σκεφτομαι δλδ η εμπειρια μου ειναι αρκετη για να αλλαξω οπτικη
αυτο ειναι και καλο και κακο απο τι μια καταλαβαινεισ απο την αλλη χαωνεσαι δλδ δε βλεπεισ πεντε πραγματα να πεισ αυτο ειναι
βλεπεισ δεκαπεντε και προσπαθεισ να τα βαλεισ σε ταξη αυτο με τα χρονια και την εμπειρια γινεται διαχειρισιμο
δλδ βγαζεισ σωστα συμπερασματα
τωρα εσυ λεσ παιρνεισ την πιο ασχημη εκδοχη αυτην διαλεγεισ αυτην πιστευεισ και καλα κανεισ γτ ετσι εισαι
το οτι δεν εισαι αξια εγω δεν το δεχομαι γτ μυαλο δε σ λειπει
μπορει να μη πιστευεισ στον εαυτο σου το πιο πιθανο εγω πιστευω σ λειπει η εμπειρια
μυαλο σιγουρα δε σ λειπει εισαι σαν ολουσ εμασ στην ηλικια σου
Δέχομαι το γεγονός οτι δεν αντιλαμβάνομαι εγκαίρως τι άνθρωπος είναι ο άλλος και όσο πιο πολύ μου αρέσει κάποιος τόσο πιο πολύ εθελοτυφλω....
Οκ, έχω και μερικά θεματακια με την αυτοπεποίθηση αλλά το παλευω, όπως παλευω και με το να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μσοαδειο.....
αρα εισαι σαν ολουσ εμασ τησ ηλικιασ σου το προβλημα που ειναι αυτα τα χουν ολοι απλα δε τα λενε
κατα τα αλλα δουλευεισ;
δε ρωταω αν περνεισ λεφτα γτ κανενασ μασ δεν παιρνει ολοι χαρτζιλικια βγαζουμε
εχεισ δουλεψει παντωσ εστω ενα δυο χρονια ξερεισ τι γινεται
τα πραγματα ειναι δυσκολα οσοι δουλευουνε δουλευουνε σε δυσκολεσ συνθηκεσ
και χωρισ μεσα λογω ελλειψησ χρηματων και οι ανθρωποι εχουν γινει δυσκολοι
και οι απαιτησεισ παραλογεσ χωρισ λεφτα εγω δουλευω τρεισ τεσσερεισ μερεσ κουτσα στραβα τη βδομαδα
και αμα σε πω ποσα βγαζω θα πεθανεισ στο γελιο
τεσπα εισαι οπωσ ολοι μασ ισωσ σ λειπει η γενικη εικονα ολοι στα ιδια χαλια ειμαστε
Μερικοί είναι λίγο καλύτερα αν έχουν σταθερή εργασία.....
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την απορία μου της εξαφάνισης;;;;
λεγε τεκνατζου βρηκεσ το τεκνο αμεσωσ να το ξεζουμισεισ
αστειακι
η απορια σ τησ εξαφανισησ ειναι τοσο αβασιμη εφοσον δε σ λειπει τιποτα και τα εχεισ ολα
εκανεσ μια επιλογη που δεν πηγε καλα κι ειναι βλακεια να σκεφτεσαι αυτη τη χαζομαρα
προσπαθω να βρω τι σ λειπει αλλα σε ολα με καλυπτεισ
καλα μωρε πλακα κανω αλλα να ξεσ εγω ετσι απο μακρια δε βλεπω να σ λειπει κατι
και επισησ να βλεπεισ οτι κι ο αλλοσ ανθρωποσ ειναι κατι θα τ λειπει κι αυτουνου
δεν εισαι μονο εσυ ειναι κι αυτοσ
τεσπα διαλεξε ειδοσ και εποχη να σε βαλω ενα τραγουδι
Αυτό που έχει σημασία όταν κάποιος εξαφανίζεται είναι ότι θέλει να φύγει.
Και του είναι πιο εύκολο να φύγει χωρίς να πει κουβέντα.
Είτε γιατί είναι δειλός, είτε γιατί δεν ξέρει τι να πει και πώς να το πει.
Είναι απλά τα πράγματα.
Επειδή για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου, όσο ήμουν μικρότερη, εξαφανιζόμουν κι εγώ χωρίς να δίνω εξηγήσεις από ερωτικές σχέσεις και φιλίες, μπορώ να σου λύσω μια χαρά την απορία.
Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να φύγεις έτσι, από το να πεις στον άλλον την αλήθεια. Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Κι εσένα αλλά ίσως και αυτόν.
Γιατί, μπορεί να είναι εύκολο να πεις στον άλλον ότι θύμωσες για κάτι που έκανε, ότι σε πλήγωσε, σ' εκείνη την περίπτωση έχεις μια σοβαρή δικαιολογία.
Σοβαρή τουλάχιστον στα μάτια του άλλου.
Είναι όμως δύσκολο να πεις ότι απλά βαρέθηκες σε κάποιον που είχες σχέση ή κάνατε παρέα.
Ότι βρίσκεσαι σε άλλη φάση της ζωής σου και δεν έχετε πλέον κοινά.
Ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και ότι ο άλλος δεν έχει κάτι καινούργιο να σου δώσει.
Ότι έκανες μια λανθασμένη επιλογή γιατί ίσως ήσουν σε ευάλωτη κατάσταση όταν γνωριστήκατε.
Ότι έπαψες να είσαι ερωτευμένη.
Ότι είσαι ερωτευμένη με κάποιον άλλο.
Όλα αυτά δεν μπορείς να τα πεις εύκολα στον άλλο γιατί σίγουρα θα τον πληγώσεις, χωρίς απαραίτητα να φταίει.
Και δεν υπάρχει λόγος, γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι ώστε ν' αλλάξει το γεγονός ότι δεν θέλεις πια να είσαι μαζί του.
Τότε κάποιοι καταφεύγουν σε ψέμματα.
Και κάποιοι άλλοι απλώς εξαφανίζονται.