Εξαφάνιση... Δειλία ή γράψιμο; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 281
    Senior Member
    διαλεξε τη μουσικη ακουσ να σε βαλω ενα τραγουδι γτ ειμαι και ντισκ τζοκευ που λενε και στο χωριο μου
    https://www.youtube.com/watch?v=WlqBHSQ_Vws
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Μάλλον σε γράφει....
    Αυτό το είχα καταλάβει και εγω αλλά είναι λόγω του οτι με είχε γενικώς γραμμένη ή επειδή δεν έχει κάποια δικαιολογία να μου πει;; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω...

Quote Originally Posted by elis View Post
    για να καταλαβεισ εγω εδω μεσα γραφω αρλουμπεσ πρωτησ ταξεωσ εχω γραψει οτι μαλακια μου χει ερθει στο κεφαλι κατα καιρουσ
    αλλα πετυχυμενεσ παπαντζεσ αλλεσ οχι κυριωσ ομωσ γραφω παπαριεσ και ακαταλαβιστικα
    και βλεπω εσενα που τα γραφεισ σωστα γτ εχεισ μυαλο και μπορω να καταλαβω τη διαφορα οπωσ και εσυ αν δεισ τα μυνηματα μου θα καταλαβεισ οτι ειμαι μοναδικη περιπτωση πυροβολημενου που καμια φορα λεει και κανενα πετυχημενο
    ε λοιπον δεν ανεχομαι απο σενα να μου πεισ οτι εχεισ προβλημα οταν εχεισ δωσει δεκα απαντησεισ ολεσ ευστοχεσ οταν σε ρωτανε κατι
    ουτε μυαλο σου λειπει ουτε τιποτα μια χαρα εισαι
    εισαι ομορφη και εχεισ μυαλο και συ νομιζεισ οτι εισαι κουκουρουκου ε δεν εισαι αμα ησουν δε θα μπορουσεσ να περιγραψεισ ενα θεμα
    θα σε λεγανε κατι και δε θα απαντουσεσ ή δε θα απαντουσεσ καλα εσυ εχεισ μυαλο και καλο θα ηταν να το καταλαβεισ αυτο
    φιλικα εγω ετσι την βλεπω την ιστορια σου
    1)Γιατί γράφεις τόσα πολλά πόστ και οχι όλα μαζί;; Γενικά απαντάς έτσι, για να ξέρω...
    2)Μάλλον είσαι βορειοελλαδίτης/ισσα απο οτι εχω καταλάβει;;
    3)Έχω να σου πω οτι με το χθεσινό σου σχόλιο πως ίσως να έφυγε λόγω ανασφάλειας δικιά του, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ επειδή δεν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να παίζει και αυτό το ενδεχόμενο... Απλώς είναι απο ποια μεριά το βλέπεις, κάποιος θα πει οτι τον άφησε κάποιος επειδή δεν ήταν κάτι καλό και αξιόλογο για να μείνει μαζί του και κάποιος άλλος οτι αυτός που φεύγει έχασε και αυτός έχει πρόβλημα... Αλλά εγω βλέπω την άσχημη πλευρά πάντα, οτι εγω δεν είμαι άξια και με άφησε...

Senior Member
    απανταω ετσι γτ ετσι μου ερχονται παλια ειχα χαλαρουσ συνειρμουσ και εχει μεινει λιγο δλδ οταν μιλασ για κατι
    πρεπει να σ ερχεται σχετικα γρηγορα μεσα στο κεφαλι κατι σχετικο με αυτο που λεσ σε μενα δε γινεται ευκολα αυτο
    ειναι φορεσ που καιγομαι και ειναι φορεσ που μιλαω κανονικα οχι οτι θα σταματησω να μιλαω αλλα καιγομαι
    αμα δεισ παλια μυνηματα θα καταλαβεισ παρολαυτα καταφερνω οπωσ βλεπεισ και επικοινωνω δεν με δυσκολευει δλδ
    απλα χαλαει την ποιοτητα τησ επικοινωνιασ
    ειμαι απο θεσσαλονικη και περηφανοσ χωρισ να ειμαι παοκτσησ
    κοιτα μυαλο εχεισ ειμαστε στην ιδια ηλικια και γω τα ιδια σκεφτομαι δλδ η εμπειρια μου ειναι αρκετη για να αλλαξω οπτικη
    αυτο ειναι και καλο και κακο απο τι μια καταλαβαινεισ απο την αλλη χαωνεσαι δλδ δε βλεπεισ πεντε πραγματα να πεισ αυτο ειναι
    βλεπεισ δεκαπεντε και προσπαθεισ να τα βαλεισ σε ταξη αυτο με τα χρονια και την εμπειρια γινεται διαχειρισιμο
    δλδ βγαζεισ σωστα συμπερασματα
    τωρα εσυ λεσ παιρνεισ την πιο ασχημη εκδοχη αυτην διαλεγεισ αυτην πιστευεισ και καλα κανεισ γτ ετσι εισαι
    το οτι δεν εισαι αξια εγω δεν το δεχομαι γτ μυαλο δε σ λειπει
    μπορει να μη πιστευεισ στον εαυτο σου το πιο πιθανο εγω πιστευω σ λειπει η εμπειρια
    μυαλο σιγουρα δε σ λειπει εισαι σαν ολουσ εμασ στην ηλικια σου

Δέχομαι το γεγονός οτι δεν αντιλαμβάνομαι εγκαίρως τι άνθρωπος είναι ο άλλος και όσο πιο πολύ μου αρέσει κάποιος τόσο πιο πολύ εθελοτυφλω....
    Οκ, έχω και μερικά θεματακια με την αυτοπεποίθηση αλλά το παλευω, όπως παλευω και με το να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μσοαδειο.....

Senior Member
    αρα εισαι σαν ολουσ εμασ τησ ηλικιασ σου το προβλημα που ειναι αυτα τα χουν ολοι απλα δε τα λενε
    κατα τα αλλα δουλευεισ;

Senior Member
    δε ρωταω αν περνεισ λεφτα γτ κανενασ μασ δεν παιρνει ολοι χαρτζιλικια βγαζουμε

αρα εισαι σαν ολουσ εμασ τησ ηλικιασ σου το προβλημα που ειναι αυτα τα χουν ολοι απλα δε τα λενε
    κατα τα αλλα δουλευεισ;
    Αν εργάζομαι;; Αυτήν την περίοδο όχι....

Senior Member
    εχεισ δουλεψει παντωσ εστω ενα δυο χρονια ξερεισ τι γινεται
    τα πραγματα ειναι δυσκολα οσοι δουλευουνε δουλευουνε σε δυσκολεσ συνθηκεσ
    και χωρισ μεσα λογω ελλειψησ χρηματων και οι ανθρωποι εχουν γινει δυσκολοι
    και οι απαιτησεισ παραλογεσ χωρισ λεφτα εγω δουλευω τρεισ τεσσερεισ μερεσ κουτσα στραβα τη βδομαδα
    και αμα σε πω ποσα βγαζω θα πεθανεισ στο γελιο
    τεσπα εισαι οπωσ ολοι μασ ισωσ σ λειπει η γενικη εικονα ολοι στα ιδια χαλια ειμαστε

Μερικοί είναι λίγο καλύτερα αν έχουν σταθερή εργασία.....
    Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την απορία μου της εξαφάνισης;;;;

Senior Member
    λεγε τεκνατζου βρηκεσ το τεκνο αμεσωσ να το ξεζουμισεισ
    αστειακι

Senior Member
    η απορια σ τησ εξαφανισησ ειναι τοσο αβασιμη εφοσον δε σ λειπει τιποτα και τα εχεισ ολα
    εκανεσ μια επιλογη που δεν πηγε καλα κι ειναι βλακεια να σκεφτεσαι αυτη τη χαζομαρα
    προσπαθω να βρω τι σ λειπει αλλα σε ολα με καλυπτεισ

Senior Member

η απορια σ τησ εξαφανισησ ειναι τοσο αβασιμη εφοσον δε σ λειπει τιποτα και τα εχεισ ολα
    εκανεσ μια επιλογη που δεν πηγε καλα κι ειναι βλακεια να σκεφτεσαι αυτη τη χαζομαρα
    προσπαθω να βρω τι σ λειπει αλλα σε ολα με καλυπτεισ
    Ε κάτι θα μου λείπει..... Και γιατί είναι αβάσιμη η απορία μου;;;;
    Και μην με ξαναπεις τεκνατζου....

Senior Member
    καλα μωρε πλακα κανω αλλα να ξεσ εγω ετσι απο μακρια δε βλεπω να σ λειπει κατι
    και επισησ να βλεπεισ οτι κι ο αλλοσ ανθρωποσ ειναι κατι θα τ λειπει κι αυτουνου
    δεν εισαι μονο εσυ ειναι κι αυτοσ
    τεσπα διαλεξε ειδοσ και εποχη να σε βαλω ενα τραγουδι

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast