Όλα αυτά PAPA είναι θέμα συγκυριών.... :)ποιος ξέρει η ζωή έχει εκπλήξεις!
Printable View
Όλα αυτά PAPA είναι θέμα συγκυριών.... :)ποιος ξέρει η ζωή έχει εκπλήξεις!
Για το σχόλιο της PAPA που είπε το εξής: Εγώ θυμάμαι ένα αγόρι το είχα γνωρίσει όταν κατά λάθος έχυσα το ποτό μου. Πρέπει να υπάρχει και το σωστό timing. Επίσης μια άλλη φορά σε ένα άλλο του είχα προτείνει να τον κεράσω καφέ (είχε έρθει στο χώρο εργασίας μου να φτιάξει έναν υπολογιστή κι έτσι πιάσαμε κουβέντα. Αυτές ήταν και οι πιο μεγάλες σχέσεις μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου που κι εκείνο τον γνωρισα σε κοινή παρέα φίλων αλλά ξαφνικά έπιασε μπουρίνι και για να μην γλιστρήσω μου έπιασε το χέρι. Πρέπει δηλ. να δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα. Δεν γίνονται απότομα αυτά τα πράγματα.[/QUOTE]
Denisia: Η λύση είναι μία: "Στάμνες από το μπαλκόνι!" (βλ. αθάνατη ελληνική ταινία "Η θεία από το Σικάγο");)
Τίποτα δεν κάναμε επίτηδες, ούτε το να ζούμε 7 χρόνια περισσότερο, ούτε επιλέξαμε αν θέλαμε να γεννηθούμε άντρες ή γυναίκες. Αντίθετα εσείς οι άντρες επίτηδες εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι είστε λιγότεροι. Ελπίζω να τα πληρώσετε μετά θάνατον αυτά που κάνετε, γιατί δεν μπορεί όλα να είναι με το μέρος σας! Πρέπει να υπάρχει και κάποια ισορροπία σε αυτή τη ζωή!
Ελπιζω να ξερεις καλο σημαδι τουλαχιστον μην πας για γαμπρο και βγαλεις φυλακη :p
Αχ βρε Pillow εχεις και εσυ τα δικα σου. Ελα μην αρπαζεσαι με εμενα τουλαχιστον ειμαστε ξενοι και δεν θα νομιζεις οτι εχω σκοπο σε καταστρεψω αλλα και εσυ ρε φιλε περα απο την πλακα περιμενεις να βασανιστουμε σε αλλη ζωη? Για να τιναζουν οι αντρες τα πετα τους μαζι σου εισαι σε φοβηθηκε το ματι μου :).
Βρε παιδια , παντα καλοπροαιρετα απαντω , με χιουμορ , δεν διαπληκτιζομαι .
Καταρχάς έκανα μια γενίκευση που ίσως ήταν λάθος ίσως και όχι, αλλά αν οι περισσότεροι άντρες εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι είστε λιγότεροι, αυτό και μόνο σας κάνει πολύ κακούς γιατί πληγώνετε άλλους ανθρώπους χωρίς να σας νοιάζει, συνεπώς, σας αξίζει τιμωρία! Μπορεί να το παίρνετε στα αστεία, αλλά αν διαβάσετε εδώ μέσα πόσες γυναίκες πληγώνονται εξαιτίας σας, ίσως και να κάτσετε και να σκεφτείτε πόσο λάθος είστε. Ακόμα και τώρα αν αλλάζατε θα το έπαιρνα πίσω αυτό που είπα, αλλά πραγματικά, είστε μες στην τρελή χαρά χωρίς να ξέρετε τον πόνο που σκορπάτε, διάβασε αυτά που έγραψε ο Macgyver στην προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις. Φίλη είμαι, όχι φίλος.
Γενικά είναι πολλοί έτσι!!!!!!! Καταρχάς θέλουνε πολύ μικρότερες, όμορφες ενώ οι ίδιοι μπορεί να μην πληρούν ούτε τα απαραίτητα προσόντα!! Και βλέπεις γυναίκες όμορφες, μόνες τους, γιατί αυτοί νομίζουν πως αξίζουν μοντέλα!!!! Άλλοι πάλι δεν θέλουν καν σχέση, ακόμα χειρότερα, νομίζουν πως είναι κάποιοι!!! Οι γυναίκες τι θα κάνουν δηλαδή; Νομίζω ότι είμαστε πολύ υποτιμημένο φύλο!!! Και δεν βλέπω να αντιδράει και κανείς, ενώ θα 'πρεπε!
Τι εγραψα βρε pillow ? καλα κανω και αστειευομαι , το χιουμορ μου , ειναι η αμυνα μου , στην πολυετη κτθλψη μου , πρεπει να τα βαψω μαυρα δλδ ως ' σωστος ' κτθλπτκος ? περασα και 5 ετη αλκοολισμο . Ασε μας βρε pillow , αμα σου φταει κατι , μην τα χωνεις στο πρωτο τυχοντα .
Οσο για σενα , jpsunshine , υποννοω πουθενα οτι δεν δεχομαι το οχι ? με το ζορι δεν γινεται τιποτα . Κυνικος δεν ξερω αν ειμαι , μπορει .
Καταρχάς δεν μίλησα για το ότι αστειεύεσαι, μίλησα για τα άλλα που έλεγες στην προηγούμενη σελίδα περι γυναικών, μου ακούστηκαν πολύ άσχημα όταν τα διάβασα. Είναι πολλοί έτσι βέβαια, απλά εσύ τα έγραψες και δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα. Δεν σου επιτίθεμαι, και σε παρακαλώ μην μου επιτίθεσαι ούτε εσύ, απλά όπως εσένα και σε πολλούς άλλους σας αρέσει να παιδεύετε τις γυναίκες, έτσι κι εμένα με ενοχλεί αυτό και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι!! Ο σκοπός μου είναι καθαρά να δείτε καλύτερα κάποιοι, όχι να επιτεθώ. Προφανώς και δεν έχω κάτι μαζί σου, μ' αυτά που λες έχω.
Ειρήνη υμίν παιδιά! Φαντάζομαι ότι η pillow δεν γενικεύει και ο Μαγκ αστειεύτηκε σε κάποια σημεία. Πάντα μπορείς να βρεις το ταίρι σου αρκεί όταν το συναντήσεις να είναι η κατάλληλη στιγμή και για σένα και για εκείνον! Εγώ πιστεύω πολύ στο κάρμα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.