Θέλω τη γνώμη σας!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , μετραει και αυτο !! εμεις φταιμε ομως ? εσεις ζειτε 7 χρονια περισσοτερο , τι τα θελατε !! δυσκολευτε την ζωη σας ετσι .
    Τίποτα δεν κάναμε επίτηδες, ούτε το να ζούμε 7 χρόνια περισσότερο, ούτε επιλέξαμε αν θέλαμε να γεννηθούμε άντρες ή γυναίκες. Αντίθετα εσείς οι άντρες επίτηδες εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι είστε λιγότεροι. Ελπίζω να τα πληρώσετε μετά θάνατον αυτά που κάνετε, γιατί δεν μπορεί όλα να είναι με το μέρος σας! Πρέπει να υπάρχει και κάποια ισορροπία σε αυτή τη ζωή!
    Last edited by Deleted240217a; 20-06-2015 at 14:16.

Senior Member
    Ελπιζω να ξερεις καλο σημαδι τουλαχιστον μην πας για γαμπρο και βγαλεις φυλακη :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Τίποτα δεν κάναμε επίτηδες, ούτε το να ζούμε 7 χρόνια περισσότερο, ούτε επιλέξαμε αν θέλαμε να γεννηθούμε άντρες ή γυναίκες. Αντίθετα εσείς οι άντρες επίτηδες εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι είστε λιγότεροι. Πιστεύω όμως ότι ίσως τα πληρώσετε μετά θάνατον αν υπάρχει κάποια ισορροπία σε αυτή τη ζωή, γιατί αυτό που κάνετε είναι πολύ άσχημο.
    Καλα δεν παιζει τρολλαρεις ετσι? :D

Banned
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Καλα δεν παιζει τρολλαρεις ετσι? :D
    Δεν τρολλάρω εγώ, μάλλον δεν διάβασες την απάντηση του Macgyver, αυτός τρολλάρει. Μήπως κι εσύ;

Senior Member
    Τίποτα δεν κάναμε επίτηδες, ούτε το να ζούμε 7 χρόνια περισσότερο, ούτε επιλέξαμε αν θέλαμε να γεννηθούμε άντρες ή γυναίκες. Αντίθετα εσείς οι άντρες επίτηδες εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι είστε λιγότεροι. Πιστεύω όμως ότι ίσως τα πληρώσετε μετά θάνατον αν υπάρχει κάποια ισορροπία σε αυτή τη ζωή, γιατί αυτό που κάνετε είναι πολύ άσχημο.

pillow , πλακιτσα κανεις , ε ? !! δεν σε ξερω , και δεν μπορω να καταλαβω ( αν κανεις πλακα ) . Εγω παντως , ειναι εμφανες οτι αστειευομαι . Και τωρα που το ειδα , αλλο τρολλαρω , αλλο αστειευομαι .

Senior Member
    Δεν τρολλάρω εγώ, μάλλον δεν διάβασες την απάντηση του Macgyver, αυτός τρολλάρει. Μήπως κι εσύ;
    Αχ βρε Pillow εχεις και εσυ τα δικα σου. Ελα μην αρπαζεσαι με εμενα τουλαχιστον ειμαστε ξενοι και δεν θα νομιζεις οτι εχω σκοπο σε καταστρεψω αλλα και εσυ ρε φιλε περα απο την πλακα περιμενεις να βασανιστουμε σε αλλη ζωη? Για να τιναζουν οι αντρες τα πετα τους μαζι σου εισαι σε φοβηθηκε το ματι μου :).

Senior Member
    pillow , πλακιτσα κανεις , ε ? !! δεν σε ξερω , και δεν μπορω να καταλαβω ( αν κανεις πλακα ) . Εγω παντως , ειναι εμφανες οτι αστειευομαι . Και τωρα που το ειδα , αλλο τρολλαρω , αλλο αστειευομαι .
    Δεν κανει πλακα η κοπελα απλα δεν την σηκωνει κιολας απο οσο καταλαβα.

Banned
    pillow , πλακιτσα κανεις , ε ? !! δεν σε ξερω , και δεν μπορω να καταλαβω ( αν κανεις πλακα ) . Εγω παντως , ειναι εμφανες οτι αστειευομαι .
    Το ξέρω ότι έκανες πλάκα κι εγώ απάντησα αναλόγως, αλλά το θέμα είναι να καταλάβετε όλοι οι άντρες πως αυτή η συμπεριφορά σας έχει αντίκτυπο στις γυναίκες και αν σκέφτεστε έτσι σίγουρα δεν σας αξίζει να έχετε καμμία, για όλους όσους το κάνουν λέω!

Senior Member
    Βρε παιδια , παντα καλοπροαιρετα απαντω , με χιουμορ , δεν διαπληκτιζομαι .

Banned
    Αχ βρε Pillow εχεις και εσυ τα δικα σου. Ελα μην αρπαζεσαι με εμενα τουλαχιστον ειμαστε ξενοι και δεν θα νομιζεις οτι εχω σκοπο σε καταστρεψω αλλα και εσυ ρε φιλε περα απο την πλακα περιμενεις να βασανιστουμε σε αλλη ζωη? Για να τιναζουν οι αντρες τα πετα τους μαζι σου εισαι σε φοβηθηκε το ματι μου :).
    Καταρχάς έκανα μια γενίκευση που ίσως ήταν λάθος ίσως και όχι, αλλά αν οι περισσότεροι άντρες εκμεταλλεύεστε το γεγονός ότι είστε λιγότεροι, αυτό και μόνο σας κάνει πολύ κακούς γιατί πληγώνετε άλλους ανθρώπους χωρίς να σας νοιάζει, συνεπώς, σας αξίζει τιμωρία! Μπορεί να το παίρνετε στα αστεία, αλλά αν διαβάσετε εδώ μέσα πόσες γυναίκες πληγώνονται εξαιτίας σας, ίσως και να κάτσετε και να σκεφτείτε πόσο λάθος είστε. Ακόμα και τώρα αν αλλάζατε θα το έπαιρνα πίσω αυτό που είπα, αλλά πραγματικά, είστε μες στην τρελή χαρά χωρίς να ξέρετε τον πόνο που σκορπάτε, διάβασε αυτά που έγραψε ο Macgyver στην προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις. Φίλη είμαι, όχι φίλος.

Banned
    Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αντρες , αλλα εγω κυνηγαω μονο τις γοητευτικες / εμφανισημες , γιατι να τις φοβαμαι ? αμα αρχισουν τα μα μου , δεν θα κατσω να χασω τον χρονο μου , next please !!
    Είσαι λίγο κυνικός. Οι γυναίκες δεν είναι σαν το κρέας που ανοίγεις το ψυγείο, το μαγειρεύεις, το τρως κι αν δεν έχει πας στο σούπερ μάρκετ κι αγοράζεις. Μάλλον τα μπερδεύεις λίγο. Πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και τα όχι τους. Γνώμη μου.

Banned
    γιατι αντιστοιχα οι γυναικες εχετε χασει την θηλυκοτητας σας σε μεγαλο βαθμο
    Πώς έφτασες σε τέτοιο συμπέρασμα;

Banned
    Πες τα jpsunshine!!!!!!!!! Διάβασα επίσης κι αυτό:

Πχ . η μανα μου , που εχει καημο να παντρευτω ( ! ) , μου αναφερει καθε τοσο , την ταδε η την δεινα , που ειναι μονη της , μενει μονη της , ειναι επιστημων ( οι παλιες μαναδες , μετρουσαν πολυ το επιστημων !! ) , και εγω αρνουμαι , διοτι λεω , για να δεχεται η ταδε προξενιο , μαλλον θαναι καμμια απελπισμενη .
    Γι' αυτό ακούγομαι τόσο υπερβολική!! Δεν είμαι εγώ υπερβολική, αλλά αυτά που βλέπω και που ακούω είναι!!

Banned
    Πες τα jpsunshine!!!!!!!!! Διάβασα επίσης κι αυτό:

Γι' αυτό ακούγομαι τόσο υπερβολική!! Δεν είμαι εγώ υπερβολική, αλλά αυτά που βλέπω και που ακούω είναι!!
    pillow επειδή με τον κύριο έχω κι ένα ιστορικό, αυτό ας το αφήσω ασχολίαστο.

Banned
    Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    pillow επειδή με τον κύριο έχω κι ένα ιστορικό, αυτό ας το αφήσω ασχολίαστο.
    Γενικά είναι πολλοί έτσι!!!!!!! Καταρχάς θέλουνε πολύ μικρότερες, όμορφες ενώ οι ίδιοι μπορεί να μην πληρούν ούτε τα απαραίτητα προσόντα!! Και βλέπεις γυναίκες όμορφες, μόνες τους, γιατί αυτοί νομίζουν πως αξίζουν μοντέλα!!!! Άλλοι πάλι δεν θέλουν καν σχέση, ακόμα χειρότερα, νομίζουν πως είναι κάποιοι!!! Οι γυναίκες τι θα κάνουν δηλαδή; Νομίζω ότι είμαστε πολύ υποτιμημένο φύλο!!! Και δεν βλέπω να αντιδράει και κανείς, ενώ θα 'πρεπε!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast