μηνυμα δεν επρεπε να στειλεις..θα φαινοταν αν ενδιαφεροταν πραγματικα.τελοσπαντων αστον τωρα να κανει κινηση αυτος και οταν βγειτε κανε μια ξεκαθαρη κουβεντα.πες του το θες ρωτα τον την θελει.με ειλικρινια και αποφασιστικοτητα.
Printable View
μηνυμα δεν επρεπε να στειλεις..θα φαινοταν αν ενδιαφεροταν πραγματικα.τελοσπαντων αστον τωρα να κανει κινηση αυτος και οταν βγειτε κανε μια ξεκαθαρη κουβεντα.πες του το θες ρωτα τον την θελει.με ειλικρινια και αποφασιστικοτητα.
Εγινε εξω φρενων η φιλη μου!! Με περναει κ καποια χρονια εχει κ τις εμπειρίες της. Μου λεει οτι στο Θέμα των σχεσεων ειμαι απειρη και κανω ολο λαθος κινήσεις.
Ωραια, δεν επρεπε να του κανω αυτη τη χαζη ερωτηση! Τωρα παλι αυτος περινενει εμενα....και ειναι εφησυχασμενος. Ημουνα απο πανω, τωρα βρεθηκα απο κατω, λεει η φιλη.
Ουφ! Η μονη λυση ειναι να παω...να δω τι στο καλο θα βγει.
χριστινα, η γνωμη μου ειναι, οτι επειδη δεν βρισκεστε με τον πρωην στον πρωτο καιρο της γνωριμιας, δεν ωφελουν τετοια παιχνιδακια τυπου 'σε αγνοω να με κυνηγησεις" κλπ.
σε ξερει και τον ξερεις πολυ καλα και μαλιστα το εχετε κουρασει. τι μηνυματα μας λες?
βρες τι θελεις ΕΣΥ απο αυτον, γιατι προσωπικα μπερδευομαι με τα μηνυματα σου. ειχα συμπερανει οτι σε απογοητευει σαν ανδρας, σαν εραστης και σαν συντροφος και αργοτερα συμπερανα οτι θελεις πολυ να ειστε μαζι αλλα αυτος το γυρισε στις ελευθερες επαφες.
αποφασισε λοιπον τι θες εσυ και ζητα το ξεκαθαρα. πχ" εγω δεν θελω να κανουμε ξεπετες, ενδιαφερομαι μονο αν θες κι εσυ να συνεχισουμε την σχεση μας."
το να το γυροφερνεις δεν σε εξυπηρετει σε τιποτε. απλα του δινεις χρονο να σε καλει σε αυτες τις βραδυνες συναντησεις και υποσχομενος συζητησεις να ψωλοβαραει... απλο.
Ξερεις κατι;;; απλα φοβαμαι να παω παρακατω σε αλλον. Ειναι καποιος που ενδιαφέρεται κ τον εχω στο περιμενε. Δε μου εχει κανει και ιδιαιτερο κλικ ομως.
Φοβαμαι να ξεκινησω κατι καινούργιο με καποιον αλλον τωρα. Και αν δεν ειμαι ευχαριστημενη κ με κεινον;; αυτος που ενδιαφερεται ειναι 41 και μου αποκαλυψε οτι ολες οι σχεσεις του ειχαν κρατησει το πολυ 3 μηνες!! Δε μ αρεσε αυτο καθολου. Και σε συνδυασμο.με το γεγονος οτι δε με ελκυει κ τοσο μου ναι πιο δυσκολο να παω μπρος.
Εχω κολλησει στον πρωην παρολα τα ελαττωματα του, γιατι νιωθω κ εγω ενοχη για την εκβαση της σχεσης. Τωρα πια βλεπω ξεκαθαρα ολα μου τα λαθη.
Επρεπε να τον δεχτω οπως ειναι!!
να τον δεχτεις οπως ειναι, η να τον απορριψεις οπως ειναι, ομως.. το να τον αλλαξεις, δεν παιζει, ειναι βεβαιο.
μονο μονος του αλλαζει καποιος, οχι επειδη του το ζηταμε.
μα εγω δεν σου ειπα να πας σε αλλον. γιατι τα συνδεεις αυτα τα δυο?
αγχωνεσαι αν μεινεις για λιγο μονη να δεις τι εισαι, τι νοιωθεις και τι θελεις?
εγω ειπα να αποφασισεις αν θελεις και τι θελεις απο τον συγκεκειμενο και να το διεκδικησεις αμεσα, η να απομακρυνθεις.
ο επομενος ειναι αλλο κεφαλαιο, εντελως.