https://www.youtube.com/watch?v=QbSSC8xd9Rk
Printable View
εγω παλι προτεινω κανταδα να μαζευτουμε να πατε
Deus , ειμαι 14 χρονια μεγαλυτερος της Δελφινι , και μπορω αν θελει να της στειλω φωτο μου , δεν μου φαινεται η ηλικια μου , την συμπαθω κιολας , ειναι καλο παιδι , αλλα μονο αμα ξαναγινει αδυνατη . Δεν εχω φεισμπουκ , οποτε χρειαζομαι ε-μειλ . Δεν απαιτω φωτο της τωρα , μονο αμα αδυνατισει .
Για βαλε μπρος εσυ !!
προτεινω να μεταφερουμε το προξενιο της αννουλας στο θεμα αν ειναι πιο εξυπνες αυτες που παντρευονται. εδω ειναι του κακου εραστη:p
Ενταξει . ...........
Deus , να την ρωτησετε εντυπωσεις , ε ?
Eστειλα 2 , ελπιζω σωστα .
Αγωνια , αγωνια ...............
Μαλλον τις μελεταει ............
Α μια χαρά σε βρίσκω Μαγκάιβερ Θες να σου στείλω και μια δική μου;
Θα σου στειλω το μειλ μου με πμ .
Αντε , χρυσο κουφετο γιναμε !
Δεν μουρθε κατι .
Ακομη να μουρθη , αλλα ξερεις τι μαρεσει σε σενα ? το γουστο σου στους αντρες !
Oλγα , δεν ξερω που βρηκες το αλλο ε-μειλ , δεν με πειραζει , ειναι του πατερα μου , αλλα δεν εχω λαβει τιποτα ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο , θα ξαναδω ομως .
Mπα , τιποτα .........κατι δεν παει καλα με τον η/υ σου .
Aκομα τιποτα , με βλεπω να μενω ανυπαντρος !
Στο πρώτο που μου έστειλες δεν μπορούσα να στείλω. Σου έστειλα με αυτό που μου έστειλες εσύ την δική σου φωτογραφία δεν σου ήρθε τίποτα; Σου έστειλα και σε αυτό που μου έστειλες με πμ στο angelo..... Και μένα το email δεν είναι δικό μου
Μήπως πηγαίνει στα "ανεπιθύμητα";
Για ρίξε μια ματιά.
Oλγα το ελαβα !! συμπαθης εισαι , οπως περιμενα , αλλα οντως πρεπει να χασεις κιλα . Και γιατι εχεις βρε αυτο το περιλυπο υφος ? στο angelo ηρθε .
πειτε τα με πμ αυτα βρε παιδια, εχει "ξεχειλωσει" το θεμα της κοπελας
Ακόμα προχθές/πολύ πρόσφατα τον γνώρισες! Όποιος είναι ντροπαλός (αν το σεξουαλικό πρόβλημα δλδ περιστρεφεται και ειναι ζητημα ντροπαλότητας) ναι θα ειναι ντροπαλος στην πρωτη/πρωτες φορες, λόγω ελλειψης εμπειριας! Σημασία έχει να δουλευει καλά το εργαλείο του! Αμα τον προκαλέσεις κι εσυ λιγο στο κρεβατι, σταδιακα θα του φυγει η ντροπαλότητα και θα ξεσκιστεί!... Δώσε δλδ χρονο και βοηθα την κατασταση. Δεν θα ειναι ζητημα ντροπαλότητας αν αυτος απλα σε έκανε φιλικά παρεα και αποκλειστικά εσυ τον προκάλεσες για σεξ.
Φιλικα ξεκινησε η γνωριμια μας, κ μετα ξεκινησαμε τα ραντεβου. Οπως γινεται σε ολες τις φυσιολογικες γνωριμιες δλδ.
Το εργαλειο το χρησιμοποιει καλα, οπως ειπα κ πιο πανω δεν ειναι λειτουργικο το προβλημα...
Ωρες ωρες ριχνω το φταιξιμο στον εαυτο μου. Οτι τον κομπλαρω, που ξενερωνω με το παραμικρο... Εχω γινει λιγο περιεργη τελευταια, πλησιαζω κ τα 30 κ αρχιζουν οι γεροντοπαραξενιες... :p
Πως γίνεται να βγαινουν ραντεβού και να κανουν σεξ χωρίς να παίζει κάτι θετικό στη σκέψη του ενός για τον άλλο?
astimatnam, από τη στιγμη που ιδανικούς συντροφους και πρίγκηπες/σσες δύσκολα βρίσκει κανεις, το ζήτημα ειναι αν το παιδι τον βλεπεις απλά σαν συμβιβασμό για να μην μείνεις μόνη, ως φόβος ότι δεν θα προκύψει κατι καλύτερο στο μελλον, κι αν στο μεταξυ δεν έβρισκες για αρκετό καιρό συντροφο. Αν στην σκεψη σου πρωτα παιζει αυτο και μετα αυτός σαν άτομο καταλληλο για σενα τότε δεν ταιριάζεις μαζι του. Κι αν είσαι 30 δεν σε πιέζει ο χρόνος! Άλλες φτανουν στα 35 κι ακομα ονειρεύονται!
βεβαιως και υπαρχουν θετικα στην σκεψη του ενος για τον αλλον.
αλλα δεν ταιριαζουν ΕΡΩΤΙΚΑ.
η ερωτικη/σεξουαλικη συμβατοτητα ειναι κατι διαφορετικο απο την εκτιμηση.
μπορει να αποδεχεσαι και να θαυμαζεις ακομα καποιον, αλλα να σε ξενερωνει ερωτικα.
και μαλιστα, μπορει το ξενερωμα να ισχυει μονο απο την μια πλευρα.
ο αλλος μπορει να ειναι πολυ ικανοποιημενος σεξουαλικα.
Τη χημεία με τον αλλο την αντιλαμβανεται κανεις από νωρίς. Ειναι μια ελξη που νιωθει για το κορμι του αλλου. Στην αρχή ειναι τα χαδια και φιλιά (που αμοιβαια επιδιωκουν) και ως φυσικό ακόλουθο το σεξ.
Έστω και αν το σεξ (πχ λόγω απειρίας) καθυστερήσει.
Όμως αν δεν υπάρχει αυτη η ελξη τοτε δεν ταιριαζουν για σύντροφοι.
Με ολα αυτα που βλεπω να γραφετε, τα οποια ειναι σωστα (ακομα κ αν διυστανται οι αποψεις), νοιωθω λιγο ηλιθια...
Που ξαναεδωσα ευκαιρια σε κατι το οποιο εβλεπα οτι δε τραβαει απ την αρχη, που εκλεισα διακοπες με τον ανθρωπο αυτο κ αυτο που με αγχωνει ειναι το οτι θα κανουμε σεξ κ πως θα ειναι κ οτι θα με πιασουν νευρα παλι...
Το οτι σκεφτομαι πως θα αντιδρασει ο ιδιος αλλα κ ο περιγυρος μου (θα με λενε ανισορροπη) αν για ακομα μια φορα τον απορριψω...κ αυτο με κανει να νοιωθω ηλιθια...
κατσε μισο γιατι μπερδευτηκα λιγο,, το θεμα σου πιο ειναι?? ειναι καλο παιδι και τα βρισκεται αλλα δεν εχετε καλη χημεια στο σεξ?? νομιζω καπου διαβασα που ανεφερες οτι "το εργαλειο το χειριζεται καλα" τωρα λες πως σε αγχωνει που θα κανετε σεξ.