Καλό παιδί vs καλός εραστής
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 85
    Senior Member

Καλό παιδί vs καλός εραστής

Καλησπέρα σε όλους κ όλες...
    Αναρωτιέμαι αν έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία είστε με κάποιον ή κάποια για τους άντρες, (μιλάω για φρέσκια σχέση), κ ενώ είναι σούπερ παιδί\κορίτσι, γελάτε, κάνετε απίστευτη παρέα, πράγματα μαζί, υπάρχει διάθεση για επικοινωνία κ συζήτηση, αλλά όταν φτάνει η ώρα του σεξ, να χάνεται τελείως το πράγμα... να μη μπορείτε να επικοινωνήσετε, με αποτέλεσμα να ξενερώνετε... (Δε μιλάω για λειτουργικά θέματα όπως πχ στυτική δυσλειτουργία κλπ. Αναφέρομαι στην όχι κ τόσο καλή "χημεία).
    Έχετε αμφιταλαντευτεί ποτέ μεταξύ αυτών των δύο;; γιατι απ τη μια λες "δεν υπάρχουν πλέον άνθρωποι που να μπορείς να επικοινωνήσεις κ να γελάς οπότε είμαι τυχερός/ή" κ απ την άλλη αναρωτιέσαι αν θα τα "βρείτε" ποτέ στο σεξ...
    Every morning we are born again

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Καλησπέρα σε όλους κ όλες...
    Αναρωτιέμαι αν έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία είστε με κάποιον ή κάποια για τους άντρες, (μιλάω για φρέσκια σχέση), κ ενώ είναι σούπερ παιδί\κορίτσι, γελάτε, κάνετε απίστευτη παρέα, πράγματα μαζί, υπάρχει διάθεση για επικοινωνία κ συζήτηση, αλλά όταν φτάνει η ώρα του σεξ, να χάνεται τελείως το πράγμα... να μη μπορείτε να επικοινωνήσετε, με αποτέλεσμα να ξενερώνετε... (Δε μιλάω για λειτουργικά θέματα όπως πχ στυτική δυσλειτουργία κλπ. Αναφέρομαι στην όχι κ τόσο καλή "χημεία).
    Έχετε αμφιταλαντευτεί ποτέ μεταξύ αυτών των δύο;; γιατι απ τη μια λες "δεν υπάρχουν πλέον άνθρωποι που να μπορείς να επικοινωνήσεις κ να γελάς οπότε είμαι τυχερός/ή" κ απ την άλλη αναρωτιέσαι αν θα τα "βρείτε" ποτέ στο σεξ...
    Αν δεν υπαρχει οργανικο προβλημα με συζητηση ολα λυνονται αρκει να ειναι δεκτικοι και οι 2.

Member
    προσωπικα θεωρω πααααααααααααρα πολυ σημαντικο το σεξ για μια υγιη και λειτουργικη σχεση ,οποτε ψηφίζω τον καλο εραστή.

Senior Member
    το καλο παιδι αποκλειεται να ναι καλος εραστης?

Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    οχι αλλα good luck finding him !

Senior Member
    το καλο παιδι ειναι σχετικο.το θεμα ειναι να ταιριαζεις με τον αλλον,καλο κακο δεν ξερω..

Banned
    εγω πιστευω οτι το καλο παιδι κ ο καλος εραστης ειναι το ιδιο προσωπο απλα εξαρταται τι θεωρεις εσυ η ιδια καλο εραστη.. αν θεωρεις πχ καλο εραστη το να σε ικανοποιει πχ τοτε ειναι το ιδιο προσωπο αλλα

αν βλεπεις ως καλο εραστη αυτον που εχει σωμα φετες κοιμηθικε πιο πριν με χιλιες κ αυτο που σε ερεθιζει πανω του ειναι τα φοσκωμενα του ποντικια ειναι αλλο θεμα αυτο...

υπο κανονικες συνθηκες αυτο που γραφεις δε μπορει να συμβει δηλαδη αν επικοινωνεις με καπιον επικοινωνεις παντου κ δεν ενοεω αν εχεις ολοκληρωσει μια σχεση η οχι αλλα το ποσο γρηγορα καταλαβαινει αυτο που του λες κλπ αν δεν επικοινωνεις σημαινει οτι καπου χανει το πραγμα

απο το ποσο γρηγορα πιανεις αυτο που σου λεει καπιος φαινεται αν τεριαζεις μαζι του σε ολα τα θεματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    δεν αποκλειεται, αλλα στη προκειμενη περιπτωση δεν ειναι...τουλαχιστον προς το παρον..
    ειναι πολυ ντροπαλος... ωρες ωρες δε με ελκυει καθολου ερωτικα...

Senior Member
    Πες του και συ καποια πραγματα πως σ αρεσει, δειξτου ποτε θελεις να το κανετε κλπ, αφου ξερεις οτι ειναι πιο διστακτικος πες καποια πραγματα να καταλαβει, δεν ειναι κακο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    δεν αποκλειεται, αλλα στη προκειμενη περιπτωση δεν ειναι...τουλαχιστον προς το παρον..
    ειναι πολυ ντροπαλος... ωρες ωρες δε με ελκυει καθολου ερωτικα...

Νομιζω οτι το ' καλο παιδι ' το λες με μια δοση ' παιδι χωρις εντονη προσωπικοτητα , η χωρις ιδαιτερη αρρενωποτητα . Υπαρχουν καλα παιδια , και με χαρακτηρα , και αρρενωποτητα , μαλλον το παιδι αυτο δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια . Κι εγω εχω φιλες , που δεν θα ηθελα σεξ μαζι τους , αλλα το ' σε βλεπω σαν φιλο-η ' , σε απλα Ελληνικα σημαινει οτι δεν με ελκυεις και τοσο .

Banned
    Θα σου πω κάτι καρατσεκαρισμένο: Άμα 2 άνθρωποι τα βρίσκουν με το πάνω κεφάλι, κ όταν λέω τα "βρίσκουν" εννοώ πάρα πολύ καλή επικοινωνία τόσο σε νοητικό όσο κ σε συναισθηματικό επίπεδο (από εκεί προκύπτουν κ οι συμπεριφορές άλλωστε), όχι απλά καλή κ ήρεμη "παρεϊτσα", κ υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη μεταξύ τους (το γεγονός που λες ότι ώρες- ώρες δεν σε ελκύει ερωτικά με προβληματίζει), θα τα βρουν κ με το κάτω, απλά καμιά φορά είναι θέμα χρόνου, εμπειρίας, οικειότητας, ή κάποιος μπορεί να έχει συνηθίσει σε άλλα μοτίβα κλπ κλπ. Το αντίστροφο δε συμβαίνει, δηλ. αν 2 άνθρωποι τα βρίσκουν με το κάτω κεφάλι, αυτό δεν εγγυάται πως θα τα βρουν κ με το πάνω.......

Senior Member
    ναι, μου ειχε τυχει και δεν προχωρησα σε σχεση ή περαιτερω συναντησεις.
    στην αρχη της γνωριμιας οταν δεν υπαρχει ακομα συναισθηματικος δεσμος, ειναι πολυ ευκολο να απομακρυνθεις.
    για ποιον λογο να επιμεινεις αν δεν λειτουργησει η ερωτικη χημεια με καποιον ?
    αν ο αλλος/η σε ξενερωνει, ειναι κατι που δεν διορθωνεται.:rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νομιζω οτι το ' καλο παιδι ' το λες με μια δοση ' παιδι χωρις εντονη προσωπικοτητα , η χωρις ιδαιτερη αρρενωποτητα . Υπαρχουν καλα παιδια , και με χαρακτηρα , και αρρενωποτητα , μαλλον το παιδι αυτο δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια . Κι εγω εχω φιλες , που δεν θα ηθελα σεξ μαζι τους , αλλα το ' σε βλεπω σαν φιλο-η ' , σε απλα Ελληνικα σημαινει οτι δεν με ελκυεις και τοσο .
    Μπορεί να φταιει κ το γεγονος οτι δε μπορουμε να συνευρεθουμε ερωτικα κ πολυ συχνα, παρολο που βλεπομαστε καθε μερα σχεδον (μενουμε κ οι δυο με τους γονεις μας). Ειμαι κ εγω ωρες ωρες αρκετα νευρικη κ τσιτωνομαι με το παραμικρο...
    Ο χαρακτηρας κ η αρρενωποτητα αυτου του ανθρωπου ειναι σε καλο επιπεδο, δεν εχω ακουσει κανενα να μιλαει αρνητικα για το ατομο του, ισα ισα... Ισως να ειναι αυτος ο "σεβασμος" που εχει για τους ανθρωπους που τον κανει να το βγαζει κ στον ερωτικο τομεα. Ισως να ειμαι κ εγω που τον κομπλαρω γιατι εχω συνιθισει σε αλλα μοτιβα (πολυ καλο σεξ αλλα οχι κ τοσο καλη επικοινωνια) κ κατα συνεπεια φερομαι αυτοματως σα να βρισκομαι παλι σ αυτο το μοτιβο...:confused: δε ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Θα σου πω κάτι καρατσεκαρισμένο: Άμα 2 άνθρωποι τα βρίσκουν με το πάνω κεφάλι, κ όταν λέω τα "βρίσκουν" εννοώ πάρα πολύ καλή επικοινωνία τόσο σε νοητικό όσο κ σε συναισθηματικό επίπεδο (από εκεί προκύπτουν κ οι συμπεριφορές άλλωστε), όχι απλά καλή κ ήρεμη "παρεϊτσα", κ υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη μεταξύ τους (το γεγονός που λες ότι ώρες- ώρες δεν σε ελκύει ερωτικά με προβληματίζει), θα τα βρουν κ με το κάτω, απλά καμιά φορά είναι θέμα χρόνου, εμπειρίας, οικειότητας, ή κάποιος μπορεί να έχει συνηθίσει σε άλλα μοτίβα κλπ κλπ. Το αντίστροφο δε συμβαίνει, δηλ. αν 2 άνθρωποι τα βρίσκουν με το κάτω κεφάλι, αυτό δεν εγγυάται πως θα τα βρουν κ με το πάνω.......
    Εσενα σου εχει τυχει τετοια περιπτωση;

Senior Member
    το σεξ για μενα ειναι το 50% της σχεσης. αν δεν τα βρισκεις μαζι του στο σεξ τοτε κρατησε τον για φιλο σου. με εναν φιλο σου δεν μπορεις να εχεις σχεση ενω η σχεση σου ειναι και ο καλυτερος σου φιλος. μου εχει τυχει κοπελα με την οποια να τα λεμε μια χαρα σε ολα και την στιγμη του σεξ να μου ειναι τοσο αδιαφορη οσο και οι πετρες, δεν εχει να κανει απολυτα με τα γουστα που μπορει να εχει ο καθενας στο κρεβατι αλλα με το αν ταιριαζουν τα χνωτα μας οπως λενε και στο χωριο μου.

Page 1 of 6 123 ... LastLast