Καλημέρα!Για να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα πρέπει να περάσεις τα 50 posts νομίζω. Θέλεις να σου δώσω το δικό μου?
Printable View
Αντρέα καλημέρα!Εγώ είμαι με φαρμακευτική αγωγή από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014. Μη φανταστείς ότι έπαιρνα μεγάλες δόσεις. Ίσα για να με κραταέι. Από τότε λοιπόν που μου μείωσε την δόση (κάπου το Πάσχα)και ενώ ένοιωθα πολύ καλύτερα επανήλθαν τα συμπτώματα...Εγώ δεν έχω κρίσεις πανικού. Δεν είχα ποτέ μου. Έχω ωστόσο όλα αυτά που περιγράφεις και εσύ που δεν είναι και λίγα....Η γιατρός μου δεν θέλει να μου αυξήσει την δόση και προσπαθώ να το παλέψω όσο μπορώ...
[QUOTE=Frozen78;549524]Καλημέρα!Για να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα πρέπει να περάσεις τα 50 posts νομίζω. Θέλεις να σου δώσω το δικό μου?[/QUOTEναι
καλημερα!!ναι ενταξει~!που θα μ τ στειλεις εδω??
Τώρα στα 50. Πώς στέλνεις pm γελα πολυ????
ουτε εγω..
Βασικα ουτε ακι εγω εχω κρισεις πανικου απλα αυτο που νοιωθω αλλα συνεχεια οταν ειμαι εξω..μακαρι να ειχα κριση πανικου και να περναγε σε λιγα λεπτα και να ημουν καλα μετα..αλλα που τετοια τυχη εκει πρεπει να με τυρανναει συνεχεια..εχω ερθει σε σημειο να πω κανε οτι θες αμα πεσω κατω επεσα να παει να γαμ@@@@@..
Απλα δεν ειναι ζωη αυτη βλεπω τους αλλους φιλους μου τριγυρω που ειναι μια χαρα και στεναχωριεμε λεω γιατι να τραβαω ολο αυτο?
Τελως παντων μακαρι να περασει που θα περασει γιατι δεν θα περασει το δικο του το δικο μου θα περασει..
Χαίρομαι ειλικρινά που το αντιμετωπίζεις έτσι.Έτσι πρέπει!
Επειδή είμαστε ομοιοπαθείς!
Και φυσικά δεν παλεύεται...Εγώ να σου πω την αλήθεια οταν το σκέφτομαι έτσι όπως εσύ νοιώθω πολύ καλύτερα!
Θα το διαλύσουμε!!!
Να σε ρωτήσω...Σου έχει τύχει να αισθάνεσαι κάτι σαν χάσιμο???Σαν μην ξέρεις πού πατράς και πού βρίσκεσαι ένα πράγμα?
δεν μπορω να το δω :/
Ναι βεβαια χθες στην παραλια καθως πηγαιναμε προχωραγα και δεν ηξερα που παταγα. Ελεγα τωρα θα σωριαστω κατω.αλλα τιποτα δεν εγινε..
Χιλιες φορες να μου σπαγανε το χερι παρα αυτο..ειναι δυστυχως πολυ ψυχοφθορο.σε διαλυει και διαλυει και την καθημερινοτητα σου.
Φαντασου πριν το παθω αυτο πηγαινα γυμναστηριο εντατικα και σκληρες προπονησεις..τωρα νοιωθω οτι ετσι και παω θα σωριαστω κατω..ελεος δηλαδη..
Αλλα να σκεφτεσε θετικα..να λες οχι δεν θα με γονατισεις εγω θα νικησω..
ΓΤ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΜΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ
ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ
ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΔΙΚΑ
ΓΤ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΛΑ
ΕΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΕΤΣΙ
Δε ξέρω καταρχήν πρέπει να βρεθεί από τι προκαλείται όλο αυτό, έχετε ψαχτεί?
Έχετε θέμα με αυχένα? εγώ αυτό με το άγχος δεν μπορώ να το καταλάβω, έλεος δλδ πόσο μπορεί να μας καταστρέψει.... βαρέθηκα να το ακούω λύση θέλω, όπως και να έχει μας επηρεάζει οργανικά κάπου χτυπάει δλδ, και άντε να έχεις ένα θέμα όταν έχεις πολλά μια σε τρομάζει η ζάλη μια η αρρυθμία αμάν πια. Όλος ο κόσμος έχει άγχος συμπτώματα δεν έχει όμως.. σόρυ για το μίνι ξέσπασμα, κοντέυω να σκάσω περιορισμένη όπως ζω πλέον.
Πηγαίνω σε ψυχίατρο κανονικά και ενώ είχα δει απίστευτη βελτίωση, από την στιγμή που μου μείωσε την αγωγή άρχισα να γίνομαι ξανά όπως πριν...Μη φανταστείς ότι έπαιρνα μεγάλη δόση. Και τώρα πλέον είναι πολύ μικρή η δόση. Αλλά αυτή επιμένει να μη μου αυξήσει. Δεν έχει και άδικο. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο στα φάρμακα. Εσύ παίρνεις φάμακα?
Dcat οι δικές μου οι ζαλάδες ξεκίνησαν από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα με τον αυχένα μου...Πριν από ένα χρόνο δηλαδή. Έχω σοβαρό θέμα με τον αυχένα και από όσο γνωρίζω και μου λέει και ο νευροχειρούργος μου, οι ζαλάδες προέρχονται και από εκεί. Από τότε που ξεκίνησα να έχω αυτό το πρόβλημα, ξεκίνησε και το άγχος μου. Πριν ήμουνα απόλυτα καλά. Εσύ έχεις θέμα με τον αυχένα σου?
frozen έχω ευθειασμό και στένωση στον α7.. σε φυσίατρο έχεις πάει πρέπει να σε δεί και να σου δείξει ασκήσεις να κάνεις καθημερινά για να έχεις κάποια βελτίωση....
το καλό είναι ότι δεν έχετε θέματα με καρδιά εννοώντας ταχυκαρδίες έκτακτες κτλ. ούτε εγώ τα θέλω τα χάπια οι περισσότεροι που ακούω βραχυχρόνια έχουν βελτίωση δε γίνεται μια ζωή με χάπια τουλάχιστον όχι από τώρα..
Frozen78 Αγχωδης διαταραχη τι ειναι? να ρωτησω κατι αλλο ειχα κανει 2 τσιγαρα εκεινα τα γνωστα.. αλλα τα ειχα μπερδεψει με ρακι, ρετσινα-μπυρα.. μετα απο 10 λεπτα επαθα badtrip και αφου το καταλαβα επαθα κριση πανικου, επειδη και κριση πανικου δεν ηξερα τι ειναι ειχα τα συπτωματα. ταχυκαρδια, μυρμήγκιασμα, αφυδατωση και τρεμουλο ιδικα στο αριστερο μου ποδι που δεν σταματουσε με τιποτα..απο τοτε μεχρι σημερα ειμαι χαλια εχω ζαλαδες φοβαμαι υπερβολικα νομιζω οτι θα πεθανω και ο αερας δεν μου φτανει καποιες φορες.. εκανα αιματολογικες μετα πηγα σε ψυχολογο αλλα δεν του ειπα τι εκανα.. πηγα σε νοσοκομειο εκανα ξανα αιματολογικες και δεν μου βρικαν τιποτα.. να σημειωσω ο ψυχολογος μου εδωσε 2 αντιαγχοτικα αλλα δεν τα πηρα..
Έστω και αρκετά καθυστερημένα ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που ανέβασα το θέμα απλά μετά από μια σύντομη συνομιλία που είχα με τον φροζεν,είδα ότι δεν είχε σχολιάσει κάποιος άλλος τις επόμενες μέρες και σταμάτησα να το κοιτάω...Μπήκα τώρα μετά από καιρό και είδα ότι τελικά γράφτηκαν και άλλες απαντήσεις...
Λοιπόν και πάλι ευχαριστώ όλους σας...
Όσο για μένα είμαι περίπου στα ίδια,αδυναμία και ζάλη,βαρύ κεφάλι κτλ υπάρχει σχεδόν καθημερινά,με την μόνη διαφορά ότι η τάση για λιποθυμία εμφανίζεται πλέον αρκετά σπάνια έως καθόλου....
Ψυχολογικά είμαι χάλια τελείως με το θέμα των φοβιών μου που είχα περιγράψει τότε στο αρχικό μου κείμενο,φοβάμαι πάρα πολύ για αρρώστιες,νόσους και για την υγεία γενικότερα....
Λεφτά δυστυχώς δεν υπάρχουν για γιατρούς καθώς παραμένω άνεργος,οπότε πέρα από μια αιματολογική που είχα κάνει από τότε που έγραψα και βγήκε ψιλό καθαρή πέρα από δυο μετρήσεις υψηλές(ουρικό οξύ,γμgt)δεν έχω κάνει κάτι άλλο μετά τον νευρολόγο που είχα πάει τότε(είχα κάνει μαγνιτική εγκεφάλου και είχε βγει καθαρή όπως είπα)...Ούτε σε ψυχολόγο έχω πάει παρόλο που θέλω να νικήσω τις φοβίες μου είτε έχω κάτι παθολογικό είτε όχι.....Φοβάμαι και τα φάρμακα
Για να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις που μου είχατε κάνει τότε....
Dcat Το πρόβλημα με τις έκτακτες συστολές συνεχίζει να υπάρχει απλά αρκετά πιο σπάνια..Πριν 1,5 χρόνο την τελευταία φορά που είχα κάνει καρδιολογικές εξετάσεις μου είχαν πει πως όλα είναι καλά,τώρα δεν ξέρω...
Γέλα πολύ όντως περιέγραψες μια κατάσταση ακριβώς ίδια με την δική μου,έχει τύχει να κοιμηθώ πολλές φορές με τα ρούχα έχοντας στο μυαλό μου πως αν γίνει κάτι να τρέξω ποιο γρήγορα στο νοσοκομείο χωρίς να χάσω χρόνο...
Επίσης είμαι 30 χρονών,μένω μόνος και φοβάμαι όταν μένω μόνος επειδή "μπορεί να μου συμβεί κάτι" πχ καρδιολογικό ή να λυποθημίσω πχ ή να μου κοπεί η ανάσα και δεν θα είναι κάποιος εκείνη την στιγμή να με τρέξει...
Αντρέα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου,είναι μεγάλο βάσανο αυτό που περνάμε φίλε...
Τέλος άλλο πρόβλημα που δεν είχα γράψει τότε και το έχω τον τελευταίο καιρό είναι με τον λαιμό και την αναπνοή μου..Νιώθω να κολάνε φλέματα στον λαιμό,είτε να υπάρχουν στην αναπνοή και να μου την δυσκολεύουν,πολλές φορές σαν να νιώθω ότι πνίγομαι και δυο φορές ένιωσα ότι μου κόπηκε η ανάσα για δυο τρια δευτερόλεπτα...
Το θέμα είναι ότι θα ήθελα πολύ να μην αγχώνομαι για τίποτα είτε είναι ψυχολογικά όλα αυτά είτε όχι,να μην με ενδιαφέρει βασικά αλλά δυστυχώς δεν γίνεται!!
Το έχω ρίξει και στο ποτό τους τελευταίους μήνες γιατί με κάνει να νιώθω καλύτερα,πίνω 4,5 μπύρες την ημέρα...
Αυτά....