Αδυναμία,ζάλη,τάση για λιποθυμία!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΓΤ ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΜΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ
    ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
    ΚΑΙ ΠΑΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
    ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ
    ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΔΙΚΑ
    ΓΤ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΗ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΛΑ
    Καλα ναι εχεις απολυτο δικιο...συμφωνω απολυτα..ημουνα για βολτα με ποδηλατο τωρα.ολα καλα ητανε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Καλα ναι εχεις απολυτο δικιο...συμφωνω απολυτα..ημουνα για βολτα με ποδηλατο τωρα.ολα καλα ητανε..
    Καλημέρα! Πώς είσαι σήμερα?

Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Καλημέρα! Πώς είσαι σήμερα?
    Καλημερα..δεν εχω καμμια ιδιαιτερη αλλαγη..σε λιγο θα παω γυμναστηριακι..θα ζησω την καθημερινοτητα μου κανονικα..σου ειπα δεν θα αφησω να με νικησει αυτο..

Senior Member
    Καλημερα..δεν εχω καμμια ιδιαιτερη αλλαγη..σε λιγο θα παω γυμναστηριακι..θα ζησω την καθημερινοτητα μου κανονικα..σου ειπα δεν θα αφησω να με νικησει αυτο..
    Μία από τα ίδια και εγώ αλλά δεν το βάζω κάτω!Εγώ είμαι στην δουλειά τώρα. Εσύ δεν δουλεύεις?

Μία από τα ίδια και εγώ αλλά δεν το βάζω κάτω!Εγώ είμαι στην δουλειά τώρα. Εσύ δεν δουλεύεις?
    Εργαζομε σαν ελευθερος επαγγελματιας..εσυ?

Senior Member
    Δεν πειράζει!Βασικά εγώ δεν έχω κρίσεις πανικού ούτε και έκτακτες συστολές. Έχω μία μόνιμη ζάλη που άλλες φορές είναι έντονη και άλλοτε όχι...Όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές εκτός από αυτές του αυχένα που έχω πρόβλημα...Για πες εσύ.
    Εγώ έκτακτες συστολές ζαλάδες συνέχεια αδυναμία καλό πακέτο... απογοητεύομαι εσείς τουλάχιστον που μπορείτε να δουλεύεται να πηγαίνεται γυμναστήριο είστε πολύ καλύτερα ! Μακάρι να βρισκόταν 1λύση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dcat View Post
    Εγώ έκτακτες συστολές ζαλάδες συνέχεια αδυναμία καλό πακέτο... απογοητεύομαι εσείς τουλάχιστον που μπορείτε να δουλεύεται να πηγαίνεται γυμναστήριο είστε πολύ καλύτερα ! Μακάρι να βρισκόταν 1λύση.
    Τι θα κάνουμε με τις ζαλάδες????Πολλές φορές η μέρα μου φαίνεται βουνό....

Senior Member
    Εργαζομε σαν ελευθερος επαγγελματιας..εσυ?
    Σε Τράπεζα δουλεύω!Σήμερα δεν την παλεύω με τίποτα!

Senior Member
    Δε ξέρω καταρχήν πρέπει να βρεθεί από τι προκαλείται όλο αυτό, έχετε ψαχτεί?

Senior Member
    Δε ξέρω καταρχήν πρέπει να βρεθεί από τι προκαλείται όλο αυτό, έχετε ψαχτεί?
    Η γιατρός μου μου έχει πει ότι εφόσον έχουμε αποκλείσει οργανικό αίτιο (έχω κάνει πολλές εξετάσεις), μιλάμε για σωματοποίηση του άγχους, η οποία σε μένα εκφράζεται ως ζάλη, αστάθεια και λοιπά. Για να καταλάβεις, δεν έχω κρίσεις πανικού. Δεν το έχω βιώσει.

Η γιατρός μου μου έχει πει ότι εφόσον έχουμε αποκλείσει οργανικό αίτιο (έχω κάνει πολλές εξετάσεις), μιλάμε για σωματοποίηση του άγχους, η οποία σε μένα εκφράζεται ως ζάλη, αστάθεια και λοιπά. Για να καταλάβεις, δεν έχω κρίσεις πανικού. Δεν το έχω βιώσει.
    Ακριβως τα ιδια και εγω..εχω κανει απειρες εξετασεις..ολα καλα ειναι..οποτε ειναι αγχος..για να το βρεις αυτο πρεπει νσ πας σε ψυχιατρο να κανεις συνεδριες και να βρεις σιγα σιγα αυτο που φταιει..

Senior Member
    Έχετε θέμα με αυχένα? εγώ αυτό με το άγχος δεν μπορώ να το καταλάβω, έλεος δλδ πόσο μπορεί να μας καταστρέψει.... βαρέθηκα να το ακούω λύση θέλω, όπως και να έχει μας επηρεάζει οργανικά κάπου χτυπάει δλδ, και άντε να έχεις ένα θέμα όταν έχεις πολλά μια σε τρομάζει η ζάλη μια η αρρυθμία αμάν πια. Όλος ο κόσμος έχει άγχος συμπτώματα δεν έχει όμως.. σόρυ για το μίνι ξέσπασμα, κοντέυω να σκάσω περιορισμένη όπως ζω πλέον.

Senior Member
    Ακριβως τα ιδια και εγω..εχω κανει απειρες εξετασεις..ολα καλα ειναι..οποτε ειναι αγχος..για να το βρεις αυτο πρεπει νσ πας σε ψυχιατρο να κανεις συνεδριες και να βρεις σιγα σιγα αυτο που φταιει..
    Πηγαίνω σε ψυχίατρο κανονικά και ενώ είχα δει απίστευτη βελτίωση, από την στιγμή που μου μείωσε την αγωγή άρχισα να γίνομαι ξανά όπως πριν...Μη φανταστείς ότι έπαιρνα μεγάλη δόση. Και τώρα πλέον είναι πολύ μικρή η δόση. Αλλά αυτή επιμένει να μη μου αυξήσει. Δεν έχει και άδικο. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο στα φάρμακα. Εσύ παίρνεις φάμακα?

Senior Member
    Έχετε θέμα με αυχένα? εγώ αυτό με το άγχος δεν μπορώ να το καταλάβω, έλεος δλδ πόσο μπορεί να μας καταστρέψει.... βαρέθηκα να το ακούω λύση θέλω, όπως και να έχει μας επηρεάζει οργανικά κάπου χτυπάει δλδ, και άντε να έχεις ένα θέμα όταν έχεις πολλά μια σε τρομάζει η ζάλη μια η αρρυθμία αμάν πια. Όλος ο κόσμος έχει άγχος συμπτώματα δεν έχει όμως.. σόρυ για το μίνι ξέσπασμα, κοντέυω να σκάσω περιορισμένη όπως ζω πλέον.
    Dcat οι δικές μου οι ζαλάδες ξεκίνησαν από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα με τον αυχένα μου...Πριν από ένα χρόνο δηλαδή. Έχω σοβαρό θέμα με τον αυχένα και από όσο γνωρίζω και μου λέει και ο νευροχειρούργος μου, οι ζαλάδες προέρχονται και από εκεί. Από τότε που ξεκίνησα να έχω αυτό το πρόβλημα, ξεκίνησε και το άγχος μου. Πριν ήμουνα απόλυτα καλά. Εσύ έχεις θέμα με τον αυχένα σου?

Πηγαίνω σε ψυχίατρο κανονικά και ενώ είχα δει απίστευτη βελτίωση, από την στιγμή που μου μείωσε την αγωγή άρχισα να γίνομαι ξανά όπως πριν...Μη φανταστείς ότι έπαιρνα μεγάλη δόση. Και τώρα πλέον είναι πολύ μικρή η δόση. Αλλά αυτή επιμένει να μη μου αυξήσει. Δεν έχει και άδικο. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο στα φάρμακα. Εσύ παίρνεις φάμακα?
    Εγω παιρνω το βραδυ μισο χαπακι ρεμερον για τον υπνο.και ργω πηγαινω σε ψυχιατρο αλλα φαρμακα δεν παιρνω αλλα θελω να το παλεψω χωρις..δεν γινετε
    Να ζησουμε την υπολοιπη ζωη μας με φαρμακα..εγω προδωπικα δεν θελω.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast