Originally Posted by
opposite
Μην δώσεις καμία ευκαιρία σε αυτόν τον άνθρωπο ούτε να σου εξηγήσει τους λόγους που σε χώρισε..είναι μόνο δικαιολογίες για να νιώσει καλύτερα με τον ευατό του να διώξει απο επάνω του τις ενοχές και να προχωρήσει!ζήσε με το αντίο του με τις αναμνήσεις του όσο καιρό και αν σου πάρει!Μην παρακαλέσεις μην πέσεις στα πατώματα για χάρη του γιατί όταν σε δεί στο πάτωμα θα σε σκοτώσει ακαριαία με όσο πιο σκληρά λόγια γίνεται!Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο σκέψης και δεν μπορείς να τον αλλάξεις όσο και αν προσπαθήσεις όσα και αν έχεις κάνει για αυτόν όσο ωραίος και αν είσαι όσο μάγκας και αν είσαι. Στην δική μου περίπτωση εγώ ήμουν 5 χρόνια με κάποια η οποία μου έλεγε οτι ήμουν ο τέλειος άντρας για οικογένεια οτι δεν είχε συναντήσει αλλον τέτοιον άντρα στη ζωή της...με χώρισε έχοντας ήδη βρεί τον αντικαταστάτη έπεσα στα πατώματα άκουσα όσο πιο σκληρά λόγια γίνονταν και στο τέλος σκότωσε όλα όσα είχα ονειρευτεί για μένα και για αυτή έχοντας παρατήσει τη προηγούμενη δουλειά μου για να γυρίσω πίσω στο κοινό τόπο διαμονης μας για να ξεκινήσουμε την κοινή μας ζωή! Έχοντας κάνει 5 χρόνια όσα δεν μπορεί να φανταστεί κανείς και δεν το λέω για να πώ οτι είμαι ο μοναδικός στο κόσμο που έχει κάνει τέτοια πράγματα αλά για να σας πώ οτι ο άνθρωπός που δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί σας είναι ικανός να σας σκοτώσει για να σώσει τον ευατό του και να ζήσει όπως αυτός θέλει ανεξαρτήτως σε τι κατάσταση μπορεί να σας φέρει!