Τελικά έπρεπε να πάω με την μηχανή και τον αδελφό μου στην θάλασσα. Πήγε ο μπαμπάς μου και μου είπε μια χαρά τον πήγε και τον έφερε. Αδίκως φοβάμαι. Τελικά αυτό ήτανε το λάθος μου!
Printable View
Τελικά έπρεπε να πάω με την μηχανή και τον αδελφό μου στην θάλασσα. Πήγε ο μπαμπάς μου και μου είπε μια χαρά τον πήγε και τον έφερε. Αδίκως φοβάμαι. Τελικά αυτό ήτανε το λάθος μου!
Δελφινι συγχαρητηρια που βρηκες δουλιτσα! αν εχεις καμια φιλη,ξαδελφη παρ'την να πατε για μπανιο η αλλιως πηγαινε με τους γονεις σου.
ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
οκ elis είναι αρκετές! Αλλά γνωρίζω και κάμποσες που δεν είναι έτσι. Μια φίλη μου είναι όπως εγώ πολύ απλή. Έχω αυτοκίνητο αλλά το αγόρασα με τη δουλειά μου και ρούχα πλέον τα απολύτως απαραίτητα, προτιμώ να είναι το ψυγείο μου γεμάτο για τα παιδιά μου παρά να πάω στους αισθητικούς, να φτιάχνω νύχια και να αγοράζω προιόντα μακιγιάζ για να δείχνω όμορφη. Κάποια στιγμή θα ξεβαφτώ και θα φανεί η διαφορά! Στο μεταξύ αυτές που βάφονται συνέχεια αν τις δεις ξεβαμμένες θα τρομάξεις! Ειδικά, και απευθύνομαι στις γυναίκες πιο πολύ, για νύχια δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα ευρώ! Αυτή τη μανία δεν την έχω καταλάβει. Άσε οι αποτριχώσεις χαχαχα!!! Πάρε κοπέλα μου το ξυραφάκι και ξυρίσου κι αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα πάρε ένα μηχάνημα που τις βγάζει από τη ρίζα, τι πας και δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια! αλλά περί ορέξεως κολοκυθοπαιτ! Εμ το βγάλσιμο των φρυδιών? Χάθηκαν τα τσιμπιδάκια Αχ δεν μπορώ μόνη μου δεν πιάνει το χέρι μου! Για κάτι άλλο πιάνει το χέρι σου! πω πω παρεκτράπηκα! Ώρες ώρες σκέφτομαι σαν άντρας και παιδιά πιστέψτε είμαι γυναίκα! Αλλά ήμουν οικονόμα από μικρή, μπορεί να έχει να κάνει με την αντίληψη μου περί οικονομίας!
''Αχ! δεν μπορώ μόνη μου δεν πιάνει το χέρι μου! Για κάτι άλλο πιάνει το χέρι σου!" χαχαχα! :D καλα τα λες PAPA!
Eli's, εγώ στη ζωή μου έκανα καμιά δεκαριά φιλίες. Καμία από τις φίλες μου δεν ήταν όπως οι περιγραφές σου και δεν δέχομαι οτι οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι. Μπορεί σε πολλές να αρέσουν οι ανέσεις, ή μάλλον σε όλους μας αρέσουν, είτε άντρες, είτε γυναίκες αλλά υπάρχουν και αρχές και αξίες και προτεραιότητες στη ζωή. Αν συναναστρέφεται κανείς ρηχούς ανθρώπους, ή γυναίκες που νοιάζονται αποκλειστικά για την εξωτερική τους εμφάνιση τότε τί περιμένεις δηλαδή να δεις;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ
ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΕΚΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΓΤ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΨΩΝΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ
Τι λες βρε έλις; Ότι θέλει θα κάνει ο καθένας, εσύ θα του επιβάλλεις του άλλου να πλένει τα πιάτα; Καλό είναι να βοηθάμε τη μητέρα μας όλοι, αλλά και ο σύζυγος το ίδιο σε ένα γάμο, δηλαδή θα πλένουμε πιάτα μια ζωή μόνο οι γυναίκες; Χωρίς οι άντρες να κάνετε τίποτα;
ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΛΕΞΙΚΟ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
Καλά οκ τότε..
Τελικά πήγε κανείς για μπάνιο σήμερα;
ωωω...Σοβαρα.? μηπως στα 18 περναμε κανενα τεστ απο πλυντηριο-πιατα-μαγειρεμα?
πω ρε γαμωτο δε το ηξερα.
παει το certificate "πιατα-μαγειρεμα-πλυντηριο", το εχασα!
μηπως μετα τα 18 τελειωνει το manual στις γυναικες κ δε μπορουν μετα να μαθουν?
Εγω ξερω πανω απο 10 φαγητα μηπως πρεπει να δωσω για proficiency?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΥΥΓΙΕΙΝΑ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΛΠ
ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
Το αγόρι δηλαδή δεν συμμετέχει πουθενά; Όλα το κορίτσι πρέπει να τα κάνει; Παρόλο ότι είναι παράλογη η κοινωνία μας πρέπει να συνεχίσουμε να "εκπαιδεύουμε" τα νέα κορίτσια να διαιωνίζουν τέτοιες καταστάσεις;
ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ;
ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ;
Εγώ αν είχα παιδί, είτε αγόρι είτε κορίτσι ήταν, θα του μάθαινα να επιβιώνει, αλλά όχι με σκοπό να κάνει τις δουλειές μόνο η κοπέλα, είτε αυτή θα ήταν παιδί μου, είτε η κοπέλα του γιου μου πχ.
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΩ
εγω παντως οσο εμενα με γονεις δεν εκανα τπτ, μονο οτι αφορουσε το δικο μου δωματιο.
τωρα ξερω να κανω τα παντα απο μονη μου. το να μαθει καποιος να βαζει πλυντηριο ή πιατα , σκουπισμα κλπ δε θελει μυαλο!
λιγο θελει κ θα μαθουν οι γατες μου να κανουν τις δουλειες αντι για μενα!
κ αν δε ξερεις googlareis εγω απο το ιντερνετ εμαθα να μαγειρευω.
Αυτοσεβασμος,καθαριοτητα,π ροφυλακτικο....ακουγετε σαν διαφημιση αλλα αυτα εμαθα στον σπορο και θα μαθω και στα παιδια μου(μπλιαχ μακρια απο εμενα).ααααα και μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα του μαθω και το τελευταιο,η δουλεια ειναι δουλεια και αμα φερνεις την δουλεια στο σπιτι τα πραγματα μπερδεβονται....
Έλις, το να του μάθω να επιβιώνει, θα το 'κανα ισότιμα στο αγόρι και στο κορίτσι, τώρα αν κάποια έχει μόνο αγόρια και μαθαίνει σε όλα τα αγόρια είτε είναι 1, είτε 2, είτε 3 ή παραπάνω να ξαπλάρουν, τότε το λάθος είναι σε αυτή τη μητέρα, όπως επίσης μια μάνα που έχει μόνο κορίτσια και τα μεγαλώνει με το πως να είναι δούλες, ε τότε το λάθος πάλι είναι σ'αυτή, που δεν φταίει όμως αποκλειστικά, απλά η κοινωνία είναι έτσι βόθρος λόγω προηγούμενων γενιών. Το ίδιο και με μία που έχει και αγόρια και κορίτσια αν τα ξεχωρίζει.
το θεμα δεν ειμαι εγω, εγω ειμαι απλα ενα παραδειγμα.
το 'δεν εκανες τπτ' ειναι συμφωνα με τα δικα σου πατριαρχικά πρότυπα.
Παρολα αυτα εκανα παρα πολλα μεχρι τα 18 μου.
Οπως ολα τα παιδια κανουν παρα πολλά μεχρι τα 18 τους.
ρε ελις 30 δεν εισαι? γιατι γραφεις λες και εισαι μεγαλωσες στη κατοχη?
ΑΥΤΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ
ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΣΤΑ 14 ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΙΣ
ΕΝΑ ΣΑΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΑΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΟ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;ΣΕ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
ΑΣΕ ΟΠΥ ΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΤΟ ΤΑΞΔΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ
ελις ουτε εγω ειχα ιντερνετ, πρωτη φορα πηρα λαπτοπ στα 19 μου!
δεν ειμαι 15χρονο ρε συ, δεν εχω παρει καν ποτέ μου κινητό αφής! παρόλο που ειμαι υπερ της τεχνολογίας.
τι νομιζεις οτι σου μιλαω απο το iphone μου ? χαχαχα
δε θελω να πω τι εκανα παντως μεχρι τα 18 νομιζω θα φανω ψωναρα εδω περα:P
μπορω να σε βεβαιωσω οτι σιγουρα εκανα πολλα πραγματα εκτος pc γιατι δεν ειχα εξαλλου pc, αν δλδ αυτη ειναι η συγκριση εποχης που κανεις.
αν κτλβα καλα..
Χαχαχαχα ελις εποχες.δεν αλλαζαμε παπουτσια μεχρι να διαλυθουν αποτην μπαλα μονιμα καλοκαιρι χειμωνα στο δημοτικο και μετα βολτες κρυφα με τα ποδηλατα σε αλλες συνικοιες.τοτε οποιος φιλουσε κοριτσι ετρωγε δουλεμα και δεν τον βαζμε να παιξει για κανενα μηνα.θυμαμε οταν ειδαμε γκειμποι πως κολουσαμε με τις ωρες να βλεπουμε να παιζει ο αλλος ζελντα.χαχαχαχαχα κινητα στην 3 γυμνασιου καλοκαιρι πειρα.και τωρα η νεολαια εχει φτασει σε αλλο επιπεδο λες ζουμε σε αλλο πλανητι
ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΛΔ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΚΟΘΛΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑ
ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΡΥΦΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΤΕΝΤΟ 64 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ 4 ΠΑΙΧΤΕΣ
ΧΩΡΙΖΟΤΑΝ Η ΟΘΟΝΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΕ ΤΟ ΔΙΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΣΚΑΜΠΑΖΩ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 18 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;