Ο αδελφός μου! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 76
    Banned
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    1.πας εξωτερικό (αφου δεν εχει εδω δουλειες)
    2.στα περισσοτερα πατρικα ελληνικα σπιτια παιζει ξυλο ή λεκτικη-ψυχολογικη-κοινωνικη-οικονομικη βια.
    3.Η ζωη ειναι για να ρισκαρεις κ να ζεις αλλιως ποιο το νοημα να ζεις!
    4.Τουλάχιστον εκει "εξω" εχεις παραπανω πιθανοτητες να κανεις ΔΙΚΕΣ σου επιλογες κ οχι των γονιων σου (οχι των δικων σου μιλαω γενικα)
    Συμφωνώ και πάλι με αυτά που έγραψε το δελφίνι πιο πάνω, έχουμε μεγάλο περιορισμό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής. Επιπλέον αν ρισκάρεις και πας στο εξωτερικό είναι ακόμα περισσότεροι οι κίνδυνοι από το να μείνεις στην Ελλάδα, ξέρω άτομο που μέχρι να τα καταφέρει, ένα βράδυ κοιμήθηκε σε παγκάκι. Τι θα συνέβαινε σε μας που είμαστε γυναίκες αν κοιμόμασταν σε παγκάκι; Και άντε άμα ήταν μία μέρα, άμα ήταν 365;; Μπορείς έτσι να πας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Το ότι είναι χάλια η κατάσταση σε πολλά σπίτια ή και σε άλλα ακόμα χειρότερα δείχνει ότι και δική μας οικογένεια να κάνουμε, μπορεί να μας βαράει ο άντρας μας μάλιστα με κίνδυνο ακόμα και να μας σκοτώσει. Το μόνο θετικό αν φεύγαμε από το σπίτι είναι ότι θα κάναμε τις δικές μας επιλογές, αλλά σε ρωτάω, αξίζει το ρίσκο μετά από όλα αυτά που σου είπα; Άλλο σε σένα, εσύ καλά έκανες, αλλά είχες στήριξη σε όλους τους τομείς από ότι μου είπες! Άσε που με τι λεφτά θα φύγουμε για το εξωτερικό; Που θα βρεθούν μερικές χιλιάδες ευρώ για αρχή αφού οι γονείς μας δεν έχουν και πως θα επιβιώσουμε με τι δουλειά αρχικά αλλά και μετά παίρνοντας φάρμακα; Δεν γίνεται πρακτικά δηλαδή.

Senior Member
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΧΡΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΖΕΙΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    ΔΛΔ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΞΟΔΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΛΠ ΜΗ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΑΦΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΜΟ
    ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ
    ΑΟΠΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΛΔ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
    ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΛΔ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΤΕ
    ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΣΠΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΦΤΗΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ
    ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ ΛΕΤΕ ΧΑΖΟΥΣ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Όλο βλακείες λες Έλις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Επιπλέον αν ρισκάρεις και πας στο εξωτερικό είναι ακόμα περισσότεροι οι κίνδυνοι από το να μείνεις στην Ελλάδα, ξέρω άτομο που μέχρι να τα καταφέρει, ένα βράδυ κοιμήθηκε σε παγκάκι. Μπορείς έτσι να πας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;
    οταν αποφασισει καποιος να φυγει εξω θα πρεπει να οργανωθει καλα, αυτος που παει ετσι κ δεν εχει σκεφτει που θα μεινει πηγε ανοργανωτος!
    κ προσωπικα απο το να τρωω ξυλο προτιμω στο παγκακι!

Το ότι είναι χάλια η κατάσταση σε πολλά σπίτια ή και σε άλλα ακόμα χειρότερα δείχνει ότι και δική μας οικογένεια να κάνουμε, μπορεί να μας βαράει ο άντρας μας μάλιστα με κίνδυνο ακόμα και να μας σκοτώσει.
    σωστα ναι, καλυτερα δλδ να μας σκοτωσουν οι συγγενεις, θα ειναι πιο γλυκος ο θανατος απ'οτι του συζηγου.

αξίζει το ρίσκο μετά από όλα αυτά που σου είπα;
    για μενα αξιζει σε ολα τα επιπεδα.
    κ για τα λεφτα.. ποσες ελληνικες οικογενειες εχουν ακινητα να κλωσανε? ας πουλησουν ενα σπιτι να πανε εξω.
    το δελφινι αποσα λεει εχει λεφτα. αλλα το αφηνουμε το δελφινι γιατι εχει παρει τις αποφασεις της.
    τπτ δεν ειναι ευκολο πιλοου εγω δεν εχω κανεναν εδω εχω μονο τον συντροφο μου. κανενα δεν εχω σε αυτη τη χωρα ουτε σε καμια αλλη χωρα, ουτε ηταν τπτ ευκολο στο να φυγω απο το πατρικο, πολλα μπορει να ακουγονται ευκολα. ο καθενας μας κανει τον προσωπικο του αγωνα.
    αλλα εγω δε παιζει να ζησω κανενος αλλου τη ζωη ουτε θα δεχτω να φορτωθω τα λαθη της ελλαδας στη πλατη μου.
    δε διαφωνω μαζι σου προσωπικα αλλα με τη κοινωνια ολοκληρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΙΤΑ
    να το κοιταξεις μπορει να φταιει η περιοδος

Banned
    Γκόθλυ το άτομο που ξέρω είχε δουλειά και τον απολύσανε και έμεινε στο δρόμο! Τον διώξανε και από το σπίτι για κάποιο λόγο, δεν θυμάμαι τώρα γιατί. Τεσπα, σε καταλαβαίνω που λες ότι προτιμάς να μένεις στο παγκάκι, αλλά εγώ διαφωνώ, είναι πιο επικίνδυνα εκεί, μπορεί κάποιος να μας βιάσει και είναι χειρότερο από το ξύλο, αυτό εννοούσα! Δεν είπα να μας σκοτώσουν οι συγγενείς, απλά οι συγγενείς δεν θα το έκαναν, γιατί υπάρχουν και τα συναισθήματα στη μέση, ενώ ένας άντρας βίαιος θα σκότωνε άνετα τη γυναίκα του, πόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει για σκοτωμό συγγενών και πόσες για σκοτωμό συζύγου; Σε καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, οκ, το δέχομαι 100%, αλλά σου λέω εμείς ΔΕΝ μπορούμε να επιβιώσουμε στο εξωτερικό, θα μας φάνε λάχανο, να σου πω ένα παράδειγμα! Εκτός ότι δεν θα μπορούμε να βρούμε δουλειά εκεί γιατί θέλει ικανότητες πολλές, ακόμα και ξένη γλώσσα, πες ότι βρίσκουμε και εκτός ότι δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, άντε πες ότι την κρατάμε, το βράδυ πως θα γυρνάμε σπίτι από τη δουλειά; Στον δρόμο δεν μπορεί να συναντήσουμε κάποιον επικίνδυνο; Εκεί μετά τις 7 δεν κυκλοφορεί κανείς από ότι ξέρω, λέγαμε για την Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό είναι τρισχειρότερα, πόσες πιθανότητες έχουμε να τη βγάλουμε καθαρή; Τεσπα, βλέπω ότι δεν αλλάζει καμιά μας γνώμη, ας έχει η καθεμία τις απόψεις της και ας τις σεβαστούμε.

Senior Member
    Γκόθλυ το άτομο που ξέρω είχε δουλειά και τον απολύσανε και έμεινε στο δρόμο! Τον διώξανε και από το σπίτι για κάποιο λόγο, δεν θυμάμαι τώρα γιατί. Τεσπα, σε καταλαβαίνω που λες ότι προτιμάς να μένεις στο παγκάκι, αλλά εγώ διαφωνώ, είναι πιο επικίνδυνα εκεί, μπορεί κάποιος να μας βιάσει και είναι χειρότερο από το ξύλο, αυτό εννοούσα! Δεν είπα να μας σκοτώσουν οι συγγενείς, απλά οι συγγενείς δεν θα το έκαναν, γιατί υπάρχουν και τα συναισθήματα στη μέση, ενώ ένας άντρας βίαιος θα σκότωνε άνετα τη γυναίκα του, πόσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει για σκοτωμό συγγενών και πόσες για σκοτωμό συζύγου; Σε καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, οκ, το δέχομαι 100%, αλλά σου λέω εμείς ΔΕΝ μπορούμε να επιβιώσουμε στο εξωτερικό, θα μας φάνε λάχανο, να σου πω ένα παράδειγμα! Εκτός ότι δεν θα μπορούμε να βρούμε δουλειά εκεί γιατί θέλει ικανότητες πολλές, ακόμα και ξένη γλώσσα, πες ότι βρίσκουμε και εκτός ότι δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, άντε πες ότι την κρατάμε, το βράδυ πως θα γυρνάμε σπίτι από τη δουλειά; Στον δρόμο δεν μπορεί να συναντήσουμε κάποιον επικίνδυνο; Εκεί μετά τις 7 δεν κυκλοφορεί κανείς από ότι ξέρω, λέγαμε για την Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό είναι τρισχειρότερα, πόσες πιθανότητες έχουμε να τη βγάλουμε καθαρή; Τεσπα, βλέπω ότι δεν αλλάζει καμιά μας γνώμη, ας έχει η καθεμία τις απόψεις της και ας τις σεβαστούμε.
    oxi δε προσπαθω να αλλαξω γνωμη σε κανενα απλα λεω την καθαρη αληθεια.
    Θα πω κ μερικα ακομη, τα μεγαλυτερα ποσοστα βιασμων γινονται απο συγγενικά ή γνώριμα πρόσωπα, ως γυναικα μου κανει εντυπωση που δε το γνωριζεις.
    Κοινως και με απλα λογια περισσοτερες πιθανοτητες εχει μια γυναικα να τη βιασει καποιος γνωστος της που εχει προσβαση ειτε σπιτι της ειτε ειναι φιλοι ειτε ζευγαρι ειτε οτιδηποτε με προσβαση γενικα, παρα ενας ακυρος που θα παραμονευει κ καλα σε μια γωνια στο παγκακι (υποθετω ετσι το φανταζεσαι). το οτι οκ θα σου μιλησει καποιος σε ενα παγκακι ναι μπορει αλλα οχι οτι θα σε βιασει κιολας. υπαρχουν κ κεντρα αστεγων υπαρχουν κ κεντρικα σημεια με πολυ κοσμο ωστε να αποφυγει καποιος τετοιου ειδους φοβιες.
    θα σου θυμησω το σκηνικο με το κοριτσακι που την εβρασε ο πατερας της http://www.pathfinder.gr/news/433740...korh-toy-anny/
    καλα υπαρχουν απειρα περιστατικα που γονεις σκοτωνουν παιδια κ το αντιθετο φυσικα.
    τα υπολοιπα (οτι θα μας φανε λαχανο κ οτι δε θα μπορουμε να κυκλοφορουμε το απογευμα αργα) μου ακουγονται λιγο αστεια συγνωμη.

Banned
    Κοίταξε εγώ πάντως δεν αισθάνομαι ασφαλής το βράδυ έξω, ούτε να γυρίσω σπίτι μου! Έχουν γίνει πολλοί βιασμοί στην Ελλάδα κατα καιρούς, και μπορούν να γίνουν κι άλλοι, οπότε δεν μπορώ ούτε καν να βγω και να γυρίσω αργά, όχι να μείνω σε παγκάκι. Όσο για τους γνωστούς που τα κάνουν αυτά τι να πω, έχουν πρόβλημα. Όλα αυτά που μου λες πάντως δείχνουν πόσο σάπια είναι η κοινωνία μας, και οι άντρες δεν πάνε πίσω, δεν θυμάσαι το περιστατικό που ο άλλος αποκεφάλισε τη γυναίκα του και κυκλοφορούσε με το κεφάλι της στη Ρόδο; Οπότε τίποτα δεν ακούγεται αστείο στην κοινωνία αυτή, τα πάντα είναι πιθανά και δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν και σε αυτό καταλήγουμε, απλά στο σπίτι έχεις και ένα πιάτο φαί, και όσο να 'ναι οι περισσότεροι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, αυτό λένε οι περισσότεροι και αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ, γιατί τα άλλα είναι απλώς τρομοκρατικά.

Senior Member
    Λιγο ακυρο με το θεμα αλλα ελις τα εχεις λιγο μπερδεμενα και λαθος τα πραγματα αντρας-γυναικα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Στεναχωρήθηκα πολύ πάντως διαβάζοντας αυτά που έγραψες, Γκόθλυ. Πραγματικά ξαφνιάζομαι με το τι συμβαίνει στον κόσμο, νόμιζα ότι μόνο εγώ υποφέρω πάρα πολύ, αλλά τελικά είναι κι άλλοι. Σε όλους τυχαίνει κάποιου είδους "λαχείο" στη ζωή τους. Εύχομαι να βελτιωθεί η κοινωνία μας προς το καλύτερο που το πιστεύω κιόλας, αρκεί να προλάβουμε όσο γίνεται.
    Last edited by Deleted240217a; 26-07-2015 at 12:18.

Senior Member
    Τελικά έπρεπε να πάω με την μηχανή και τον αδελφό μου στην θάλασσα. Πήγε ο μπαμπάς μου και μου είπε μια χαρά τον πήγε και τον έφερε. Αδίκως φοβάμαι. Τελικά αυτό ήτανε το λάθος μου!

Δελφινι συγχαρητηρια που βρηκες δουλιτσα! αν εχεις καμια φιλη,ξαδελφη παρ'την να πατε για μπανιο η αλλιως πηγαινε με τους γονεις σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    να το κοιταξεις μπορει να φταιει η περιοδος
    ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ

Senior Member
    Όλο βλακείες λες Έλις.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
    Πως ζουν; Σύμφωνα με αυτά που έγραψες ή λέγοντας βλακείες;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast