ελα ..ελα.. μην εχεις παραπόνο ...ζωή λέγεται αυτό ... :p !!!!και με τα τζάμια κλειστά;;
Printable View
εμενα αυτο χωρις να ειμαι γιατρος μου μοιαζει οτι κατι σε φοβιζει σαν να εχεις κανει κατι και να φοβασαι
Ρε σεις κάνουν έργα απέξω ακριβώς.....δεν είναι ζωή αυτό χαχαχα.....καλα γενικά είχα μάθει σε ησυχία και αυτό που λες σαν κάτι να με φοβίζει ναι το εχω πάρει απο φόβο μην πάθουν τπτ τα αυτιά μου γτ καμια φορά ξυπαζομαι απο τους ήχους και αισθάνομαι την πίεση στα αυτια μου....
Ναναι καλά το εσπα που ομορφαίνει την πόλη.......αλλα και τα αυτιά μας τι φταινε....αλλα μην τα θέλουμε κιολα δικά μας....
ΕΣΥ ΜΑΡΟΥΛΙΩ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σιγά να ξυπνάω 7.00 το πρωί.....ουτε καν......
Είναι και τα 2. Απλά τα πράγματα. Τι ώρα τα βάζει όλα αυτά; Πάρ'τον τηλ στις 1-2-3 τι ώρα κοιμάται αυτός και πες του πόσο πολύ σου άρεσαν αυτά που άκουγες. Κάντο συνέχεια εσύ και οι υπόλοιποι απ'τα άλλα διαμερίσματα.
Δεν είσαι καθόλου υπερβολική ούτε είναι ψύχωση. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άνθρωπος που επιστρέφει σπίτι απ'τη δουλειά η κοιμάται είναι να ακούει ηχορύπανση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό συναίσθημα. Έτσι όπως έχουν χτίσει την πόλη (με εξαίρεση τα ακριβά προάστια) πνίγοντάς τη στο τσιμέντο με κολλημένες πολυκατοικίες κολλημένες μεταξύ τους (απορώ πως τους ήρθε των αρχιτεκτόνων) δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Και εμάς στη διπλανή πολυκατοικία δυστυχώς γίνονται παρόμοια σκηνικά.
Κανονικότατα!:D Του χρειάζεται κάτι τέτοιο σε κατα συρροή βαθμό μάλιστα για να δει πως είναι όταν δε σέβεται και ενοχλεί τους άλλους γύρω του. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'το να μην αφήνεις κάποιον να κοιμηθεί!:D Δεν ακούγεται τίποτα τώρα; Κοίτα ειρωνία! Δεν πειράζει. Και έτσι νά'ναι, πάλι του χρειάζεται αυτό για να νιώσει τη σημαίνει οτι φέρθηκε σαν καραγκιόζης. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'το να μη σε σέβονται.
Όχι, καταλαβαίνουν, και πολύ καλά μάλιστα. Απ'τη στιγμή που το συνεχίζουν να συμπεριφέρονται έτσι λες και είναι σπίτι τους, ενώ τους το έχουν πει όλοι άπειρες φορές, πάει να πει πως δε σέβονται κανέναν και όσο πιο γρήγορα τον διώξει ο ιδιοκτήτης/η ιδιοκτίτρια, τόσο το καλύτερο.
ρε παιδια μεσα σε πολη δεν μπορεις να κανεις τιποτα και εμεις απο πανω εχουμε ενα οικοτροφιο και συνεχεια εργασιες κανουν γιατι ειναι και πολλα ατομα τι μπορεις να τους πεις μεσα σε πολη ζουμε
απο πανω εχουμε 2 οροφους οικοτροφιο και επειδη ειναι πολλα ατομα και το οικημα εχει φυσιολογικες φθορες καθε χρονο τετοια εποχη κανουν εργασιες συντηρησης, τι μπορω να κανω απλα το υπομενω εξαλου και εγω ειναι μερες που ακουω δυνατα μουσικη και τις ενοχλω ;)