δεν αντεχω τους θορύβους!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Senior Member
    Ναναι καλά το εσπα που ομορφαίνει την πόλη.......αλλα και τα αυτιά μας τι φταινε....αλλα μην τα θέλουμε κιολα δικά μας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    οταν μενεις μεσα σε πολη και οχι στο χωριο σου ετσι ειναι τα πραματα αν δεν σου αρεσει παραπονο στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου
    και στο χωριό να ήμουν... πάλι σε αυτή την κατάσταση θα ήμουν μου φαίνεται....!!!
    Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.

Senior Member
    ΕΣΥ ΜΑΡΟΥΛΙΩ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Ρε σεις κάνουν έργα απέξω ακριβώς.....δεν είναι ζωή αυτό χαχαχα.....καλα γενικά είχα μάθει σε ησυχία και αυτό που λες σαν κάτι να με φοβίζει ναι το εχω πάρει απο φόβο μην πάθουν τπτ τα αυτιά μου γτ καμια φορά ξυπαζομαι απο τους ήχους και αισθάνομαι την πίεση στα αυτια μου....
    marouliw δεν τους πηγαίνεις κανά φαγητό και καφέδες μπάς και τους καλοπιάσεις...!!!!πέρα απο την πλάκα μήπως να έλειπες από το σπίτι την ώρα των εργασιών...!!το ξέρω δεν είναι η τέλεια λύση αλλά έτσι για να ξεφύγεις λίγο!!

Senior Member
    Σιγά να ξυπνάω 7.00 το πρωί.....ουτε καν......

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Σιγά να ξυπνάω 7.00 το πρωί.....ουτε καν......
    απο τις 7 ξεκινανε;;;;; ..ωιμε..!!!κουραγιο!!

Quote Originally Posted by vasso82 View Post
    Καλησπέρα και απο μένα!!Σε νιώθω απόλυτα τον χειμώνα ήμουν σε πολυκατοικία όπου στο πίσω μέρος ένας αλλοδαπός, δεν εννοώ τίποτα ρατσιστικό, έβαζε στην διαπασών την τηλεόραση όταν λέμε στην διαπασών δεν παλευόταν να πάς ούτε στην τουαλέτα ούτε στην κουζίνα είχα καταντήσει να βάζω ωτοασπίδες για να κυκλοφορώ ...απελπιστική κατάσταση δεν είμαι υπερβολική ...αυτό που λές και εσύ γυρνούσα σπίτι από την δουλειά ήθελα να χαλαρώσω μέχρι να πάω γυμναστηριο ή οπουδήποτε και έπρεπε στα πίσω δωμάτια να ακούω την μουσική ή την τηλεόραση στην διαπασών...και δεν ήμουν μόνο εγώ γιατί άκουγες που του φώναζαν και από τα άλλα διαμερίσματα να το χαμηλώσει ...ε...το χαμήλωνε λίγο αλλά μετά ξάνα προς την δόξα τραβά...αν αυτό δεν είναι γαιδουριά και σταρχιδισμός ..τότε την είναι;;;;
    Είναι και τα 2. Απλά τα πράγματα. Τι ώρα τα βάζει όλα αυτά; Πάρ'τον τηλ στις 1-2-3 τι ώρα κοιμάται αυτός και πες του πόσο πολύ σου άρεσαν αυτά που άκουγες. Κάντο συνέχεια εσύ και οι υπόλοιποι απ'τα άλλα διαμερίσματα.

Μήπως είμαι υπερβολική;;;;; μπάααα!!:confused::rolleyes:
    κοίτα για αυτό ανησυχώ και γω μήπως είναι ψύχωση...διότι τους άλλους δεν τους ενοχλεί ...λένε ε.. είναι ενοχλητικός αλλά τι να κάνουμε πρέπει να υπάρχει ζωή ...!!Γι'αυτό λέω μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε νευρολόγο;
    Δεν είσαι καθόλου υπερβολική ούτε είναι ψύχωση. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άνθρωπος που επιστρέφει σπίτι απ'τη δουλειά η κοιμάται είναι να ακούει ηχορύπανση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό συναίσθημα. Έτσι όπως έχουν χτίσει την πόλη (με εξαίρεση τα ακριβά προάστια) πνίγοντάς τη στο τσιμέντο με κολλημένες πολυκατοικίες κολλημένες μεταξύ τους (απορώ πως τους ήρθε των αρχιτεκτόνων) δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Και εμάς στη διπλανή πολυκατοικία δυστυχώς γίνονται παρόμοια σκηνικά.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 24-09-2015 at 16:05.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Είναι και τα 2. Απλά τα πράγματα. Τι ώρα τα βάζει όλα αυτά; Πάρ'τον τηλ στις 1-2-3 τι ώρα κοιμάται αυτός και πες του πόσο πολύ σου άρεσαν αυτά που άκουγες. Κάντο συνέχεια εσύ και οι υπόλοιποι απ'τα άλλα διαμερίσματα.

χαχαχα!!λες ; συνήθως έβαζε κλασσική μουσική απο την Βουλγαρία ήταν ποιοτικός...δεν λέω αλλά ώρες ώρες εκνευριστικός ...εχω φύγει απο εκείνο το σπίτι τώρα αλλά μου λένε ότι δεν ακούγεται τίποτα τώρα.. :rolleyes: !!!

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική ούτε είναι ψύχωση. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άνθρωπος που επιστρέφει σπίτι απ'τη δουλειά η κοιμάται είναι να ακούει ηχορύπανση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό συναίσθημα. Έτσι όπως έχουν χτίσει την πόλη (με εξαίρεση τα ακριβά προάστια) πνίγοντάς τη στο τσιμέντο με κολλημένες πολυκατοικίες κολλημένες μεταξύ τους (απορώ πως τους ήρθε των αρχιτεκτόνων) δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Και εμάς στη διπλανή πολυκατοικία δυστυχώς γίνονται παρόμοια σκηνικά.
    δυστυχώς έτσι είναι πράγματα αλλά ώρες ώρες μου φαίνεται ότι μόνο εκεί που μένω έχει τόσο θόρυβο ..το ξέρω ότι μερικές φορές είναι ιδέα μου ...!!!Δεν ξέρω δεν κάταλαβαίνουν ορισμένοι ότι μπορεί να ενοχλούν;

χαχαχα!!λες ; συνήθως έβαζε κλασσική μουσική απο την Βουλγαρία ήταν ποιοτικός...δεν λέω αλλά ώρες ώρες εκνευριστικός ...εχω φύγει απο εκείνο το σπίτι τώρα αλλά μου λένε ότι δεν ακούγεται τίποτα τώρα..:rolleyes:!!!
    Κανονικότατα!:D Του χρειάζεται κάτι τέτοιο σε κατα συρροή βαθμό μάλιστα για να δει πως είναι όταν δε σέβεται και ενοχλεί τους άλλους γύρω του. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'το να μην αφήνεις κάποιον να κοιμηθεί!:D Δεν ακούγεται τίποτα τώρα; Κοίτα ειρωνία! Δεν πειράζει. Και έτσι νά'ναι, πάλι του χρειάζεται αυτό για να νιώσει τη σημαίνει οτι φέρθηκε σαν καραγκιόζης. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ'το να μη σε σέβονται.

δυστυχώς έτσι είναι πράγματα αλλά ώρες ώρες μου φαίνεται ότι μόνο εκεί που μένω έχει τόσο θόρυβο ..το ξέρω ότι μερικές φορές είναι ιδέα μου ...!!!Δεν ξέρω δεν κάταλαβαίνουν ορισμένοι ότι μπορεί να ενοχλούν;
    Όχι, καταλαβαίνουν, και πολύ καλά μάλιστα. Απ'τη στιγμή που το συνεχίζουν να συμπεριφέρονται έτσι λες και είναι σπίτι τους, ενώ τους το έχουν πει όλοι άπειρες φορές, πάει να πει πως δε σέβονται κανέναν και όσο πιο γρήγορα τον διώξει ο ιδιοκτήτης/η ιδιοκτίτρια, τόσο το καλύτερο.

Senior Member
    ρε παιδια μεσα σε πολη δεν μπορεις να κανεις τιποτα και εμεις απο πανω εχουμε ενα οικοτροφιο και συνεχεια εργασιες κανουν γιατι ειναι και πολλα ατομα τι μπορεις να τους πεις μεσα σε πολη ζουμε

ρε παιδια μεσα σε πολη δεν μπορεις να κανεις τιποτα και εμεις απο πανω εχουμε ενα οικοτροφιο και συνεχεια εργασιες κανουν γιατι ειναι και πολλα ατομα τι μπορεις να τους πεις μεσα σε πολη ζουμε
    Εντάξει, δε γίνεται παντού αυτό. Στις καλύτερες περιοχές προάστια για παράγειγμα ακούγεται λιγότερος θόρυβος επειδή είναι άπλα εκεί και δεν είναι κολλητές μεταξύ τους οι πολυκατοικίες. Όταν λες απο πάνω, εννοείς στο πάνω διαμέρισμα απο εσένα αν κατάλαβα σωστά;

Senior Member
    απο πανω εχουμε 2 οροφους οικοτροφιο και επειδη ειναι πολλα ατομα και το οικημα εχει φυσιολογικες φθορες καθε χρονο τετοια εποχη κανουν εργασιες συντηρησης, τι μπορω να κανω απλα το υπομενω εξαλου και εγω ειναι μερες που ακουω δυνατα μουσικη και τις ενοχλω ;)

απο πανω εχουμε 2 οροφους οικοτροφιο και επειδη ειναι πολλα ατομα και το οικημα εχει φυσιολογικες φθορες καθε χρονο τετοια εποχη κανουν εργασιες συντηρησης, τι μπορω να κανω απλα το υπομενω
    Περίεργο... Πρώτη φορά ακούω να φιλοξενείται οικοτροφίο σε κατοικήσιμη πολυκατοικία.

εξαλου και εγω ειναι μερες που ακουω δυνατα μουσικη και τις ενοχλω ;)
    ΧΑΧΑ!:D

αναπτυξη θελατε :p
    Πέστα! Άλλα η μόνη ανάπτυξη που πέτυχαν είναι η αναρχοδόμηση.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234