Οκ, ούτως ή άλλως σε λίγο θα φάω μπαν σύμφωνα με αυτά που έγραψα στο "Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα".
Printable View
Οκ, ούτως ή άλλως σε λίγο θα φάω μπαν σύμφωνα με αυτά που έγραψα στο "Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα".
pillow, μην ανταρεύεσαι... εγώ τουλάχιστον δεν έχω τίποτα μαζί σου... κουβέντα κάνουμε, δεν είναι απαραίτητο να έχουμε συναντίληψη... κι αν ξεφεύγουμε καμιά φορά, άνθρωποι με προβλήματα είμαστε γι αυτό και είμαστε σ' αυτό το φόρουμ, αλλιώς θα ήμασταν σε κανένα φόρουμ για συνταγές μαγειρικής...
pillow, επειδή βλέπω εκνευριστηκες και φταιω εγω για αυτο, σου ζηταω συγνωμη που σε εκνευρισα, δεν θα επαναληφθει στον λογο μου
"...Είστε λογικοί όλοι;"
"Έλεος, περαστικέ............έχει παραγίνει το κακό σου..............."
"...το παιδί θέλει να είναι καλά οι γονείς, οι γονείς συνήθως.δεν τους ενδιαφέρει το παιδί τους να είναι καλά, αρκεί να είναι οι ίδιοι...."
"...αλλιώς να μην έκανε παιδιά."
"Καλά mama μου πας πολλή κόντρα και δεν ξέρω το γιατί"
"Λοιπόν ηλίθιε περαστικέ μην ξανασχοληθείς μαζί μου, στο απαγορεύω, αλλιώς θα θεωρήσω ότι κάτι παίζει με σένα."
"Τέτοια άτομα σαν κι εσένα σίγουρα δεν πρέπει να γεννιούνται γιατί "μολύνουν" την κοινωνία........γι'αυτό είμαι βέβαιη....."
"Έλεος."
^εδώ το είδα... υποθέτω πως αυτά δεν τα γράφεις εν ηρεμία... ηρέμησε λοιπόν... έχεις κι εσύ τα δίκια σου σίγουρα, το πρόβλημα είναι ότι προσωποποιείς τις διαφωνίες και γενικεύεις μετά... αν κάτι σου θυμίζει ένα δικό σου βίωμα, δεν σημαίνει ότι είναι και το ίδιο, δες το από λίγη απόσταση...
pillow εγω σε συμπαθω και θελω το καλο σου...Οποτε νιωθεις αγανακτισμενη παιρνε μια σακουλα και κανε βαθιες ανασες μεσα της ή ριχνε μπουνιες σε κανα μαξιλαρι και θα νιωθεις παντα πολυ καλυτερα...
Mama όλοι νομίζω από βιώματα μιλάμε,
Περαστικέ καλά το πήγαινες με τη συγγνώμη, μετά το χάλασες με τη σακούλα και το μαξιλάρι, αφού εσείς και κυρίως εσύ με εκνεύρισες, το μαξιλάρι θα την πληρώσει;
Να μην το πεις στην μητέρα σου αλλά να ενημερώσεις τον πατέρα σου ότι το ξέρεις μπας και ντραπεί και το σταματήσει όλο αυτό.