Συμφωνω οτι ο χαρακτηρας ειναι πιο δυσκολο απο το εξωτερικό περίβλημα.
Το εσωτερικο ειναι πιο δυσκολο απο το εξωτερικο, αλλα η κοινωνια στα σεξουαλικα ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!
Αυτο προσπαθώ να πω..
Printable View
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΗΜΟΥΝ 108 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 80. ΚΟΨΕ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΑΕ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΙΝΚ :
http://www.in2life.gr/wellbeing/exer...pos-se-20.html
http://www.queen.gr/well-being/DIATR...a-fytikes-ines
http://www.mensfitness.co.uk/exercis...e-you/page/0/1
http://www.vita.gr/diatrofi/eating-h...seis-sto-foyl/
http://www.muscleandfitness.gr/koryf...diaplasi-a-396
Χαίρω πολυ ημουν 135 κιλα και μεσα σε δυο μήνες έγινα 100 (οι δυο πρώτοι μηνες του στρατού)
Αυτο σημαινει 35 κιλά μεσα σε δυο μηνες.
Οσον αφορα τα λινκ, βαρέθηκα ολη μου τη ζωη να διαβαζω λινκ, εχω αποκτησει γνωσεις απο βασικη υγιεινη διατροφή μεχρι μποντι μπιλντιγκ.
Το προβλημα πλέον βρισκεται βαθια μέσα στο σαπιο μυαλό μου και οχι στην έλλειψη γνώση..
εγω και παλι θα ξαναρωτησω...και να δω ποτε καποιος θα μου λύσει την απορία μου.. αυτο το φορουμ ειναι Γ Ε Μ Α Τ Ο με αγορια και κορίτσια αυτης της ηλικιας, εξυπνα. ευαισθητα πλάσματα που τους αξιζει να βρουν τρυφεροτητα στη ζωή τους και υποφερουν απο μοναξια. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ???
οχι για την αποσταση,γιατι η αποσταση οταν το εχει καποιος αναγγη γινετε απλα χιλιοστα.μπορουν να κανουν αν και δεν το βλεπω καλη ιδεα,δεν τους κατακρινει ουτε απαγορευει κανενας,στειλτε πμ οποιος θελει και ας κανει.απλος να θυματε οτι 2 κακα δεν κανουν 1 καλο.θα ειναι δυο ανθρωποι με προβληματα,και οτι απλα το χαζοκουτι δεν εχει καμια σχεσει με την κανονικη ζωη.
Επέτρεψε μου να προσπαθησω να σου δωσω μια απαντηση.
Καταρχήν υπαρχει ντροπη. Οταν εχεις φανερώσει δημόσια πολλά απο τα προσωπικα μυστικα σου που δεν τα εχεις πει ουτε καν στους γονεις σου, μετά ειναι δυσκολο να εκτεθεις και να συναντήσεις καποιον απο κοντα.
Εγω ειχα βρει απο εδω μέσα ενα ατομο απο την ιδια πολη με μενα και ειχαμε ψιλο αποφασίσει να τα πουμε και real αλλά τελικά εκανε πίσω και μου ειπε οτι φοβάται λιγο γιατι μου έχει αποκαλυψει πολλά και, δε ξέρει μπορει να φοβοταν μη τον/την κάνω βουκινο σε ολοκληρη τη πόλη.
Δηλαδη δεν ειναι τοσο απλο Ρέα. Εγω προσωπικά ΕΙΜΑΙ διαθετειμένος να ανοίξω κάποια επαφη εξω απο εδω μέσα αλλα μονο μετά απο εκτενή συζητηση για να σιγουρευτώ οτι έχω να κανω με καποιον/καποια που μπορώ να εμπιστευτώ.
Δεν θα πεις "αυτός είναι όμορφος", θα πεις, "Είμαι όμορφος!" και σκάσε στα γέλια, δεν μας πειράζει αυτό. Υποτίθεται πως θέλουμε απλά να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Αργά ή γρήγορα θα εντυπωθεί μέσα σου αυτή η πεποίθηση και θα σε δεις με άλλα μάτια.. :) Θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν παρασύρεσαι σε ποσότητα φαγητού, σε ποιότητα ή και στα δύο;
Μα και βέβαια παρασύρομαι... και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα.
Ρε παιδιά θέλω να αλλαξω, δεν αντέχω αλλο γαμωτο.... δεν αντέχω άλλο.. δε μπορω πλεον να πιστευω στον εαυτο μου.. κουραστηκα... με πρόδωσα....πειτε μου τι να κανω, πειτε μου και θα το κάνω απο αυριο, αρκει ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ....
ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΑΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ
ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ
Θα αγοράσεις πολλά πολλά λαχανικά. Πάρα πολλά. Κυρίως χορταστικά λαχανικά. Όχι μαρούλια, μα λάχανα, κουνουπίδια, κολοκύθια και θα τρως με κάθε γεύμα μια γενναία ποσότητα για να χορταίνεις. Θα μπορούσες να σταματήσεις να αγοράζεις χαζοτρόφιμα, όμως, θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να τρωει 2000 θερμίδες με βλακείες 1 φορά την εβδομάδα. Αυτό θα το ονομάσεις γεύμα επιτυχίας. Θα σημειώνεις την πρόοδο σου σε φύλλο χαρτί, που θα φτιάξεις ένα διάγραμμα και θα σημειώνεις την πτώση των κιλών σου. Θα μιλήσεις με άλλα παιδιά στο γυμναστήριο, ώστε να έχεις κίνητρο να πας. Θα πίνεις πολύ πολύ νερό ώστε να φεύγει το λίπος. Θα πηγαίνεις κάθε 2-3 μέρες σε ένα μέρος που αγαπάς με τα πόδια ώστε να κάνεις 30 λεπτά περπάτημα (όχι τρέξιμο) και τέλος, θα αποφασίσεις να πειθαρχήσεις! Πειθαρχία για εσένα! Αν παρασυρθείς και φας μια φορά παραπάνω, απλά την επόμενη θα κάνεις πάλι τη διατροφή σου, χωρίς τύψεις! Μήπως άλλα προβλήματα σε ρίχνουν στο φαγητό; Με την οικογένεια σου τα πας καλά;
Όταν λέω εξωτερικής εμφάνισης, δεν εννοοώ μόνο σώμα, αλλα και το πρόσωπο μαζί. Νορμάλ εμφάνιση άντρα είναι π.χ.
νορμάλ πρόσωπο, και fit (όχι απαραίτητα γυμνασμένο) σώμα. Μέσα σ'αυτό που λες έβαλα και τους άντρες νορμάλ εμφάνισης, οπότε, το ποσοστό αυξάνεται αντί των όμορφων και δεν είναι τόσο μειοψηφία. Ναι είναι αξιοσημείωτο αυτό αλλα δεν παύω να το βλέπω αυτό το φαινόμενο όταν είμαι έξω. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, λέω αυτά που βλέπω. Απο γυναίκες, υπάρχουν όμορφες, και όμορφες. Μια απλά όμορφη γυναίκα ως την μοντέλα. Ε, η μοντέλα θα έχει τις πιο μεγάλες απαιτήσεις. Μετά πάνε και τα λεφτά σε κάποιες κατηγορίες. Να πω και κάτι άλλο. Εδώ και 10 χρόνια, βελτίωσα την εξωτερική μου εμφάνιση ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, άλλα παρόλαυτά οι γκομενικές μου εμπειρίες δε βελτιώθηκαν όσο βελτιώθηκε η εξωτερική μου εμφάνιση. Μόνο κάτι λίγα, απειροελάχιστα. Οι εμπειρίες που έχω δεν είναι ενός ατόμου της ηλικίας μου.
Αυτά τα παραπάνω εκτός εμφάνισης ναι, ισχύουν.
αψογα! ανοιξε λοιπον ενα νεο θρεντ για περιπτωσεις οπως την δικη σου, κατι που να αποσκοπει σε γνωριμιες με ατομα της ηλικιας σου, μπορει να κανεις νεους φίλους ετσι ανθρωπους που σε καταλαβαινουν συνομηλικους. το οτι εχετε μοιραστει τις αληθειες σας δεν θα επρεπε να λειτουργει ανασταλτικα, το αντιθετο μαλιστα. Η περιπτωση της γνωριμιας που απέτυχε λογω φοβου στην μικρη κοινωνια της πολης σας ..ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο...προσωπικα το βρισκω λίγο κλειστομυαλο αλλα οκ, δικαιωμα της-του. απο εκει και περα υπάρχουν και αλλες επιλογες για να εξερευνησετε, χωρις καν να χρειαστει να μετακινηθεις απο τον καναπέ σου. το μονο που εχεις να κάνεις ειναι να σκεφτεις εναν τιτλο που θα κινητοποιησει τα υπόλοιπα ατομα...δεν εχεις τπτ να χασεις!;)
Ρέα, είναι κοινωνική φοβία. :) Το καταλαβαίνω αυτό που έγραψε διότι πολλές φορές φοβάμαι πως γράφοντας θα τα διαβάσει κάποτε κάποιος γνωστός μου και θα ντραπώ πολύ. Ίσως δεν το έχεις αυτό και για αυτό σου φαίνεται παράξενο.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ
ριχνω μια ιδεα.."single miggle 20+" πως σου φενεται...?
Εεεεμ βρε παιδί, εσύ δεν ζήτησες γνώμη; Ε γνώμη σου έδωσε η κοπέλα.
πωωω αυτα που γραφεις εγω τα σχεδιαζα το 2006 οταν ημουν 15 χρονων.
Ασε μωρέ, ολα αυτα τα έχω ξεψαχνίσει και τα εχω προσπαθησει εκατον πενηντα φορες....
Αν δεν πειθαρχήσω οπως λες δε προκειται να κανω ουτε τα μισα απο οσα γράφεις....
Και με την οικογενεια εχω προβλημα. Μητέρα με κατάθλιψη και οικονομικα που δε πηγαίνουν καλα..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ Η ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΓΤ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΦΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΔΛΔ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΥΡΜΙΡΙΑΖΕΙΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΤ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ
Καλα κανεις και με βριζεις γιατι το αξιζω. Κατι περισσοτερο απο ηλιθιος ειμαι..
Στο στρατό αδυνατισα εξαιτιας των πολλών ασκησεων και επειδη μας εβαζαν να δουλεύουμε συχνά και κοιμόμουν 3-4 την ημέρα.
με αλλα λογια στο στρατο αδυνατισα ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ όχι απο προσωπική προσπαθεια και θέληση οποτε δεν ειναι το ιδιο.
μα ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας, απο διαφορες πόλεις... η ανωνυμια παραμενει μεχρι εμεις να επιλεξουμε να το αλλαξουμε αυτο, ουτε και εγω θα ηθελα να μαθει κανεις ποια ειμαι, και αυτα που εχω πει εδω δεν τα εχω πει πουθενα. η ανωνυμια μου μου δινει την ελευθερια να μοιραζομαι μαζι σας τα σκοταδια μου. αυτα τα σκοταδια αν καποιος τα ερωτευθει (για καποιο μαζοχιστικο λόγο) και εγω ερωτευθω τα δικα του τερατα... σιγουρα θα εδινα μια σοβαρη ευκαιρία σε αυτο, ακριβως γιατι εδω ειμαι αληθινη.. γιατι να μην δωσουν αυτα τα παιδια αυτην την ευκαιρια στον εαυτο τους? εμας δεν μας βασανιζει η μοναξια μας, μας βασανιζουν οι αρρωστειες μας...δεν μπορουμε να τους βοηθησουμε οσο και αν θελουμε. ειναι ΑΔΙΚΟ να μην ζεις τα 20κατι σου, εγω τα εζησα , αλλη εποχη, αλλη οικονομικη κατασταση κ χωρις διαδυκτιο, ηταν ευκολο τοτε. Τωρα ειναι δυσκολο και πρεπει αυτα τα παιδια να εφευβρισκουν τροπους και να δημιουργουν ευκαιρίες απο το τιποτα.
και στο τελος της ημερας... γιατι οχι?
Ξεκίνα από τα ευκολότερα. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί με μιας, θα κλωτσήσεις. Δείξε όμως και λίγη αγαπη στον εαυτό σου. Τόσα προβλήματα έχεις και απαιτείς να είσαι ΤΟΣΟ συνεπής προς εσένα ώστε να χάσεις ολα τα κιλά σου αμεσα; Δεν γίνεται αυτό εκ των πραγμάτων.
ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΕΙΤΕ ΚΑΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ
ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
Θα στο πω απλά: Έχω αποτύχει τοσες πολλές φορες, που η αμφιβολία μου για το αν θα πετύχω ή οχι ζυγίζει πολύ περισσότερο απο την ελπίδα που μου δινει μια νέα προσπαθεια.
Για αυτό, όταν ξεκινω μια νεα προσπαθεια, απλα το υποσυνειδητο μου προσπαθεί να με πεισει οτι πολύ απλα δε θα τα καταφέρω και στο τελος της ημέρας παντα νικα....
ΡΕ ΨΗΛΕ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΟΠΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΝΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΘΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΞΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑ
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ
ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΣ
ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
Μερικές φορές σκεφτομαι οτι ο μονος τρόπος για να αλλαξω ειναι να μπουν μέσα στο σπιτι μου με τη βια κάτι τυποι, να με πάρουν με τη βια, να με πετάξουν σε ενα απομονωμένο δάσος καπου πχ στη Ρωσία, και να μου πουν "επιβίωσε".
Τώρα μάλιστα, αυτό είναι μια λύση....
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΨΗΛΕ ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΕΧΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΟΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
αφηστε ρε μαγκες, τη βρηκα τη λυση...... θα γίνω ζομπι
Βρε Σελτζούκε, είσαι σε τέτοια χάλια μόνο και μόνο λόγω μπακουριάς? Εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν ένα σωρό ψυχοφαρμακα και νοσηλεύονται σε ψυχιατρείο και τα λοιπά, δηλαδή δεν έχουν την ΥΓΕΙΑ τους. Ξεκόλλα από τη μαυρίλα σου γιατί είσαι μια χαρα. Κι εγώ δεν είχα ποτέ κοπέλα και είμαι μεγαλύτερος από σένα αλλά δε με νοιαζει, μακάρι να είχα την ψυχική μου υγεία κιας είμαι μόνος μου.
εμ δε διάβασες καν το προβλημα μου αλλα τα σχόλια, για αυτο εβγαλες τετοιο συμπερασμα.....
Η "μπακουρια" ειναι μονο ένα απο τα πολλά προβληματα που εχω.. και ναι εχω ΚΑΙ ψυχολογικα προβληματα.. οχι εδραιωμένα σαν και τα δικα σας..αλλα δημιουργουνται αυτή τη στιγμη....
Απλά διάβασε το αρχικό μου κείμενο..
Και θα προτιμούσα να ειχα μια σχέση και ας ειχα ψυχολογικά προβληματα παρά το αντίθετο..